ΕΣΠΑ

Λαμπάδες για αγόρι

Λαμπάδες για αγόρι

Λαμπάδα βάπτισης θέμα φεγγαράκι

70,00€

Λαμπάδα βάπτισης με φεγγαράκι υφασμάτινο και πουγγί!Είναι διακοσμημένη με υφάσματα στο πίσω μέρος σε αποχρώσεις βεραμάν, κίτρινο και σιέλ.Μπορείτε να μας καλέσετε στο 2610622510 για να σας βοηθήσουμε!..

Λαμπάδα βάπτισης με μονόγραμμα ξύλινο και μαιμουδάκι

70,00€

Λαμπάδα βάπτισης με μονόγραμμα ξύλινο και μαιμουδάκι!Είναι διακοσμημένη με υφάσματα και κορδόνια στο πίσω μέρος σε αποχρώσεις λευκό, σιέλ, καφέ και μπλε.Μπορείτε να μας καλέσετε στο 2610622510 για να ..

Λαμπάδα βάπτισης πιγκουίνος

70,00€

Λαμπάδα βάπτισης με θέμα πιγκουίνο.Είναι διακοσμημένη με ύφασμα φελλό στο πίσω μέρος, με κόμπο από γάζες και σχοινιά σε πορτοκαλί, μπεζ άμμου,γκρι και λευκές αποχρώσεις.Έχει τυπωμένο ξύλινο στρογγ..

Λαμπάδα βάπτισης αυτοκίνητο σκαραβαίος

70,00€

Λαμπάδα βάπτισης με θέμα  αυτοκίνητο σκαραβαίος.Είναι διακοσμημένη με σχοινί στο πίσω μέρος, λινάτσα και με γάζες σε βεραμάν,λευκό και καφέ χρώμα.Έχει τυπωμένο το σκαραβαίο σε μπλέ χρώμα, ξύλινο ..

Λαμπάδα με αερόστατο και αεροπλανάκι ξύλινο

80,00€

Λαμπάδα βάπτισης με θέμα το αερόστατο!<br>Είναι διακοσμημένη με φελιζόλ μπάλα εσωτερικά και ύφασμα πουά, βαμβακερά κορδόνια στο δέσιμο και ξύλινο αεροπλανάκι στο επάνω μέρος.<br>Υπάρχε..

Λαμπάδα βάπτισης Simba

75,00€

Λαμπάδα βάπτισης με θέμα τον Simba!Είναι διακοσμημένη με γάζες στο πίσω μέρος, σχοινί χοντρό, ξύλινα διακοσμητικά ζωάκια, συνθετικές πρασινάδες και ξύλινο μονόγραμμα στο κάτω μέρος.Μπορείτε να μας καλ..

Λαμπάδα βάπτισης ελεφαντάκι

70,00€

Λαμπάδα βάπτισης γάζα κίτρινη, φιόγκο από ύφασμα σε γκρι με πουά και ξύλινο ελεφαντάκι με μπαλόνια στο κέντρο!Υπάρχει δυνατότητα να φτιαχτεί και σε άλλα χρώματα κατόπιν παραγγελίας.Μπορείτε να μας καλ..

Λαμπάδα βάπτισης δεινοσαυράκι

70,00€

Λαμπάδα βάπτισης με θέμα δεινοσαυράκια!Είναι διακοσμημένη με λινάτσα και λονέτα σε αποχρώσεις καφέ και πράσινο.Στο πίσω μέρος έχει φύλλο φοίνικα και κεντρικά δύο ξύλινα δεινοσαυράκια!Μπορείτε να μας κ..

Λαμπάδα βάπτισης αστεράκι"I love you to the moon and back"

70,00€

Λαμπάδα βάπτισης με θέμα το αστεράκι σε σιέλ χρώματα!Είναι διακοσμημένη με ύφασμα στο πίσω μέρος γκρί με αστεράκια και στεφανάκι με φεγγαράκι υφασμάτινο, αστεράκι που γράφει "I love you to the moon an..

Λαμπάδα βάπτισης διάστημα

80,00€

Λαμπάδα βάπτισης με θέμα το διάστημα.Είναι διακοσμημένη με φελιζόλ μπάλα εσωτερικά και ύφασμα με χάρτες, βαμβακερά κορδόνια στο δέσιμο, ξύλινα αστεράκια και διαστημόπλοιο σε μπλέ χρώμα με ένα φεγγαράκ..

Λαμπάδα βάπτισης μικρός κύριος

65,00€

Λαμπάδα βάπτισης με θέμα μικρός κύριος.Είναι διακοσμημένη με ύφασμα στο πίσω μέρος, φιόγκο από ύφασμα σεβρόν σε μπλε και λευκό χρώμα και κορδόνια στις ίδιες αποχρώσεις.Το καπελάκι και το παπιγιόν είνα..

Λαμπάδα βάπτισης θέμα διάστημα

65,00€

Λαμπάδα βάπτισης με θέμα το διάστημα.Είναι διακοσμημένη με ριγέ φιόγκο και στεφανάκι ξύλινο.Στο πίσω μέρος έχει γάζες σε βεραμάν, λευκό και σιέλ χρώμα.Το διαστημόπλοιο είναι ξύλινο σε μπλέ σκούρο χρώμ..

Λαμπάδα βάπτισης αερόστατο

65,00€

Λαμπάδα βάπτισης με θέμα το αερόστατο.Είναι διακοσμημένη με ριγέ ύφασμα σε μπλε σκούρο χρώμα πίσω, γάζες και αερόστατο φτιαγμένο από χοντρό φελλό επενδεδυμένο με ριγέ σιέλ ύφασμα και κορδόνι βαμβακερό..

Λαμπάδα βάπτισης ταξίδια του κόσμου

70,00€

Λαμπάδα βάπτισης με θέμα ταξίδια του κόσμου.Είναι διακοσμημένη με γάζες και λινάτσα στο πίσω μέρος.Έχει ύφασμα με χάρτη γύρω απ την λαμπάδα και ξύλινο μοτίφ με τον Πύργο του Άϊφελ!Υπάρχει δυνατότητα ν..

Λαμπάδα βάπτισης ινδιάνη σκηνή

65,00€

Λαμπάδα βάπτισης με ινδιάνικο θέμα!Είναι διακοσμημένη με γάζες και λινάτσα.Στο επάνω μέρος έχει ξύλινο ινδιάνικο τόξο, χειροποίητη σκηνή και ξύλινο μονόγραμμα της επιλογής σας.Υπάρχει δυνατότητα να φτ..

Λαμπάδα βάπτισης αγωνιστικό αυτοκίνητο

70,00€

Λαμπάδα βάπτισης με θέμα το αγωνιστικό vintage αυτοκίνητο.Είναι διακοσμημένη με φελλό στο πίσω μέρος και με γάζες σε κόκκινο και μπλε σκούρο χρώμα.Υπάρχει δυνατότητα να φτιαχτεί και σε άλλα χρώματα κα..

Λαμπάδα βάπτισης αεροπλάνο

80,00€

Λαμπάδα βάπτισης με θέμα το αεροπλάνο και τα ταξίδια!Είναι διακοσμημένη με φελιζόλ μπάλα εσωτερικά και ύφασμα με χάρτες, βαμβακερά κορδόνια στο δέσιμο και ξύλινο αεροπλανάκι στο επάνω μέρος.Υπάρχει δυ..

Λαμπάδα βάπτισης ελεφαντάκια

65,00€

Λαμπάδα βάπτισης με θέμα το ελεφαντάκι.Είναι διακοσμημένη με γάζες σε γαλάζιο χρώμα, με βεραμάν πουά ύφασμα σε φιόγκο και συννεφάκι στο επάνω μέρος.Στο πίσω μέρος έχει λινάτσα και μπροστά δύο ξύλινα ε..

Λαμπάδα βάπτισης ζωάκια ζούγκλας

70,00€

Λαμπάδα βάπτισης με θέμα ζωάκια της ζούγκλας.Είναι διακοσμημένη με ξύλινο ελεφαντάκι, μαϊμουδάκι, λιονταράκι και κεντρικά έχει μονόγραμμα της επιλογής σας!Στο πίσω μέρος φυσικό χρώμα κορδόνι και στο π..

Λαμπάδα βάπτισης αστέρι

70,00€

Λαμπάδα βάπτισης με θέμα το αστέρι.Είναι διακοσμημένη με καμβά σε γκρι και μπλε σκούρο χρώμα.Στο πίσω μέρος έχει ύφασμα με αστεράκια σε σιέλ χρώμα και μπροστά ξύλινα αστεράκια με βαμβακερό κορδόνι!Υπά..

Λαμπάδα βάπτισης αγοράκι ποντικάκι

70,00€

Λαμπάδα βάπτισης με τετράγωνο δίχρωμο λευκό/εκρού κερί και θέμα αγοράκι ποντικάκιΕίναι διακοσμημένη με ύφασμα σε μπλε σκούρο πουά χρώμα και λινάτσα.Έχει φατσούλα αγοράκι ποντικάκι, το παντελονάκι του ..

Λαμπάδα βάπτισης ποδήλατο

50,00€

Λαμπάδα βάπτισης με θέμα το ποδήλατο.Είναι διακοσμημένη με λινάτσα στο πίσω μέρος και ριγέ σιέλ ύφασμα.Έχει ένα μεγάλο και ένα μικρό ποδηλατάκι που είναι φτιαγμένο από χοντρό φελλό με ύφασμα σε γαλάζι..

Λαμπάδα βάπτισης surf

70,00€

Λαμπάδα βάπτισης με θέμα το surf.Είναι διακοσμημένη με λινάτσα, γάζες σε ιβουάρ,βεραμάν και μπεζ άμμου.Στο πίσω μέρος έχει φύλλο φοίνικα και κεντρικά 3 ξύλινες τυπωμένες σανίδες σερφ!Υπάρχει δυνατότητ..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 23 από 23 συνολικά (1 Σελ.)