ΕΣΠΑ

Τσόχινα-Υφασμάτινα

Τσόχινα-Υφασμάτινα

Πουγγί υφασμάτινο στρογγυλό με σχέδιο αυτοκίνητα

1,70€

Πουγγί φτιαγμένο από ύφασμα τύπου γάζας με σχέδιο αυτοκίνητα. Κομψή και πρωτότυπη μπομπονιέρα για ιδιαίτερες βαπτίσεις και γάμους.Χρησιμοποιήστε το για να φτιάξετε μπομπονιέρα βάζοντας εσωτερικά ..

Πουγγί υφασμάτινο στρογγυλό με ζωγραφιστό σχέδιο

1,58€

Πουγγί φτιαγμένο από ύφασμα τύπου γάζας με ζωγραφιστό σχέδιο. Κομψή και πρωτότυπη μπομπονιέρα για ιδιαίτερες βαπτίσεις και γάμους.Χρησιμοποιήστε το για να φτιάξετε μπομπονιέρα βάζοντας εσωτερικά ..

Πουγγί υφασμάτινο στρογγυλό με σχέδιο λουλούδια

1,58€

Πουγγί φτιαγμένο από ύφασμα τύπου γάζας με σχέδιο λουλούδια. Κομψή και πρωτότυπη μπομπονιέρα για ιδιαίτερες βαπτίσεις και γάμους.Χρησιμοποιήστε το για να φτιάξετε μπομπονιέρα βάζοντας εσωτερικά ..

Πουγγί υφασμάτινο στρογγυλό με σχέδιο λεμόνια

1,58€

Πουγγί φτιαγμένο από ύφασμα τύπου γάζας με σχέδιο λεμόνια. Κομψή και πρωτότυπη μπομπονιέρα για ιδιαίτερες βαπτίσεις και γάμους.Χρησιμοποιήστε το για να φτιάξετε μπομπονιέρα βάζοντας εσωτερικά κο..

Πουγγί υφασμάτινο γυαλιστερό στρογγυλό με χρυσά σχέδια

1,58€

Πουγγί φτιαγμένο από ύφασμα τύπου γάζας σε μπεζ χρώμα με χρυσά σχέδια. Κομψή και πρωτότυπη μπομπονιέρα για ιδιαίτερες βαπτίσεις και γάμους.Χρησιμοποιήστε το για να φτιάξετε μπομπονιέρα βάζοντας εσ..

Πουγγί υφασμάτινο γυαλιστερό στρογγυλό

1,58€

Πουγκί φτιαγμένο από ύφασμα τύπου γάζας σε εκρού και ροζ χρώμα. Κομψή και πρωτότυπη μπομπονιέρα για ιδιαίτερες βαπτίσεις και γάμους.Χρησιμοποιήστε το για να φτιάξετε μπομπονιέρα βάζοντας εσωτερικά..

Πουγγί από πλεκτή δακτέλα τρυπητό

1,07€

Πουγκί φτιαγμένο από ύφασμα τύπου γάζας διαθέσιμο σε 2 χρώματα. Κομψή και πρωτότυπη μπομπονιέρα για ιδιαίτερες βαπτίσεις και γάμους.Χρησιμοποιήστε το για να φτιάξετε μπομπονιέρα βάζοντας εσωτερικά..

Πουγγί υφασμάτινο με σχέδιο χάρτης

1,15€

Πουγκί φτιαγμένο από ύφασμα τύπου γάζας. Κομψή και πρωτότυπη μπομπονιέρα για ιδιαίτερες βαπτίσεις και γάμους.Χρησιμοποιήστε το για να φτιάξετε μπομπονιέρα βάζοντας εσωτερικά κουφετάκια με τούλι ..

Πουγγί υφασμάτινο με σχέδιο λουλούδια

1,15€

Πουγκί φτιαγμένο από ύφασμα τύπου γάζας. Κομψή και πρωτότυπη μπομπονιέρα για ιδιαίτερες βαπτίσεις και γάμους.Χρησιμοποιήστε το για να φτιάξετε μπομπονιέρα βάζοντας εσωτερικά κουφετάκια με τούλι ..

Μπρελόκ μακραμέ με χρυσό κρίκο

1,86€

Μπρελόκ πλεξούδα φτιαγμένο από μακραμέ, με μεταλλικό κρίκο 4cm.Ιδανικό για να φτιάξετε τις μπομπονιέρες της βάπτισης σας. Διαστάσεις: 3x15 cm Διαθέσιμα χρώματα: βεραμάν, ροζ, εκρού..

Πορτοφολάκι στρογγυλό πύργος του Aiffel (διάφορα σχέδια)

1,36€

Πορτοφολάκι στρογγυλό μεταλλικό με φερμουάρ με τον πύργο του Aiffel.Διαστάσεις 7cmx3cm..

Πορτοφολάκι φερμουάρ travel

1,78€

Τσαντάκια-πορτοφόλια με τυπωμένο θέμα "Travel" και φερμουάρ και πρακτική θηλιά-λαβή για εύκολη και ασφαλή χρήση.Διαστάσεις: 15cm x 9 cm..

Πορτοφολάκι χώρες του κόσμου

1,54€

Τσαντάκια-πορτοφόλια με τυπωμένο θέμα "Travel" με χώρες του κόσμου. Έχουν μεταλλικό κούμπωμα για εύκολη και ασφαλή χρήση.Διαστάσεις: 9cm x7 cm..

Καράβι υφασμάτινο ριγέ μπλε-λευκό με κουμπιά

1,50€

Καράβι φτιαγμένο από ύφασμα ριγέ σε αποχρώσεις μπλε και λευκές.Διαστάσεις 14cm x 20cm ύψος..

Καράβι υφασμάτινο ριγέ μπλέ-κόκκινο

1,50€

Καράβι φτιαγμένο από ύφασμα ριγέ σε αποχρώσεις μπλέ και κόκκινο.Διαστάσεις 14cm x 20cm ύψος..

Μπομπονιέρα βάπτισης καπελάκι υφασμάτινο

2,60€

Διακοσμητικό καπελάκι υφασμάτινο σε τρία σχέδια με δαντέλα στο πάνω μέρος, κορδέλες γκρο, σατέν και λουλουδάκι στη μέση. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος ή στο πλάι φτιάχνο..

Μπομπονιέρα βάπτισης μαξιλαράκι μπεζ με δαντέλα και ουράνιο τόξο ξύλινο

2,09€

Μαξιλαράκι υφασμάτινο μπεζ με δαντέλα στο επάνω μέρος, κορδέλα σατέν, ξύλινο διακοσμητικό ουράνιο τόξο με καρδούλα πλέξιγκλας και φουντίτσα στο κάτω μέρος.Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια ..

Μπομπονιέρα βάπτισης μαξιλαράκι με δαντέλα και πεταλούδα ξύλινη

1,59€

Μαξιλαράκι υφασμάτινο με δαντέλα στο επάνω μέρος δεμένο με κορδέλα γκρο και πεταλούδα ξύλινη στο κέντρο.Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος ή στο πλάι φτιάχνοντας μία όμορφη μπ..

Πορτοφολάκι υφασμάτινο Φρίντα Κάλο

1,96€

Πορτοφολάκι φτιαγμένο από ύφασμα λονέτα με την Φρίντα Κάλο, στο πάνω μέρος έχει φερμουάρ για να κλείνει!Μπορείτε να φτιάξετε μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας, βάζοντας εσωτερικά τα..

Πορτοφολάκι υφασμάτινο αστροναύτης

1,96€

Πορτοφολάκι φτιαγμένο από ύφασμα λονέτα με αστροναύτη, στο πάνω μέρος έχει φερμουάρ για να κλείνει!Μπορείτε να φτιάξετε μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας, βάζοντας εσωτερικά τα κουφ..

Πορτοφολάκι υφασμάτινο λιονταράκι

1,96€

Πορτοφολάκι φτιαγμένο από ύφασμα λονέτα με λιονταράκι, στο πάνω μέρος έχει φερμουάρ για να κλείνει!Μπορείτε να φτιάξετε μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας, βάζοντας εσωτερικά τα κουφ..

Πορτοφολάκι υφασμάτινο Panda

1,96€

Πορτοφολάκι φτιαγμένο από ύφασμα λονέτα με Panda, στο πάνω μέρος έχει φερμουάρ για να κλείνει!Μπορείτε να φτιάξετε μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας, βάζοντας εσωτερικά τα κουφετάκι..

Φεγγαράκι υφασμάτινο κρεμαστό

1,80€

Φεγγαράκι φτιαγμένο από ύφασμα σε τρία όμορφα χρώματα, ροζ, σιέλ και κίτρινο!Μπορείτε να δέσετε κορδελίτσες με τα κουφετάκια στο κάτω μέρος και να φτιάξετε μια ξεχωριστή μπομπονιέρα για την βάπτιση το..

Συννεφάκι υφασμάτινο με αστεράκια

1,00€

Συννεφάκι από ύφασμα με αστεράκια σε τρία χρώματα, ροζ, σιέλ και σάπιο μήλο.Πολύ όμορφο για να το φτιάξετε μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας ή να διακοσμήσετε στεφάνια και λαμπάδες.Διαστάσεις ..

Συννεφάκι μαξιλαράκι από ύφασμα πουά

1,00€

Συννεφάκι από ύφασμα πουά σε τρία χρώματα, ροζ, σιέλ και σκούρο σάπιο μήλο.Πολύ όμορφο για να το φτιάξετε μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας ή να διακοσμήσετε στεφάνια και λαμπάδες.Διαστάσεις 1..

Ψαράκι υφασμάτινο ριγέ γκρι-μπεζ

1,37€

Ψαράκι φτιαγμένο από ύφασμα καμβά με ρίγες σε λευκό και γκρι χρώμα με σχοινάκι στο επάνω μέρος αν θέλετε να το κρεμάσετε.Μπορείτε να το φτιάξετε μια όμορφη κρεμαστή μπομπονιέρα δένοντας κορδελάκια απ'..

Τρενάκι υφασμάτινο πουά

0,69€

Τρενάκι φτιαγμένο από ύφασμα σε σιέλ χρώμα με πουά λευκό και κορδελίτσα ζικ-ζακ λευκή στο πάνω μέρος.Μπορείτε να δέσετε στο πίσω μέρος το τουλάκι με τα κουφετάκια και να φτιάξετε μια όμορφη μπομπονιέρ..

Πορτοφολάκι vintage λουλούδια-Παρίσι

1,54€

Πορτοφολάκι με μεταλλικό κλείσιμο σε τέσσερα όμορφα σχέδια!Μπορείτε να βάλετε λίγο τουλάκι εσωτερικά με τα κουφετάκια και να φτιάξετε μια πρωτότυπη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας!Διαστάσεις..

Τσαντούλα πλάτης

2,65€

Τσαντούλα πλάτης φτιαγμένη από ύφασμα σε τρία όμορφα χρώματα.Διαστάσεις 25cm x 30cm..

Τσαντάκι λινάρι πεταλούδα Τσαντάκι λινάρι πεταλούδα
Προσφορά

Τσαντάκι λινάρι πεταλούδα

0,98€1,50€

Τσαντάκι φτιαγμένο από λινάρι με πεταλούδα σε όμορφα χρώματα.Μπορείτε να βάλετε εσωτερικά λίγο τούλι με τα κουφετάκια ή να δέσετε χαρτί ύφασμα στα χεράκια που του ταιριάζει πολύ!Φτιάξτε μια εντυπωσιακ..

Τσαντάκι λινάρι χρωματιστό Τσαντάκι λινάρι χρωματιστό
Προσφορά

Τσαντάκι λινάρι χρωματιστό

0,59€1,00€

Τσαντάκι φτιαγμένο από λινάρι σε όμορφα χρώματα.Μπορείτε να βάλετε εσωτερικά λίγο τούλι με τα κουφετάκια ή να δέσετε χαρτί ύφασμα στα χεράκια που του ταιριάζει πολύ!Φτιάξτε μια εντυπωσιακή μπομπονιέρα..

Κύκνος χειροποίητος υφασμάτινος

3,69€

Ένας όμορφος κύκνος φτιαγμένος στο χέρι σε δύο χρωματισμούς.Φτιάξτε μπομπονιέρες στη βάπτιση του μωρού σας ή στολίστε λαμπάδες και στεφανάκια!Χρόνος παράδοσης 15 μέρες.Διαστάσεις 14cm x 11,5cmΕλάχιστη..

Ινδιάνικη σκηνή σεβρόν

0,76€

Ινδιάνικη σκηνή φτιαγμένη από ύφασμα σεβρόν σε δύο αποχρώσεις.Προσθέστε κορδελάκια και φτιάξτε μια εντυπωσιακή μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας!Διαστάσεις 10cm x 11cm ύψος χωρίς το σχοινάκιΕλ..

Μονόκερος υφασμάτινος πον πον

3,69€

Μονόκερος από ύφασμα φτιαγμένος στο χέρι.Φτιάξτε μπομπονιέρες στη βάπτιση του μωρού σας ή στολίστε λαμπάδες και στεφανάκια!Εάν θέλετε κάποιο συγκεκριμένο χρώμα γράψτε το στα σχόλια στην παραγγελία σας..

Γατούλα με ποντικάκι υφασμάτινη

3,69€

Γατούλα υφασμάτινη φτιαγμένη στο χέρι!Από το στόμα της κρέμεται ένα ποντικάκι φτιαγμένο από τσόχα!Φτιάξτε μπομπονιέρες στη βάπτιση του μωρού σας ή στολίστε λαμπάδες και στεφανάκια!Μπορούμε να σας το φ..

Τυραννόσαυρος χειροποίητος υφασμάτινος

3,20€

Τυραννόσαυρος υφασμάτινος φτιαγμένος στο χέρι!Μπορείτε να τους συνδυάσετε με τους δεινόσαυρους που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία κ να φτιαξετε μπομπονιέρες στη βάπτιση του μωρού σας.Εάν θέλετε κάποι..

Κάκτος υφασμάτινος

3,20€

Κάκτος υφασμάτινος φτιαγμένος στο χέρι!Φτιάξτε μπομπονιέρες στη βάπτιση του μωρού σας ή στολίστε το σετ των βαπτιστικών με ινδιάνικο θέμα.Εάν θέλετε κάποιο συγκεκριμένο χρώμα  γράψτε το στα σχόλι..

Τυραννόσαυρος χειροποίητος από ύφασμα

3,20€

Τυραννόσαυρος υφασμάτινος φτιαγμένος στο χέρι.Μπορείτε να τους συνδυάσετε με τους δεινόσαυρους που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία κ να φτιαξετε μπομπονιέρες στη βάπτιση του μωρού σας.Χρόνος παράδοσης 1..

Δεινοσαυράκι βελούδινο

3,20€

Δεινοσαυράκι βελούδινο φτιαγμένο στο χέρι!Φτιάξτε μπομπονιέρες στη βάπτιση του μωρού σας ή στολίστε λαμπάδες και στεφανάκια  με θέμα το δεινόσαυρο,μπορούμε να σας το φτιάξουμε σε ότι χρώμα επιθυμ..

Δεινοσαυράκι υφασμάτινο

3,20€

Δεινοσαυράκι υφασμάτινο φτιαγμένο στο χέρι.Φτιάξτε μπομπονιέρες στη βάπτιση του μωρού σας ή στολίστε λαμπάδες και στεφανάκια με θέμα τα δεινοσαυράκια.Χρόνος παράδοσης 15 μέρες.Διαστάσεις 18,5cm x 10cm..

Γάτα υφασμάτινη με ποντίκι

3,69€

Γατούλα υφασμάτινη φτιαγμένη στο χέρι!Από το στόμα της κρέμεται ένα ποντικάκι φτιαγμένο από τσόχα!Φτιάξτε μπομπονιέρες στη βάπτιση του μωρού σας ή στολίστε λαμπάδες και στεφανάκια!Μπορούμε να σας το φ..

Γάτα με ποντικάκι υφασμάτινη

3,69€

Γατούλα υφασμάτινη φτιαγμένη στο χέρι!Από το στόμα της κρέμεται ένα ποντικάκι φτιαγμένο από τσόχα!Φτιάξτε μπομπονιέρες στη βάπτιση του μωρού σας ή στολίστε λαμπάδες και στεφανάκια!Εάν θέλετε κάποιο συ..

Μονόκερος υφασμάτινος χειροποίητος

3,20€

Μονόκερος από ύφασμα φτιαγμένος στο χέρι.Φτιάξτε μπομπονιέρες στη βάπτιση του μωρού σας ή στολίστε λαμπάδες και στεφανάκια!Εάν θέλετε κάποιο συγκεκριμένο χρώμα  γράψτε το στα σχόλια στην παραγγελ..

Μονόκερος από ύφασμα χειροποίητος

3,69€

Μονόκερος από ύφασμα φτιαγμένος στο χέρι. Φτιάξτε μπομπονιέρες στη βάπτιση του μωρού σας ή στολίστε λαμπάδες και στεφανάκια!Εάν θέλετε κάποιο συγκεκριμένο χρώμα γράψτε το στα σχόλια στην παραγγελία σ..

Πορτοφολάκι vintage

1,76€

Πορτοφολάκι με φερμουάρ στο επάνω μέρος με vintage σχεδιάκια.Μπορείτε να βάλετε λίγο τουλάκι εσωτερικά με τα κουφετάκια και να φτιάξετε μια προτότυπη μπομπονιέρα!Διαστάσεις 10,5cm x 8cmΕλάχιστη ποσότη..

Αλογάκι υφασμάτινο καρώ

3,60€

Αλογάκι χειροποίητο φτιαγμένο από καρώ ύφασμα.Στολίστε το χώρο σας ή φτιάξτε τις μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας!Αν θέλετε κάποιο συγκεκριμένο χρώμα γράψτε το στα σχόλια στο κάτω μέρος της π..

Σκατζόχοιρος υφασμάτινος κουδουνάκια

1,60€

Σκατζοχοιράκι φτιαγμένο από ύφασμα σε μπορντώ και κίτρινο χρώμα με κουδουνάκια στο κάτω μέρος.Μπορείτε να διακοσμήσετε στεφάνια ή να το φτάξετε μπομπονιέρα για τη βάπτιση του μωρού σας δένοντας στο πί..

Καμηλοπάρδαλη υφασμάτινη καφέ

1,96€

Καμηλοπάρδαλη υφασμάτινη σε κίτρινο και καφέ χρώμα με καρώ,ριγέ και πουά σχέδια.Μπορείτε να την φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντας της κορδονάκια από φυσική γιούτα και καρώ κορδέλα που της ταιριάζουν πολύ!..

Καμηλοπάρδαλη υφασμάτινη σιέλ

2,20€

Καμηλοπάρδαλη υφασμάτινη σε σιέλ χρώματα με καρώ,ριγέ και πουά σχέδια.Μπορείτε να την φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντας της κορδονάκια από φυσική γιούτα και καρώ κορδέλα που της ταιριάζουν πολύ!Αν θέλετε ..

Καρδιά υφασμάτινη μαξιλαράκι ριγέ μπλέ

1,10€

Καρδούλα από ύφασμα καμβά με μπλέ ρίγες.Πολύ όμορφη για να την φτιάξετε μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας ή να διακοσμήσετε στεφάνια,λαμπάδες,κουτιά βάπτισης.Διαστάσεις 14cm x 13cm χωρίς το σχ..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 50 από 94 συνολικά (2 Σελ.)