ΕΣΠΑ

Καρποί- Λουλούδια

Καρποί- Λουλούδια

Λουλούδι λινάτσα πέρλα σετ 4τμχ

1,00€

Λουλουδάκια από λινάτσα με πέρλα στο κέντρο, σε σετ των τεσσάρων τεμαχίων. Μπορείτε να τα κολλήσετε πάνω σε μπομπονιέρες, σε γλυκά για κέρασμα, σε σανδάλια ή σε στέκες για τα μαλλιά! Διαστάσεις..

Διακοσμητικό λουλούδι υφασμάτινο οργάντζα

0,50€

Διακοσμητικό λουλούδι υφασμάτινο οργάντζα σε εφτά χρώματα με συρματάκι στις άκρες ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας.Συνολικό μάκρος 15cmΔιαστάσεις λουλουδιού 5 cm..

Διακοσμητικό κρινάκι αφρός ματσάκι 12 τεμ.

1,00€

Κρινάκι φτιαγμένο από χαρτί σε δύο χρώματα με συρματάκι στις άκρες ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας.Συνολικό μάκρος 12cmΔιαστάσεις λουλουδιού 20mm..

Διακοσμητικό τριαντάφυλλο ροδάκι μάτσο 12 τεμ.

1,50€

Τριανταφυλλάκι φτιαγμένο από χαρτί σε εφτά χρώματα με συρματάκι στις άκρες ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας.Συνολικό μάκρος 12cmΔιαστάσεις λουλουδιού 20mm..

Διακοσμητικό τριαντάφυλλο γάζα λευκό 12cm

0,95€

Τριανταφυλλάκι φτιαγμένο από γάζα σε λευκό χρώμα ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας ή να διακοσμήσετε μπομπονιέρες γάμου.Διαστάσεις 7cm x 12cm περίπου με το συρματάκι..

Γυψοφύλλη συνθετική μάτσο 12τεμ.

1,70€

Γυψοφύλλη συνθετική σε λευκό και εκρού χρώμα ιδανική για να διακοσμήσετε τις κατασκευές σας.Συνολικό μάκρος 8,5cm περίπου..

Διακοσμητικό τριανταφυλλάκι χάρτινο μάτσο 12 τεμ.

1,70€

Τριανταφυλλάκι φτιαγμένο από χαρτί σε τέσσερα χρώματα με συρματάκι στις άκρες ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας.Συνολικό μάκρος 10cmΔιαστάσεις λουλουδιού15mm..

Διακοσμητικό λουλούδι χρυσάνθεμο υφασμάτινο λευκό 11cm

0,50€

Διακοσμητικό λουλούδι ντάλια υφασμάτινο σε χρώμα λευκό!Συνδυάστε το και με άλλα λουλούδια και πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία φτιάχνοντας όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας!Διαστάσεις 5cm..

Διακοσμητικό λουλούδι ντάλια υφασμάτινο

0,70€

Διακοσμητικό λουλούδι ντάλια υφασμάτινο σε τέσσερα χρώματα ροζ, σάπιο μήλο, σομόν και εκρού!Συνδυάστε το και με άλλα λουλούδια και πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία φτιάχνοντας όμορφες συνθ..

Διακοσμητικό τριαντάφυλλο υφασμάτινο

0,65€

Τριαντάφυλλο υφασμάτινο σε δύο χρώματα μπεζ και ροζ!Συνδυάστε το και με άλλα λουλούδια και πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία φτιάχνοντας όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας!Διαστάσεις 5cm x ..

Διακοσμητικό τριανταφυλλάκι χάρτινο μάτσο 10 τεμ.

1,50€

Διακοσμητικό λουλουδάκι φτιαγμένο από χαρτί σε τρία όμορφα χρώματα με συρματάκι για να προσαρμόζετε εύκολα στις κατασκευές σας!Το κάθε τριανταφυλλάκι έχει διαστάσεις 10mm x 15mm χωρίς το σύρμα.Συνολικ..

Γυψοφύλλη συνθετική (μάτσο 12τεμ.)

2,70€

Γυψοφύλλη συνθετική σε αποχρώσεις λευκές και εκρού ιδανική για να στολίσετε στεφανάκια, μπομπονιέρες ή να διακοσμήσετε μικρά κασπώ.Το κάθε ματσάκι περιέχει 12 κλαδάκιαΔιαστάσεις 10,5cm μάκρος..

Διακοσμητικά φύλλα τριαντάφυλλου suede μάτσο 12τεμ

1,50€

Φύλλα τριαντάφυλλου συνθετικά με suede υφή σε πράσινο χρώμα.Στολίστε στεφάνια, μπομπονιέρες ή κουτάκια.Διαστάσεις φύλλου 3cm x 5,5cm χωρίς το συρματάκι..

Γυψοφύλλη συνθετική κόκκινη μα΄τσο 10τεμ.

1,75€

Γυψοφύλλη συνθετική σε κόκκινο χρώμα, ιδανική για να στολίσετε στεφάνια ή να διακοσμήσετε μικρά κασπώ συνδυάζοντάς την με λουλουδάκια που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία.Το κάθε ματσάκι περιέχει 10 τεμ...

Τεχνητό κλαδί παχύφυτο πράσινο 8x15cm

3,65€

Κλαδάκι συνθετικό παχύφυτο σε πράσινο χρώμα ιδανικό για να διακοσμήσετε μικρά κασπώ!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα σχέδια για να τα συνδυάσετε σε γλάστρες όλα μαζί.Διαστάσεις 8cm x 15cm ύψο..

Διακοσμητικά ροδάκια συνθετικά κόκκινα μάτσο 6 τεμ 12,5cm

2,30€

Ροδάκια διακοσμητικά συνθετικά σε κόκκινο χρώμα ιδανικά για να στολίσετε στεφανάκια, γούρια, γιρλάντες ή να τα χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας.Το κάθε ροδάκι έχει διάσταση 25mm x 35mm χωρίς το συρ..

Διακοσμητικά ροδάκια συνθετικά χρυσά μάτσο 12 τεμ 9,5cm

2,30€

Ροδάκια διακοσμητικά συνθετικά σε χρυσό χρώμα ιδανικά για να στολίσετε στεφανάκια, γούρια, γιρλάντες ή να τα χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας.Το κάθε ροδάκι έχει διάσταση 10mm x 15mm χωρίς το συρμα..

Διακοσμητικά ροδάκια συνθετικά χρυσά μάτσο 12 τεμ 11cm

2,60€

Ροδάκια διακοσμητικά συνθετικά σε χρυσό χρώμα ιδανικά για να στολίσετε στεφανάκια, γούρια, γιρλάντες ή να τα χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας.Το κάθε ροδάκι έχει διάσταση 18mm x 23mm χωρίς το συρμα..

Διακοσμητικά ροδάκια συνθετικά κόκκινα μάτσο 12 τεμ 11cm

2,50€

Ροδάκια διακοσμητικά συνθετικά σε κόκκινο χρώμα ιδανικά για να στολίσετε στεφανάκια, γούρια, γιρλάντες ή να τα χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας.Το κάθε ροδάκι έχει διάσταση 18mm x 25mm χωρίς το συρ..

Διακοσμητικα ροδάκια συνθετικά πράσινα μάτσο 12 τεμ 11cm

2,50€

Ροδάκια διακοσμητικά συνθετικά σε πράσινο χρώμα ιδανικά για να στολίσετε στεφανάκια, γούρια, γιρλάντες ή να τα χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας.Το κάθε ροδάκι έχει διάσταση 18mm x 25mm χωρίς το συρ..

Διακοσμητικά βελανίδια συνθετικά μάτσο 6τμχ 11cm

2,50€

Το κάθε βελανίδι έχει διαστάσεις 15mm x 37mm χωρίς το συρματάκι..

Διακοσμητικά μηλαράκια κόκκινα μάτσο 6 τεμ 12cm

1,95€

Μηλαράκια συνθετικά κόκκινα σε ματσάκι ιδανικά για να στολίσετε στεφανάκια, γιρλάντες ή να τα χρησιμοποιήσετε για τις κατασκευές σας.Το κάθε μηλαράκι έχει διαστάσεις 2,3cm χωρίς το συρματάκι...

Διακοσμητικό κλαδάκι πρασινάδας μάτσο 6 τεμ 21cm

1,95€

Κλαδάκι πρασινάδας συνθετικό με συρματάκι, ιδανικά για να διακοσμήσετε μικρά βαζάκια ή να κολλήσετε σε στεφάνια και λαμπάδες.Συνολικό μάκρος 21,5cm περίπου..

Διακοσμητικό κλαδάκι φτέρης συνθετικό ματσάκι 6τεμ

1,85€

Κλαδάκι φτέρης συνθετικό με συρματάκι.Περιέχει έξι φυλλαράκια διαστάσεων 6cm x 14,5cm περίπου χωρίς το συρματάκι ιδανικά για να διακοσμήσετε μικρά βαζάκια ή να κολλήσετε σε στεφάνια και λαμπάδες.Συνολ..

Διακοσμητικό κλαδί πρασινάδας (μάτσο 6 τεμ) 25cm

2,95€

Διακοσμητικό κλαδάκι πρσινάδας συνθετικό με συρματάκι, ιδανικά για να διακοσμήσετε μικρά βαζάκια ή να κολλήσετε σε στεφάνια και λαμπάδες.Συνολικό μάκρος 25cm περίπου..

Διακοσμητικό κλαδάκι πρασινάδας μάτσο 6τεμ 16cm

1,85€

Διακοσμητικό κλαδάκι πρασινάδας συνθετικό με συρματάκι.Περιέχει έξι φυλλαράκια διαστάσεων 3cm x 9cm περίπου χωρίς το συρματάκι ιδανικά για να διακοσμήσετε μικρά βαζάκια ή να κολλήσετε σε στεφάνια και ..

Διακοσμητικό κλαδί πρασινάδας μάτσο 22τεμ 23cm

2,60€

Διακοσμητικό κλαδάκι πρασινάδα συνθετικό με συρματάκι.Περιέχει 22 φυλλαράκια διαστάσεων 2cm x 9cm περίπου χωρίς το συρματάκι ιδανικά για να διακοσμήσετε μικρά βαζάκια ή να κολλήσετε σε στεφάνια και λα..

Διακοσμητικό κλαδί ελάτου συνθετικό ματσο 6τεμ 33cm

3,95€

Κλαδάκι ελάτου συνθετικό σε πράσινο χρώμα, ιδανικό για να στολίσετε μικρά βαζάκια ή να διακοσμήσετε γιρλάντες και στεφάνια.Το κάθε κλαδάκι έχει διαστάσεις 7cm και μάκρος 33cm..

Διακοσμητικά πλατανόφυλλα συνθετικά πράσινο-κίτρινο συσκ.12τεμ

6,90€

Διακοσμητικά πλατανόφυλλα με συρματάκι στην άκρη σε αποχρώσεις πράσινες με κίτρινες.Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε πιατέλες, γυάλες συνδυάζοντας τα με καρπούς ή κολοκύθες που θα βρ..

Διακοσμητικά πλατανόφυλλα συνθετικά καφέ συσκ.12τεμ

6,90€

Διακοσμητικά πλατανόφυλλα με συρματάκι στην άκρη σε αποχρώσεις του καφέ.Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε πιατέλες, γυάλες συνδυάζοντας τα με καρπούς ή κολοκύθες που θα βρείτε στην αν..

Κλαδί κακτάκι κρασούλα συνθετικό 12cm

2,00€

Κακτάκι κρασούλα σε πράσινο χρώμα συνθετικό ιδανικό για να διακοσμήσετε μικρά κασπώ!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα σχέδια για να τα συνδυάσετε σε γλάστρες όλα μαζί!..

Κλαδί κακτάκι συνθετικό 15cm

3,50€

Κακτάκι σε πράσινο χρώμα συνθετικό ιδανικό για να διακοσμήσετε μικρά κασπώ!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα σχέδια για να τα συνδυάσετε σε γλάστρες όλα μαζί!..

Γυψοφύλλη σιέλ συνθετική μάτσο 12τεμ.

0,85€

Γυψοφύλλη συνθετική σε γαλάζιο χρώμα.Μπορείτε να στολίσετε στεφάνια,λαμπάδες ή ακόμα και μπομπονιέρες!Το κάθε ματσάκι περιέχει 12 γυψοφύλλες διαστάσεων 1,5cm x 10cm (με το συρματάκι)..

Λεβάντα κλαδάκι συνθετική

1,95€

Κλαδάκι λεβάντας συνθετική, μπορείτε να στολίσετε στεφάνια ή να την βάλετε σαν μπουκετάκι όπως είναι διακοσμητική σε μικρό βαζάκι!Το ματσάκι περιέχει έξι κλαδάκια.Διαστάσεις 17cm μάκρος..

Κορμός φέτα ξύλου 8,5cm

2,10€

Κορμός φέτα ξύλου 8,5cm x 2cm πάχος περίπου..

Λουλουδάκι βελούδινο αυτοκόλλητο 5cm

Λουλουδάκι βελούδινο αυτοκόλλητο 5cm

1,10€

Λουλουδάκι βελουτέ με αυτοκόλλητο στο πίσω μέρος σε τέσσερα χρώματα.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε μπομπονιέρες, στεφάνια ή λαμπάδες.Διαστάσεις 5cm..

Τριανταφυλλάκι υφασμάτινο μονό

1,10€

Τριανταφυλλάκι φτιαγμένο από ύφασμα σε τρία όμορφα χρώματα, σιέλ, φούξια και λιλά.Ιδανικό για να διακοσμήσετε μπομπονιέρες, στεφανάκια ή ακόμα και λαμπάδες πασχαλινές.Διαστάσεις 6,5cm x 13cm (με το συ..

Μαργαρίτα υφασμάτινη μεγάλη μάτσο 6τεμ.

1,45€

Μαργαρίτα από ύφασμα σε μπουκετάκι των έξι τεμαχίων.Μπορείτε να στολίσετε στεφάνια, φιόγκους από τούλι που θα κρεμάσετε την ημέρα του γάμου σας στο μπαλκόνι ή να κολλήσετε στη μπομπονιέρα σαν διακοσμη..

Κορμός φέτα ξύλου 5-6 cm

Κορμός φέτα ξύλου 5-6 cm

0,90€

Κορμός φέτα ξύλου σε μικρό μέγεθος 5 -6 εκατοστών περίπου και πάχος 0.5 χιλιοστών...

Κλαδάκι ροδακινιάς υφασμάτινο ροζ 21,5cm

0,70€

Κλαδάκι ροδακινιάς φτιαγμένο από ύφασμα σε ροζ χρώμα ιδανικό για να στολίσετε μπομπονιέρες ή μικρά στεφανάκια!Διαστάσεις 6cm x 21,5cm μάκρος περίπου..

Κλαδί κακτάκι συνθετικό 20cm

2,00€

Κακτάκι συνθετικό 20cm μάκρος ιδανικό για να διακοσμήσετε μικρά κασπω.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε κ άλλα σχέδια για να τα συνδυάσετε ολα μαζι σε γλαστρακια ή γυάλες.Διαστάσεις 5cm x 19cm μάκρος περί..

Κακτάκι συνθετικό Echeveria 6x12cm

2,60€

Κακτακι σε πράσινο χρώμα συνθετικό 6cm(πλάτος) x 12cm(μάκρος)ιδανικό για να διακοσμήσετε μικρά κασπω!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα σχεδια για να τα συνδυάσετε σε γλάστρες ολα μαζί!..

Κακτάκι συνθετικό Euphorbia 5,5x18cm

4,10€

Κακτακι σε πράσινο χρώμα συνθετικό 5.5cm(πλάτος) x 18cm(μάκρος)ιδανικό για να διακοσμήσετε μικρά κασπω!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα σχεδια για να τα συνδυάσετε σε γλάστρες ολα μαζί!..

Ροδάκι κόκκινο συνθετικό με σύρμα

0,20€

Διαστάσεις 2cm x 10cm με το σύρμα..

Κλαδί βούρλο χρωματιστό 42cm

Κλαδί βούρλο χρωματιστό 42cm

0,90€

Κλαδι βούρλο σε μωβ χρώμα!Μπορείτε να το συνδυάσετε με πρασινάδες και λουλούδια για να φτιάξετε μια όμορφη σύνθεση για τον χώρο σας!Διαστάσεις 10cm x 42cm μάκρος..

Τριαντάφυλλο υφασμάτινο μάτσο 6τεμ.

2,00€

Τριανταφυλλάκι φτιαγμένο από ύφασμα με συρματάκι σε όμορφα χρώματα ιδανικό για τις κατασκευές σας!Διαστάσεις κάθε τριαντάφυλλου 2,5cm x 2,5cm x 12cm με το σύρμα..

Μαργαρίτα υφασμάτινη μάτσο 6τεμ.

2,35€

Μαργαρίτες σε ματσάκι των έξι τεμαχίων σε τέσσερα όμορφα χρώματα.Στολίστε στεφάνια, λαμπάδες ή ακόμα και μπομπονιέρες!Διαστάσεις μαργαρίτας 5,5cmΣυνολικές διαστάσεις 9cm x 13cm..

Λουλουδάκι βελούδινο αυτοκόλλητο 4 cm

0,60€

Λουλουδάκι βελουτέ με αυτοκόλλητο στο πίσω μέρος σε τρία χρώματα.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε μπομπονιέρες, στεφάνια ή λαμπάδες.Διαστάσεις 4cm..

Τριανταφυλλάκι σατέν μικρό

0,35€

Τριανταφυλλάκι φτιαγμένο από σατέν ύφασμα σε τρία χρώματα.Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε μπομπονιέρες, στεφάνια ή λαμπάδες.Διαστάσεις 4cm περίπου..

Μανώλια υφασμάτινη

1,10€

Μανώλια υφασμάτινη σε τέσσερα υπέροχα χρώματα!Στολίστε λαμπάδες, στεφάνια ακόμα και τις μπομπονιέρες του γάμου σας.Διαστάσεις 10cm x 16,5cm μαζί με το συρματάκι..

Γιρλάντα ξύλινα φύλλα φοίνικα

Γιρλάντα ξύλινα φύλλα φοίνικα

3,75€

Γιρλάντα με ξύλινα φύλα φοίνικα σε πράσινο με μπέζ χρώμα.Η κάθε γιρλάντα περιέχει τέσσερα φυλλαράκια διαστάσεων 7cm x 8cm και 10cm x 12cm.Συνολικό μάκρος 48cm..

Κουκουνάρια καφέ συσκ.10τεμ

Κουκουνάρια καφέ συσκ.10τεμ

2,35€

Διαστάσεις 4cm x 6cm περίπου..

Μανιτάρια συνθετικά μικρά μάτσο 6τεμ

1,50€

Μανιταράκια συνθετικά σε βαθύ κόκκινο χρώμα με συρματάκι ιδανικό για τις κατασκευές σας!Το κάθε ματσάκι αποτελείται από έξι μανιταράκια διαστάσεων 1,5cm χ 11cm με το σύρμα..

Κουκουνάρια σε δίχτυ 500gr

13,90€

Διαστάσεις 4,5cm περίπου..

Τριαντάφυλλο αφρός ματσάκι 8τεμ

0,90€

Τριαντάφυλλο αφρός σε ματσάκι οχτώ τεμαχίων σε τέσσερα χρώματα.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε μπομπονιέρες, στεφανάκια, λαμπάδες ή να στολίσετε μικρά βαζάκια.Το κάθε ματσάκι περιέχ..

Λουλουδάκι υφασμάτινο καρώ

0,90€

Λουλουδάκι υφασμάτινο καρώ σε δύο χρώματα σιέλ και ροζ.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε μπομπονιέρες βάπτισης, προσκλητήρια ή ακόμα και καδράκια.Το κάθε ματσάκι αποτελείτε από δύο λο..

Φέτες αποξηραμένο μπαμπού σε δίχτυ 400gr

3,90€

Στρογγυλές φέτες αποξηραμένο μπαμπού σε συσκευασία των 400 γραμμαρίων.Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε πιατέλες με ρεσώ συνδυάζοντας και φέτες κορμού που θα βρείτε στην ίδια κατηγορ..

Μαργαρίτα υφασμάτινη 16cm

Μαργαρίτα υφασμάτινη 16cm

0,75€

Μαργαρίτα υφασμάτινη με σύρμα στην άκρη σε ροζ χρώμα!Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να στολίσετε λαμπάδες, στεφάνια ακόμα και μπομπονιέρες!Διαστάσεις 9cm x 16cm με το σύρμα..

Τριαντάφυλλο υφασμάτινο με σύρμα 6cm

0,70€

Τριανταφυλλάκι υφασμάτινο με σύρμα στην άκρη σε τρία χρώματα, γαλάζιο, λευκό και ροζ ανοιχτό.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να στολίσετε λαμπάδες, στεφάνια ΄ακόμα και μπομπονιέρες!Διαστάσεις 6cm x..

Κλαδί φύλλο φτέρης με συρματάκι

2,00€

Κλαδάκι φτέρης συνθετικό με συρματάκι.Περιέχει 12 διπλά κλαδάκια διαστάσεων 2cm x 12cm χωρίς το συρματάκι ιδανικά για να διακοσμήσετε μικρά βαζάκια ή να κολλήσετε σε στεφάνια και λαμπάδες...

Κλαδάκι φτέρη συνθετικό ματσάκι 12τεμ.

2,10€

Κλαδάκι φτέρης συνθετικό με συρματάκι.Περιέχει 12 φυλλαράκια διαστάσεων 3cm x 10cm περίπου χωρίς το συρματάκι ιδανικά για να διακοσμήσετε μικρά βαζάκια ή να κολλήσετε σε στεφάνια και λαμπάδες.Συνολικό..

Μαργαρίτα υφασμάτινη μάτσο 8τεμ.

1,50€

Μαργαρίτα από ύφασμα σε μπουκετάκι των οχτώ τεμαχίων.Μπορείτε να στολίσετε στεφάνια, φιόγκους από τούλι που θα κρεμάσετε την ημέρα του γάμου σας στο μπαλκόνι ή να κολλήσετε στη μπομπονιέρα σαν διακοσμ..

Ορτανσία υφασμάτινη 20cm

1,45€

Ορτανσία υφασμάτινη σε τέσσερα υπέροχα χρώματα, λευκό, ιβουάρ, πούδρα και σιέλ!\Στολίστε λαμπάδες, στεφάνια ή βαζάκια μικρά.Διαστάσεις 12cm x 19,5cm μαζί με το συρματάκι..

Τριαντάφυλλο υφασμάτινο χιονισμένο

1,80€

Τριαντάφυλλο φτιαγμένο από ύφασμα σε δύο όμορφα χρώματα λευκό και ρόζ απαλό.Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να στολίσετε το δέντρο σας, στεφάνια ή να φτιάξετε συνθέσεις συνδυάζοντάς τα και με άλλα ..

Τριαντάφυλλο παπιέ μασέ μάτσο 8 τμχ

1,00€

Τριανταφυλλάκια παπιέ μασέ σε ματσάκι των οχτώ τεμαχίων.Διακοσμήστε τα γλυκά σας για το γάμο ή τη βάπτιση.Μπορείτε να τα τυλίξετε με χαρτί ύφασμα, ζελατίνη ή τούλι και στο κλείσιμο να βάλετε λεπτά κορ..

Τριαντάφυλλο οργάντζα με κλιπ

1,00€

Τριανταφυλλάκι φτιαγμένο από οργάντζα με κλίπ στο πίσω μέρος σε δύο χρώματα.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να στολίσετε την μπομπονιέρα του γάμου σας ακόμα και για τις κατασκευές σας!Διαστάσεις 8c..

Λουλούδι οργάντζα με καρφίτσα

0,45€

Τριανταφυλλάκι φτιαγμένο από οργάντζα με καρφίτσα στο πίσω μέρος σε τρία χρώματα.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να στολίσετε την μπομπονιέρα του γάμου σας ακόμα για τις κατασκευές σας!Διαστάσεις 4..

Τριαντάφυλλο υφασμάτινο

1,10€

Τριαντάφυλλο υφασμάτινο σε πέντε όμορφα χρώματα, γαλάζιο, ιβουάρ, μπεζ άμμου, σάπιο μήλο και ροζ!Στολίστε λαμπάδες, στεφάνια, κουτιά ακόμα και τις μπομπονιέρες του γάμου σας.Διαστάσεις 8,5cm x 14,5cm ..

Παιώνια υφασμάτινη

1,10€

Παιώνια υφασμάτινη σε πέντε υπέροχα χρώματα!Στολίστε λαμπάδες, στεφάνια ακόμα και τις μπομπονιέρες του γάμου σας.Διαστάσεις 9cm x 16,5cm μαζί με το συρματάκι..

Γυψοφύλλη μάτσο 6τεμ.

1,65€

 Γυψοφύλλη κλαδάκι συνθετική.Μπορείτε να στολίσετε στεφάνια, κουτιά ή λαμπάδες.Το κάθε ματσάκι περιέχει 6 κλαδάκια διαστάσεων 9cm x 17cm (με το συρματάκι)..

Κλαδάκι μπαλάκια λευκά μάτσο 6τεμ.

1,75€

Κλαδάκι με λευκά μπαλάκια,μπορείτε να στολίσετε στεφάνια,λαμπάδες ή ακόμα και μπομπονιέρες!Το κάθε ματσάκι περιέχει 6 κλαδάκια διαστάσεων 3cm x 12cm (με το συρματάκι)..

Γυψοφύλλη συνθετική μάτσο 10τεμ.

Γυψοφύλλη συνθετική μάτσο 10τεμ.

1,75€

Γυψοφύλλη συνθετική σε πράσινο με λευκό χρώμα.Μπορείτε να στολίσετε στεφάνια,λαμπάδες ή ακόμα και μπομπονιέρες!Το κάθε ματσάκι περιέχει 10 γυψοφύλλες διαστάσεων 1,5cm x 17cm (με το συρματάκι)..

Φυλλαράκια υφασμάτινα μάτσο 12τεμ.

Φυλλαράκια υφασμάτινα μάτσο 12τεμ.

0,75€

Φυλλαράκια φτιαγμένα από ύφασμα σε δύο χρώματα και συρματάκι.Στολίστε στεφάνια, μπομπονιέρες ή κουτάκια.Διαστάσεις φύλλου 3cm x 5cm χωρίς το συρματάκι..

Τριανταφυλλάκι μονό

1,25€

Τριανταφυλλάκι με κλαδάκι και κορδελάκια στο πίσω μέρος.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να στολίσετε τα δώρα σας μαζί με κορδέλα ή να διακοσμήσετε στεφάνια για την πόρτα σας!Διαστάσεις 4cm x 14cm..

Τριαντάφυλλο αφρός μάτσο 6τεμ.

Τριαντάφυλλο αφρός μάτσο 6τεμ.

3,90€

Τριαντάφυλλα φτιαγμένα από αφρώδες υλικό.Πολύ όμορφα για να τα βάλετε σε βάζο ή ακόμα να στολίσετε στεφάνια,λαμπάδες.Το κάθε μάτσο περιέχει 6 τριαντάφυλλα μεγέθους 4cm περίπου.Συνολικό μήκος 23cm...

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 75 από 137 συνολικά (2 Σελ.)