ΕΣΠΑ

Καρποί- Λουλούδια

Καρποί- Λουλούδια

Διακοσμητικό λουλούδι παιώνια υφασμάτινο 7cm

1,10€

Διακοσμητικό λουλούδι παιώνια υφασμάτινο σε ροζ χρώμα!Συνδυάστε το και με άλλα λουλούδια και πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία φτιάχνοντας όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας!Διαστάσεις ..

Κολοκύθα συνθετική 4cm (ματσο 5τεμ.)

2,90€

Κολοκύθα συνθετική για να την χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας!Το ματσάκι περιέχει 5 τεμάχια.Διαστάσεις 4cm χωρίς το σύρμα και 16cm με αυτό...

Αποξηραμένα στάχυα μπουκέτο 25x5x58cm

9,80€

Αποξηραμένα στάχυα μπουκέτο σε 2 χρώματα φυσικό και κίτρινο καλαμποκί!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα σχέδια για να τα συνδυάσετε σε γλάστρες όλα μαζί.Διαστάσεις 25x5x58cm ύψος..

Διακοσμητικό συνθετικό βελανίδι μάτσο με σύρμα 12τεμ

2,80€

Διακοσμητικό λεμόνι μάτσο 12τεμ συνθετικό με σύρμα, ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε σε κατασκευές.Διαστάσεις  3,5cm x 1.5cm χωρίς το σύρμα.Συνολική διάσταση 11cm...

Διακοσμητικό λουλούδι υφασμάτινο οργάντζα

0,50€

Διακοσμητικό λουλούδι υφασμάτινο οργάντζα σε εφτά χρώματα με συρματάκι στις άκρες ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας.Συνολικό μάκρος 15cmΔιαστάσεις λουλουδιού 5 cm..

Διακοσμητικό κρινάκι αφρός ματσάκι 12 τεμ.

1,00€

Κρινάκι φτιαγμένο από χαρτί σε δύο χρώματα με συρματάκι στις άκρες ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας.Συνολικό μάκρος 12cmΔιαστάσεις λουλουδιού 20mm..

Διακοσμητικό τριαντάφυλλο ροδάκι μάτσο 12 τεμ.

1,30€

Τριανταφυλλάκι φτιαγμένο από χαρτί σε εφτά χρώματα με συρματάκι στις άκρες ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας.Συνολικό μάκρος 12cmΔιαστάσεις λουλουδιού 20mm..

Διακοσμητικό τριαντάφυλλο γάζα λευκό 12cm

0,95€

Τριανταφυλλάκι φτιαγμένο από γάζα σε λευκό χρώμα ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας ή να διακοσμήσετε μπομπονιέρες γάμου.Διαστάσεις 7cm x 12cm περίπου με το συρματάκι..

Γυψοφύλλη συνθετική μάτσο 12τεμ.

1,45€

Γυψοφύλλη συνθετική σε λευκό και εκρού χρώμα ιδανική για να διακοσμήσετε τις κατασκευές σας.Συνολικό μάκρος 8,5cm περίπου..

Διακοσμητικό τριανταφυλλάκι χάρτινο μάτσο 12 τεμ.

1,70€

Τριανταφυλλάκι φτιαγμένο από χαρτί σε τέσσερα χρώματα με συρματάκι στις άκρες ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας.Συνολικό μάκρος 10cmΔιαστάσεις λουλουδιού15mm..

Διακοσμητικό λουλούδι χρυσάνθεμο υφασμάτινο λευκό 11cm

0,50€

Διακοσμητικό λουλούδι ντάλια υφασμάτινο σε χρώμα λευκό!Συνδυάστε το και με άλλα λουλούδια και πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία φτιάχνοντας όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας!Διαστάσεις 5cm..

Διακοσμητικό λουλούδι ντάλια υφασμάτινο

0,70€

Διακοσμητικό λουλούδι ντάλια υφασμάτινο σε τέσσερα χρώματα ροζ, σάπιο μήλο, σομόν και εκρού!Συνδυάστε το και με άλλα λουλούδια και πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία φτιάχνοντας όμορφες συνθ..

Διακοσμητικό τριαντάφυλλο υφασμάτινο

0,60€

Τριαντάφυλλο υφασμάτινο σε 4 χρώματα!Συνδυάστε το και με άλλα λουλούδια και πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία φτιάχνοντας όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας!Διαστάσεις 5cm x 12.5cm ύψος περ..

Διακοσμητικό συνθετικό λεμόνι μάτσο με σύρμα 12τεμ

1,85€

Διακοσμητικό λεμόνι μάτσο 12τεμ συνθετικό με σύρμα, ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε σε κατασκευές.Διαστάσεις  2.8cm x 1.7cm χωρίς το σύρμα.Συνολική διάσταση 11cm...

Διακοσμητικό συνθετικό λεμονάκι μάτσο με σύρμα 12τεμ

1,20€

Διακοσμητικό λεμονάκι μάτσο 12τεμ συνθετικό με σύρμα, ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε σε κατασκευές.Διαστάσεις  2cm x 1cm χωρίς το σύρμα.Συνολική διάσταση 10cm...

Διακοσμητική συνθετική πιπεριά μάτσο με σύρμα 12τεμ

1,30€

Διακοσμητική πιπεριά μάτσο 12τεμ συνθετική με σύρμα, ιδανική για να την χρησιμοποιήσετε σε κατασκευές.Διαστάσεις  3.2cm x 1cm χωρίς το σύρμα.Συνολική διάσταση 12cm...

Διακοσμητικό συνθετικό μανιτάρι μάτσο με σύρμα 12τεμ

1,60€

Διακοσμητικό μανιτάρι μάτσο 12τεμ συνθετικό με σύρμα, ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε σε κατασκευές.Διαστάσεις  1.8cm x 1.5cm χωρίς το σύρμα.Συνολική διάσταση 9.5cm...

Διακοσμητικό συνθετικό μήλο μάτσο με σύρμα 12τεμ

1,35€

Διακοσμητικό μήλο μάτσο 12τεμ συνθετικό με σύρμα, ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε σε κατασκευές.Διαστάσεις  1.2cm x 1.3cm χωρίς το σύρμα.Συνολική διάσταση 10cm...

Διακοσμητικό συνθετικό ρόδι μάτσο με σύρμα 12τεμ

1,50€

Διακοσμητικό ρόδι μάτσο 12τεμ συνθετικό με σύρμα, ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε σε κατασκευές.Διαστάσεις  2cm x 1.8cm χωρίς το σύρμα.Συνολική διάσταση 11.5cm...

Διακοσμητικό συνθετικό βατόμουρο μάτσο με σύρμα 12τεμ

1,30€

Διακοσμητικό βατόμουρο ματσάκι συνθετικό με σύρμα, ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε σε κατασκευές.Διαστάσεις  1cm x 1.2cm χωρίς το σύρμα.Συνολική διάσταση 9cm...

Διακοσμητικές συνθετικές φράουλες μάτσο με σύρμα 12τεμ

1,65€

Διακοσμητικές φράουλες μάτσο 12τεμ συνθετικές με σύρμα, ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε σε κατασκευές.Διαστάσεις  2cm x 1.6cm χωρίς το σύρμα.Συνολική διάσταση 10cm...

Διακοσμητικό τριανταφυλλάκι χάρτινο μάτσο 10 τεμ.

1,50€

Διακοσμητικό λουλουδάκι φτιαγμένο από χαρτί σε τρία όμορφα χρώματα με συρματάκι για να προσαρμόζετε εύκολα στις κατασκευές σας!Το κάθε τριανταφυλλάκι έχει διαστάσεις 10mm x 15mm χωρίς το σύρμα.Συνολικ..

Γυψοφύλλη συνθετική (μάτσο 12τεμ.)

2,70€

Γυψοφύλλη συνθετική σε αποχρώσεις λευκές και εκρού ιδανική για να στολίσετε στεφανάκια, μπομπονιέρες ή να διακοσμήσετε μικρά κασπώ.Το κάθε ματσάκι περιέχει 12 κλαδάκιαΔιαστάσεις 10,5cm μάκρος..

Διακοσμητικά φύλλα τριαντάφυλλου suede μάτσο 12τεμ

1,50€

Φύλλα τριαντάφυλλου συνθετικά με suede υφή σε πράσινο χρώμα.Στολίστε στεφάνια, μπομπονιέρες ή κουτάκια.Διαστάσεις φύλλου 3cm x 5,5cm χωρίς το συρματάκι..

Γυψοφύλλη συνθετική κόκκινη μα΄τσο 10τεμ.

1,75€

Γυψοφύλλη συνθετική σε κόκκινο χρώμα, ιδανική για να στολίσετε στεφάνια ή να διακοσμήσετε μικρά κασπώ συνδυάζοντάς την με λουλουδάκια που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία.Το κάθε ματσάκι περιέχει 10 τεμ...

Τεχνητό κλαδί παχύφυτο πράσινο 8x15cm

3,65€

Κλαδάκι συνθετικό παχύφυτο σε πράσινο χρώμα ιδανικό για να διακοσμήσετε μικρά κασπώ!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα σχέδια για να τα συνδυάσετε σε γλάστρες όλα μαζί.Διαστάσεις 8cm x 15cm ύψο..

Διακοσμητικό κλαδάκι πρασινάδας μάτσο 6 τεμ 21cm

1,95€

Κλαδάκι πρασινάδας συνθετικό με συρματάκι, ιδανικά για να διακοσμήσετε μικρά βαζάκια ή να κολλήσετε σε στεφάνια και λαμπάδες.Συνολικό μάκρος 21,5cm περίπου..

Διακοσμητικό κλαδάκι φτέρης συνθετικό ματσάκι 6τεμ

1,85€

Κλαδάκι φτέρης συνθετικό με συρματάκι.Περιέχει έξι φυλλαράκια διαστάσεων 6cm x 14,5cm περίπου χωρίς το συρματάκι ιδανικά για να διακοσμήσετε μικρά βαζάκια ή να κολλήσετε σε στεφάνια και λαμπάδες.Συνολ..

Διακοσμητικό κλαδί πρασινάδας (μάτσο 6 τεμ) 25cm

2,95€

Διακοσμητικό κλαδάκι πρσινάδας συνθετικό με συρματάκι, ιδανικά για να διακοσμήσετε μικρά βαζάκια ή να κολλήσετε σε στεφάνια και λαμπάδες.Συνολικό μάκρος 25cm περίπου..

Διακοσμητικό κλαδάκι πρασινάδας μάτσο 6τεμ 16cm

1,85€

Διακοσμητικό κλαδάκι πρασινάδας συνθετικό με συρματάκι.Περιέχει έξι φυλλαράκια διαστάσεων 3cm x 9cm περίπου χωρίς το συρματάκι ιδανικά για να διακοσμήσετε μικρά βαζάκια ή να κολλήσετε σε στεφάνια και ..

Διακοσμητικό κλαδί πρασινάδας μάτσο 22τεμ 23cm

2,60€

Διακοσμητικό κλαδάκι πρασινάδα συνθετικό με συρματάκι.Περιέχει 22 φυλλαράκια διαστάσεων 2cm x 9cm περίπου χωρίς το συρματάκι ιδανικά για να διακοσμήσετε μικρά βαζάκια ή να κολλήσετε σε στεφάνια και λα..

Διακοσμητικό κλαδί ελάτου συνθετικό ματσο 6τεμ 33cm

3,95€

Κλαδάκι ελάτου συνθετικό σε πράσινο χρώμα, ιδανικό για να στολίσετε μικρά βαζάκια ή να διακοσμήσετε γιρλάντες και στεφάνια.Το κάθε κλαδάκι έχει διαστάσεις 7cm και μάκρος 33cm..

Διακοσμητικά πλατανόφυλλα συνθετικά πράσινο-κίτρινο συσκ.12τεμ

6,90€

Διακοσμητικά πλατανόφυλλα με συρματάκι στην άκρη σε αποχρώσεις πράσινες με κίτρινες.Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε πιατέλες, γυάλες συνδυάζοντας τα με καρπούς ή κολοκύθες που θα βρ..

Διακοσμητικά πλατανόφυλλα συνθετικά καφέ συσκ.12τεμ

6,90€

Διακοσμητικά πλατανόφυλλα με συρματάκι στην άκρη σε αποχρώσεις του καφέ.Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε πιατέλες, γυάλες συνδυάζοντας τα με καρπούς ή κολοκύθες που θα βρείτε στην αν..

Κλαδί κακτάκι κρασούλα συνθετικό 12cm

2,00€

Κακτάκι κρασούλα σε πράσινο χρώμα συνθετικό ιδανικό για να διακοσμήσετε μικρά κασπώ!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα σχέδια για να τα συνδυάσετε σε γλάστρες όλα μαζί!..

Κλαδί κακτάκι συνθετικό 15cm

3,50€

Κακτάκι σε πράσινο χρώμα συνθετικό ιδανικό για να διακοσμήσετε μικρά κασπώ!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα σχέδια για να τα συνδυάσετε σε γλάστρες όλα μαζί!..

Λεβάντα κλαδάκι συνθετική

1,95€

Κλαδάκι λεβάντας συνθετική, μπορείτε να στολίσετε στεφάνια ή να την βάλετε σαν μπουκετάκι όπως είναι διακοσμητική σε μικρό βαζάκι!Το ματσάκι περιέχει έξι κλαδάκια.Διαστάσεις 17cm μάκρος..

Κορμός φέτα ξύλου 8,5cm

0,90€

Κορμός φέτα ξύλου 8,5cm x 1cm πάχος περίπου..

Λουλουδάκι βελούδινο αυτοκόλλητο 5cm

1,10€

Λουλουδάκι βελουτέ με αυτοκόλλητο στο πίσω μέρος σε τέσσερα χρώματα.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε μπομπονιέρες, στεφάνια ή λαμπάδες.Διαστάσεις 5cm..

Τριανταφυλλάκι υφασμάτινο μονό

1,10€

Τριανταφυλλάκι φτιαγμένο από ύφασμα σε τρία όμορφα χρώματα, σιέλ, φούξια και λιλά.Ιδανικό για να διακοσμήσετε μπομπονιέρες, στεφανάκια ή ακόμα και λαμπάδες πασχαλινές.Διαστάσεις 6,5cm x 13cm (με το συ..

Κορμός φέτα ξύλου 5-6 cm

0,90€

Κορμός φέτα ξύλου σε μικρό μέγεθος 5 -6 εκατοστών περίπου και πάχος 0.5 χιλιοστών...

Κλαδάκι ροδακινιάς υφασμάτινο ροζ 21,5cm

0,70€

Κλαδάκι ροδακινιάς φτιαγμένο από ύφασμα σε ροζ χρώμα ιδανικό για να στολίσετε μπομπονιέρες ή μικρά στεφανάκια!Διαστάσεις 6cm x 21,5cm μάκρος περίπου..

Κλαδί κακτάκι συνθετικό 20cm

2,85€

Κακτάκι συνθετικό 20cm μάκρος ιδανικό για να διακοσμήσετε μικρά κασπω.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε κ άλλα σχέδια για να τα συνδυάσετε ολα μαζι σε γλαστρακια ή γυάλες.Διαστάσεις 5cm x 19cm μάκρος περί..

Κακτάκι συνθετικό Echeveria 6x12cm

2,60€

Κακτακι σε πράσινο χρώμα συνθετικό 6cm(πλάτος) x 12cm(μάκρος)ιδανικό για να διακοσμήσετε μικρά κασπω!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα σχεδια για να τα συνδυάσετε σε γλάστρες ολα μαζί!..

Κλαδί βούρλο χρωματιστό 42cm

0,90€

Κλαδι βούρλο σε μωβ χρώμα!Μπορείτε να το συνδυάσετε με πρασινάδες και λουλούδια για να φτιάξετε μια όμορφη σύνθεση για τον χώρο σας!Διαστάσεις 10cm x 42cm μάκρος..

Τριαντάφυλλο υφασμάτινο μάτσο 6τεμ.

2,00€

Τριανταφυλλάκι φτιαγμένο από ύφασμα με συρματάκι σε όμορφα χρώματα ιδανικό για τις κατασκευές σας!Διαστάσεις κάθε τριαντάφυλλου 2,5cm x 2,5cm x 12cm με το σύρμα..

Μαργαρίτα υφασμάτινη μάτσο 6τεμ.

2,35€

Μαργαρίτες σε ματσάκι των έξι τεμαχίων σε τέσσερα όμορφα χρώματα.Στολίστε στεφάνια, λαμπάδες ή ακόμα και μπομπονιέρες!Διαστάσεις μαργαρίτας 5,5cmΣυνολικές διαστάσεις 9cm x 13cm..

Λουλουδάκι βελούδινο αυτοκόλλητο 4 cm

0,60€

Λουλουδάκι βελουτέ με αυτοκόλλητο στο πίσω μέρος σε τρία χρώματα.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε μπομπονιέρες, στεφάνια ή λαμπάδες.Διαστάσεις 4cm..

Τριανταφυλλάκι σατέν μικρό

0,35€

Τριανταφυλλάκι φτιαγμένο από σατέν ύφασμα σε τρία χρώματα.Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε μπομπονιέρες, στεφάνια ή λαμπάδες.Διαστάσεις 4cm περίπου..

Μανώλια υφασμάτινη

1,10€

Μανώλια υφασμάτινη σε τέσσερα υπέροχα χρώματα!Στολίστε λαμπάδες, στεφάνια ακόμα και τις μπομπονιέρες του γάμου σας.Διαστάσεις 10cm x 16,5cm μαζί με το συρματάκι..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 50 από 125 συνολικά (3 Σελ.)