ΕΣΠΑ

Πρασινάδες-Κισσοί

Πρασινάδες-Κισσοί

Τεχνητή πρασινάδα κισσός 40cm

8,50€

Κρεμαστή πρασινάδα κισσός συνθετική ιδανική για να την κρεμάσετε από κασπώ, πέργκολες ή πλακάκια γκαζόν δημιουργώντας στον χώρο σας την αίσθηση της φύσης και του εξωτερικού περιβάλλοντος!Συνολικό ..

Κρεμαστή τεχνητή πρασινάδα 1,50m

4,40€

Κρεμαστή τεχνητή πρασινάδα ιδανική για να την κρεμάσετε από κασπώ, πέργκολες ή πλακάκια γκαζόν δημιουργώντας στον χώρο σας την αίσθηση της φύσης και του εξωτερικού περιβάλλοντος!Συνολικό μάκρος 15..

Τεχνητή πρασινάδα με πόα 90cm

11,90€

Κρεμαστή πρασινάδα με πόα συνθετική ιδανική για να την κρεμάσετε από κασπώ, πέργκολες ή πλακάκια γκαζόν δημιουργώντας στον χώρο σας την αίσθηση της φύσης και του εξωτερικού περιβάλλοντος!Συνολικό ..

Κρεμαστός τεχνητός κισσός 110cm

15,90€

Κρεμαστός τεχνητός κισσός ιδανικός για να την κρεμάσετε από κασπώ, πέργκολες ή πλακάκια γκαζόν δημιουργώντας στον χώρο σας την αίσθηση της φύσης και του εξωτερικού περιβάλλοντος!Συνολικό μάκρος 11..

Διακοσμητικό κλαδί ρίζα 68cm

3,95€

Διακοσμητικό κλαδί ρίζα σε φυσικό χρώμα.Ιδανικό για να φτιάξετε όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας συνδυάζοντάς το με πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία.Διαστάσεις 68cm μάκρος..

Γιρλάντα πρασινάδα λουλουδιών/ μέτρο

90,00€

Γιρλάντα σταθερή με πρασινάδες και λουλούδια υφασμάτινα για να στολίσετε το χώρο σας. Μπορούμε να την φτιάξουμε σε ότι διάσταση και χρώμα επιθυμείτε. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2610622-510 για τη πα..

Κρεμαστή τεχνητή πρασινάδα Ρούσκος 74cm

11,50€

Κλαδί πρασινάδας συνθετική ιδανική για να την κρεμάσετε από κασπώ, πέργκολες ή πλακάκια γκαζόν δημιουργώντας στον χώρο σας την αίσθηση της φύσης και του εξωτερικού περιβάλλοντος!Συνολικό μάκρος 74cm..

Κρεμαστή τεχνητή πρασινάδα Λιγούστρο 80cm

7,80€

Κλαδί πρασινάδας συνθετική ιδανική για να την κρεμάσετε από κασπώ, πέργκολες ή πλακάκια γκαζόν δημιουργώντας στον χώρο σας την αίσθηση της φύσης και του εξωτερικού περιβάλλοντος!Συνολικό μάκρος 80cm..

Τεχνητή πρασινάδα Ευκάλυπτου 105cm

11,50€

Πρασινάδα συνθετική Ευκάλυπτου ιδανική για να την κρεμάσετε από κασπώ, πέργκολες ή πλακάκια γκαζόν δημιουργώντας στον χώρο σας την αίσθηση της φύσης και του εξωτερικού περιβάλλοντος!Συνολικό μάκρος 10..

Τεχνητή πρασινάδα Μπιγκόνιας 40cm

8,90€

Πρασινάδα Μπιγκόνιας συνθετική ιδανική για να την κρεμάσετε από κασπώ, πέργκολες ή πλακάκια γκαζόν δημιουργώντας στον χώρο σας την αίσθηση της φύσης και του εξωτερικού περιβάλλοντος!Διαστάσεις 40cm..

Κλαδί πρασινάδα φτέρη συνθετική 40cm

4,50€

Κλαδί Φτέρης συνθετικό σε πράσινο χρώμα ιδανικό για να διακοσμήσετε κασπώ, πλακάκια γκαζόν ή συνθέσεις συνδυάζοντάς το και με άλλες πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία.Συνολικό μάκρος 40cm..

Τεχνητή πρασινάδα ευκάλυπτου 107cm

11,90€

Κρεμαστή πρασινάδα ευκάλυπτου συνθετική ιδανική για να την κρεμάσετε από κασπώ, πέργκολες ή πλακάκια γκαζόν δημιουργώντας στον χώρο σας την αίσθηση της φύσης και του εξωτερικού περιβάλλοντος!Συνολικό ..

Τεχνητό κλαδί κρεμαστό Βιστερία 2m

16,90€

Κλαδί Βιστερία σε εκρού και ροζ χρώμα ιδανικό για να διακοσμήσετε πέργκολες, κασπώ ή πλακάκια γκαζόν.Το κάθε κλαδί περιέχει από τρία κλαδιά βιστερίας.Ύψος 2 m...

Κρεμαστή τεχνητή πρασινάδα Ρούσκος 80cm

7,90€

Κλαδί πρασινάδας συνθετική ιδανική για να την κρεμάσετε από κασπώ, πέργκολες ή πλακάκια γκαζόν δημιουργώντας στον χώρο σας την αίσθηση της φύσης και του εξωτερικού περιβάλλοντος!Διαστάσεις 80cm..

Διακοσμητικό κλαδί με πόα

11,90€

Διακοσμητικό κλαδί καφέ με πράσινη πόα.Ιδανικό για να φτιάξετε όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας συνδυάζοντάς το με πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία.Διαστάσεις 95cm μάκρος..

Τεχνητό κλαδί παχύφυτο πράσινο 8x15cm

3,65€

Κλαδάκι συνθετικό παχύφυτο σε πράσινο χρώμα ιδανικό για να διακοσμήσετε μικρά κασπώ!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα σχέδια για να τα συνδυάσετε σε γλάστρες όλα μαζί.Διαστάσεις 8cm x 15cm ύψο..

Κρεμαστή τεχνητή πρασινάδα Φτέρης πράσινη 85cm

9,85€

Κλαδί πρασινάδας συνθετική Φτέρη σε πράσινο χρώμα ιδανική για να στολίσετε στεφάνια, πέργκολες ή ακόμα να την βάλετε σε ένα κρεμαστό κασπώ συνδυάζοντάς την και με άλλες πρασινάδες!Συνολικό μάκρος 85cm..

Κρεμαστό τεχνητό φυτό πρασινάδα από φοινικόφυλλα 93cm

10,90€

Γιρλάντα από συνθετικά φοινικόφυλλα σε αποχρώσεις του πράσινου, ιδανική για να στολίσετε πέργκολες συνδυάζοντάς την και με άλλες πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία ή στεφάνια ψάθινα.Συνολικό..

Τεχνητό φυτό Ευκάλυπτου πράσινο 35cm

3,95€

Κλαδί ευκαλύπτου συνθετικό σε πράσινο χρώμα.Μπορείτε να το συνδυάσετε με λουλούδια ή πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία φτιάχνοντας όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας ή ακόμα να στολίσετε στ..

Κρεμαστή τεχνητή πρασινάδα Φτέρης πράσινη 90cm

8,75€

Κλαδί πρασινάδας συνθετική Φτέρη σε πράσινο χρώμα ιδανική για να στολίσετε στεφάνια, πέργκολες ή ακόμα να την βάλετε σε ένα κρεμαστό κασπώ συνδυάζοντάς την και με άλλες πρασινάδες!Συνολικό μάκρος 90cm..

Διακοσμητική πρασινάδα Κάπαρις 45cm

4,30€

Διακοσμητικό κλαδί πρασινάδας Κάπαρις που μοιάζει με αληθινό.Χρησιμοποιήστε το για να διακοσμήσετε στεφάνια, βάζα ή να φτιάξετε όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας συνδυάζοντάς το με άλλες πρασινάδες κ..

Διασκομητικό κλαδί με υφασμάτινα φύλλα εκρού 80cm

6,80€

Διακοσμητικό κλαδί από υφασμάτινα φύλλα σε εκρού χρώμα, ιδανικά για να το χρησιμοποιήσετε σε συνθέσεις ή να το συνδυάσετε με λουλούδια που θα βρείτε στην αντίστοιχη κατηγορία φτιάχνοντας μια όμορφη αν..

Διακοσμητικό κλαδί φύλλα μανόλιας καφέ 110cm

7,95€

Διακοσμητικό κλαδί από υφασμάτινα φύλλα μανόλιας σε καφέ χρώμα, ιδανικά για να το χρησιμοποιήσετε σε συνθέσεις ή να το συνδυάσετε με λουλούδια που θα βρείτε στην αντίστοιχη κατηγορία φτιάχνοντας μια ό..

Κλαδί με υφασμάτινα φύλλα πράσινα 95cm

7,95€

Κλαδί από υφασμάτινα φύλλα σε πράσινο χρώμα ενενήντα πέντε εκατοστών ιδανικό για να το προσθέσετε σε συνθέσεις με λουλούδια ή να στολίσετε στεφάνια συνδυάζοντάς το και με άλλες πρασινάδες που θα βρείτ..

Κρεμαστό τεχνητό φυτό από πλατανόφυλλα πράσινο-κίτρινο 2m

13,80€

Κλαδί από συνθετικά πλατανόφυλλα σε αποχρώσεις πράσινες με καφέ και κίτρινες που μοιάζουν με φυσικά.Ιδανικό για να στολίσετε πέργκολες ή βιτρίνες για φθινοπωρινή διακόσμηση συνδυάζοντάς το και με άλλε..

Κρεμαστό τεχνητό φυτό από πλατανόφυλλα καφέ-πράσινο 2m

13,80€

τεχνητό Κλαδί από συνθετικά πλατανόφυλλα σε καφέ με πράσινο χρώμα που μοιάζουν με φυσικά.Ιδανικό για να στολίσετε πέργκολες ή βιτρίνες για φθινοπωρινή διακόσμηση συνδυάζοντάς το και με άλλες πρασινάδε..

Διακοσμητικό κλαδάκι φτέρης συνθετικό ματσάκι 6τεμ

1,85€

Κλαδάκι φτέρης συνθετικό με συρματάκι.Περιέχει έξι φυλλαράκια διαστάσεων 6cm x 14,5cm περίπου χωρίς το συρματάκι ιδανικά για να διακοσμήσετε μικρά βαζάκια ή να κολλήσετε σε στεφάνια και λαμπάδες.Συνολ..

Διακοσμητικό κλαδί πρασινάδας (μάτσο 6 τεμ) 25cm

2,95€

Διακοσμητικό κλαδάκι πρσινάδας συνθετικό με συρματάκι, ιδανικά για να διακοσμήσετε μικρά βαζάκια ή να κολλήσετε σε στεφάνια και λαμπάδες.Συνολικό μάκρος 25cm περίπου..

Διακοσμητικό κλαδί ελάτου συνθετικό ματσο 6τεμ 33cm

3,95€

Κλαδάκι ελάτου συνθετικό σε πράσινο χρώμα, ιδανικό για να στολίσετε μικρά βαζάκια ή να διακοσμήσετε γιρλάντες και στεφάνια.Το κάθε κλαδάκι έχει διαστάσεις 7cm και μάκρος 33cm..

Διακοσμητικά πλατανόφυλλα συνθετικά πράσινο-κίτρινο συσκ.12τεμ

6,90€

Διακοσμητικά πλατανόφυλλα με συρματάκι στην άκρη σε αποχρώσεις πράσινες με κίτρινες.Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε πιατέλες, γυάλες συνδυάζοντας τα με καρπούς ή κολοκύθες που θα βρ..

Διακοσμητικά πλατανόφυλλα συνθετικά καφέ συσκ.12τεμ

6,90€

Διακοσμητικά πλατανόφυλλα με συρματάκι στην άκρη σε αποχρώσεις του καφέ.Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε πιατέλες, γυάλες συνδυάζοντας τα με καρπούς ή κολοκύθες που θα βρείτε στην αν..

Κλαδί με φύλλα συνθετικά 70cm

9,80€

Κλαδί με φύλλα σε χρώμα σάπιο μήλο συνθετικά εβδομήντα εκατοστά μάκρος.Συνδυάστε το με λουλούδια που θα βρείτε στην αντίστοιχη κατηγορία και φτιάξτε όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας!..

Κρεμαστό τεχνητό φυτό Κισσός 180cm με 423φύλλα

36,90€

Κλαδί κισσού συνθετικό ιδανική για να διακοσμήσετε στεφάνια ή να συνδυάσετε και με άλλες πρασινάδες ή λουλούδια που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία φτιάχνοντας μια όμορφη σύνθεση για τον χώρο σας!Το κάθ..

Τεχνητό φυτό πρασινάδα Φτέρης υφασμάτινο 50cm

7,95€

Κλαδί Φτέρης υφασμάτινο ιδανικό για να το βάλετε σε κασπώ φτιάχνοντας μια όμορφη γλαστρούλα για τον χώρο σας ή ακόμα να στολίσετε λαμπάδας γάμου ή στεφάνια!Το κάθε κλαδί περιέχει 15 κλαδάκια.Διαστάσει..

Τεχνητό φυτό ευκάλυπτου foam πράσινο 100cm

6,80€

Κλαδί ευκαλύπτου από foam υλικό σε πράσινο χρώμα.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε λουλούδια foam όπου μπορείτε να συνδυάσετε ή πρασινάδες φτιάχνοντας όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας ή ακόμα να στολίσε..

Τεχνητό φυτό φύλλα φοίνικα σε γλάστρα 25cm

9,70€

Τεχνητό φυτό φύλλα φοίνικα σε γλαστράκι ιδανικό για να διακοσμήσετε τον χώρο σας!Συνδυάστε τα και με άλλα φυτά που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία ή μπορείτε να πάρετε δυο διαφορετικά σχέδια και να τα β..

Κλαδί κακτάκι κρασούλα συνθετικό 12cm

2,00€

Κακτάκι κρασούλα σε πράσινο χρώμα συνθετικό ιδανικό για να διακοσμήσετε μικρά κασπώ!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα σχέδια για να τα συνδυάσετε σε γλάστρες όλα μαζί!..

Κλαδί κακτάκι συνθετικό 15cm

3,50€

Κακτάκι σε πράσινο χρώμα συνθετικό ιδανικό για να διακοσμήσετε μικρά κασπώ!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα σχέδια για να τα συνδυάσετε σε γλάστρες όλα μαζί!..

Κρεμαστό τεχνητό φυτό πλατανόφυλλα καφέ 96cm

25,90€

Κλαδί από συνθετικά πλατανόφυλλα σε καφέ αποχρώσεις.Ιδανικό για να στολίσετε πέργκολες ή βιτρίνες για φθινοπωρινή διακόσμηση συνδυάζοντάς το και με άλλες πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία.Τ..

Κρεμαστό τεχνητό φυτό πλατανόφυλλα κίτρινο-πράσινο 96cm

25,90€

Κλαδί από συνθετικά πλατανόφυλλα σε αποχρώσεις κίτρινο με πράσινο.Ιδανικό για να στολίσετε πέργκολες ή βιτρίνες για φθινοπωρινή διακόσμηση συνδυάζοντάς το και με άλλες πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδ..

Τεχνητό φυτό φύλλα Φτέρης 33cm

4,90€

Κλαδί από συνθετικά φύλλα φτέρης σε πράσινο χρώμα.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε λουλούδια που μπορείτε να συνδυάσετε φτιάχνοντας όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας!Αποτελείται από εννέα κλαδάκια και έ..

Κρεμαστό τεχνητό φυτό Πρασινάδα Ισπανική λεπτό φύλλωμα 90cm

7,95€

Κλαδί πρασινάδας με λεπτό φύλλωμα σε πράσινο χρώμα ιδανική για να στολίσετε στεφάνια, πέργκολες ή ακόμα να την βάλετε σε ένα κρεμαστό κασπώ συνδυάζοντάς την και με άλλες πρασινάδες!Στην ίδια κατηγορία..

Κρεμαστό τεχνητό φυτό Πρασινάδα Ισπανική λεπτό φύλλωμα 110cm

12,90€

Κλαδί πρασινάδας με λεπτό φύλλωμα σε πράσινο χρώμα ιδανική για να στολίσετε στεφάνια, πέργκολες ή ακόμα να την βάλετε σε ένα κρεμαστό κασπώ συνδυάζοντάς την και με άλλες πρασινάδες!Στην ίδια κατηγορία..

Κλαδί πρασινάδα φύλλα καλάδιου 60cm

9,70€

Κλαδί πρασινάδα με συνθετικά δίχρωμα φύλλα καλάδιου.Στολίστε πέργκολες, στεφάνια ή φτιάξτε όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας συνδυάζοντας την και με άλλες πρασινάδες ή λουλούδια που θα βρείτε στην ίδ..

Κρεμαστό τεχνητό φυτό γεράνι suede 60cm με 41 φύλλα

9,80€

Κλαδί πρασινάδα Γεράνι με suede φύλλα δίχρωμα πράσινα-καφέ.Ιδανική για να διακοσμήσετε πέργκολες ή ακόμα να φτιάξετε όμορφες συνθέσεις συνδυάζοντας λουλούδια και πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατ..

Κλαδί Βιστέρια εκρού 100cm

10,90€

Κλαδί Βιστέρια με υφασμάτινα φύλλα σε εκρού χρώμα.Συνδυάστε το με πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία και φτιάξτε όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας ή ακόμα στολίστε στεφάνια ή πέργκολες!Το κ..

Κρεμαστό τεχνητό φυτό Πρασινάδα Ισπανική λεπτό φύλλωμα 60cm

4,00€

Κλαδί πρασινάδας με λεπτό φύλλωμα σε πράσινο χρώμα ιδανική για να στολίσετε στεφάνια, πέργκολες ή ακόμα να την βάλετε σε ένα κρεμαστό κασπώ συνδυάζοντάς την και με άλλες πρασινάδες!Στην ίδια κατηγορία..

Κρεμαστό τεχνητό φυτό φύλλα τσαγιού 90cm

9,65€

Πρασινάδα συνθετική φύλλο τσαγιού, ιδανική για να στολίσετε πέργκολες, στεφάνια ή ακόμα να την βάλετε μέσα σε κασπώ συνδυάζοντάς την και με άλλες πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία και να το..

Τεχνητό φυτό Κλαδί λεμονιάς 65cm

12,80€

Κλαδί λεμονιάς που μοιάζει με αληθινό!Μπορείτε να το συνδυάσετε με πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία βάζοντάς τα σε ένα κασπώ ή ακόμα μπορείτε να στολίσετε στεφάνια ή πέργκολες!Το κάθε κλαδ..

Κλαδί φθινοπωρινά φύλλα 50cm

11,80€

Κλαδί από υφασμάτινα φθινοπωρινά φύλλα ιδανικό για να στολίσετε στεφάνια ή να φτιάξετε συνθέσεις συνδυάζοντάς το και με άλλες πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία.Το κάθε κλαδί περιέχει 56 φύλ..

Κρεμαστό τεχνητό φυτό Φτέρη υφασμάτινη 90cm

13,90€

Κλαδί Φτέρης φτιαγμένο από ύφασμα σε πράσινο χρώμα που μοιάζει με φυσικό.Στολίστε πέργκολες συνδυάζοντας κι άλλες πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία ή φτιάξτε όμορφες συνθέσεις για τον χώρο ..

Κρεμαστό τεχνητό φυτό Φτέρη υφασμάτινη 1,10m

23,90€

Κλαδί Φτέρης φτιαγμένο από ύφασμα σε πράσινο χρώμα που μοιάζει με φυσικό.Στολίστε πέργκολες συνδυάζοντας κι άλλες πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία ή φτιάξτε όμορφες συνθέσεις για τον χώρο ..

Κρεμαστό τεχνητό φυτό Πρασινάδα φοινικόφυλλα 1m

10,90€

Γιρλάντα από συνθετικά φοινικόφυλλα σε αποχρώσεις του πράσινου, ιδανική για να στολίσετε πέργκολες συνδυάζοντάς την και με άλλες πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία ή στεφάνια ψάθινα.Συνολικό..

Τεχνητό φυτό ευκάλυπτος συνθετικό 1m

3,40€

Κλαδί ευκαλύπτου συνθετικό σε πράσινο χρώμα.Μπορείτε να το συνδυάσετε με λουλούδια ή πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία φτιάχνοντας όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας ή ακόμα να στολίσετε στ..

Γιρλάντα Φτέρη συνθετική 1m

10,90€

Γιρλάντα Φτέρης συνθετική σε αποχρώσεις πράσινου και καφέ, ιδανική για να στολίσετε πέργκολες συνδυάζοντάς την και με άλλες πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία ή στεφάνια ψάθινα.Συνολικό μάκρ..

Κρεμαστό τεχνητό φυτό φύλλα φοίνικα 1m

10,90€

Γιρλάντα φυλλόδεντρου συνθετική σε πράσινο ανοιχτό χρώμα, ιδανική για να στολίσετε πέργκολες συνδυάζοντάς την και με άλλες πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία ή στεφάνια ψάθινα.Συνολικό μάκρο..

Κλαδί πρασινάδα Στρελίτζια συνθετική 50cm

9,85€

Κλαδί πρασινάδα Στρελίτζια που μοιάζει με αληθινό!Το κάθε κλαδί περιέχει 12 φύλλα.Διαστάσεις 50cm..

Τεχνητό φυτό Φτέρη συνθετική 90cm

4,40€

Φτέρη συνθετική σε δύο χρώματα, σιέλ και κόκκινο ανοιχτό.Συνδυάστε το με πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία και φτιάξτε όμορφες συνθέσεις για το βάζο σας ή στολίστε στεφάνια κλαδένια!Διαστάσ..

Κρεμαστή τεχνητή πρασινάδα συνθετική 90cm

12,95€

Κλαδί πρασινάδας παχύφυτο συνθετικό σε πράσινο χρώμα.Μπορείτε να διακοσμήσετε πέργκολες, στεφάνια ή ακόμα να την βάλετε μέσα σε κασπώ συνδυάζοντας κι άλλα λουλούδια ή πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδι..

Κρεμαστό τεχνητό φυτό κισσός 1.80μ με 98 φύλλα

12,50€

Γιρλάντα κισσού συνθετική σε πράσινο χρώμα.Ιδανική για να διακοσμήσετε πέργκολες ή ακόμα να φτιάξετε όμορφες συνθέσεις συνδυάζοντας λουλούδια και πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία!Περιέχει ..

Κρεμαστό τεχνητό φυτό γεράνι συνθετικό 1,70m με 63φύλλα

15,90€

Γιρλάντα από γεράνι συνθετική σε πράσινο χρώμα.Ιδανική για να διακοσμήσετε πέργκολες ή ακόμα να φτιάξετε όμορφες συνθέσεις συνδυάζοντας λουλούδια και πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία!Η κάθ..

Κλαδί Βιστερία πασχαλια μωβ 118cm

16,90€

Διαστάσεις 118cm..

Φύλλο φοίνικα πράσινο συνθετικό 69cm

1,40€

Φύλλο φοίνικα σε πράσινο χρώμα συνθετικό ιδανικό για να στολίσετε στεφάνια, λαμπάδες γάμου ή βάπτισης ή να φτιάξετε όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας συνδυάζοντάς τα με λουλούδια και πρασινάδες που θ..

Κλαδί κακτάκι συνθετικό 11x12cm

4,10€

Κακτάκι σε πράσινο χρώμα συνθετικό 11cm(πλάτος) x 12cm(μάκρος)ιδανικό για να διακοσμήσετε μικρά κασπω!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα σχέδια για να τα συνδυάσετε σε γλάστρες όλα μαζί!..

Τεχνητό φυτό φύλλα μπαμπού 63cm

1,65€

Κλαδί από συνθετικά φύλλα μπαμπού.Συνδυάστε το με λουλούδια και πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία και φτιάξτε όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας!Διαστάσεις 63cm ύψος περίπου..

Τεχνητό φυτό με φύλλα πράσινα 56cm με 42φύλλα

1,30€

Κλαδί από συνθετικά φύλλα σε πράσινο χρώμα.Συνδυάστε το με λουλούδια που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία και φτιάξτε όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας!Το κάθε κλαδί περιέχει 42 φύλλαΔιαστάσεις 50cm x 5..

Τεχνητό φυτό Κισσός 69cm 3 κλαδιά

4,70€

Κλαδί από συνθετικά φύλλα Κισσού σε αποχρώσεις του πράσινου που μοιάζει με αληθινό.Συνδυάστε το με λουλούδια που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία και φτιάξτε όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας!Το κάθε κλ..

Κρεμαστό τεχνητό φυτό πράσινος κισσός 1,25m

11,90€

Γιρλάντα κισσού συνθετική ιδανική για να διακοσμήσετε στεφάνια ή να συνδυάσετε και με άλλες πρασινάδες ή λουλούδια που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία φτιάχνοντας μια όμορφη σύνθεση για τον χώρο σας!Μάκ..

Βουκαμβίλια κλαδί 1,35m

23,90€

Βουκαμβίλια κλαδί ύψους 1,35m σε φούξια και μωβ αποχρώσεις ιδανικές για να διακοσμήσετε τον χώρο σας συνδυάζοντάς τες με πρασινάδες ή με άλλες βουκαμβίλιες μικρότερου μεγέθους που θα βρείτε στην ίδια ..

Κλαδί κακτάκι συνθετικό 20cm

2,00€

Κακτάκι συνθετικό 20cm μάκρος ιδανικό για να διακοσμήσετε μικρά κασπω.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε κ άλλα σχέδια για να τα συνδυάσετε ολα μαζι σε γλαστρακια ή γυάλες.Διαστάσεις 5cm x 19cm μάκρος περί..

Κακτάκι συνθετικό Echeveria 6x12cm

2,60€

Κακτακι σε πράσινο χρώμα συνθετικό 6cm(πλάτος) x 12cm(μάκρος)ιδανικό για να διακοσμήσετε μικρά κασπω!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα σχεδια για να τα συνδυάσετε σε γλάστρες ολα μαζί!..

Κακτάκι συνθετικό Euphorbia 5,5x18cm

4,10€

Κακτακι σε πράσινο χρώμα συνθετικό 5.5cm(πλάτος) x 18cm(μάκρος)ιδανικό για να διακοσμήσετε μικρά κασπω!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα σχεδια για να τα συνδυάσετε σε γλάστρες ολα μαζί!..

Κρεμαστό τεχνητό φυτό γεράνια υφασμάτινα 72cm

15,90€

Κλαδί με υφασμάτινα γεράνια σε κόκκινο χρώμα.Συνδυάστε τα με πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία και φτιάξτε όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας.Το κάθε κλαδί αποτελείται από έντεκα κλαδάκια α..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 75 από 96 συνολικά (2 Σελ.)