ΕΣΠΑ

Πρασινάδες-Κισσοί

Πρασινάδες-Κισσοί

Πάνελ λουλουδιών διάφορες αποχρώσεις 55x55cm

58,00€

Πάνελ λουλουδιών σε διάφορες αποχρώσεις!Ιδανικό για να στολίσετε τον κήπο ή το σπίτι σας με λουλούδια που μοιάζουν αληθινά.Διαστάσεις 55x55cm...

Πάνελ λουλουδιών ροζ λιλά αποχρώσεις 40x55cm

48,00€

Πάνελ λουλουδιών σε ροζ και λιλά αποχρώσεις!Ιδανικό για να στολίσετε τον κήπο ή το σπίτι σας με λουλούδια που μοιάζουν αληθινά.Διαστάσεις 40x55cm...

Κρεμαστή τεχνητή πρασινάδα 90cm

12,95€

Κρεμαστή τεχνητή πρασινάδα ιδανική για να την κρεμάσετε από κασπώ, πέργκολες ή πλακάκια γκαζόν δημιουργώντας στον χώρο σας την αίσθηση της φύσης και του εξωτερικού περιβάλλοντος!Συνολικό μάκρος 90..

Κρεμαστός τεχνητός θάμνος σταφυλιού 55cm

7,90€

Κρεμαστός τεχνητός θάμνος σταφυλιού ιδανικός για να την κρεμάσετε από κασπώ, πέργκολες ή πλακάκια γκαζόν δημιουργώντας στον χώρο σας την αίσθηση της φύσης και του εξωτερικού περιβάλλοντος!Συνολικό..

Κρεμαστό τεχνητό κλαδί λεβάντας 200cm

22,90€

Κρεμαστό τεχνητό κλαδί λεβάντας ιδανικός για να την κρεμάσετε από κασπώ, πέργκολες ή πλακάκια γκαζόν δημιουργώντας στον χώρο σας την αίσθηση της φύσης και του εξωτερικού περιβάλλοντος!Συνολικό μάκ..

Κρεμαστός τεχνητός κισσός 55cm

7,90€

Κρεμαστός τεχνητός κισσός ιδανικός για να την κρεμάσετε από κασπώ, πέργκολες ή πλακάκια γκαζόν δημιουργώντας στον χώρο σας την αίσθηση της φύσης και του εξωτερικού περιβάλλοντος!Συνολικό μάκρος 55..

Κρεμαστό τεχνητό φυτό λουνάρια 74cm

10,90€

Κρεμαστό τεχνητό φυτό λουνάρια ιδανικός για να την κρεμάσετε από κασπώ, πέργκολες ή πλακάκια γκαζόν δημιουργώντας στον χώρο σας την αίσθηση της φύσης και του εξωτερικού περιβάλλοντος!Συνολικό μάκρ..

Κρεμαστός τεχνητός ευκάλυπτος 190cm

17,90€

Κρεμαστός τεχνητός ευκάλυπτος ιδανικός για να την κρεμάσετε από κασπώ, πέργκολες ή πλακάκια γκαζόν δημιουργώντας στον χώρο σας την αίσθηση της φύσης και του εξωτερικού περιβάλλοντος!Συνολικό μάκρο..

Κρεμαστός τεχνητός ευκάλυπτος 135cm

53,90€

Κρεμαστός τεχνητός ευκάλυπτος ιδανικός για να την κρεμάσετε από κασπώ, πέργκολες ή πλακάκια γκαζόν δημιουργώντας στον χώρο σας την αίσθηση της φύσης και του εξωτερικού περιβάλλοντος!Συνολικό μάκρο..

Κρεμαστός τεχνητός ευκάλυπτος 74cm

7,90€

Κρεμαστός τεχνητός ευκάλυπτος ιδανικός για να την κρεμάσετε από κασπώ, πέργκολες ή πλακάκια γκαζόν δημιουργώντας στον χώρο σας την αίσθηση της φύσης και του εξωτερικού περιβάλλοντος!Συνολικό μάκρο..

Τεχνητή πρασινάδα κισσός 40cm

8,50€

Κρεμαστή πρασινάδα κισσός συνθετική ιδανική για να την κρεμάσετε από κασπώ, πέργκολες ή πλακάκια γκαζόν δημιουργώντας στον χώρο σας την αίσθηση της φύσης και του εξωτερικού περιβάλλοντος!Συνολικό ..

Κρεμαστή τεχνητή πρασινάδα 1,50m

4,40€

Κρεμαστή τεχνητή πρασινάδα ιδανική για να την κρεμάσετε από κασπώ, πέργκολες ή πλακάκια γκαζόν δημιουργώντας στον χώρο σας την αίσθηση της φύσης και του εξωτερικού περιβάλλοντος!Συνολικό μάκρος 15..

Τεχνητή πρασινάδα με πόα 90cm

11,90€

Κρεμαστή πρασινάδα με πόα συνθετική ιδανική για να την κρεμάσετε από κασπώ, πέργκολες ή πλακάκια γκαζόν δημιουργώντας στον χώρο σας την αίσθηση της φύσης και του εξωτερικού περιβάλλοντος!Συνολικό ..

Κρεμαστός τεχνητός κισσός 110cm

15,90€

Κρεμαστός τεχνητός κισσός ιδανικός για να την κρεμάσετε από κασπώ, πέργκολες ή πλακάκια γκαζόν δημιουργώντας στον χώρο σας την αίσθηση της φύσης και του εξωτερικού περιβάλλοντος!Συνολικό μάκρος 11..

Διακοσμητικό κλαδί ρίζα 68cm

3,95€

Διακοσμητικό κλαδί ρίζα σε φυσικό χρώμα.Ιδανικό για να φτιάξετε όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας συνδυάζοντάς το με πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία.Διαστάσεις 68cm μάκρος..

Γιρλάντα πρασινάδα λουλουδιών/ μέτρο

90,00€

Γιρλάντα σταθερή με πρασινάδες και λουλούδια υφασμάτινα για να στολίσετε το χώρο σας. Μπορούμε να την φτιάξουμε σε ότι διάσταση και χρώμα επιθυμείτε. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2610622-510 για τη πα..

Κρεμαστή τεχνητή πρασινάδα Ρούσκος 74cm

11,50€

Κλαδί πρασινάδας συνθετική ιδανική για να την κρεμάσετε από κασπώ, πέργκολες ή πλακάκια γκαζόν δημιουργώντας στον χώρο σας την αίσθηση της φύσης και του εξωτερικού περιβάλλοντος!Συνολικό μάκρος 74cm..

Κρεμαστή τεχνητή πρασινάδα Λιγούστρο 80cm

7,80€

Κλαδί πρασινάδας συνθετική ιδανική για να την κρεμάσετε από κασπώ, πέργκολες ή πλακάκια γκαζόν δημιουργώντας στον χώρο σας την αίσθηση της φύσης και του εξωτερικού περιβάλλοντος!Συνολικό μάκρος 80cm..

Τεχνητή πρασινάδα Ευκάλυπτου 105cm

11,50€

Πρασινάδα συνθετική Ευκάλυπτου ιδανική για να την κρεμάσετε από κασπώ, πέργκολες ή πλακάκια γκαζόν δημιουργώντας στον χώρο σας την αίσθηση της φύσης και του εξωτερικού περιβάλλοντος!Συνολικό μάκρος 10..

Τεχνητή πρασινάδα Μπιγκόνιας 40cm

8,90€

Πρασινάδα Μπιγκόνιας συνθετική ιδανική για να την κρεμάσετε από κασπώ, πέργκολες ή πλακάκια γκαζόν δημιουργώντας στον χώρο σας την αίσθηση της φύσης και του εξωτερικού περιβάλλοντος!Διαστάσεις 40cm..

Κλαδί πρασινάδα φτέρη συνθετική 40cm

4,50€

Κλαδί Φτέρης συνθετικό σε πράσινο χρώμα ιδανικό για να διακοσμήσετε κασπώ, πλακάκια γκαζόν ή συνθέσεις συνδυάζοντάς το και με άλλες πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία.Συνολικό μάκρος 40cm..

Τεχνητή πρασινάδα ευκάλυπτου 107cm

11,90€

Κρεμαστή πρασινάδα ευκάλυπτου συνθετική ιδανική για να την κρεμάσετε από κασπώ, πέργκολες ή πλακάκια γκαζόν δημιουργώντας στον χώρο σας την αίσθηση της φύσης και του εξωτερικού περιβάλλοντος!Συνολικό ..

Τεχνητό κλαδί κρεμαστό Βιστερία 2m

16,90€

Κλαδί Βιστερία σε εκρού και ροζ χρώμα ιδανικό για να διακοσμήσετε πέργκολες, κασπώ ή πλακάκια γκαζόν.Το κάθε κλαδί περιέχει από τρία κλαδιά βιστερίας.Ύψος 2 m...

Κρεμαστή τεχνητή πρασινάδα Ρούσκος 80cm

7,90€

Κλαδί πρασινάδας συνθετική ιδανική για να την κρεμάσετε από κασπώ, πέργκολες ή πλακάκια γκαζόν δημιουργώντας στον χώρο σας την αίσθηση της φύσης και του εξωτερικού περιβάλλοντος!Διαστάσεις 80cm..

Διακοσμητικό κλαδί με πόα

11,90€

Διακοσμητικό κλαδί καφέ με πράσινη πόα.Ιδανικό για να φτιάξετε όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας συνδυάζοντάς το με πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία.Διαστάσεις 95cm μάκρος..

Τεχνητό κλαδί παχύφυτο πράσινο 8x15cm

3,65€

Κλαδάκι συνθετικό παχύφυτο σε πράσινο χρώμα ιδανικό για να διακοσμήσετε μικρά κασπώ!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα σχέδια για να τα συνδυάσετε σε γλάστρες όλα μαζί.Διαστάσεις 8cm x 15cm ύψο..

Κρεμαστή τεχνητή πρασινάδα Φτέρης πράσινη 85cm

9,85€

Κλαδί πρασινάδας συνθετική Φτέρη σε πράσινο χρώμα ιδανική για να στολίσετε στεφάνια, πέργκολες ή ακόμα να την βάλετε σε ένα κρεμαστό κασπώ συνδυάζοντάς την και με άλλες πρασινάδες!Συνολικό μάκρος 85cm..

Κρεμαστό τεχνητό φυτό πρασινάδα από φοινικόφυλλα 93cm

10,90€

Γιρλάντα από συνθετικά φοινικόφυλλα σε αποχρώσεις του πράσινου, ιδανική για να στολίσετε πέργκολες συνδυάζοντάς την και με άλλες πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία ή στεφάνια ψάθινα.Συνολικό..

Τεχνητό φυτό Ευκάλυπτου πράσινο 35cm

3,95€

Κλαδί ευκαλύπτου συνθετικό σε πράσινο χρώμα.Μπορείτε να το συνδυάσετε με λουλούδια ή πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία φτιάχνοντας όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας ή ακόμα να στολίσετε στ..

Κρεμαστή τεχνητή πρασινάδα Φτέρης πράσινη 90cm

8,75€

Κλαδί πρασινάδας συνθετική Φτέρη σε πράσινο χρώμα ιδανική για να στολίσετε στεφάνια, πέργκολες ή ακόμα να την βάλετε σε ένα κρεμαστό κασπώ συνδυάζοντάς την και με άλλες πρασινάδες!Συνολικό μάκρος 90cm..

Διακοσμητική πρασινάδα Κάπαρις 45cm

4,30€

Διακοσμητικό κλαδί πρασινάδας Κάπαρις που μοιάζει με αληθινό.Χρησιμοποιήστε το για να διακοσμήσετε στεφάνια, βάζα ή να φτιάξετε όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας συνδυάζοντάς το με άλλες πρασινάδες κ..

Διασκομητικό κλαδί με υφασμάτινα φύλλα εκρού 80cm

6,80€

Διακοσμητικό κλαδί από υφασμάτινα φύλλα σε εκρού χρώμα, ιδανικά για να το χρησιμοποιήσετε σε συνθέσεις ή να το συνδυάσετε με λουλούδια που θα βρείτε στην αντίστοιχη κατηγορία φτιάχνοντας μια όμορφη αν..

Διακοσμητικό κλαδί φύλλα μανόλιας καφέ 110cm

7,95€

Διακοσμητικό κλαδί από υφασμάτινα φύλλα μανόλιας σε καφέ χρώμα, ιδανικά για να το χρησιμοποιήσετε σε συνθέσεις ή να το συνδυάσετε με λουλούδια που θα βρείτε στην αντίστοιχη κατηγορία φτιάχνοντας μια ό..

Κλαδί με υφασμάτινα φύλλα πράσινα 95cm

7,95€

Κλαδί από υφασμάτινα φύλλα σε πράσινο χρώμα ενενήντα πέντε εκατοστών ιδανικό για να το προσθέσετε σε συνθέσεις με λουλούδια ή να στολίσετε στεφάνια συνδυάζοντάς το και με άλλες πρασινάδες που θα βρείτ..

Κρεμαστό τεχνητό φυτό από πλατανόφυλλα πράσινο-κίτρινο 2m

13,80€

Κλαδί από συνθετικά πλατανόφυλλα σε αποχρώσεις πράσινες με καφέ και κίτρινες που μοιάζουν με φυσικά.Ιδανικό για να στολίσετε πέργκολες ή βιτρίνες για φθινοπωρινή διακόσμηση συνδυάζοντάς το και με άλλε..

Κρεμαστό τεχνητό φυτό από πλατανόφυλλα καφέ-πράσινο 2m

13,80€

τεχνητό Κλαδί από συνθετικά πλατανόφυλλα σε καφέ με πράσινο χρώμα που μοιάζουν με φυσικά.Ιδανικό για να στολίσετε πέργκολες ή βιτρίνες για φθινοπωρινή διακόσμηση συνδυάζοντάς το και με άλλες πρασινάδε..

Διακοσμητικό κλαδάκι φτέρης συνθετικό ματσάκι 6τεμ

1,85€

Κλαδάκι φτέρης συνθετικό με συρματάκι.Περιέχει έξι φυλλαράκια διαστάσεων 6cm x 14,5cm περίπου χωρίς το συρματάκι ιδανικά για να διακοσμήσετε μικρά βαζάκια ή να κολλήσετε σε στεφάνια και λαμπάδες.Συνολ..

Διακοσμητικό κλαδί πρασινάδας (μάτσο 6 τεμ) 25cm

2,95€

Διακοσμητικό κλαδάκι πρσινάδας συνθετικό με συρματάκι, ιδανικά για να διακοσμήσετε μικρά βαζάκια ή να κολλήσετε σε στεφάνια και λαμπάδες.Συνολικό μάκρος 25cm περίπου..

Διακοσμητικό κλαδί ελάτου συνθετικό ματσο 6τεμ 33cm

3,95€

Κλαδάκι ελάτου συνθετικό σε πράσινο χρώμα, ιδανικό για να στολίσετε μικρά βαζάκια ή να διακοσμήσετε γιρλάντες και στεφάνια.Το κάθε κλαδάκι έχει διαστάσεις 7cm και μάκρος 33cm..

Διακοσμητικά πλατανόφυλλα συνθετικά πράσινο-κίτρινο συσκ.12τεμ

6,90€

Διακοσμητικά πλατανόφυλλα με συρματάκι στην άκρη σε αποχρώσεις πράσινες με κίτρινες.Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε πιατέλες, γυάλες συνδυάζοντας τα με καρπούς ή κολοκύθες που θα βρ..

Διακοσμητικά πλατανόφυλλα συνθετικά καφέ συσκ.12τεμ

6,90€

Διακοσμητικά πλατανόφυλλα με συρματάκι στην άκρη σε αποχρώσεις του καφέ.Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε πιατέλες, γυάλες συνδυάζοντας τα με καρπούς ή κολοκύθες που θα βρείτε στην αν..

Κλαδί με φύλλα συνθετικά 70cm

9,80€

Κλαδί με φύλλα σε χρώμα σάπιο μήλο συνθετικά εβδομήντα εκατοστά μάκρος.Συνδυάστε το με λουλούδια που θα βρείτε στην αντίστοιχη κατηγορία και φτιάξτε όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας!..

Κρεμαστό τεχνητό φυτό Κισσός 180cm με 423φύλλα

36,90€

Κλαδί κισσού συνθετικό ιδανική για να διακοσμήσετε στεφάνια ή να συνδυάσετε και με άλλες πρασινάδες ή λουλούδια που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία φτιάχνοντας μια όμορφη σύνθεση για τον χώρο σας!Το κάθ..

Τεχνητό φυτό πρασινάδα Φτέρης υφασμάτινο 50cm

7,95€

Κλαδί Φτέρης υφασμάτινο ιδανικό για να το βάλετε σε κασπώ φτιάχνοντας μια όμορφη γλαστρούλα για τον χώρο σας ή ακόμα να στολίσετε λαμπάδας γάμου ή στεφάνια!Το κάθε κλαδί περιέχει 15 κλαδάκια.Διαστάσει..

Τεχνητό φυτό ευκάλυπτου foam πράσινο 100cm

6,80€

Κλαδί ευκαλύπτου από foam υλικό σε πράσινο χρώμα.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε λουλούδια foam όπου μπορείτε να συνδυάσετε ή πρασινάδες φτιάχνοντας όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας ή ακόμα να στολίσε..

Τεχνητό φυτό φύλλα φοίνικα σε γλάστρα 25cm

9,70€

Τεχνητό φυτό φύλλα φοίνικα σε γλαστράκι ιδανικό για να διακοσμήσετε τον χώρο σας!Συνδυάστε τα και με άλλα φυτά που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία ή μπορείτε να πάρετε δυο διαφορετικά σχέδια και να τα β..

Κλαδί κακτάκι κρασούλα συνθετικό 12cm

2,00€

Κακτάκι κρασούλα σε πράσινο χρώμα συνθετικό ιδανικό για να διακοσμήσετε μικρά κασπώ!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα σχέδια για να τα συνδυάσετε σε γλάστρες όλα μαζί!..

Κλαδί κακτάκι συνθετικό 15cm

3,50€

Κακτάκι σε πράσινο χρώμα συνθετικό ιδανικό για να διακοσμήσετε μικρά κασπώ!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα σχέδια για να τα συνδυάσετε σε γλάστρες όλα μαζί!..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 50 από 102 συνολικά (3 Σελ.)