ΕΣΠΑ

Φυτά-Κασπώ

Φυτά-Κασπώ

Κασπώ κεραμικό γυναικείο πρόσωπο 23cm

19,80€

Κασπώ κεραμικό με γυναικείο πρόσωπο ιδανικό για να βάλετε γλαστράκι ή να το διακοσμήσετε με λουλούδια υφασμάτινα που θα βρείτε στην αντίστοιχη κατηγορία.Διαστάσεις 14x14x23cm ύψος..

Διακοσμητικό αντικέ μεταλλικό ποτιστήρι 23x11x13cm

8,40€

Διακοσμητικό αντικέ μεταλλικό ποτιστήρι σε 2 χρώματα.Ιδανικό για να διακοσμήσετε το τραπέζι μαζί με μία σύνθεση από λουλούδια που θα βρείτε στην κατηγορία "Λουλούδια-Πρασινάδες-Φυτά".Διαστάσεις 23..

Διακοσμητικό αντικέ μεταλλικό ποτιστήρι 36x16x17cm

10,90€

Διακοσμητικό αντικέ μεταλλικό ποτιστήρι σε 3 χρώματα.Ιδανικό για να διακοσμήσετε το τραπέζι μαζί με μία σύνθεση από λουλούδια που θα βρείτε στην κατηγορία "Λουλούδια-Πρασινάδες-Φυτά".Διαστάσεις 36..

Καλαθάκι κλαδένιο πράσινο με σύνθεση λουλουδιών ροζ 25cm

21,90€

Καλαθάκι κλαδένιο πράσινο με σύνθεση λουλουδιών (πρασινάδες, παιώνιες και ορτανσίες), ιδανικό για να στολίσετε το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα βρείτε..

Καλαθάκι κλαδένιο πράσινο με σύνθεση λουλουδιών σομόν κίτρινο 25cm

20,40€

Καλαθάκι κλαδένιο πράσινο με σύνθεση λουλουδιών (τριαντάφυλλα, παιώνιες και ορτανσίες), ιδανικό για να στολίσετε το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα βρείτε..

Καλαθάκι κλαδένιο φυσικό με σύνθεση λουλουδιών σομόν κίτρινο 25cm

15,90€

Καλαθάκι κλαδένιο φυσικό με σύνθεση λουλουδιών (τριαντάφυλλα, γεράνι και πρασινάδες), ιδανικό για να στολίσετε το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα βρείτε σ..

Κασπώ μπεζ κεραμικό με σύνθεση λουλουδιών λιλά πράσινο 30cm

29,80€

Κασπώ σε μπεζ χρώμα με σύνθεση λουλουδιών (χρυσάνθεμα, λεβάντα και πρασινάδες), ιδανικό για να στολίσετε το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα βρείτε στην ίδ..

Κασπώ φυσικό από φλούδα ξύλου με σύνθεση λουλουδιών μπλε λίλα 30cm

21,50€

Κασπώ σε φυσικό από φλούδα ξύλου με σύνθεση λουλουδιών (νεράγκουλα, λεβάντα και πρασινάδες), ιδανικό για να στολίσετε το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα β..

Κασπώ σκούρο χρυσό κεραμικό με σύνθεση λουλουδιών εκρού λευκό 35cm

39,80€

Κασπώ σε σκούρο χρυσό χρώμα με σύνθεση λουλουδιών (τριαντάφυλλα, χρυσάνθεμα και λεβάντα), ιδανικό για να στολίσετε το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα βρ..

Κασπώ πράσινο κεραμικό με σύνθεση λουλουδιών εκρού κόκκινο 35cm

44,90€

Κασπώ σε πράσινο χρώμα με σύνθεση λουλουδιών (τριαντάφυλλα, χρυσάνθεμα και πρασινάδες), ιδανικό για να στολίσετε το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα βρεί..

Κασπώ μπεζ άμμου κεραμικό με σύνθεση λουλουδιών κόκκινο κίτρινο 30cm

17,90€

Κασπώ σε μπεζ άμμου με σύνθεση λουλουδιών (νεράγκουλα, τουλίπες και πρασινάδες), ιδανικό για να στολίσετε το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα βρείτε στην ί..

Καλαθάκι κλαδένιο με λεβάντα

20,90€

Καλαθάκι κλαδένιο με λεβάντα σε 2 μεγέθη, ιδανικό για να στολίσετε το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία ομορφαίνοντας τον χώρο σα..

Κασπώ μπεζ άμμου κεραμικό με σύνθεση λουλουδιών μωβ λιλά 30cm

22,90€

Κασπώ σε μπεζ άμμου με σύνθεση λουλουδιών (ορχιδέα, τριαντάφυλλα και πρασινάδες), ιδανικό για να στολίσετε το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα βρείτε στην ..

Κασπώ σάπιο μήλο κεραμικό με σύνθεση λουλουδιών μωβ φούξια 40cm

46,90€

Κασπώ σε σάπιο μήλο με σύνθεση λουλουδιών (ορχιδέα, τριαντάφυλλα και πρασινάδες), ιδανικό για να στολίσετε το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα βρείτε στην ..

Κασπώ ψάθινο με σύνθεση λουλουδιών σομόν 25cm

34,90€

Κασπώ ψάθινο με σύνθεση λουλουδιών (τριαντάφυλλα, τουλίπες και πρασινάδες), ιδανικό για να στολίσετε το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα βρείτε στην ίδια κ..

Κασπώ σάπιο μήλο κεραμικό με σύνθεση λουλουδιών μωβ μπορντώ 35cm

37,90€

Κασπώ σε σάπιο μήλο με σύνθεση λουλουδιών (τριαντάφυλλα, λεβάντα και πρασινάδες), ιδανικό για να στολίσετε το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα βρείτε στην ..

Κασπώ σάπιο μήλο κεραμικό με σύνθεση λουλουδιών μωβ λιλά 30cm

45,90€

Κασπώ σε σάπιο μήλο με σύνθεση λουλουδιών (τριαντάφυλλα, λεβάντα και πρασινάδες), ιδανικό για να στολίσετε το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα βρείτε στην ..

Κασπώ σάπιο μήλο κεραμικό με σύνθεση λουλουδιών μωβ λιλά 25cm

14,90€

Κασπώ σε σάπιο μήλο με σύνθεση λουλουδιών (τριαντάφυλλα, λεβάντα και πρασινάδες), ιδανικό για να στολίσετε το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα βρείτε στην ..

Κασπώ μπεζ άμμου κεραμικό με σύνθεση λουλουδιών μωβ λιλά 25cm

20,90€

Κασπώ σε σάπιο μήλο με σύνθεση λουλουδιών (τριαντάφυλλα, λεβάντα και πρασινάδες), ιδανικό για να στολίσετε το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα βρείτε στην ..

Κασπώ σομόν κεραμικό με σύνθεση λουλουδιών ροζ κίτρινο 30cm

21,90€

Κασπώ σε σομόν με σύνθεση λουλουδιών (τριαντάφυλλα, τουλίπες και πρασινάδες), ιδανικό για να στολίσετε το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα βρείτε στην ίδια..

Κασπώ σάπιο μήλο κεραμικό με σύνθεση λουλουδιών ροζ μπορντώ 30cm

20,80€

Κασπώ σε σάπιο μήλο με σύνθεση λουλουδιών (τριαντάφυλλα, λεβάντα και πρασινάδες), ιδανικό για να στολίσετε το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα βρείτε στην ..

Κασπώ πράσινο κεραμικό με σύνθεση λουλουδιών πορτοκαλί κόκκινο 20cm

12,90€

Κασπώ σε πράσινο χρώμα με σύνθεση λουλουδιών (τριαντάφυλλα, χρυσάνθεμα και πρασινάδες), ιδανικό για να στολίσετε το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα βρείτε..

Κασπώ πράσινο κεραμικό με σύνθεση λουλουδιών εκρού λευκό 35cm

36,90€

Κασπώ σε πράσινο χρώμα με σύνθεση λουλουδιών (τριαντάφυλλα, γυψοφύλλη και πρασινάδες), ιδανικό για να στολίσετε το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα βρείτ..

Κασπώ σάπιο μήλο κεραμικό με σύνθεση λουλουδιών ροζ μπορντώ 40cm

42,90€

Κασπώ σε σάπιο μήλο χρώμα με σύνθεση λουλουδιών (τριαντάφυλλα, γυψοφύλλη και λεβάντα), ιδανικό για να στολίσετε το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα βρείτε ..

Κασπώ σομόν κεραμικό με σύνθεση λουλουδιών σομόν πράσινο 30cm

24,90€

Κασπώ σε σομόν χρώμα με σύνθεση λουλουδιών (τριαντάφυλλα, γυψοφύλλη και φτέρη), ιδανικό για να στολίσετε το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα βρείτε στην ίδ..

Κασπώ πράσινο κεραμικό με σύνθεση λουλουδιών κίτρινο πράσινο 45cm

48,90€

Κασπώ σε πράσινο χρώμα με σύνθεση λουλουδιών (τριαντάφυλλα, γυψοφύλλη και φτέρη), ιδανικό για να στολίσετε το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα βρείτε στην ..

Κασπώ πράσινο κεραμικό με σύνθεση λουλουδιών πορτοκαλί κίτρινο 35cm

43,90€

Κασπώ σε πράσινο χρώμα με σύνθεση λουλουδιών (τριαντάφυλλα, χρυσάνθεμα και πρασινάδες), ιδανικό για να στολίσετε το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα βρείτε σ..

Διακοσμητικό κεραμικό βάζο-κασπώ μαύρο με πουά 17cm

4,90€

Διακοσμητικό κεραμικό βάζο-κασπώ σε χρώμα μαύρο με πουά.Ιδανικό για να διακοσμήσετε το τραπέζι μαζί με μία σύνθεση από λουλούδια που θα βρείτε στην κατηγορία "Λουλούδια-Πρασινάδες-Φυτά".Διαστάσεις 9x1..

Τεχνητό φυτό Συνγκόνιο 80cm

36,90€

Τεχνητό φυτό Συνγκόνιο που μοιάζει με αληθινό!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία ομορφαίνοντας τον χώρο σας!Διαστάσεις 80cm...

Τεχνητό φυτό Βουκαμβίλια 180cm

204,90€

Τεχνητό φυτό Βουκαμβίλια που μοιάζει με αληθινό!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία ομορφαίνοντας τον χώρο σας!Διαστάσεις 180cm...

Τεχνητό φυτό Βουκαμβίλια 125cm

122,90€

Τεχνητό φυτό Βουκαμβίλια που μοιάζει με αληθινό!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία ομορφαίνοντας τον χώρο σας!Διαστάσεις 125cm...

Τεχνητό φυτό Φίκος 150cm

123,90€

Τεχνητό φυτό Φίκος που μοιάζει με αληθινό!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία ομορφαίνοντας τον χώρο σας!Διαστάσεις 150cm...

Τεχνητό φυτό Φίκος 120cm

98,90€

Τεχνητό φυτό Φίκος που μοιάζει με αληθινό!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία ομορφαίνοντας τον χώρο σας!Διαστάσεις 120cm...

Τεχνητό φυτό Τσίκα 125cm

54,90€

Τεχνητό φυτό Τσίκα που μοιάζει με αληθινό!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία ομορφαίνοντας τον χώρο σας!Διαστάσεις 125cm...

Τεχνητό φυτό Πόθος 125cm

44,90€

Τεχνητό φυτό Πόθος που μοιάζει με αληθινό!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία ομορφαίνοντας τον χώρο σας!Διαστάσεις 125cm...

Τεχνητό φυτό Αλοκάσια 140cm

118,90€

Τεχνητό φυτό Αλοκάσια που μοιάζει με αληθινό!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία ομορφαίνοντας τον χώρο σας!Διαστάσεις 140cm...

Τεχνητό φυτό Φυλλόδεντρο 125cm

44,90€

Τεχνητό φυτό Φυλλόδεντρο που μοιάζει με αληθινό!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία ομορφαίνοντας τον χώρο σας!Διαστάσεις 125cm...

Τεχνητό φυτό Αλοκάσια 180cm

124,90€

Τεχνητό φυτό Αλοκάσια που μοιάζει με αληθινό!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία ομορφαίνοντας τον χώρο σας!Διαστάσεις 180cm...

Τεχνητό φυτό Αλοκάσια 120cm

89,80€

Τεχνητό φυτό Αλοκάσια που μοιάζει με αληθινό!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία ομορφαίνοντας τον χώρο σας!Διαστάσεις 120cm...

Τεχνητό φυτό ορτανσία 65cm

59,90€

Τεχνητό φυτό ορτανσία που μοιάζει με αληθινό!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία ομορφαίνοντας τον χώρο σας!Διαστάσεις 65cm...

Επιτραπέζιο διακοσμητικό κασπώ ψαράκι πολυρεζίν 20cm

14,90€

Επιτραπέζιο διακοσμητικό κασπώ ψαράκι πολυρεζίν με σιδερένια βάση και χώρο για να τοποθετήσετε κάποιο κεράκι είτε κάποιο φυτό για να διακοσμήσετε τον χώρο σας.Διαστάσεις 15x9,5x20cm..

Επιτραπέζιο διακοσμητικό κασπώ ψαράκι πολυρεζίν 33cm

25,90€

Επιτραπέζιο διακοσμητικό ψαράκι πολυρεζίν με σιδερένια βάση και χώρο για να τοποθετήσετε κάποιο κεράκι είτε κάποιο φυτό για να διακοσμήσετε τον χώρο σας.Διαστάσεις 19,5x12,5x33cm..

Τεχνητό φυτό τσίκα 43cm

37,80€

Τεχνητό φυτό τσίκα που μοιάζει με αληθινό!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία ομορφαίνοντας τον χώρο σας!Διαστάσεις 43cm...

Βάζο πολυρεζίν με κυρία πολύχρωμη σχέδιο 31cm

59,80€

Βάζο Κυρία με πολύχρωμα σχέδια φτιαγμένο από πολυρεζίν ιδανικό για να βάλετε τα λουλούδια σας και να στολίσετε το τραπέζι σας.Διαστάσεις 15x31cm ύψος...

Βάζο πολυρεζίν με κυρία πολύχρωμη σχέδιο 24cm

44,90€

Βάζο Κυρία με πολύχρωμα σχέδια φτιαγμένο από πολυρεζίν ιδανικό για να βάλετε τα λουλούδια σας και να στολίσετε το τραπέζι σας.Διαστάσεις 13x24cm ύψος...

Τεχνητό φυτό Calla Lilly 80cm

36,90€

Τεχνητό φυτό Calla Lilly που μοιάζει με αληθινό!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία ομορφαίνοντας τον χώρο σας!Διαστάσεις 80cm...

Τεχνητό φυτό κάκτος 57cm

43,90€

Τεχνητό φυτό κάκτος που μοιάζει με αληθινός!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία ομορφαίνοντας τον χώρο σας!Διαστάσεις 96cm...

Τεχνητό φυτό γιούκα 96cm

72,90€

Τεχνητό φυτό γιούκα που μοιάζει με αληθινός!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία ομορφαίνοντας τον χώρο σας!Διαστάσεις 96cm...

Τεχνητό φυτό ευκάλυπτος 40cm

21,90€

Τεχνητός ευκάλυπτος που μοιάζει με αληθινός!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία ομορφαίνοντας τον χώρο σας!Διαστάσεις 28x40cm...

Τεχνητό φυτό φοίνικας 120cm

64,90€

Τεχνητός φοίνικας που μοιάζει με αληθινός!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία ομορφαίνοντας τον χώρο σας!Η κάθε γλάστρα περιέχει εικοσιτέσσερα φύλλα...

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 50 από 111 συνολικά (3 Σελ.)