ΕΣΠΑ

Στεφάνια Colorado

Στεφάνια Colorado

Χριστουγεννιάτικο στεφάνι πράσινο colorado 60cm

26,50€

Χριστουγεννιάτικο στεφάνι colorado πράσινο εξήντα εκατοστών.Μπορείτε να το διακοσμήσετε με κορδέλες, μπάλες ή στολίδια και φωτάκια και να φτιάξετε ένα όμορφο στεφάνι για τον χώρο σας!..

Χριστουγεννιάτικο στεφάνι πράσινο colorado 80cm

69,80€

Χριστουγεννιάτικο στεφάνι colorado πράσινο ογδόντα εκατοστών.Μπορείτε να το διακοσμήσετε με κορδέλες, μπάλες ή στολίδια και φωτάκια και να φτιάξετε ένα όμορφο στεφάνι για τον χώρο σας!..

Χριστουγεννιάτικο στεφάνι πράσινο με πευκοβελόνα 40cm

19,80€

Χριστουγεννιάτικο στεφάνι από πευκοβελόνες σε πράσινο χρώμα σαράντα εκατοστών.Διακοσμήσετε το με κορδέλες, στολίδια και φωτάκια φτιάχνοντας ένα όμορφο στεφάνι για την πόρτα σας!..

Χριστουγεννιάτικο στεφάνι πευκοβελόνα και κουκουνάρια χιονισμένο 40cm

28,90€

Χριστουγεννιάτικο στεφάνι με πευκοβελόνα και κουκουνάρια χιονισμένο σαράντα εκατοστών.Διακοσμήστε το με κορδέλες, στολίδια και φωτάκια φτιάχνοντας ένα όμορφο στεφάνι για την πόρτα σας!..

Χριστουγεννιάτικο στεφάνι με πρασινάδα 40x70cm

46,90€

Στεφάνι σε καφέ χρώμα με συνθετική πρασινάδα κρεμαστή περιμετρικά.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και για στολισμούς σε εξωτερικό χώρο βάζοντάς του λαμπάκια μαζί με διακοσμητικά.Διαστάσεις 40cm x 70cm ..

Χριστουγεννιάτικο στεφανάκι κηροπηγίου χιονισμένο συνθετικό 20cm

4,50€

Χριστουγεννιάτικο στεφανάκι κηροπηγίου χιονισμένο είκοσι εκατοστών ιδανικό για να βάλετε κερί κολώνα και να στολίσετε το τραπέζι σας...

Χριστουγεννιάτικο στεφάνι με καρπούς και γκυ μπλε 30cm

9,75€

Χριστουγεννιάτικο στεφανάκι τριάντα εκατοστών στολισμένο με κουκουνάρια, καρύδια, φύλλα ευκαλύπτου και γκυ σε αποχρώσεις μπλε.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να βάλετε κερί κολώνα στο κέντρο ή να τ..

Χριστουγεννιάτικο στεφάνι πευκοβελόνα χιονισμένο 35cm

22,80€

Χριστουγεννιάτικο στεφάνι από πευκοβελόνα χιονισμένο τριάντα πέντε εκατοστών.Μπορείτε να το στολίσετε με μπάλες, κλαδάκια, κορδέλες και φωτάκια φτιάχνοντας ένα όμορφο στεφάνι για την πόρτα σας!..

Χριστουγεννιάτικο στεφάνι colorado πευκοβελόνα χιονισμένο 60cm 84tips

38,90€

Χριστουγεννιάτικο στεφάνι colorado πευκοβελόνα χιονισμένο με εξήντα εκατοστά διάμετρο και 84 κλαδάκια.Μπορείτε να του βάλετε φωτάκια μπαταρίας ή ρεύματος και να το διακοσμήσετε με κορδέλες, μπάλες ή κ..

Χριστουγεννιάτικο στεφάνι με γκυ χιονισμένο 30cm

11,80€

Χριστουγεννιάτικο στεφάνι τριάντα εκατοστών χιονισμένο με γκυ.Μπορείτε να του περάσετε φωτάκια μπαταρίας που θα βρείτε στην αντίστοιχη κατηγορία στολίζοντας τον χώρο σας!..

Χριστουγεννιάτικο στεφάνι colorado χιονισμένο 30cm 40tips

8,90€

Χριστουγεννιάτικο στεφάνι colorado χιονισμένο τριάντα εκατοστών με σαράντα κλαδάκια.Διακοσμήστε το με μπάλες, στολίδια, κορδέλες και φωτάκια και στολίστε τον χώρο σας με αυτό το όμορφο στεφάνι!..

Χριστουγεννιάτικο στεφάνι colorado deluxe πράσινο 45cm

16,90€

Στεφάνι colorado με πράσινα κλαδάκια.Διακοσμήστε το με κορδέλες, στολίδια ή λουλούδια και φωτάκια φτιάχνοντας ένα ΄όμορφο στεφάνι για την πόρτα σας!..

Στεφάνι colorado χιονισμένο 60cm

36,90€

Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε μικρότερα μεγέθη αν θέλετε να συνδυάσετε...

Στεφάνι colorado χιονισμένο 40cm

19,80€

Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε μεγαλύτερα μεγέθη αν θέλετε να συνδυάσετε...

Στεφανάκι κηροπηγίου με κουκουνάρια

1,80€

Διαστάσεις 17cm..

Χριστουγεννιάτικο στεφάνι colorado χιονισμένο 120cm-380tips

198,90€

Στεφάνι από χιονισμένα κλαδάκια colorado!Στολίστε το με κορδέλες και φωτάκια και φτιάξτε ένα όμορφο στεφανάκι για τον χώρο σας.Περιέχει 380 κλαδάκια..

Στεφάνι colorado πράσινο 120cm-480tips

149,80€

Στεφάνι από κλαδάκια colorado σε πράσινο χρώμα!Στολίστε το με κορδέλες και φωτάκια φτιάχνοντας ένα όμορφο στεφανάκι για τον χώρο σας.Περιέχει 480 κλαδάκια..

Στεφάνι colorado deluxe πράσινο 60cm

27,80€

Στεφάνι από κλαδάκια colorado σε πράσινο χρώμα.Διακοσμήστε το με κορδέλες, κλαδάκια ή στολίδια και φτιάξτε ένα όμορφο στεφάνι για την πόρτα σας!..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 20 από 20 συνολικά (1 Σελ.)