ΕΣΠΑ

Υφάσματα-Δίχτυα Μέτρου

Υφάσματα-Δίχτυα Μέτρου
Ρολλό ύφασμα λονέτα με αγγελάκια 48cm/μέτρο

Ρολλό ύφασμα λονέτα με αγγελάκια 48cm/μέτρο

5,70€

Ύφασμα λονέτα με σχέδιο αγγελάκια.Μπορείτε να φτιάξετε μαξιλαράκια για τον καναπέ ή φιόγκους για να στολίσετε στεφάνια...

Ρολλό ύφασμα λινάτσα με αλεξανδρινά 60cm/μέτρο

Ρολλό ύφασμα λινάτσα με αλεξανδρινά 60cm/μέτρο

5,70€

Ύφασμα λινάτσα με αλεξανδρινά κόκκινα πολύ όμορφο για τις κατασκευές σας...

Ρολλό ύφασμα καρώ με χιονονιφάδες 50cm/μέτρο

3,95€

Ύφασμα καρώ με χιονονιφάδες σε τρεις συνδυασμούς χρωμάτων.Μπορείτε να το φτιάξετε μαξιλαράκια για τον καναπέ σας ή runner για το τραπέζι σας!..

Ρολλό ύφασμα τσουβάλι Merry Christmas 30cm/ μέτρο

4,65€

Ύφασμα τσουβάλι σε έξι χρωματισμούς με ταρανδάκια και χιονονιφάδες που γράφει Wishing you a very Merry Christmas.Ιδανική για να φτιάξετε φιόγκους και να στολίσετε στεφάνια ή γιρλάντες...

Ύφασμα χριστουγεννιατικα σχέδια

4,85€

Ύφασμα με χριστουγεννιάτικα σχέδια σαράντα οχτώ εκατοστών,ιδανικό για να στρώσετε πάνω στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι ή ακόμα και να ντύσετε στολίδια!..

Ύφασμα glitter 48cm

5,30€

Ύφασμα glitter σαράντα οχτώ εκατοστών σε πολλά χρώματα , ιδανικό για τις χριστουγεννιάτικες κατασκευές σας...

Ύφασμα λινάτσα make a wish 48cm/μέτρο

3,95€

Ύφασμα από λινάτσα με χριστουγεννιάτικα σχέδια σαράντα οχτώ εκατοστών ,ιδανικό για να στρώσετε πάνω στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι ή ακόμα και να ντύσετε το κάτω μέρος του δέντρου σας...

Ρολλό ύφασμα βαμβακερό χριστουγεννιάτικα σχέδια 50cm/μέτρο

4,65€

Ύφασμα βαμβακερό με χριστουγεννιάτικα σχέδια σε δύο αποχρώσεις.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε μαξιλαράκια για τον καναπέ σας ή ακόμα και runner για το τραπέζι σας...

 Ρολλό ύφασμα λονέτα με καρουζέλ και τρενάκι 50cm/μέτρο

Ρολλό ύφασμα λονέτα με καρουζέλ και τρενάκι 50cm/μέτρο

5,70€

Ύφασμα λονέτα με καρουζέλ, τρενάκια και καρυοθραύστες.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε μαξιλαράκια για τον καναπέ σας ή ακόμα και runner για το τραπέζι σας...

Ρολλό τούλι αστέρια 48cm/μέτρο

1,95€

Ύφασμα τούλι με αστέρια σε διάφορα χρώματα σαράντα οχτώ εκατοστών ιδανικό για τις χριστουγεννιάτικες κατασκευές σας και για βαπτίσεις...

Ρολλό ύφασμα κουκουνάρια 50cm/ μέτρο

Ρολλό ύφασμα κουκουνάρια 50cm/ μέτρο

6,60€

Ύφασμα πολυεστερικό με σχέδιο κουκουνάρια και χιονονιφάδες σε χρυσό χρώμα, πενήντα εκατοστών.ιδανικό για να στρώσετε πάνω στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι ή ακόμα και να ντύσετε στολίδια!..

Ύφασμα λονέτα Άγιος βασίλης 48cm/ μέτρο

Ύφασμα λονέτα Άγιος βασίλης 48cm/ μέτρο

5,70€

Ύφασμα λονέτα  με σχέδιο Άγιος βασίλης , γκι σαράντα οχτώ εκατοστών ιδανικό για να στρώσετε πάνω στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι ή ακόμα και να ντύσετε στολίδια!..

Ύφασμα λονέτα χριστουγεννιάτικα δώρα 48cm/μέτρο

Ύφασμα λονέτα χριστουγεννιάτικα δώρα 48cm/μέτρο

5,70€

Ύφασμα λονέτα με σχέδιο χριστουγεννιάτικα δώρα σαράντα οχτώ εκατοστών. Ιδανικό για να στρώσετε πάνω στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι ή ακόμα και να ντύσετε στολίδια!..

Ύφασμα λινάτσα με γκι 50cm/μέτρο

5,90€

Ύφασμα λινάτσα με φύλλα γκι πενήντα εκατοστών φάρδος.Πολύ όμορφο για να ντύσετε μπάλες, να φτιάξετε μαξιλάρια ή να κάνετε φιόγκο σε στεφάνι.Αν θέλετε πολλά μέτρα επιλέξτε την κατηγορία ρολά υφάσματα..

Ύφασμα wales 50cm/μέτρο

4,50€

Υφασμα καρώ σε αποχρώσεις κόκκινο, εκρού και μαύρο.Μπορείτε να το στρώσετε σαν runner στη τραπεζαρία σας μαζί με ξύλινα διακοσμητικά που του ταιριάζουν πολύ ή να το χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας..

Ύφασμα καρώ English country 47cm/μέτρο

4,50€

Ύφασμα με μεγάλο σχέδιο καρώ.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε πουγκάκια για μικροδωράκια ή να το στρώσετε runner πάνω στο τραπέζι και να στολίσετε με ξύλινα δεντράκια  σε φυσικό χρώ..

Ύφασμα καμβάς τυπωμένο αστεράκια το μέτρο

6,40€

Ύφασμα καμβάς σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων με τυπωμένα λευκά αστεράκια.Μπορείτε να το περάσετε στο δέντρο για να δείχνει πιο γεμάτο και να στολίσετε με ξύλινα διακοσμητικά για ένα φυσικό αποτέλεσμα.Μια..

Ύφασμα λινάτσα καρώ 60cm/μέτρο

5,50€

Ύφασμα λινάτσα με κυπαρισσί και κόκκινο χρώμα σε καρώ σχέδιο.Μπορείτε να το φτιάξετε μαξιλαράκια για τον καναπέ σας ή runner για το τραπέζι σας!Αν θέλετε πολλά μέτρα επιλέξτε την κατηγορία ρολλά υφάσμ..

Λινάτσα Merry christmas κόκκινο 60cm/μέτρο

6,50€

Αν θέλετε πολλά μέτρα επιλέξτε την κατηγορία ρολά υφάσματα..

Ρολλό ύφασμα μαγικό καρώ 50cm το μέτρο

5,00€

Ύφσσμα καρώ σε τρεις πολύ ζεστούς συνδυασμούς χρωμάτων με βάση το κόκκινο. Μπορείτε να το φτιάξετε μαξιλαράκια για τον καναπέ σας ή runner για το τραπέζι σας!Μπορούμε το συγκεκριμένο ύφασμα να σας το ..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 21 από 21 συνολικά (1 Σελ.)