ΕΣΠΑ

Χριστουγεννιάτικα κουτιά

Χριστουγεννιάτικα κουτιά

Κουτί βελούδινο κόκκινο με χρυσή κορδέλα

9,80€

Χριστουγεννιάτικο κουτί από σκληρό χαρτόνι με βελούδινη επένδυση σε κόκκινο χρώμα, ιδανικό για να βάλετε δωράκι και να το προσφέρετε.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα μεγέθη όπου μπορείτε να..

Χριστουγεννιάτικο κουτί χάρτινο με σχέδιο τάρανδο

4,30€

Χριστουγεννιάτικο κουτί από σκληρό χαρτόνι με σχέδιο τάρανδο σε πράσινο και λευκό χρώμα, ιδανικό για να βάλετε δωράκι και να το προσφέρετε.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα μεγέθη όπου μπορε..

Χριστουγεννιάτικο κουτί χάρτινο "Merry Christmas" πράσινο

4,30€

Χριστουγεννιάτικο κουτί από σκληρό χαρτόνι "Merry Christmas"  με σχέδιο χριστουγεννιάτικες μπάλες σε πράσινο χρώμα, ιδανικό για να βάλετε δωράκι και να το προσφέρετε.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε..

Χριστουγεννιάτικο κουτί βαλιτσάκι μεταλλικό "Let It Snow"

10,95€

Χριστουγεννιάτικο κουτί βαλιτσάκι μεταλλικό "Let It Snow" σε κόκκινες και γαλάζιες αποχρώσεις!Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύσετε τα πράγματά σας η για να προσφέρετε ενα ιδιαίτερο δώρο...

Χριστουγεννιάτικο κουτί βαλιτσάκι μεταλλικό "Santa Clauss"

10,95€

Χριστουγεννιάτικο κουτί βαλιτσάκι μεταλλικό "Santa Clauss" σε κόκκινες και μωβ αποχρώσεις!Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύσετε τα πράγματά σας η για να προσφέρετε ενα ιδιαίτερο δώρο.Διασ..

Χριστουγεννιάτικο κουτί μεταλλικό "Merry Christmas" ριγέ

3,50€

Χριστουγεννιάτικο κουτί μεταλλικό "Merry Christmas" ριγέ σε κόκκινες και λευκές αποχρώσεις!Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύσετε τα πράγματά σας η για να προσφέρετε ενα ιδιαίτερο δώρο.Δια..

Κουτί χάρτινο ορθογώνιο με βελούδινη επένδυση

9,80€

Κουτί χάρτινο ορθογώνιο με βελούδινη επένδυση σε σάπιο μήλο χρώμα.Ιδανικό για να αποθηκεύσετε πράγματα στο σπίτι σας...

Χριστουγεννιάτικο μεταλλικό κουτί δώρο χρυσό

15,90€

Χριστουγεννιάτικο μεταλλικό κουτί δώρο σε χρυσό χρώμα!Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύσετε τα πράγματά σας η για να προσφέρετε ενα ιδιαίτερο δώρο...

Καπελιέρα χάρτινη με επένδυση γουνάκι ροζ

16,90€

Καπελιέρα χάρτινη με επένδυση γουνάκι σε ροζ χρώμα, ιδανικό για να βάλετε δωράκι και να το προσφέρετε.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα μεγέθη όπου μπορείτε να συνδυάσετε...

Καπελιέρα χάρτινη με επένδυση γουνάκι καφέ

16,90€

Καπελιέρα χάρτινη με επένδυση γουνάκι σε καφέ χρώμα, ιδανικό για να βάλετε δωράκι και να το προσφέρετε.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα μεγέθη όπου μπορείτε να συνδυάσετε...

Καπελιέρα χάρτινη μακρόστενη με βελούδινο καπάκι και σχέδιο έλατα

15,90€

Καπελιέρα χάρτινη μακρόστενη με βελούδινο καπάκι και σχέδιο έλατα σε πράσινες και λευκές αποχρώσεις, ιδανικό για να βάλετε δωράκι και να το προσφέρετε.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα μεγέθ..

Καπελιέρα χάρτινη μακρόστενη με βελούδινο καπάκι και χριστουγεννιάτικα σχέδια

8,90€

Καπελιέρα χάρτινη μακρόστενη με βελούδινο καπάκι και χριστουγεννιάτικα σχέδια σε κόκκινες και λευκές αποχρώσεις, ιδανικό για να βάλετε δωράκι και να το προσφέρετε.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σ..

Καπελιέρα χάρτινη μακρόστενη με βελούδινο καπάκι και σχέδιο αλεξανδριανά

15,90€

Καπελιέρα χάρτινη μακρόστενη με βελούδινο καπάκι και σχέδιο αλεξανδριανά σε κόκκινες και μαύρες αποχρώσεις, ιδανικό για να βάλετε δωράκι και να το προσφέρετε.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλ..

Καπελιέρα χάρτινη με βελούδινο καπάκι και χριστουγεννιάτικα σχέδια

13,90€

Καπελιέρα χάρτινη με βελούδινο καπάκι και χριστουγεννιάτικα σχέδια σε κόκκινες και λευκές αποχρώσεις, ιδανικό για να βάλετε δωράκι και να το προσφέρετε.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα μεγέ..

Καπελιέρα χάρτινη με βελούδινο καπάκι και σχέδιο αλεξανδριανά

13,90€

Καπελιέρα χάρτινη με βελούδινο καπάκι και σχέδιο αλεξανδριανά σε κόκκινες και μαύρες αποχρώσεις, ιδανικό για να βάλετε δωράκι και να το προσφέρετε.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα μεγέθη όπ..

Χριστουγεννιάτικο κουτί χάρτινο με σχέδιο χριστουγεννιάτικη μπότα

4,30€

Χριστουγεννιάτικο κουτί χάρτινο με σχέδιο χριστουγεννιάτικη μπότα σε κόκκινες και μπεζ αποχρώσεις, ιδανικό για να βάλετε δωράκι και να το προσφέρετε.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα μεγέθη ..

Χριστουγεννιάτικο κουτί χάρτινο με σχέδιο "Santa's Express"

4,30€

Χριστουγεννιάτικο κουτί χάρτινο με σχέδιο "Santa's Express" σε κόκκινες αποχρώσεις, ιδανικό για να βάλετε δωράκι και να το προσφέρετε.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα μεγέθη όπου μπορείτε να ..

Κουτί πλέξιγκλας με χάρτινο πάτο 14x14x14cm

5,95€

Κουτί πλέξιγκλας με κορδέλα και χάρτινο πάτο σε 4 χρώματα μαύρο, χρυσό, κόκκινο και πράσινο!Ιδανικό για να προσφέρετε ένα ιδιαίτερο δώρο.Διαστάσεις 14x14x14cm...

Καλαθάκι τσόχινο κόκκινο-πράσινο 16x20cm

4,40€

Καλαθάκι τσόχινο σε πράσινο και κόκκινο χρώμα και με χερούλι.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύσετε τα πράγματά σας η για να προσφέρετε ενα ιδιαίτερο δώρο.Διαστάσεις 16x20cm...

Καλαθάκι τσόχινο με στρογγυλό πάτο κόκκινο-πράσινο

6,90€

Καλαθάκι τσόχινο με στρογγυλό πάτο σε πράσινο και κόκκινο χρώμα και με χερούλι.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύσετε τα πράγματά σας η για να προσφέρετε ενα ιδιαίτερο δώρο...

Καλαθάκι χάρτινο σκληρό με τάρανδο κόκκινο

2,50€

Καλαθάκι χάρτινο σκληρό με σχέδιο τάρανδο σε κόκκινο χρώμα.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύσετε τα πράγματά σας η για να προσφέρετε ενα ιδιαίτερο δώρο...

Χριστουγεννιάτικο κουτί χάρτινο με χριστουγεννιάτικα σχέδια λευκό-κόκκινο

2,90€

Χριστουγεννιάτικο κουτί από σκληρό χαρτόνι με χριστουγεννιάτικα σχέδια κόκκινες αποχρώσεις, ιδανικό για να βάλετε δωράκι και να το προσφέρετε.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα μεγέθη όπου ..

Χριστουγεννιάτικο κουτί χάρτινο με χριστουγεννιάτικα σχέδια

2,90€

Χριστουγεννιάτικο κουτί από σκληρό χαρτόνι με χριστουγεννιάτικα σχέδια κόκκινες αποχρώσεις, ιδανικό για να βάλετε δωράκι και να το προσφέρετε.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα μεγέθη όπου μπορ..

Χριστουγεννιάτικο κουτί χάρτινο με σχέδιο χιονάνθρωπο

5,50€

Χριστουγεννιάτικο κουτί από σκληρό χαρτόνι με σχέδιο πιγκουίνο σε μπλε και κόκκινες αποχρώσεις, ιδανικό για να βάλετε δωράκι και να το προσφέρετε.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα μεγέθη όπο..

Χριστουγεννιάτικο κουτί χάρτινο με σχέδιο πιγκουίνο

5,50€

Χριστουγεννιάτικο κουτί από σκληρό χαρτόνι με σχέδιο πιγκουίνο σε μπλε και κόκκινες αποχρώσεις, ιδανικό για να βάλετε δωράκι και να το προσφέρετε.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα μεγέθη όπο..

Χριστουγεννιάτικο κουτί βαλιτσάκι "HoHoHo" με Αγ.Βασίλη

6,50€

Βαλιτσάκι φτιαγμένο από σκληρό χαρτόνι"HoHoHo" με Αγ.Βασίλη σε σιέλ, πράσινες και κόκκινες αποχρώσεις, ιδανικό για να βάλετε δωράκι και να το προσφέρετε.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα μεγέθ..

Χριστουγεννιάτικο κουτί βαλιτσάκι "Merry Christmas" με χριστουγεννιάτικα σχέδια

6,50€

Βαλιτσάκι φτιαγμένο από σκληρό χαρτόνι "Merry Christmas" με χριστουγεννιάτικα σχέδια σε μπεζ, πράσινες και κόκκινες αποχρώσεις, ιδανικό για να βάλετε δωράκι και να το προσφέρετε.Στην ίδια κατηγορία ..

Χριστουγεννιάτικο κουτί βαλιτσάκι με μπισκοτοανθρωπάκια

6,90€

Βαλιτσάκι φτιαγμένο από σκληρό χαρτόνι με μπισκοτοανθρωπάκια σε κόκκινες και λευκές αποχρώσεις, ιδανικό για να βάλετε δωράκι και να το προσφέρετε.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα μεγέθη όπο..

Χριστουγεννιάτικο κουτί βαλιτσάκι με χριστουγεννιάτικα δέντρα

6,90€

Βαλιτσάκι φτιαγμένο από σκληρό χαρτόνι με χριστουγεννιάτικα δέντρα σε κόκκινες αποχρώσεις, ιδανικό για να βάλετε δωράκι και να το προσφέρετε.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα μεγέθη όπου μπο..

Καλαθάκι οβάλ χάρτινο σκληρό με χιονάνθρωπο πράσινο 23×13.5×15.2cm

5,80€

Καλαθάκι χάρτινο σκληρό με σχέδιο χιονάνθρωπο σε πράσινο χρώμα και με χερούλια χάρτινα.Διαστάσεις: 23×13.5×15.2cmΜπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύσετε τα πράγματά σας η για να προσφέρετε ..

Καλαθάκι χάρτινο σκληρό μαυρό ελαφάκια με κόκκινα χερούλια 23×13.5×15.2cm

5,80€

Καλαθάκι χάρτινο σκληρό σε μαυρό χρώμα, σχέδιο ελαφάκια με κόκκινα χερούλια.Διαστάσεις: 23×13.5×15.2cmΜπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύσετε τα πράγματά σας η για να προσφέρετε ενα ιδιαίτε..

Κουβαδάκι στρογγυλό χάρτινο σκληρό χριστουγεννιάτικα σχέδια 16x16x13.2cm

4,70€

Κουβαδάκι στρογγυλό χάρτινο σκληρό με χριστουγεννιάτικα σχέδια χερουλάκι απο κορδελίτσα σε κόκκινο χρώμα.Διαστάσεις: 16x16x13.2cmΜπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύσετε τα πράγματά σας η γι..

Κουβαδάκι χάρτινο σκληρό στρογγυλό δεντράκι αστεράκια κόκκινο 16x16x13.2cm

4,70€

Κουβαδάκι χάρτινο σκληρό με χερούλι απο κορδέλα σε σχέδιο δεντράκι ,αστεράκια κόκκινο χρώμα.Διαστάσεις: 16x16x13.2cmΣτην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα κρεμαστά διακοσμητικά όπου μπορείτε να συνδυά..

Κουτί χάρτινο τετράγωνο χιονονιφάδες "Merry Christmas" πράσινο

5,90€

Κουτί χάρτινο τετράγωνο με σχέδιο χιονονιφάδες "Merry Christmas" σε πράσινο/κόκκινο χρώμα.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύσετε τα πράγματά σας η για να προσφέρετε ενα ιδιαίτερο δώρο...

Κουτί τετράγωνο ανοιγόμενο με κορδελίτσα "Merry Christmas" κόκκινο

5,90€

Κουτί τετράγωνο ανοιγόμενο με κορδελίτσα για να το δέσετε με σχέδιο χιονονιφάδες ,δεντράκι , χιονάνθρωπο"Merry Christmas" κόκκινο χρώμα.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύσετε τα πράγματά σ..

Κουτί χάρτινο στρογγυλό ψηλό Άγιος βασίλης δεντράκι

3,90€

Κουτί χάρτινο στρογγυλό ψηλό Άγιος βασίλης δεντράκι, ελαφάκι σε κόκκινο χώμα.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύσετε τα πράγματά σας η για να προσφέρετε ενα ιδιαίτερο δώρο...

Κουτί χάρτινο στρογγυλό ψηλό πράσινο Άγιος βασίλης

3,90€

Κουτί χάρτινο στρογγυλό ψηλό σε πράσινο χρώμα με σχέδιο Άγιος βασίλης, δεντράκια και χιονονιφάδες σε τρεις διαστάσεις.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύσετε τα πράγματά σας η για να προσφέ..

Κουτί χάρτινο στρογγυλό ψηλό χιονονιφάδα

4,90€

Κουτί χάρτινο στρογγυλό ψηλό σε μαύρο χρώμα με σχέδιο χιονονιφάδα και χριστουγεννιάτικες μπάλες σε τρις διαστάσεις.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύσετε τα πράγματά σας η για να προσφέρετ..

Κουτί μεταλλικό αυτοκίνητο σχέδιο Αγ.Βασίλης 19x11x6cm

5,75€

Κουτί μεταλλικό αυτοκίνητο σχέδιο Αγ.Βασίλης!Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύσετε τα πράγματά σας η για να προσφέρετε ενα ιδιαίτερο δώρο.Διαστάσεις 19x11x6cm...

Καλαθάκι τσόχινο με σχέδιο καρυοθραύστη 11x7x17cm

4,20€

Καλαθάκι τσόχινο με σχέδιο καρυοθραύστη για να το χρησιμοποιήσετε στους στολισμούς σας!Διαστάσεις 12x10,5x12cm.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα κρεμαστά διακοσμητικά όπου μπορείτε να συνδυάσετε...

Καλαθάκι τσόχινο με στρας 12x10,5x12cm

4,90€

Καλαθάκι τσόχινο με στρας για να το χρησιμοποιήσετε στους στολισμούς σας!Διαστάσεις 12x10,5x12cm.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα κρεμαστά διακοσμητικά όπου μπορείτε να συνδυάσετε...

Κουτί κρασιού δύο θέσεων ξύλινο με σχοινάκι 35x18x9,5cm

14,90€

Διαστάσεις 35cm x 18cm x 9,5cm..

Χριστουγεννιάτικο κουτί βαλιτσάκι με αλεξανδρινά 29,5x 21x9,5cm

9,50€

Βαλιτσάκι φτιαγμένο από σκληρό χαρτόνι με αλεξανδρινά και στολίδια σε κόκκινες αποχρώσεις, ιδανικό για να βάλετε δωράκι και να το προσφέρετε.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα μεγέθη όπου μπορε..

Χριστουγεννιάτικο κουτί βαλιτσάκι με αλεξανδρινά 25x18x 9cm

7,90€

Βαλιτσάκι φτιαγμένο από σκληρό χαρτόνι με αλεξανδρινά και στολίδια σε κόκκινες αποχρώσεις, ιδανικό για να βάλετε δωράκι και να το προσφέρετε.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα μεγέθη όπου μπορε..

Χριστουγεννιάτικο κουτί βαλιτσάκι με αλεξανδρινά 20x15x8,5cm

5,50€

Βαλιτσάκι φτιαγμένο από σκληρό χαρτόνι με αλεξανδρινά και στολίδια σε κόκκινες αποχρώσεις, ιδανικό για να βάλετε δωράκι και να το προσφέρετε.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε μεγαλύτερα μεγέθη όπου..

Χριστουγεννιάτικο κουτί βαλιτσάκι με ταρανδάκι 29,5x21x9,5cm

9,50€

Βαλιτσάκι φτιαγμένο από σκληρό χαρτόνι με ταρανδάκι σε καφέ αποχρώσεις, ιδανικό για να βάλετε δωράκι και να το προσφέρετε.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε μικρότερα μεγέθη όπου μπορείτε να συνδυάσ..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 50 από 103 συνολικά (3 Σελ.)