ΕΣΠΑ

Γοργόνα

Γοργόνα

Ξύλινο Στρογγυλό Κουτάκι Γοργόνα

2,20€

Ξύλινο στρογγυλό κουτάκι .Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο γοργόνα . Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με τούλι ή χαρτούφασμα φτιάχνοντας μια..

Χάρτινο βιβλιαράκι Γοργόνα - Κοχύλι

2,20€

Χάρτινο kraft βιβλιαράκι. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο γοργόνα σε κοχύλι. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με τούλι ή χαρτούφασμα φτιάχν..

Χάρτινο βιβλιαράκι Γοργόνα

2,20€

Χάρτινο kraft βιβλιαράκι. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο γοργόνα. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με τούλι ή χαρτούφασμα φτιάχνοντας μια ..

Χάρτινο Βαλιτσάκι Γοργόνα

4,70€

Χάρτινο οβάλ βαλιτσάκι σε λευκό,φυσικό χρώμα με μεταλλικό κούμπωμα. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο γοργόνα. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμέ..

Μπουκάλι γάλακτος Γοργόνα

3,08€

Γυάλινο μπουκάλι γάλακτος με λευκό μεταλλικό καπάκι. Συνοδεύεται από πολύχρωμα καλαμάκια. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print Γοργόνα. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος ..

Γυάλινη κούπα Γοργόνα

0,00€

Γυάλινη διάφανη κούπα με λευκό καπάκι και αυτοκόλλητο Γοργόνα. Συνοδεύεται από πολύχρωμα καλαμάκια. Μπορείτε να φτιάξετε μια όμορφη μπομπονιέρα δένοντας στο πίσω μέρος τούλι,χαρτί ύφασμα με τα κουφετ..

Ξύλινη Κρεμάστρα τοίχου Γοργόνα

1,58€

Ξύλινη natural κρεμάστρα τοίχου, διακοσμημένη με στρογγυλό κοπτικό Γοργόνα. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σα..

Καβαλέτο με καδράκι Γοργόνα

2,78€

Ξύλινο καδράκι Γοργόνα σε natural καβαλέτο. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας. Αν επιθυμείτε να σας την φτι..

Ξύλινη μολυβοθήκη Γοργόνα

2,40€

Ξύλινη μολυβοθήκη σε φυσικό χρώμα. Διακοσμημένο με κοπτικό Γοργόνα. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας. Αν ε..

Ξύλινη κασετίνα Γοργόνα

4,60€

Ξύλινη natural κασετίνα με μεταλλικό κούμπωμα. Είναι διακοσμημένη με αυτοκόλλητο print Γοργόνα. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με λίγο τούλι..

Ξύλινο γιο-γιο Γοργόνα

1,58€

Ξύλινο natural γιο-γιο με σκοινάκι. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print Γοργόνα με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω. Τα γιο-γιο έχουν αυτοκόλλητο και στις 2 όψεις. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα..

Μπομπονιέρα βάπτισης με ξύλινη γοργόνα

1,70€

Η κάθε μπομπονιέρα αποτελείται από: -Τούλι ελληνικό 25x25 -Γάζα κολλαριστή 30x30 -Ξύλινη διακοσμητική γοργόνα 6cm -Δύο κορδέλες σατέν διπλής όψης 3mm -Πέντε κουφέτα crispy Χατζηγιαννάκη Αν ..

Μπομπονιέρα βάπτισης ούρα γοργόνας πλέξιγκλας σε κεραμικό βότσαλο

2,60€

Η κάθε μπομπονιέρα αποτελείται από: -Διακοσμητικό βότσαλο κεραμικό με ουρά γοργόνας πλέξιγκλας 7cm x 8cm ύψος -Κορδέλα σατέν διπλής όψης 3mm -Δίχτυ αράχνη -Πέντε κουφέτα crispy Χατζηγιαννάκη ..

Διακοσμητική ξύλινη γοργόνα βεραμάν

0,65€

Ξύλινη διακοσμητική γοργόνα εκτυπωμένη σε παλ χρώματα βεραμάν και σάπιο μήλο.Αν θέλετε να σας το φτιάξουμε μπομπονιέρα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2610-622510,  η γοργόνα μπορεί να ..

Κασπώ κεραμική γοργόνα με ντάλια ροζ

15,90€

Κασπώ κεραμική γοργόνα σε λευκό με μπεζ χρώμα με ντάλια ροζ που μοιάζει με αληθινή!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε κι άλλα κασπώ όπου μπορείτε να συνδυάσετε!Διαστάσεις 12cm x 9cm x 21cm ύψος περίπουΕπει..

Κασπώ γοργόνα ροζ με παχύφυτο

17,80€

Κασπώ κεραμική γοργόνα σε ροζ χρώμα με παχύφυτο που μοιάζει με αληθινό!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε κι άλλα κασπώ όπου μπορείτε να συνδυάσετε!Διαστάσεις 12cm x 9cm x 21cm ύψος περίπουΕπειδή είναι χει..

Κασπώ γοργόνα τυρκουάζ με παχύφυτο

17,80€

Κασπώ κεραμική γοργόνα σε τυρκουάζ χρώμα με παχύφυτο που μοιάζει με αληθινό!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε κι άλλα κασπώ όπου μπορείτε να συνδυάσετε!Διαστάσεις 12cm x 9cm x 21cm ύψος περίπουΕπειδή είνα..

Λαδόπανο με ουρά γοργόνας

42,90€

Πολύ όμορφο βαμβακερό λαδόπανο με κεντημένη ουρά γοργόνας!Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και φανελίτσα) το σκου..

Τυμπανάκι ξύλινο γοργόνα

2,10€

Ξύλινο τυμπανάκι με αυτοκόλλητο print Γοργόνα με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω.Μπορείτε να φτιάξετε μια όμορφη μπομπονιέρα δένοντας στο πίσω μέρος τούλι ή χαρτί ύφασμα με τα κουφετάκια.Στην ίδια κατηγ..

Διακοσμητικό πήλινο με πλέξιγκλας ουρά γοργόνας

1,90€

Διακοσμητικό πήλινο σε ροζ χρώμα με χρυσό πλέξιγκλας ουρά γοργόνας στο κέντρο.Στο επάνω μέρος έχει τρυπούλα όπου μπορείτε να περάσετε κορδελάκια φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα δένοντας στο κάτω μέ..

Κασπώ κεραμικό γοργόνα

13,50€

Κασπώ κεραμικό γοργόνα με αστερία σε όμορφα χρώματα!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε κι άλλα κασπώ όπου μπορείτε να συνδυάσετε!Διαστάσεις16,5cm x 8,5cm x 13cmΆνοιγμα πάνω 6,5cm Τυχαία επιλογή χρώματος..

Ουρά γοργόνας πλέξιγκλας σε κεραμικό βότσαλο

2,00€

Ουρά γοργόνας με κοχύλι και αστερία πλέξιγκλας σε χρυσό χρώμα πάνω σε κεραμικό βοτσαλάκι.Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντας το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος.Διαστάσεις 7cm x 8cm ύψος..

Ξύλινη μολυβοθήκη γοργόνα

2,38€

Ξύλινη μολυβοθήκη σε natural χρώμα, διακοσμημένη με ξύλινη παράσταση γοργόνα σε αποχρώσεις του ροζ.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε κι άλλα ξύλινα αντικείμενα με θέμα την γοργόνα όπου μπορείτε να συνδυάσ..

Ξύλινη κορνίζα γοργόνα

2,32€

Ξύλινη διακοσμητική φωτογραφοθήκη σε σχήμα γοργόνας σε αποχρώσεις του ροζ.Μπορείτε να δέσετε στο πίσω μέρος τούλι ή χαρτί ύφασμα με τα κουφετάκια εσωτερικά, φτιάχνοντας μια πολύ ΄όμορφη μπομπονιέρα γι..

Ξύλινο κουτί Γοργόνα

2,78€

Ξύλινο natural παραλληλόγραμο κουτί, διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print Γοργόνα.Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με λίγο τούλι ή χαρτούφασμα φτι..

Ξύλινη κρεμάστρα τοίχου γοργόνα

1,46€

Ξύλινη κρεμάστρα τοίχου γοργόνα σε αποχρώσεις του ροζ.Μπορείτε να δέσετε στο πίσω μέρος τούλι η χαρτί ύφασμα φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας.Διαστάσεις 8,5cm x 15cm ύψ..

Ξύλινο Σεντούκι Γοργόνα 8,5x4,5x5cm

2,74€

Ξύλινο natural σεντούκι με μεταλλικό κούμπωμα, διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print Γοργόνα.Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με λίγο τούλι ή χαρτο..

Ξύλινο ημερολόγιο γοργόνα

2,48€

Ξύλινο ημερολόγιο με θέμα την γοργόνα.Εάν έχετε θέμα γοργόνα στη βάπτιση της κορούλας σας είναι μια πολύ όμορφη και πρακτική ιδέα για να την προσφέρετε για μπομπονιέρα.Διαστάσεις 6,5cm x 3cm x 9,5cm ύ..

Ουρά γοργόνας μεταλλική

0,70€

Ουρά γοργόνας μεταλλική ιδανική για να φτιάξετε βραχιολάκια, κολιέ ή μαρτυρικά για την βάπτιση του μωρού σας!Διαστάσεις 20mm x 15mm..

Ξύλινο διακοσμητικό γοργόνα

0,65€

Ξύλινο διακοσμητικό με γοργόνα σε παλ χρώματα.Εαν θέλετε μπορούμε να σας το φτιάξουμε μαγνητάκι η και να σας το ετοιμάσουμε μπομπονιέρα, μπορείτε να μας καλέσετε στο 2610- 622 510 ή να το γράψετε στα ..

Ουρά γοργόνας glitter κοκκάλινη

0,98€

Ουρά γοργόνας κοκάλινη σε τρία χρώματα, φούξια, τυρκουάζ και ροζ με glitter εσωτερικά!Μπορείτε να φτιάξετε μια όμορφη μπομπονιέρα για το μωρό σας δένοντας την πάνω σε πουγκάκι ή κουτάκι με κορδελίτσες..

Ουρά γοργόνας μεταλλική σμάλτο

0,50€

Διαστάσεις 18mm x 15mm με το κρικάκι..

Λαδόπανο με γοργόνα ροζ

42,90€

Λαδόπανο με γοργόνα ροζ και αστεράκια.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού (βρακάκι και φανελίτσα) το σκουφάκι και μια ..

Γοργόνα μεταλλική μεγάλη

1,00€

Γοργόνα μεταλλική με σταθερό κρίκο σε δύο χρώματα, ιδανική γαι ανα στολίσετε τις μπομπονιέρες της βάπτισης αν έχετε καλοκαιρινό θέμα!Διαστάσεις 31mm x 75mm..

Γοργόνα μεταλλική μικρή

0,70€

Γοργόνα μεταλλική σε μικρό μέγεθος με σταθερό κρικάκι σε τρία χρώματα.Πολύ όμορφη για να φτιάξετε κοσμήματα ή να διακοσμήσετε τις μπομπονιέρες τις βάπτισης.Διαστάσεις 20mm x 27mm..

Λαδόπανο γοργονοουρά ρόζ

42,90€

Λαδόπανο με σχέδιο γοργόνα σε ροζ,φούξια κ βεραμάν χρώματα με κορδελίτσα στο τελείωμά του.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μω..

Λαδόπανο με γοργόνα και ψαράκια

49,80€

Λαδόπανο με κεντημένη γοργόνα και ψαράκια σε ροζ και λευκές αποχρώσεις.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και φαν..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 37 από 37 συνολικά (1 Σελ.)