ΕΣΠΑ

Μαρτυρικά Βάπτισης

Μαρτυρικά Βάπτισης
Μαρτυρικό βάπτισης βραχιόλι μαμά με ματόχαντρο και φουντίτσα

Μαρτυρικό βάπτισης βραχιόλι μαμά με ματόχαντρο και φουντίτσα

5,00€

Μαρτυρικό βραχιόλι με μεταλλικό μαμά ασημί, χάντρες με φουντίτσα σιέλ, ματόχαντρο και σταυρουδάκι φίλντισι γαλάζιο. Επειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να καταβάλλετε το 50% της αξίας της παρα..

Μαρτυρικά βαρχιολάκι κηρωμένο κορδονάκι- χάντρα ριγέ(50τμχ)

Μαρτυρικά βαρχιολάκι κηρωμένο κορδονάκι- χάντρα ριγέ(50τμχ)

22,50€

Μαρτυρικό βραχιολάκι από κορδονάκι κηρωμένο 1mm,φιλντιρέ κορδελίτσα φιογκάκι, μεταλλικό σταυρουδάκι και ριγέ χαντρούλα. Βγαίνει σε σετ των 50 τεμαχίων. Όλα τα υλικά βγαίνουν και σε άλλα χρώματα πο..

Μαρτυρικά φιογκάκι δαντέλα και suede κορδονάκι(50τμχ)

Μαρτυρικά φιογκάκι δαντέλα και suede κορδονάκι(50τμχ)

30,00€

Μαρτυρικό φιογκάκι από δαντέλα σε λευκό χρώμα με suede κορδονάκι και φίλντισι σταυρό. Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα έτοιμα για να τα μοιράσετε! ..

Μαρτυρικά γκρο κορδέλες φίλντισι σταυρουδάκι (50τμχ)

Μαρτυρικά γκρο κορδέλες φίλντισι σταυρουδάκι (50τμχ)

21,00€

Μαρτυρικά με γκρο κορδέλα έξι χιλιοστών, δύο γκρο κορδέλες τριών χιλιοστών και φίλντισι σταυρουδάκι με στρασάκι! Μπορούμε να σας φτιάξουμε με ότι συνδυασμούς χρωμάτων ταιριάζει στην βάπτιση του μωρού..

Μαρτυρικά γκρο κορδέλες φίλντισι σταυρουδάκι (50τμχ)

Μαρτυρικά γκρο κορδέλες φίλντισι σταυρουδάκι (50τμχ)

19,00€

Μαρτυρικά με γκρο κορδέλες έξι χιλιοστών και φίλντισι σταυρουδάκι με στρασάκι! Μπορούμε να σας φτιάξουμε με ότι συνδυασμούς χρωμάτων ταιριάζει στην βάπτιση του μωρού σας! Χρόνος παράδοσης 10-15 ημέρ..

Μαρτυρικό βάπτισης μπρελόκ πλέξιγκλας με μουστάκι(25τμχ)

Μαρτυρικό βάπτισης μπρελόκ πλέξιγκλας με μουστάκι(25τμχ)

25,00€

Μπρελόκ σε χρυσό χρώμα με στρογγυλό πλέξιγκλας με μουστάκι και μεταλλικό σταυρουδάκι χρυσό.Διαστάσεις 7,5cm μάκροςΕπειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να καταβάλλετε το 50% της αξίας της παραγγελί..

Μαρτυρικό βάπτισης βραχιόλι Μαμά με φουντίτσα πολύχρωμη

5,00€

Μαρτυρικό βραχιόλι με καρδιά πλέξιγκλας Μαμά χρυσή, χάντρες, φουντίτσα πολύχρωμη και σταυρουδάκι λευκό.Επειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να καταβάλλετε το 50% της αξίας της παραγγελίας...

Μαρτυρικό βάπτισης βραχιόλι Νονά πλέξιγκλας και φουντίτσα

5,00€

Μαρτυρικό βραχιόλι με καρδιά πλέξιγκλας νονά χρυσή, χάντρες, φουντίτσα και σταυρουδάκι λευκό.Επειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να καταβάλλετε το 50% της αξίας της παραγγελίας...

Μαρτυρικό βάπτισης βραχιόλι Νονά με ματόχαντρο και φουντίτσα

5,00€

Μαρτυρικό βραχιόλι με μεταλλικό νονά ασημί, χάντρες με φουντίτσα σιέλ, ματόχαντρο και σταυρουδάκι φίλντισι γαλάζιο.Επειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να καταβάλλετε το 50% της αξίας της παραγγελ..

Μαρτυρικό βάπτισης βραχιόλι suede με τετράγωνο σταυρουδάκι (50τμχ)

32,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι από suede σε χρώμα σάπιο μήλο, με μεταλλικό τετράγωνο σταυρουδάκι περαστό και φουντίτσα μπεζ.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε κουτάκι με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα έτοιμα για να τα..

Μαρτυρικό βάπτισης μπρελόκ με κορδέλα πουά και σταυρουδάκι ασημί(25τμχ)

23,00€

Μαρτυρικό μπρελόκ με κορδέλα υφασμάτινη πουά σε βεραμάν χρώμα, με περαστό σταυρουδάκι ασημί.Επειδή είναι χειροποίητα μπορούμε να σας τα φτιάξουμε με ότι χρώμα κορδέλα ταιριάζει στην βάπτιση του μωρού ..

Μαρτυρικό βάπτισης βραχιόλι μπεζ suede με ματάκι και σταυρουδάκι(50τμχ)

36,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι από suede μπεζ με ματόχαντρο περαστό σε σιέλ χρώμα και χρυσό σταυρουδάκι.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα με τα μαρτ..

Μαρτυρικό βάπτισης βραχιόλι ροζ suede με ματάκι και σταυρουδάκι(50τμχ)

36,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι από suede ροζ με ματόχαντρο περαστό σε ροζ χρώμα και ροζ χρυσό σταυρουδάκι.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα με τα μα..

Μαρτυρικό βραχιολάκι suede λευκό με σταυρουδάκι χρυσό (50τμχ)

35,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι από suede σε λευκό χρώμα με περαστό σταυρουδάκι σε χρυσό.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε κουτάκι με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα έτοιμα για να τα μοιράσετε!Χρόνος παράδοσης 10 ημέρε..

Μαρτυρικό βάπτισης βραχιόλι με μεταλλικό μάτι σιέλ(50τμχ)

33,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι με κηρωμένο κορδονάκι λευκό, μεταλλικό σταυρουδάκι χρυσό και μεταλλικό ματάκι σε σταγόνα με σμάλτο σιέλ.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελί..

Μαρτυρικό βάπτισης μπρελόκ με σταυρουδάκι χρυσό (25τμχ)

21,00€

Μαρτυρικό μπρελόκ φτιαγμένο από εκρού σχοινί με σταυρουδάκι στρογγυλό σε χρυσό χρώμα.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε κουτάκι με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα έτοιμα για να τα μοιράσετε!Διαστάσεις 10,5cm ..

Μαρτυρικό βάπτισης μπρελόκ με σταυρουδάκι ασημί (25τμχ)

21,00€

Μαρτυρικό μπρελόκ φτιαγμένο από σχοινί σε λευκό με σταυρουδάκι στρογγυλό σε ασημί χρώμα.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε κουτάκι με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα έτοιμα για να τα μοιράσετε!Διαστάσεις 10,5..

Μαρτυρικό βάπτισης μπρελόκ με κωνσταντινάτο (25τμχ)

33,00€

Μαρτυρικό μπρελόκ φτιαγμένο από σχοινί σε εκρού χρώμα με κωνσταντινάτο χρυσό και σμάλτο λευκό.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε κουτάκι με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα έτοιμα για να τα μοιράσετε!Διαστάσει..

Μαρτυρικό ροζ βραχιολάκι μπάρα χρυσή-ματάκι (25τμχ)

19,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι από κηρωμένο κορδονάκι 1mm ροζ, μεταλλική χρυσή μπάρα με ματάκι και σταυρουδάκι στην άκρη.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα στα ίδια χ..

Μαρτυρικά βραχιολάκι ροζ με χρυσό σταυρό ματάκι (50τμχ)

29,00€

Μαρτυρικά βραχιολάκια σε ροζ χρώμα με χρυσό σταυρουδάκι και ματάκι.Ένα βραχιολάκι που θα φορέσουν οι καλεσμένοι σας και θα το κρατήσουν σαν μικροδωράκι απο την βάπτιση του μωρού σας!Τα μαρτυρικά θα σα..

Μαρτυρικό βάπτισης μπρελόκ με πον πον ροζ και σταυρό φίλντισι (25τμχ)

21,00€

Μαρτυρικό βάπτισης μπρελόκ χρυσό με πον πον ροζ, χάντρες σε χρυσό χρώμα και σταυρουδάκι φίλντισι.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε κουτάκι με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα με τα μαρτυρικά σας,έτοιμα για να..

Μαρτυρικό βάπτισης μπρελόκ με ξύλινες χάντρες και εικονίτσα (25τμχ)

25,00€

Μαρτυρικό βάπτισης μπρελόκ χρυσό με ξύλινες χαντρούλες σε μπεζ και πετρόλ χρώμα με  χρυσή μεταλλική εικονίτσα.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε κουτάκι με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα έτοιμα για να τ..

Μαρτυρικό βάπτισης μπρελόκ με ξύλινες χάντρες και σταυρουδάκι χρυσό (25τμχ)

25,00€

Μαρτυρικό βάπτισης μπρελόκ χρυσό με ξύλινες χαντρούλες σε μπεζ και πετρόλ χρώμα και σταυρουδάκι μεταλλικό χρυσό.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε κουτάκι με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα έτοιμα για να τα μ..

Μαρτυρικό βάπτισης μπρελόκ με πον πον και σταυρό φίλντισι (25τμχ)

21,00€

Μαρτυρικό βάπτισης μπρελόκ χρυσό με πον πον γαλάζιο, χάντρες σε χρυσό χρώμα και σταυρουδάκι φίλντισι με ματάκι στο κέντρο.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε κουτάκι με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα με τα μα..

Μαρτυρικά μπρελόκ με δαντελίτσα λευκή (25τμχ)

21,00€

Μαρτυρικά μπρελόκ με δαντελίτσα και σταυρουδάκι με σμάλτο.Αν θέλετε διαφορετικό χρώμα την κορδελίτσα ή το σταυρουδάκι μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2610-622510 ή να το γράψετε στα σχόλια της..

Μαρτυρικά μπρελόκ ζωάκια της ζούγκλας (25τμχ)

20,00€

Μαρτυρικό μπρελόκ με ξύλινα ζωάκια της ζούγκλας και μεταλλικό σταυρουδάκι σε χρυσό χρώμα.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα έτοιμαγια να τα μοιράσετε!Χρόνος..

Μαρτυρικό μπρελόκ με ροζ φουντίτσα (50τμχ)

30,00€

Μαρτυρικό μπρελόκ με φουντίτσα σε ροζ χρώμα και φίλντισι σταυρουδάκι.Αν επιθυμείτε διαφορετικό χρώμα στην φουντίτσα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2610-622510 ή να το γράψετε στα σχόλια της π..

Μαρτυρικά παραμάνα με χαντρούλες και κορδελάκια (50τμχ)

33,00€

Μαρτυρικά παραμάνα με χαντρούλες, μεταλλικό σταυρουδάκι και κορδελίτσες γκρο λεπτές.Αν προτιμάτε άλλο χρώμα στις κορδέλες ή τις χαντρούλες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2610-622510 ή γράψτε το στα σχόλια..

Μαρτυρικά φιογκάκι από δαντέλα και suede 50 τεμάχια

30,00€

Μαρτυρικό φιογκάκι από δαντέλα σε λευκό χρώμα με suede κορδονάκι και φίλντισι σταυρό.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα έτοιμαγια να τα μοιράσετε!Χρόνος παρ..

Μαρτυρικά βραχιολάκι με φουντίτσα 50 τεμάχια

35,00€

Πολύ όμορφα για να τα ταιριάξετε με ότι θέμα βάπτισης κι αν έχετε!Επικοινωνήστε μαζί μας 2610-622-510 ή μπορείτε να το γράψτε σαν σχόλιο στην παραγγελία σας αν θέλετε σε άλλο χρώμα το κορδονάκι ή την ..

Μαρτυρικά βάπτισης μπρελόκ με suede γκρι (50τμχ)

25,00€

Μαρτυρικά μπρελόκ από suede κορδόνι και μεταλλικό ασημί σταυρουδάκι.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα με τα μαρτυρικά σας,έτοιμα για να τα..

Βραχιολάκι για μαρτυρικά

0,55€

Διαστάσεις 6,5cm..

Μαρτυρικό βραχιολάκι καφέ με σταυρουδάκι σταγόνα (50τμχ)

35,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι με κηρωμένο κορδονάκι καφέ και μεταλλικό σταυρουδάκι σε σταγόνα χρυσό με χαντρούλα.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα ..

Μαρτυρικό μπλε βραχιολάκι σταυρός με ματάκι (50τμχ)

29,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι με κηρωμένο κορδονάκι μπλε ναυτικό και μεταλλικό ασημί σταυρουδάκι με ματάκι!Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα με τα ..

Μαρτυρικό βραχιολάκι καφέ με ασημί σταυρό 50τεμάχια

20,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι με κηρωμένο κορδονάκι καφέ και μεταλλικό ασημί σταυρουδάκι!Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα με τα μαρτυρικά σας,έτοι..

Μαρτυρικό βραχιολάκι ροζ με χρυσό σταυρό 50τεμάχια

20,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι με κηρωμένο κορδονάκι ροζ και μεταλλικό χρυσό σταυρουδάκι!Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα με τα μαρτυρικά σας,έτοιμ..

Μαρτυρικό βραχιολάκι ροζ με ασημί σταυρό 50τεμάχια

20,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι με κηρωμένο κορδονάκι ροζ και μεταλλικό ασημί σταυρουδάκι!Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα με τα μαρτυρικά σας,έτοιμ..

Μαρτυρικό βραχιολάκι καφέ με χρυσό σταυρό 50τεμάχια

20,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι με κηρωμένο κορδονάκι καφέ και μεταλλικό χρυσό σταυρουδάκι!Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα με τα μαρτυρικά σας,έτοι..

Μαρτυρικό αλυσίδα με σταυρό κι ευχές χρυσό χρώμα (25τεμ.)

23,00€

Κολιέ αλυσίδα λεπτή σε χρυσό χρώμα με σταυρό από ευχές, αγάπη,ευτυχία, χαρά!Ένα ιδιαίτερο μαρτυρικό για την βάπτιση του μωρού σας!Διαστάσεις σταυρού 2cm x 5cmΔιαστάσεις αλυσίδας 30cm μάκρος..

Μαρτυρικό μπρελόκ με σταυρό χρυσό και φουντίτσα ροζ(25τμχ)

40,00€

Μαρτυρικό μπρελόκ με σταυρό σε χρυσό χρώμα, κορδελίτσα και φουντίτσα σε ροζ αποχρώσεις.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα με τα μαρτυρικά σ..

Μαρτυρικό μπρελόκ με σταυρό χρυσό και φουντίτσα μπλέ(25τμχ)

40,00€

Μαρτυρικό μπρελόκ με σταυρό σε χρυσό χρώμα, κορδελίτσα και φουντίτσα σε μπλε αποχρώσεις.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα με τα μαρτυρικά ..

Μαρτυρικό σατέν κορδέλα και φίλντισι σταυρό 50 τεμάχια

30,00€

Μαρτυρικό φτιαγμένο με κορδελίτσα σατέν διπλής όψης σάπιο μήλο, δαντελίτσα λεπτή και σταυρουδάκι φίλντισι.Οι κορδελίτσες βγαίνουν και σε άλλα χρώματα όπου μπορεί να ταιριάζουν καλύτερα στην βάπτιση το..

Μαρτυρικό με σατέν κορδέλα και φίλντισι σταυρό 50 τεμάχια

30,00€

Μαρτυρικό φτιαγμένο με κορδελίτσα σατέν διπλής όψης σιέλ, δαντελίτσα λεπτή και σταυρουδάκι φίλντισι.Οι κορδελίτσες βγαίνουν και σε άλλα χρώματα όπου μπορεί να ταιριάζουν καλύτερα στην βάπτιση του μωρο..

Μαρτυρικό μπρελόκ Boho (25τμχ)

28,00€

Μαρτυρικό μπρελόκ σε χρυσό χρώμα με φουντίτσα μπλε στο κάτω μέρος που του ταιριάζει πολύ!Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα με τα μαρτυρικά..

Μαρτυρικό βραχιόλι ξύλινο Μαμά με φουντίτσα

5,00€

Βραχιολάκι σε χρυσό χρώμα με ξύλινο στρογγυλό κοπτικό"Μαμά" με φουντίτσα, χαντρούλες και μεταλλικό σταυρουδάκι.Επειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να καταβάλλετε το 50% της αξίας της παραγγελίας...

Μαρτυρικό βραχιόλι μαμά-νονά με πέρλα στέμμα και λουλουδάκι

5,00€

Βραχιόλι σε χρυσό χρώμα με κοπτικό πλέξιγκλας, σταυρουδάκι, χαντρούλες και πέρλα με στέμμα!Επειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να καταβάλλετε το 50% της αξίας της παραγγελίας...

Μαρτυρικό βραχιολάκι με πλέξιγκλας και καρδούλα μαμά-νονά

5,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι φτιαγμένο από κηρωμένο κορδονάκι, στρογγυλό πλέξιγκλας σε χρυσό χρώμα, μεταλλική καρδούλα με σμάλτο, λουλουδάκια και σταυρουδάκι!Επειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να καταβά..

Μαρτυρικό βραχιολάκι Μπαμπάς/Νονός με πλέξιγκλας και μουστάκι

Μαρτυρικό βραχιολάκι Μπαμπάς/Νονός με πλέξιγκλας και μουστάκι

5,00€

Βραχιολάκι από κηρωμένο σχοινί με πλέξιγκλας στρογγυλό, μουστάκι, ματάκι και σταυρουδάκι σε χρυσό χρώμα.Επειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να καταβάλλετε το 50% της αξίας της παραγγελίας...

Μαρτυρικό μπρελόκ χρυσό Μαμά/Νονά περλίτσα με στέμμα και φουντίτσα

5,00€

Ένα ιδιαίτερο μπρελόκ για μαρτυρικό σε χρυσό χρώμα με στρογγυλό πλέξιγκλας που γράφει νονά ή μαμά με φουντίτσα στο κάτω μέρος και περλίτσα με στέμμα, χαντρούλα και σταυρουδάκι.Συνολικό μάκρος 10,5cmΕπ..

Μαρτυρικό μπρελόκ με ξύλινο κοπτικό και φουντίτσα

5,00€

Μαρτυρικό μπρελόκ σε χρυσό χρώμα, με ξύλινο κοπτικό μαμά, μπαμπάς και νονός με σταυρουδάκι,γκρο κορδελίτσα και φουντίτσα στο κάτω μέρος.Συνολικό μάκρος 12,5cm περίπουΕπειδή είναι χειροποίητο είδος θα ..

Μαρτυρικό μπρελόκ Μαμά/Νονά ξύλινες χάντρες και φουντίτσα

5,00€

Μαρτυρικό μπρελόκ σε χρυσό χρώμα, με ξύλινες χάντρες σε βεραμάν και λευκό με πλέξιγκλας και φουντίτσα βεραμάν.Συνολικό μάκρος 11,5cm περίπουΕπειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να καταβάλλετε το 5..

Μαρτυρικό μπρελόκ χρυσό Νονός/Μπαμπάς με χέρι Hamsa

5,00€

Ένα ιδιαίτερο μπρελόκ για μαρτυρικό σε χρυσό χρώμα με στρογγυλό πλέξιγκλας που γράφει Νονός ή μπαμπάς με σταυρουδάκι στο κάτω μέρος και χαντρούλες  με μεταλλικό χέρι Hamsa.Συνολικό μάκρος 9cmΕπει..

Μαρτυρικό βραχιολάκι σιέλ με σταυρουδάκι ασημί 50τμχ

30,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι από κηρωμένο κορδονάκι και χαντρούλες σε σιέλ χρώμα και ασημί σταυρουδάκι.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα έτοιμαγια να τα μοιράσετε!..

Μαρτυρικά βραχιολάκι χρυσό ροζ χαντρούλες (25τμχ)

19,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι από χρυσό κορδονάκι μεταλλιζέ χαντρούλες ροζ, φουντίτσα σε μπεζ άμμου και σταυρουδάκι μεταλλικό χρυσό.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσ..

Μαρτυρικά μπρελόκ με δαντελίτσα και λουλουδάκι (25τμχ)

25,00€

Μπρελόκ με δαντελίτσα πλεκτή, φιογκάκι από σατέν κορδελίτσα με λουλουδάκι σάπιο μήλο και σταυρουδάκι μεταλλικό χρυσό.Αν θέλετε διαφορετικό χρώμα στις κορδελίτσες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στ..

Μαρτυρικά γκρο κορδελίτσα-σταυρουδάκι χρυσό 50τμχ

18,00€

Μαρτυρικά με γκρο κορδελίτσα σε τρία χρωματάκια βεραμάν, ροζ και σομόν με σταυρουδάκι μεταλλικό χρυσό και καρφίτσα στο πίσω μέρος.Χρόνος παράδοσης 10-15 ημέρες γιατί είναι χειροποίητα!Τα μαρτυρικά θα ..

Μαρτυρικά βραχιολάκι χρυσό με σταυρουδάκι 25τμχ

19,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι σε χρυσό χρώμα με κρικάκι μπροστά όπου κρέμεται ένα σταυρουδάκι. Ένα ιδιαίτερο μαρτυρικό για την βάπτιση του μωρού σας!Διαστάσεις 6,5cm..

Μαρτυρικά βραχιολάκι με πολύχρωμες φουντίτσες (25τμχ)

19,00€

Μαρτυρικά βραχιολάκι με κηρωμένο κορδονάκι 1mm σε κράφτ χρώμα, περλίτσα και σταυρουδάκι χρυσό.Αν θέλετε διαφορετικό χρώμα το κορδονάκι μπορείτε να το γράψτε σαν σχόλιο στην παραγγελία σας ή να επικοιν..

Μαρτυρικά μπρελόκ με δαντελίτσα μπεζ άμμου (25τμχ)

21,00€

Μαρτυρικά μπρελόκ με δαντελίτσα και σταυρουδάκι με σμάλτο.Αν θέλετε διαφορετικό χρώμα την κορδελίτσα ή το σταυρουδάκι μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2610-622510 ή να το γράψετε στα σχόλια της..

Μαρτυρικά κορδελίτσα με φιογκάκι πον-πον (25τμχ)

24,00€

Μαρτυρικά φτιαγμένα από κορδέλα γκρο, δαντέλα και φιογκάκι από σατέν με πον πον στο κέντρο και σταυρουδάκι σε χρυσό χρώμα.Στο πίσω μέρος έχουν καρφίτσα.Αν θέλετε άλλο χρώμα σε κορδελίτσα επικοινωνήστε..

Μαρτυρικό βραχιολάκι μπάρα χρυσή-ματάκι σιέλ (25τμχ)

19,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι από κηρωμένο κορδονάκι 1mm σε σιέλ χρώμα, μεταλλική χρυσή μπάρα με ματάκι και σταυρουδάκι στην άκρη.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα ..

Μαρτυρικό βραχιολάκι ευχές-χρυσός σταυρός (50τμχ)

33,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι από κορδελίτσα ελαστική με ευχές και σταυρουδάκι σε χρυσό χρώμα σε σχήμα κύβου.Ένα πολύ όμορφο μαρτυρικό για την βάπτιση του μωρού σας!Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτιν..

Μαρτυρικό βραχιολάκι μπάρα-ματάκι (25τμχ)

21,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι-χειροπέδα με σχέδιο ματάκι με επίστρωση σμάλτου και σταυρουδάκι σε δύο αποχρώσεις, χρυσό και ροζ χρυσό!Ένα ιδιαίτερο μαρτυρικό για την βάπτιση του μωρού σας!Διαστάσεις 6cm..

Μαρτυρικό χειροπέδα με κόμπο και σταυρουδάκι (50τμχ)

35,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι-χειροπέδα με σχέδιο κόμπο και σταυρουδάκι σε χρυσό χρώμα!Ένα ιδιαίτερο μαρτυρικό για την βάπτιση του μωρού σας!Διαστάσεις 6cm..

Μαρτυρικά βραχιολάκι καφέ με χρυσό σταυρό ματάκι (50τμχ)

29,00€

Μαρτυρικά βραχιολάκια σε καφέ χρώμα με χρυσό σταυρουδάκι και ματάκι.Ένα βραχιολάκι που θα φορέσουν οι καλεσμένοι σας και θα το κρατήσουν σαν μικροδωράκι απο την βάπτιση του μωρού σας!Τα μαρτυρικά θα σ..

Μαρτυρικό καφέ βραχιολάκι μπάρα χρυσή-ματάκι (25τμχ)

19,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι από κηρωμένο κορδονάκι 1mm καφέ, μεταλλική χρυσή μπάρα με ματάκι και σταυρουδάκι στην άκρη.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα στα ίδια ..

Μαρτυρικά βραχιολάκι με δαντελίτσα χρυσό σταυρουδάκι-ματάκι 50τεμάχια

29,00€

Μαρτυρικά βραχιολάκι με κηρωμένο 1mm σε χρώμα κραφτ, ματόχαντρο μπλέ, δαντελίτσα πλεκτή γαλάζια και ένα ιδιαίτερο σταυρουδάκι σε χρυσό χρώμα.Μπορούμε να σας το φτιάξουμε με ότι συνδυασμούς χρωμάτων τα..

Μαρτυρικό βραχιολάκι με φουντίτσα-ασημί σταυρουδάκι 50 τεμ

33,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι με κηρωμένο κορδονάκι 1mm σε γκρί χρώμα, φουντίτσα λευκή, ασημί σταυρουδάκι και χαντρούλα πέρλα γκρί.Επικοινωνήστε μαζί μας 2610-622-510 αν θέλετε σε άλλο χρώμα το κορδονάκι ή την..

Μαρτυρικά βραχιολάκι με περλίτσα και δαντέλα (50τμχ)

22,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι με κηρωμένο κορδονάκι, περλίτσα,δαντέλα πλεκτή και σταυρουδάκι περαστό.Μπορούμε να σας φτιάξουμε με ότι συνδυασμούς χρωμάτων ταιριάζει στην βάπτιση του μωρού σας!Αν θέλετε κάτι δι..

Μαρτυρικά βραχιολάκι με ματάκι και ριγέ κορδελίτσα (50τμχ)

27,00€

Μαρτυρικό φτιαγμένο με κηρωμένο κορδονάκι 1mm σε κραφτ χρώμα, ματόχαντρο, ριγέ κορδελίτσα μπλέ-τυρκουάζ και μεταλλικό σταυρουδάκι σε μπρονζέ χρώμα.Μπορούμε να σας φτιάξουμε με ότι χρώμα κορδονάκι ή στ..

Μαρτυρικά φιογκάκι με φουντίτσα και καρδούλα (50τμχ)

30,00€

Μαρτυρικό με κορδονάκι κηρωμένο 1mm φτιαγμένο φιογκάκι με φουντίτσα πολύχρωμη, καρδούλα φίλντισι και σταυρουδάκι ασημί.Μπορούμε να σας φτιάξουμε ότι χρώμα κορδονάκι θέλετε με ότι συνδυασμούς χρωμάτων ..

Μαρτυρικά βραχιολάκι με κορδέλα γκρο ευχές ασημί σταυρουδάκι 50 τεμάχια

20,00€

Μαρτυρικά με γκρο κορδελίτσα πάχους έξι χιλιοστών και τυπωμένες ευχές.Το σταυρουδάκι είναι σε ασημί χρώμα, περαστό μέσα στην κορδέλα.Όλα τα υλικά βγαίνουν και σε άλλα χρώματα που μπορεί να ταιριάζουν ..

Μαρτυρικό βραχιολάκι με φουντίτσα-ματάκι (25τμχ)

30,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι με φουντίτσα, σταυρουδάκι χρυσό και ματάκι.Μπορούμε να σας το φτιάξουμε με ότι χρώμα κορδονάκι ή φουντίτσα θέλετε.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτί στολισμένο με..

Μαρτυρικά φιλντιρέ κορδέλα-σχοινί με χρυσό σταυρουδάκι (50τμχ)

23,00€

Μαρτυρικό με βεραμάν φιλντιρέ κορδέλα 7mm, κορδονάκι γιούτα και σταυρουδάκι χρυσό χρώμα μικρό.Μπορούμε να σας φτιάξουμε σε ότι χρώμα κορδελίτσες θέλετε ταιριάζει στην βάπτιση του μωρού σας!Αν θέλετε κ..

Μαρτυρικά μπεγλέρι μεταλλική φατσούλα (25τμχ)

29,00€

Μαρτυρικά μπεγλέρι με χαντρούλες σε μπλέ αποχρώσεις, κορδονάκι κηρωμένο 1mm σε κραφτ χρώμα, μεταλλικό σταυρουδάκι ασημί και μια μεταλλική χαμογελαστή φατσούλα!Πολύ όμορφα για να τα ταιριάξετε με ότι θ..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 75 από 106 συνολικά (2 Σελ.)