ΕΣΠΑ

Βιβλία ευχών για αγόρι

Βιβλία ευχών για αγόρι

Βιβλίο ευχών μπεζ με θέμα πάντα

25,00€

Βιβλίο ευχών με σκληρό εξώφυλλο διακοσμημένο με ξύλινο στρογγυλό πάντα και κορδελάκια.Διαστάσεις 29cm x 38cm x 3cm πάχοςΕπειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να προκαταβάλλετε το 50% της αξίας της ..

Βιβλίο ευχών με θέμα "Travel the World"

20,00€

Βιβλίο ευχών με σκληρό εξώφυλλο με θέμα "Travel the World".Αν έχετε θέμα στη βάπτιση του μωρού σας ταξίδια ταιριάζει τέλεια!Διαστάσεις 29cm x 38cm x 3cm πάχοςΕπειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει ν..

Βιβλιο ευχών ξύλινο ουράνιο τόξο

55,90€

Βιβλίο ευχών ουράνιο τόξο φτιαγμένο από ξύλο, τυπωμένο σε γκρι, σιέλ, πράσινες και λευκές αποχρώσεις. Διαστάσεις 22cm x 27cm Περιέχει 25 σελίδες..

Βιβλίο ευχών ξύλινο βέσπα

45,90€

Βιβλίο ευχών ξύλινο με βέσπα τυπωμένη σε κόκκινο χρώμα. Διαστάσεις 19cm x 27cm Περιέχει 25 σελίδες...

Βιβλίο ευχών με ξύλινο μικρό πρίγκιπα

26,00€

Βιβλίο ευχών με σκληρό εξώφυλλο διακοσμημένο με ξύλινα αστεράκια και φιγούρα μικρό πρίγκιπα στο πλάι, με κορδελίτσες σε αποχρώσεις βεραμάν και μπεζ.Αν έχετε θέμα στη βάπτιση του μωρού σας τον μικρό πρ..

Στυλό με διαμάντι για βιβλία ευχών

2,80€

Στυλό με διαμάντι για να γράψετε ευχές σε βιβλία ευχών.Διαστάσεις 14cm x 1cm...

Στυλό με ξύλινη θήκη

1,20€

Στυλό με ξύλινη θήκη για να γράψετε ευχές σε βιβλία ευχών.Διαστάσεις 17cm x 1cm...

Βιβλίο ευχών καρουζέλ

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με θέμα καρουζέλ!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε τους καλεσμ..

Βιβλίο ευχών σιέλ παιδικό

20,00€

Βιβλίο ευχών σιέλ με όμορφα παιδικά σχέδια για το αγοράκι σας με χοντρό εξώφυλλο!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmall..

Βιβλίο ευχών "Travel the world"

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με θέμα "Travel the world"!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε τ..

Βιβλίο ευχών παλιό αγωνιστικό αυτοκίνητο

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με θέμα παλιό αγωνιστικό αυτοκίνητο!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κ..

Βιβλίο ευχών μπεζ με υφασμάτινη επένδυση

14,90€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο επενδεδυμένο με ύφασμα σε μπεζ χρώμα.Μπορείτε να τα στολίσετε με κορδέλες, ξύλινα μοτίφ, λουλουδάκια και μονογράμματα ή ζητήστε μας να σας το στολίσουμε εμείς γράφοντα..

Βιβλίο ευχών με επένδυση δερματίνης καφέ

14,90€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με επένδυση δερματίνης σε καφέ χρώμα που μοιάζει με ξύλο.Μπορείτε να το στολίσετε με κορδέλες, ξύλινα μοτίφ, λουλουδάκια και μονογράμματα ή ζητήστε μας να σας το στολί..

Βιβλίο ευχών με υφασμάτινη επένδυση βεραμάν

14,90€

Βιβλίο ευχών επενδεδυμένο από ύφασμα σε χρώμα βεραμάν.Μπορείτε να κοιτάξετε στην κατηγορία υλικά χειροτεχνίας κατασκευής και να βρείτε υπέροχα διακοσμητικά για να το στολίσετε!Περιέχει 50 σελίδεςΔιαστ..

Βιβλίο ευχών υφασμάτινο ναυτικό μπλε

14,90€

Βιβλίο ευχών επενδεδυμένο από ύφασμα σε χρώμα ναυτικό μπλε.Μπορείτε να κοιτάξετε στην κατηγορία υλικά χειροτεχνίας κατασκευής και να βρείτε υπέροχα διακοσμητικά για να το στολίσετε!Περιέχει 50 σελίδες..

Βιβλίο ευχών με αερόστατο

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με σχέδιο αερόστατο!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε τους καλ..

Βιβλίο ευχών με ζωάκια της ζούγκλας

25,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο διακοσμημένο με σχοινιά και ξύλινα ζωάκια της ζούγκλας.Διαστάσεις 29cm x 38cm x 3cm πάχοςΕπειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να προκαταβάλλετε το 50% της αξίας τη..

Βιβλίο ευχών με χάρτη και μονόγραμμα

28,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο, διακοσμημένο με ύφασμα χάρτη, ξύλινο αεροπλανάκι και μονόγραμμα!Ιδανικό αν έχετε θέμα βάπτισης τα ταξίδια!Αν θέλετε διαφορετικό γραμματάκι μπορείτε να επικοινωνήσετε ..

Βιβλίο ευχών με δεινοσαυράκια κάνε μια ευχή

26,00€

Βιβλίο ευχών με σκληρό εξώφυλλο διακοσμημένο με ξύλινα δεινοσαυράκια και κορδελάκια στο πλάι!Αν έχετε θέμα στη βάπτιση του μωρού σας τα δεινοσαυράκια ταιριάζει τέλεια!Διαστάσεις 29cm x 38cm x 3cm πάχο..

Βιβλίο ευχών ξύλινο με ζωάκια της ζούγκλας

33,90€

Βιβλίο ευχών με ξύλινο εξώφυλλο, με ζωάκια της ζούγκλας!Διαστάσεις 22cm x 26,5cmΠεριέχει 20 σελίδες..

Βιβλίο ευχών ξύλινο με ζωάκια του δάσους

33,90€

Βιβλίο ευχών με ξύλινο εξώφυλλο, με ζωάκια του δάσους.Στο κάτω μέρος γράφει "Κάνε μια ευχή" με χρωματιστά γράμματα.Διαστάσεις 22cm x 26,5cmΠεριέχει 20 σελίδες..

Βιβλίο ευχών μονόχρωμο

10,50€

Βιβλίο ευχών από χοντρό χάρτινο εξώφυλλο σε τέσσερα χρώματα με λευκές σελίδες.Μπορείτε να κοιτάξετε στην κατηγορία υλικά χειροτεχνίας κατασκευής και να βρείτε υπέροχα διακοσμητικά για να το στολίσετε!..

Βιβλίο ευχών ξύλινο με αερόστατο

33,90€

Βιβλίο ευχών από ξύλινο εξώφυλλο με αερόστατα, δεμένο με κρίκους ασημί, ιδανικό αν έχετε θέμα αερόστατο στην βάπτιση του μωρού σας!Περιέχει 20 λευκές σελίδεςΔιαστάσεις 21,5cm x 27,5cm ύψος..

Βιβλίο ευχών με βαλίτσες"World travel"

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με βαλίτσες που γράφει "World travel"Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να ..

Βιβλίο ευχών ζωάκια της ζούγκλας σε αερόστατο

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με θέμα ζωάκια της ζούγκλας σε αερόστατο!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για..

Βιβλίο ευχών με ζωάκια του δάσους

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με θέμα ζωάκια του δάσους!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε το..

Βιβλίο ευχών με αρκουδάκι σε φεγγαράκι

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με αρκουδάκι πάνω σε φεγγαράκι!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσε..

Βιβλίο ευχών με Panda σε αερόστατο

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με Panda σε αερόστατο σε γαλάζιες αποχρώσεις!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows..

Βιβλίο ευχών ζωάκια της ζούγκλας σε αυτοκίνητο

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με ζωάκια της ζούγκλας σε αυτοκίνητο!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να ..

Κουτί ευχών ξύλινο ορθογώνιο με διαφάνεια

17,40€

Κουτί φτιαγμένο από ξύλο σε καφέ χρώμα με διαφάνεια στο μπροστινό μέρος.Μπορείτε να πάρετε καρδούλες ξύλινες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία για να γράψουν οι καλεσμένοι σας τις ευχές τους!Στην ίδια..

Κουτί ευχών ξύλινο τετράγωνο με διαφάνεια

12,40€

Κουτί φτιαγμένο από ξύλο σε καφέ χρώμα με διαφάνεια στο κέντρο.Μπορείτε να πάρετε καρδούλες ξύλινες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία για να γράψουν οι καλεσμένοι σας τις ευχές τους!Στην ίδια κατηγορί..

Βιβλίο ευχώμε με δεινοσαυράκι

31,90€

Βιβλίο ευχών με θέμα Δεινοσαυράκι!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε τους καλεσμένους σας και ακ..

Βιβλίο ευχών με Panda

31,90€

Βιβλίο ευχών με θέμα Panda!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε τους καλεσμένους σας και ακουμπήστ..

Βιβλίο ευχών με αστροναύτη

31,90€

Βιβλίο ευχών με θέμα το διάστημα!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε τους καλεσμένους σας και ακο..

Βιβλίο ευχών με αστεράκια βεραμάν

26,50€

Βιβλίο ευχών με αστεράκια σε βεραμάν χρώμα!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε τους καλεσμένους σ..

Βιβλίο ευχών ζωάκια της ζούγκλας

27,00€

Βιβλίο ευχών επενδεδυμένο από ύφασμα λινάτσας διακοσμημένο με ξύλινα ζωάκια ζούγκλας και κύπερη με πρασινάδα στο πάνω μέρος.Διαστάσεις 27,5cmx 20,5cm..

Βιβλίο ευχών για γάμο-βάπτιση

31,90€

Βιβλίο ευχών με χοντρό εξώφυλλο με ζευγάρι και μωράκι, ιδανικό για γάμο και βάπτιση.Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, κουφέτα ή marshmallo..

Βιβλίο ευχών με βέσπα βεραμάν

31,90€

Βιβλίο ευχών με βέσπα σε βεραμάν χρώμα και πινακίδα σε καφέ που γράφει ευχές-boy.Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmall..

Μεταλλικό αναλογιο για βιβλίο ευχών λευκό

14,90€

Μεταλλικό αναλόγιο σε λευκό χρώμα για να διακοσμήσετε το τραπέζι ευχών βάζοντας το βιβλίο για να γράψουν οι καλεσμένοι σας.Διαστάσεις 30,5cm x 37,5cm ύψος..

Βιβλίο ευχών μονόχρωμο επενδεδυμένο με ύφασμα

14,90€

Μονόχρωμα βιβλία ευχών με ύφασμα.Μπορείτε να τα στολίσετε με κορδέλες, ξύλινα μοτίφ, λουλουδάκια και μονογράμματα ή ζητήστε μας να σας το στολίσουμε εμείς γράφοντας σαν σχόλιο στην παραγγελία σας τα χ..

Βιβλίο ευχών μικρός κύριος

28,00€

Βιβλίο ευχών υφασμάτινο σε μπεζ χρώμα με θέμα το μικρό κύριο.Είναι στολισμένο με σιέλ γυαλιά, παπιγιόν και καπέλο ξύλινο.Έχει γκρο κορδέλα πάχους δυόμιση εκατοστών με κουμπάκι στο τελείωμα για τιράντε..

Βιβλίο ευχών μικρός πρίγκιπας

28,00€

Βιβλίο ευχών υφασμάτινο σε μπλε σκούρο χρώμα με τον μικρό πρίγκιπα του παραμυθιού.Είναι στολισμένο με κορδέλα λινάτσα, υφασμάτινο αστεράκι σε κίτρινο χρώμα με ξύλινο κουμπάκι και φιογκάκι με αστεράκια..

Βιβλίο ευχών λινάτσα

16,50€

Βιβλίο ευχών επενδεδυμένο με λινάτσα σε φυσικό χρώμα.Μπορείτε να το στολίσετε για γάμο ή βάπτιση με φυσικά υλικά που του ταιριάζουν πολύ όπως ξύλινα μοτίφ, γράμματα, τσοχάκια και κορδέλες!Αν θέλετε μπ..

Βιβλίο ευχών σιέλ με υφασμάτινη επένδυση

14,90€

Βιβλίο ευχών με χοντρό εξώφυλλο επενδεδυμένο από ύφασμα σε σιέλ χρώμα.Μπορείτε να το στολίσετε με κορδέλες, ξύλινα μοτίφ, λουλουδάκια και μονογράμματα.Διαστάσεις 27,5cmx 20,5cmΠεριέχει 50 σελίδες..

Βιβλίο ευχών επενδεδυμένο ύφασμα

14,90€

Μονόχρωμα βιβλία ευχών με ύφασμα.Μπορείτε να κοιτάξετε στην κατηγορία υλικά χειροτεχνίας κατασκευής και να βρείτε υπέροχα διακοσμητικά για να το στολίσετε!Διαστάσεις 27,5cmx 20,5cm..

Κουτί ξύλινο για ευχές

21,90€

Ένας πρωτότυπος τρόπος να σας γράψουν οι καλεσμένοι σας τις ευχές τους για το γάμο ή τη βάπτιση του μωρού σας!Ξύλινο κουτί ευχών με σχισμή στο επάνω μέρος για να ρίξουν μέσα τα χαρτάκια με τις ευχούλε..

Βιβλίο ευχών ξύλινο τρενάκι

22,50€

Βιβλίο ευχών ξύλινο με τρενάκι!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα και τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες και σοκολατάκια για να κεράσετε τους καλεσμένους σας και ακουμπήστε το βιβλ..

Βιβλίο ευχών μονόχρωμο με επένδυση υφασμάτινη

14,90€

Μονόχρωμα βιβλία ευχών με ύφασμα.Μπορείτε να τα στολίσετε με κορδέλες, ξύλινα μοτίφ, λουλουδάκια και μονογράμματα ή ζητήστε μας να σας το στολίσουμε εμείς γράφοντας σαν σχόλιο στην παραγγελία σας τα χ..

Βιβλίο ευχών ξύλινο

26,90€

Βιβλίο ευχών με ξύλινο εξώφυλλο από κόντραπλακέ.Μπορείτε να το στολίσετε με δαντέλες,γάζες,λινάτσα κ φυσικά υλικά που του ταιριάζουν πολύ!Διαστάσεις 27,2cm x 20,8cm x 2cm..

Βιβλίο ευχών δερμάτινο αρκουδάκι

11,50€

Ιδιαίτερο βιβλίο ευχών με δερμάτινη επένδυση και στρασσάκια.Στο πλάι του έχει στυλό για να γράφουν οι καλεσμένοι σας πολλές ευχές και στο κέντρο μπορείτε να βάλετε μια όμορφη φωτογραφία του μωρού ..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 50 από 51 συνολικά (2 Σελ.)