ΕΣΠΑ

Βιβλία Ευχών

Βιβλία Ευχών
Βιβλιο ευχών ξύλινο ουράνιο τόξο

Βιβλιο ευχών ξύλινο ουράνιο τόξο

55,90€

Βιβλίο ευχών ουράνιο τόξο φτιαγμένο από ξύλο, τυπωμένο σε γκρι, σιέλ, πράσινες και λευκές αποχρώσεις. Διαστάσεις 22cm x 27cm Περιέχει 25 σελίδες..

Βιβλίο ευχών ξύλινο βέσπα

Βιβλίο ευχών ξύλινο βέσπα

45,90€

Βιβλίο ευχών ξύλινο με βέσπα τυπωμένη σε κόκκινο χρώμα. Διαστάσεις 19cm x 27cm Περιέχει 25 σελίδες...

Βιβλίο ευχών με ξύλινο μικρό πρίγκιπα

26,00€

Βιβλίο ευχών με σκληρό εξώφυλλο διακοσμημένο με ξύλινα αστεράκια και φιγούρα μικρό πρίγκιπα στο πλάι, με κορδελίτσες σε αποχρώσεις βεραμάν και μπεζ.Αν έχετε θέμα στη βάπτιση του μωρού σας τον μικρό πρ..

Στυλό με διαμάντι για βιβλία ευχών

2,80€

Στυλό με διαμάντι για να γράψετε ευχές σε βιβλία ευχών.Διαστάσεις 14cm x 1cm...

Στυλό με ξύλινη θήκη

1,20€

Στυλό με ξύλινη θήκη για να γράψετε ευχές σε βιβλία ευχών.Διαστάσεις 17cm x 1cm...

Βιβλίο ευχών με λουλούδια

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με θέμα λουλούδια!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε τους καλεσ..

Βιβλίο ευχών ουράνιο τόξο

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με θέμα ουράνιο τόξο!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε τους κα..

Βιβλίο ευχών με πουέντ μπαλαρίνας

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με θέμα πουέντ μπαλαρίνας!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε το..

Βιβλίο ευχών καρουζέλ

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με θέμα καρουζέλ!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε τους καλεσμ..

Βιβλίο ευχών σιέλ παιδικό

20,00€

Βιβλίο ευχών σιέλ με όμορφα παιδικά σχέδια για το αγοράκι σας με χοντρό εξώφυλλο!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmall..

Βιβλίο ευχών "Travel the world"

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με θέμα "Travel the world"!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε τ..

Βιβλίο ευχών με πεταλούδες

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με θέμα πεταλούδες!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε τους καλε..

Βιβλίο ευχών κύκνος

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με θέμα κύκνο!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε τους καλεσμένο..

Βιβλίο ευχών πριγκιπικό κάστρο

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με θέμα πριγκιπικό κάστρο!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε το..

Βιβλίο ευχών άμαξα κολοκύθα

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με θέμα άμαξα κολοκύθα!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε τους ..

Βιβλίο ευχών παλιό αγωνιστικό αυτοκίνητο

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με θέμα παλιό αγωνιστικό αυτοκίνητο!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κ..

Βιβλίο ευχών σαγρέ αντίκ μωβ

14,90€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο σε αντικ μωβ χρώμα.Μπορείτε να τα στολίσετε με κορδέλες, ξύλινα μοτίφ, λουλουδάκια και μονογράμματα ή ζητήστε μας να σας το στολίσουμε εμείς γράφοντας σαν σχόλιο στην ..

Κουτί ξύλινο φυσικό για ευχές

10,90€

Ένας πρωτότυπος τρόπος να σας γράψουν οι καλεσμένοι σας τις ευχές τους για το γάμο ή τη βάπτιση του μωρού σας!Ξύλινο κουτί ευχών με σχισμή στο επάνω μέρος για να ρίξουν μέσα τα χαρτάκια με ευχούλες ή ..

Βιβλίο ευχών μπεζ με υφασμάτινη επένδυση

14,90€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο επενδεδυμένο με ύφασμα σε μπεζ χρώμα.Μπορείτε να τα στολίσετε με κορδέλες, ξύλινα μοτίφ, λουλουδάκια και μονογράμματα ή ζητήστε μας να σας το στολίσουμε εμείς γράφοντα..

Βιβλίο ευχών με επένδυση δερματίνης ροζ νουαρέ

14,90€

Βιβλίο ευχών επενδεδυμένο με δερματίνη σε ροζ νουαρέ χρώμα.Μπορείτε να τα στολίσετε με κορδέλες, ξύλινα μοτίφ, λουλουδάκια και μονογράμματα.Διαστάσεις 27,5cmx 20,5cmΠεριέχει 50 σελίδες..

Βιβλίο ευχών με επένδυση δερματίνης καφέ

14,90€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με επένδυση δερματίνης σε καφέ χρώμα που μοιάζει με ξύλο.Μπορείτε να το στολίσετε με κορδέλες, ξύλινα μοτίφ, λουλουδάκια και μονογράμματα ή ζητήστε μας να σας το στολί..

Βιβλίο ευχών με υφασμάτινη επένδυση βεραμάν

14,90€

Βιβλίο ευχών επενδεδυμένο από ύφασμα σε χρώμα βεραμάν.Μπορείτε να κοιτάξετε στην κατηγορία υλικά χειροτεχνίας κατασκευής και να βρείτε υπέροχα διακοσμητικά για να το στολίσετε!Περιέχει 50 σελίδεςΔιαστ..

Βιβλίο ευχών με χρυσοτυπία

14,90€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με χρυσοτυπία.Μπορείτε να κοιτάξετε στην κατηγορία υλικά χειροτεχνίας κατασκευής και να βρείτε υπέροχα διακοσμητικά για να το στολίσετε!Περιέχει 50 σελίδεςΔιαστάσεις 2..

Βιβλίο ευχών με υφασμάτινη επένδυση φούξια

14,90€

Βιβλίο ευχών επενδεδυμένο από ύφασμα σε φούξια χρώμα.Μπορείτε να κοιτάξετε στην κατηγορία υλικά χειροτεχνίας κατασκευής και να βρείτε υπέροχα διακοσμητικά για να το στολίσετε!Περιέχει 50 σελίδεςΔιαστά..

Βιβλίο ευχών υφασμάτινο ναυτικό μπλε

14,90€

Βιβλίο ευχών επενδεδυμένο από ύφασμα σε χρώμα ναυτικό μπλε.Μπορείτε να κοιτάξετε στην κατηγορία υλικά χειροτεχνίας κατασκευής και να βρείτε υπέροχα διακοσμητικά για να το στολίσετε!Περιέχει 50 σελίδες..

Βιβλίο ευχών με αερόστατο

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με σχέδιο αερόστατο!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε τους καλ..

Βιβλίο ευχών με άμαξα

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με άμαξα!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε τους καλεσμένους σα..

Βιβλίο ευχών με boho ζωάκια της ζούγκλας

20,00€

Βιβλίο ευχών με χοντρό εξώφυλλο με Boho ζωάκια της ζούγκλας!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε τ..

Βιβλίο ευχών με ζωάκια της ζούγκλας

Βιβλίο ευχών με ζωάκια της ζούγκλας

25,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο διακοσμημένο με σχοινιά και ξύλινα ζωάκια της ζούγκλας.Διαστάσεις 29cm x 38cm x 3cm πάχοςΕπειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να προκαταβάλλετε το 50% της αξίας τη..

Βιβλίο ευχών με χάρτη και μονόγραμμα

28,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο, διακοσμημένο με ύφασμα χάρτη, ξύλινο αεροπλανάκι και μονόγραμμα!Ιδανικό αν έχετε θέμα βάπτισης τα ταξίδια!Αν θέλετε διαφορετικό γραμματάκι μπορείτε να επικοινωνήσετε ..

Κουτί ευχών ξύλινο"Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων"

31,50€

Κουτί ευχών ξύλινο με θέμα την Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων με σχισμή στο επάνω μέρος για να ρίξουν μέσα τα χαρτάκια με ευχούλες ή ακόμα καλύτερα τις ξύλινες καρδούλες γραμμένες!Οι καρδούλες δεν συμπε..

Βιβλίο ευχών με ουράνιο τόξο και αστεράκια

Βιβλίο ευχών με ουράνιο τόξο και αστεράκια

26,00€

Βιβλίο ευχών με ουράνιο τόξο από σχοινιά σε όμορφα χρώματα.Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε το..

Βιβλίο ευχών λινάτσα με λουλούδι σάπιο μήλο

27,00€

Βιβλίο ευχών ντυμένο με λινάτσα, διακοσμημένο με υφασμάτινη παιώνια, ξύλινα φυλλαράκια και κορδελίτσες.Αν προτιμάτε άλλο χρώμα στο λουλουδάκι ή τις κορδελίτσες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2610-622510 ή..

Βιβλίο ευχών με ξύλινο μονόκερο

Βιβλίο ευχών με ξύλινο μονόκερο

26,00€

Βιβλίο ευχών από σκληρό εξώφυλλο διακοσμημένο με ξύλινο μονόκερο και τρεσούλες στο κάτω μέρος σε αποχρώσεις ροζ με σάπιο μήλο.Διαστάσεις 29cm x 38cm x 3cm πάχοςΕπειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει..

Βιβλίο ευχών με δεινοσαυράκια κάνε μια ευχή

Βιβλίο ευχών με δεινοσαυράκια κάνε μια ευχή

26,00€

Βιβλίο ευχών με σκληρό εξώφυλλο διακοσμημένο με ξύλινα δεινοσαυράκια και κορδελάκια στο πλάι!Αν έχετε θέμα στη βάπτιση του μωρού σας τα δεινοσαυράκια ταιριάζει τέλεια!Διαστάσεις 29cm x 38cm x 3cm πάχο..

Βιβλίο ευχών ξύλινο με πριγκίπισσα

33,90€

Βιβλίο ευχών με ξύλινο εξώφυλλο με πριγκίπισσα!Διαστάσεις 22cm x 26,5cmΠεριέχει 20 σελίδες..

Βιβλίο ευχών ξύλινο με ζωάκια της ζούγκλας

33,90€

Βιβλίο ευχών με ξύλινο εξώφυλλο, με ζωάκια της ζούγκλας!Διαστάσεις 22cm x 26,5cmΠεριέχει 20 σελίδες..

Βιβλίο ευχών ξύλινο με ζωάκια του δάσους

Βιβλίο ευχών ξύλινο με ζωάκια του δάσους

33,90€

Βιβλίο ευχών με ξύλινο εξώφυλλο, με ζωάκια του δάσους.Στο κάτω μέρος γράφει "Κάνε μια ευχή" με χρωματιστά γράμματα.Διαστάσεις 22cm x 26,5cmΠεριέχει 20 σελίδες..

Βιβλίο ευχών ξύλινο με ουράνιο τόξο

Βιβλίο ευχών ξύλινο με ουράνιο τόξο

33,90€

Βιβλίο ευχών με ξύλινο εξώφυλλο και ουράνιο τόξο σε αποχρώσεις ροζ παλ, πορτοκαλί, σιέλ παλ και μπλε ραφ.Διαστάσεις 27,5cm x 22cmΠεριέχει 20 σελίδες..

Βιβλίο ευχών μονόχρωμο

10,50€

Βιβλίο ευχών από χοντρό χάρτινο εξώφυλλο σε τέσσερα χρώματα με λευκές σελίδες.Μπορείτε να κοιτάξετε στην κατηγορία υλικά χειροτεχνίας κατασκευής και να βρείτε υπέροχα διακοσμητικά για να το στολίσετε!..

Βιβλίο ευχών ξύλινο με αερόστατο

33,90€

Βιβλίο ευχών από ξύλινο εξώφυλλο με αερόστατα, δεμένο με κρίκους ασημί, ιδανικό αν έχετε θέμα αερόστατο στην βάπτιση του μωρού σας!Περιέχει 20 λευκές σελίδεςΔιαστάσεις 21,5cm x 27,5cm ύψος..

Ξύλινο κάδρο ευχών "World travel" 45cm x 40cm

23,90€

Μια πρωτότυπη ιδέα για να γράψουν οι καλεσμένοι τις ευχές τους, στο επάνω μέρος έχει εγκοπή για να ρίχνουν καρδούλες ή  χαρτάκια με τις ευχές.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε ξύλινες καρδούλες σε λε..

Ξύλινο κάδρο ευχών με ουράνιο τόξο

23,90€

Μια πρωτότυπη ιδέα για να γράψουν οι καλεσμένοι τις ευχές τους, στο επάνω μέρος έχει εγκοπή για να ρίχνουν  τις καρδούλες ή τα χαρτάκια με τις ευχές.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε ξύλινες καρδούλε..

Βιβλίο ευχών με βαλίτσες"World travel"

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με βαλίτσες που γράφει "World travel"Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να ..

Βιβλίο ευχών ζωάκια της ζούγκλας σε αερόστατο

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με θέμα ζωάκια της ζούγκλας σε αερόστατο!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για..

Βιβλίο ευχών με ζωάκια του δάσους

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με θέμα ζωάκια του δάσους!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε το..

Βιβλίο ευχών με κύκνο

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με θέμα κύκνο σε ροζ αποχρώσεις!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσ..

Βιβλίο ευχών με αρκουδάκι σε φεγγαράκι

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με αρκουδάκι πάνω σε φεγγαράκι!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσε..

Βιβλίο ευχών με Panda σε αερόστατο

Βιβλίο ευχών με Panda σε αερόστατο

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με Panda σε αερόστατο σε γαλάζιες αποχρώσεις!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows..

Βιβλίο ευχών ζωάκια της ζούγκλας σε αυτοκίνητο

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με ζωάκια της ζούγκλας σε αυτοκίνητο!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να ..

Βιβλίο ευχών με ουράνιο τόξο

20,00€

Βιβλίο ευχών με χοντρό εξώφυλλο με θέμα ουράνιο τόξο!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε τους καλ..

Βιβλίο ευχών με κολοκύθα

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με κολοκύθα σε ροζ αποχρώσεις.Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετ..

Κουτί ευχών ξύλινο ορθογώνιο με διαφάνεια

17,40€

Κουτί φτιαγμένο από ξύλο σε καφέ χρώμα με διαφάνεια στο μπροστινό μέρος.Μπορείτε να πάρετε καρδούλες ξύλινες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία για να γράψουν οι καλεσμένοι σας τις ευχές τους!Στην ίδια..

Κουτί ευχών ξύλινο ορθογώνιο με καρδιά

17,40€

Κουτί φτιαγμένο από ξύλο σε καφέ χρώμα με καρδιά διάφανη στο κέντρο.Μπορείτε να πάρετε καρδούλες ξύλινες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία για να γράψουν οι καλεσμένοι σας τις ευχές τους!Στην ίδια κατ..

Κουτί ευχών ξύλινο τετράγωνο με διαφάνεια

12,40€

Κουτί φτιαγμένο από ξύλο σε καφέ χρώμα με διαφάνεια στο κέντρο.Μπορείτε να πάρετε καρδούλες ξύλινες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία για να γράψουν οι καλεσμένοι σας τις ευχές τους!Στην ίδια κατηγορί..

Κουτί ευχών ξύλινο τετράγωνο με καρδιά

12,40€

Κουτί φτιαγμένο από ξύλο σε καφέ χρώμα με καρδιά διάφανη στο κέντρο.Μπορείτε να πάρετε καρδούλες ξύλινες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία για να γράψουν οι καλεσμένοι σας τις ευχές τους!Στην ίδια κατ..

Βιβλίο ευχώμε με δεινοσαυράκι

31,90€

Βιβλίο ευχών με θέμα Δεινοσαυράκι!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε τους καλεσμένους σας και ακ..

Βιβλίο ευχών με Panda

31,90€

Βιβλίο ευχών με θέμα Panda!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε τους καλεσμένους σας και ακουμπήστ..

Βιβλίο ευχών με αστροναύτη

31,90€

Βιβλίο ευχών με θέμα το διάστημα!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε τους καλεσμένους σας και ακο..

Βιβλίο ευχών με αστεράκια βεραμάν

26,50€

Βιβλίο ευχών με αστεράκια σε βεραμάν χρώμα!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε τους καλεσμένους σ..

Βιβλίο ευχών με αστεράκια ροζ

26,50€

Βιβλίο ευχών με αστεράκια σε ροζ χρώμα!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε τους καλεσμένους σας κ..

Βιβλίο ευχών ζωάκια της ζούγκλας

Βιβλίο ευχών ζωάκια της ζούγκλας

27,00€

Βιβλίο ευχών επενδεδυμένο από ύφασμα λινάτσας διακοσμημένο με ξύλινα ζωάκια ζούγκλας και κύπερη με πρασινάδα στο πάνω μέρος.Διαστάσεις 27,5cmx 20,5cm..

Βιβλίο ευχών πεταλούδα

22,90€

Βιβλίο ευχών με σχέδιο πεταλούδα σε ξύλινο μοτίφ με ροζ βάση.Έχει floral κορδέλα στο κέντρο και ξύλινο κάνε μια ευχή με ροζ στρας.Αν θέλετε να σας φτιάξουμε κάποιο άλλο χρώμα επικοινωνήστε μαζί μας στ..

Βιβλίο ευχών unicorn

24,00€

Βιβλίο ευχών υφασμάτινο σε ροζ χρώμα με μονόκερο.Είναι στολισμένο με κορδέλες και ξύλινο κάνε μια ευχή σε χρυσό χρώμα με στρας.Αν θέλετε να σας φτιάξουμε άλλο χρώμα βάση μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί..

Βιβλίο ευχών για γάμο-βάπτιση

31,90€

Βιβλίο ευχών με χοντρό εξώφυλλο με ζευγάρι και μωράκι, ιδανικό για γάμο και βάπτιση.Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, κουφέτα ή marshmallo..

Βιβλίο ευχών με κύκνο και τριαντάφυλλα

31,90€

Βιβλίο ευχών με κύκνο και λουλουδάκια σε ροζ χρώμα που γράφει Χάρισέ μου μια ευχή!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmal..

Βιβλίο ευχών με βέσπα βεραμάν

31,90€

Βιβλίο ευχών με βέσπα σε βεραμάν χρώμα και πινακίδα σε καφέ που γράφει ευχές-boy.Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmall..

Βιβλίο ευχών με μονόκερο

31,90€

Βιβλίο ευχών με σχέδιο μονόκερο και αστεράκια σε ροζ, κίτρινες και βεραμάν αποχρώσεις.Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή mars..

Μεταλλικό αναλογιο για βιβλίο ευχών λευκό

14,90€

Μεταλλικό αναλόγιο σε λευκό χρώμα για να διακοσμήσετε το τραπέζι ευχών βάζοντας το βιβλίο για να γράψουν οι καλεσμένοι σας.Διαστάσεις 30,5cm x 37,5cm ύψος..

Βιβλίο ευχών με ονειροπαγίδα

31,90€

Βιβλίο ευχών με σχέδιο ονειροπαγίδα σε μπεζ, καφέ, εκρού και βεραμάν αποχρώσεις.Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallo..

Βιβλίο ευχών βεραμάν-καρδούλα πουά

22,90€

Βιβλίο ευχών σε βεραμάν χρώμα με καρδούλα υφασμάτινη ροζ με πουά λευκό .Το βιβλίο είναι επενδεδυμένο με ύφασμα όπου βγαίνει και σε άλλα χρώματα .Αν θέλετε να σας φτιάξουμε κάποιο άλλο χρώμα επικοινωνή..

Βιβλίο ευχών λινάτσα-κουκουβάγια

24,90€

Βιβλίο ευχών επενδεδυμένο με λινάτσα, κορδέλα με λουλουδάκια και κουκουβάγια ξύλινη στο κέντρο.Πολύ όμορφο αν έχετε θέμα την κουκουβάγια για να γράψουν οι καλεσμένοι τις ευχές τους στην βάπτιση του μω..

Βιβλίο ευχών μονόχρωμο επενδεδυμένο με ύφασμα

14,90€

Μονόχρωμα βιβλία ευχών με ύφασμα.Μπορείτε να τα στολίσετε με κορδέλες, ξύλινα μοτίφ, λουλουδάκια και μονογράμματα ή ζητήστε μας να σας το στολίσουμε εμείς γράφοντας σαν σχόλιο στην παραγγελία σας τα χ..

Βιβλίο ευχών με ρόμβους

14,90€

Βιβλίο ευχών με σχέδιο ρόμβους τύπου δερματίνη.Μπορείτε να κοιτάξετε στην κατηγορία υλικά χειροτεχνίας κατασκευής και να βρείτε υπέροχα διακοσμητικά για να το στολίσετε!Διαστάσεις 21,5cm x 29,5cm..

Βιβλίο ευχών μεταλλιζέ

14,90€

Βιβλίο ευχών σε μεταλλιζέ χρώματα.Μπορείτε να το στολίσετε με κορδέλες,λουλούδια,κοχύλια και αστερίες ανάλογα με το θέμα που έχετε επιλέξει για την εκδήλωσή σας.Διαστάσεις 17,5cm x 20,5cm..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 75 από 98 συνολικά (2 Σελ.)