ΕΣΠΑ

Κεριά-Αρώματα

Κεριά-Αρώματα

Μπομπονιέρα βάπτισης δοκιμαστικός σωλήνας με πέταλα σαπουνιού ροζ

0,96€

Γυάλινος δοκιμαστικός σωλήνας με πέταλα σαπουνιού σε ροζ χρώμα και φελλό στο κλείσιμο.Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντας το τούλι με τα κουφετάκια στον σωλήνα.Αν επιθυμείτε να σας το φτιάξου..

Μπομπονιέρα βάπτισης γυάλινο βαζάκι"Twinkle little star"με αρωματικά άλατα

2,09€

Μπομπονιέρα βάπτισης γυάλινο βαζάκι με αρωματικά άλατα μπάνιου, δαντελίτσα περιμετρικά και τυπωμένο Twinkle twinkle little star με αστεράκια σε αποχρώσεις σιέλ και χρυσές στο καπάκι!Μπορείτε να δέσετε..

Μπομπονιέρα βάπτισης γυάλινο βαζάκι με αρωματικά άλατα

2,10€

Μπομπονιέρα βάπτισης γυάλινο βαζάκι με αρωματικά άλατα μπάνιου!Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας.Αν επιθυμείτε να σας την φτ..

Μπομπονιέρα βάπτισης με αρωματικά άλατα σε γυάλινο βαζάκι

1,09€

Μπομπονιέρα βάπτισης γυάλινο βαζάκι με λινάτσα στο καπάκι και αρωματικά άλατα μπάνιου!Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας.Αν ε..

Μπομπονιέρα βάπτισης γυάλινο βαζάκι με ουράνιο τόξο και αρωματικά άλατα

2,09€

Μπομπονιέρα βάπτισης γυάλινο βαζάκι με αρωματικά άλατα μπάνιου, δαντελίτσα περιμετρικά και τυπωμένο σχέδιο ουράνιο τόξο στο καπάκι.Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια φτιάχνοντας μια όμορφη μ..

Μπομπονιέρα βάπτισης γυάλινο βαζάκι με πεταλούδες και αρωματικά άλατα

2,09€

Μπομπονιέρα βάπτισης γυάλινο βαζάκι με αρωματικά άλατα μπάνιου, δαντελίτσα περιμετρικά και τυπωμένο σχέδιο πεταλούδες στο καπάκι!Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια φτιάχνοντας μια όμορφη μπο..

Μπομπονιέρα γυάλινο βαζάκι με κερί

1,99€

Διακοσμητικό βαζάκι γυάλινο με κερί εσωτερικά σε τέσσερα χρώματα.Ιδανικό για να το φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντας μόνο το τούλι με τα κουφετάκια!Αν επιθυμείτε να σας το φτιάξουμε εμείς, επικοινωνήστε μ..

Μπομπονιέρα βάπτισης γυάλινο βαζάκι με λινάτσα και αρωματικά άλατα

1,09€

Μπομπονιέρα βάπτισης γυάλινο βαζάκι με λινάτσα στο καπάκι και αρωματικά άλατα μπάνιου!Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας.Αν ε..

Μπομπονιέρα βάπτισης γυάλινος σωλήνας με άλατα

1,20€

Μπομπονιέρα βάπτισης γυάλινος σωλήνας με άλατα μπάνιου.Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας.Αν επιθυμείτε να σας την φτιάξουμε ..

Μπομπονιέρα κερί σε βαζάκι

2,00€

Διακοσμητικό βαζάκι γυάλινο με κερί εσωτερικά και καπάκι.Ιδανικό για να το φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντας μόνο το τούλι με τα κουφετάκια!Αν επιθυμείτε να σας το φτιάξουμε εμείς, επικοινωνήστε μαζί μας ..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 10 από 10 συνολικά (1 Σελ.)