ΕΣΠΑ

Είδη για μπομπονιέρες

Είδη για μπομπονιέρες

Ξύλινο μοτίφ αγγελάκι σε σύννεφο

1,12€

Αγγελάκι πάνω σε σύννεφο φτιαγμένο από ξύλο σε αποχρώσεις λευκές, γκρι, μπεζ και κίτρινες, αν θέλετε να σας το φτιάξουμε μπομπονιέρα μπορείτε να επικοινωνήσετε  στο 2610-622510.Διαστάσεις 11cm x ..

Μοτίφ ξύλινο μωράκι αγγελάκι

1,10€

Μωράκι αγγελάκι φτιαγμένο από ξύλο σε μπεζ, γαλάζιες και κίτρινες αποχρώσεις, αν θέλετε να σας το φτιάξουμε μπομπονιέρα μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2610-622510.Διαστάσεις 11,5cm x 10cm περίπουΕλάχι..

Ξύλινο μοτίφ αυτοκίνητο μπλε

0,55€

Αυτοκίνητο φτιαγμένο από ξύλο και τυπωμένο σε μπλε αποχρώσεις.Αν θέλετε να σας το φτιάξουμε μπομπονιέρα μπορείτε να επικοινωνήσετε  στο 2610-622510.Διαστάσεις 4,5cm x 2,5cmΕλάχιστη ποσότητα 12 τε..

Διακοσμητική ξύλινη βέσπα εκρού-μπλε

1,34€

Ξύλινη βέσπα σε αποχρώσεις εκρού, μπεζ και μπλε, αν θέλετε να σας το φτιάξουμε μπομπονιέρα μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2610-622510.Διαστάσεις 11,5cm x 14cm ύψοςΕλάχιστη ποσότητα 12 τεμάχιαΧρόνος πα..

Διακοσμητικό ξύλινο αυτοκίνητο μπλε

1,39€

Αυτοκίνητο φτιαγμένο από ξύλο, τυπωμένο σε αποχρώσεις μπλε, λευκές και μαύρες.Αν θέλετε να σας το φτιάξουμε μπομπονιέρα μπορείτε να επικοινωνήσετε  στο 2610-622510.Διαστάσεις 12,5cm x 7cm ύψοςΕλά..

Ξύλινο μοτίφ μικρός πρίγκιπας με αλεπού

0,55€

Μικρός πρίγκιπας φτιαγμένος από ξύλο σε αποχρώσεις πράσινες, καφέ και σιέλ ,αν θέλετε να σας το φτιάξουμε μπομπονιέρα μπορείτε να επικοινωνήσετε  στο 2610-622510.Διαστάσεις 4,7cm x 3,9cm ύψοςΕλάχ..

Μπομπονιέρα σουβέρ πλέξιγκλας ρετρό

1,10€

Σουβέρ από πλέξιγκλας υλικό σε ρετρό στυλ με μπλε αποχρώσεις!Μπορείτε να δέσετε στο πίσω μέρος το τούλι με τα κουφετάκια δημιουργώντας μια ξεχωριστή μπομπονιέρα για την εκδήλωσή σας!Διαστάσεις 10cm x ..

Μπομπονιέρα βάπτισης δοκιμαστικός σωλήνας με πέταλα σαπουνιού ροζ

0,96€

Γυάλινος δοκιμαστικός σωλήνας με πέταλα σαπουνιού σε ροζ χρώμα και φελλό στο κλείσιμο.Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντας το τούλι με τα κουφετάκια στον σωλήνα.Αν επιθυμείτε να σας το φτιάξου..

Μπομπονιέρα βάπτισης μαξιλαράκι μπεζ με δαντέλα και ουράνιο τόξο ξύλινο

2,09€

Μαξιλαράκι υφασμάτινο μπεζ με δαντέλα στο επάνω μέρος, κορδέλα σατέν, ξύλινο διακοσμητικό ουράνιο τόξο με καρδούλα πλέξιγκλας και φουντίτσα στο κάτω μέρος.Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια ..

Μπομπονιέρα βάπτισης γυάλινο βαζάκι"Twinkle little star"με αρωματικά άλατα

2,09€

Μπομπονιέρα βάπτισης γυάλινο βαζάκι με αρωματικά άλατα μπάνιου, δαντελίτσα περιμετρικά και τυπωμένο Twinkle twinkle little star με αστεράκια σε αποχρώσεις σιέλ και χρυσές στο καπάκι!Μπορείτε να δέσετε..

Μπομπονιέρα βάπτισης μαξιλαράκι με δαντέλα και πεταλούδα ξύλινη

1,59€

Μαξιλαράκι υφασμάτινο με δαντέλα στο επάνω μέρος δεμένο με κορδέλα γκρο και πεταλούδα ξύλινη στο κέντρο.Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος ή στο πλάι φτιάχνοντας μία όμορφη μπ..

Μπομπονιέρα βάπτισης γυάλινο βαζάκι με αρωματικά άλατα

2,10€

Μπομπονιέρα βάπτισης γυάλινο βαζάκι με αρωματικά άλατα μπάνιου!Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας.Αν επιθυμείτε να σας την φτ..

Μπομπονιέρα βάπτισης με αρωματικά άλατα σε γυάλινο βαζάκι

1,09€

Μπομπονιέρα βάπτισης γυάλινο βαζάκι με λινάτσα στο καπάκι και αρωματικά άλατα μπάνιου!Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας.Αν ε..

Μπομπονιέρα βάπτισης ξύλινο διακοσμητικό με κολοκύθες και κορδέλες

1,88€

Μπομπονιέρα βάπτισης κρεμαστή ξύλινο διακοσμητικό με κολοκύθες και λουλούδια που γράφει"Sweet little Pumpkin" σε αποχρώσεις ροζ παλ και χρυσά γράμματα.Μπορείτε να δέσετε κουφετάκια στο κάτω μέρος φτιά..

Μπομπονιέρα βάπτισης διακοσμητικό πόρτας με κολοκύθα

1,89€

Μπομπονιέρα βάπτισης ξύλινο διακοσμητικό πόρτας με κολοκύθα που γράφει"Sweet little Pumpkin" σε αποχρώσεις ροζ με χρυσό και δαντελίτσα ροζ στο πλάιΜπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω..

Μπομπονιέρα βάπτισης γυάλινο βαζάκι με ουράνιο τόξο και αρωματικά άλατα

2,09€

Μπομπονιέρα βάπτισης γυάλινο βαζάκι με αρωματικά άλατα μπάνιου, δαντελίτσα περιμετρικά και τυπωμένο σχέδιο ουράνιο τόξο στο καπάκι!Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια φτιάχνοντας μια όμορφη μ..

Μπομπονιέρα βάπτισης σουβέρ από μάρμαρο με σχέδιο κολοκύθα

2,73€

Διακοσμητικό μάρμαρο τυπωμένο με κολοκύθα σε ροζ αποχρώσεις που γράφει"Little pumpkin".Μπορείτε να δέσετε στο πίσω μέρος το τούλι με τα κουφετάκια φτιάχνοντας μια ΄ξεχωριστή μπομπονιέρα για την βάπτισ..

Μπομπονιέρα βάπτισης μαρμάρινο σουβέρ"Twinkle twinkle little star"

2,73€

Διακοσμητικό μάρμαρο τυπωμένο με αστεράκια σιέλ και χρυσά που γράφει "Twinkle twinkle little star"Μπορείτε να δέσετε στο πίσω μέρος το τούλι με τα κουφετάκια φτιάχνοντας μια ΄ξεχωριστή μπομπονιέρα για..

Μπομπονιέρα βάπτισης γυάλινο βαζάκι με πεταλούδες και αρωματικά άλατα

2,09€

Μπομπονιέρα βάπτισης γυάλινο βαζάκι με αρωματικά άλατα μπάνιου, δαντελίτσα περιμετρικά και τυπωμένο σχέδιο πεταλούδες στο καπάκι!Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια φτιάχνοντας μια όμορφη μπο..

Μπομπονιέρα βάπτισης σουβέρ από μάρμαρο"Twinkle twinkle little star"

2,73€

Διακοσμητικό μάρμαρο τυπωμένο με αστεράκια ροζ και χρυσό φεγγαράκι που γράφει "Twinkle twinkle little star"Μπορείτε να δέσετε στο πίσω μέρος το τούλι με τα κουφετάκια φτιάχνοντας μια ΄ξεχωριστή μπομπο..

Μπομπονιέρα γυάλινο βαζάκι με κερί

1,99€

Διακοσμητικό βαζάκι γυάλινο με κερί εσωτερικά σε τέσσερα χρώματα.Ιδανικό για να το φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντας μόνο το τούλι με τα κουφετάκια!Αν επιθυμείτε να σας το φτιάξουμε εμείς, επικοινωνήστε μ..

Μπομπονιέρα βάπτισης γυάλινο βαζάκι με λινάτσα και αρωματικά άλατα

1,09€

Μπομπονιέρα βάπτισης γυάλινο βαζάκι με λινάτσα στο καπάκι και αρωματικά άλατα μπάνιου!Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας.Αν ε..

Μπομπονιέρα βάπτισης διακοσμητικό πόρτας με αερόστατο

1,89€

Μπομπονιέρα βάπτισης ξύλινο διακοσμητικό πόρτας με αερόστατο που γράφει"Μην ενοχλείτε ταξιδεύω" σε αποχρώσεις μπεζ με σιέλ και δαντελίτσα μπεζ στο πλάιΜπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο ..

Μπομπονιέρα βάπτισης ξύλινο ουράνιο τόξο με κορδέλες

1,88€

Μπομπονιέρα βάπτισης κρεμαστή με ξύλινο διακοσμητικό ουράνιο τόξο σε παλ αποχρώσεις σομόν, βεραμάν και ροζ με κορδέλες σατέν, γκρο, σχοινί και δαντέλα.Μπορείτε να δέσετε κουφετάκια στο κάτω μέρος φτιά..

Μπομπονιέρα βάπτισης γυάλινος σωλήνας με άλατα

1,20€

Μπομπονιέρα βάπτισης γυάλινος σωλήνας με άλατα μπάνιου.Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας.Αν επιθυμείτε να σας την φτιάξουμε ..

Μπομπονιέρα βάπτισης ξύλινο διακοσμητικό "twinkle little star" με κορδέλες

1,88€

Μπομπονιέρα βάπτισης κρεμαστή ξύλινο διακοσμητικό που γράφει"Twinkle twinkle little star" σε αποχρώσεις ροζ με χρυσό κίτρινο και κορδέλες υφασμάτινες στις ίδιες αποχρώσεις.Μπορείτε να δέσετε κουφετάκι..

Μπομπονιέρα βάπτισης ξύλινο διακοσμητικό με αερόστατο και κορδέλες

2,00€

Μπομπονιέρα βάπτισης κρεμαστή ξύλινο διακοσμητικό με αερόστατο σε αποχρώσεις σιέλ, μπεζ κίτρινο και λευκό με κορδέλες σατέν, γκρο , σχοινί και δαντέλα.Μπορείτε να δέσετε κουφετάκια στο κάτω μέρος φτιά..

Ξύλινο μοτίφ δεινοσαυράκι πράσινο/κίτρινο

0,70€

Ξύλινο μοτίφ δεινόσαυρος εκτυπωμένο σε παλ πράσινες με κίτρινες αποχρώσεις.Μπορείτε αν θέλετε να κολλήσετε μαγνητάκι στο πίσω μέρος και να την φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντάς την πάνω σε πουγκάκι η να δ..

Ξύλινο μοτίφ δεινόσαυρος

0,70€

Ξύλινο μοτίφ δεινόσαυρος εκτυπωμένο σε γκρι με κίτρινες αποχρώσεις.Μπορείτε αν θέλετε να κολλήσετε μαγνητάκι στο πίσω μέρος και να την φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντάς την πάνω σε πουγκάκι η να δέσετε στ..

Ξύλινη ταμπέλα με λιονταράκι

1,10€

Ξύλινη ταμπελίτσα με τρυπούλα στο πάνω μέρος και εκτυπωμένο λιονταράκι.Μπορείτε αν θέλετε να την φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντάς την πάνω σε πουγκάκι η κουτάκι.Αν επιθυμείτε να σας την φτιάξουμε εμείς μ..

Ξύλινο μοτίφ γκρι δεινοσαυράκι

0,70€

Δεινοσαυράκι φτιαγμένο από ξύλο και τυπωμένο σε κίτρινες, πράσινες και γκρι αποχρώσεις.Μπορείτε αν θέλετε να κολλήσετε μαγνητάκι στο πίσω μέρος και να την φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντάς την πάνω σε που..

Ξύλινο μοτίφ δεινοσαυράκι κίτρινο χρώμα

0,70€

Δεινοσαυράκι φτιαγμένο από ξύλο και τυπωμένο σε κίτρινες και πορτοκαλί αποχρώσεις.Μπορείτε αν θέλετε να κολλήσετε μαγνητάκι στο πίσω μέρος και να την φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντάς την πάνω σε πουγκάκι..

Διακοσμητική άμαξα μεταλλική χρυσή

4,00€

Άμαξα μεταλλική σε χρυσό χρώμα με ανοιγόμενο το επάνω μέρος.Διαστάσεις 12cm x 6,7cm x 15cm ύψος περίπου..

Διακοσμητικό αερόστατο πλέξιγκλας χρυσό με ρίγες

1,43€

Διακοσμητικό αερόστατο φτιαγμένο από πλέξιγκλας υλικό σε χρυσό χρώμα.Μπορείτε να δέσετε τούλι στο πίσω μέρος με λεπτά κορδελάκια και δαντέλες ή να το κολλήσετε πάνω σε κουτάκι ή πουγκάκι φτιάχνοντας μ..

Διακοσμητική νεραιδούλα με ραβδί πλέξιγκλας χρυσή

1,65€

Διακοσμητική νεραϊδούλα φτιαγμένη από πλέξιγκλας υλικό σε χρυσό χρώμα.Μπορείτε να δέσετε τούλι στο πίσω μέρος με λεπτά κορδελάκια και δαντέλες ή να το κολλήσετε πάνω σε κουτάκι ή πουγκάκι φτιάχνοντας ..

Διακοσμητικό πλέξιγκλας κύκλος με μονόγραμμα

0,85€

Διακοσμητικό πλέξιγκλας κύκλος με μονόγραμμα σε χρυσό χρώμα και τρυπούλα στο πάνω μέρος.Μπορείτε να το δέσετε σε πουγκάκι, κουτάκι ή ακόμα να του περάσετε κορδελάκια φτιάχνοντας μια κρεμαστή μπομπονιέ..

Φεγγάρι πλέξιγκλας"Love you to the moon and back"

2,80€

Φεγγάρι φτιαγμένο από πλέξιγκλας υλικό σε χρυσό χρώμα με χαραγμένο"Love you to the moon and back" .Μπορείτε να δέσετε τούλι στο πίσω μέρος με λεπτά κορδελάκια και δαντέλες ή να το κολλήσετε πάνω σε κο..

Νεραϊδούλα από πλέξιγκλας χρυσό χρώμα

1,65€

Νεραϊδούλα φτιαγμένη από πλέξιγκλας υλικό σε χρυσό χρώμα.Μπορείτε να δέσετε τούλι στο πίσω μέρος με λεπτά κορδελάκια και δαντέλες ή να το κολλήσετε πάνω σε κουτάκι ή πουγκάκι φτιάχνοντας μια όμορφη μπ..

Πεταλούδα από πλέξιγκλας χρυσό χρώμα 10,5x9,5cm

1,65€

Πεταλούδα φτιαγμένη από πλέξιγκλας υλικό σε χρυσό χρώμα.Μπορείτε να δέσετε τούλι στο πίσω μέρος με λεπτά κορδελάκια και δαντέλες ή να το κολλήσετε πάνω σε κουτάκι ή πουγκάκι φτιάχνοντας μια όμορφη μπο..

Πεταλούδα από πλέξιγκλας χρυσή 7,7x7cm

1,43€

Πεταλούδα φτιαγμένη από πλέξιγκλας υλικό σε χρυσό χρώμα.Μπορείτε να δέσετε τούλι στο πίσω μέρος με λεπτά κορδελάκια και δαντέλες ή να το κολλήσετε πάνω σε κουτάκι ή πουγκάκι φτιάχνοντας μια όμορφη μπο..

Πεταλούδα από πλέξιγκλας χρυσή 5x4,5cm

0,75€

Πεταλούδα φτιαγμένη από πλέξιγκλας υλικό σε χρυσό χρώμα.Μπορείτε να δέσετε τούλι στο πίσω μέρος με λεπτά κορδελάκια και δαντέλες ή να το κολλήσετε πάνω σε κουτάκι ή πουγκάκι φτιάχνοντας μια όμορφη μπο..

Στέμμα πλέξιγκλας ροζ χρυσό

0,75€

Στέμμα από πλέξιγκλας καθρέπτη σε ροζ χρυσό χρώμα.Μπορείτε να δέσετε τούλι στο πίσω μέρος ή να το κολλήσετε πάνω σε κουτάκι ή πουγκί με τα κουφετάκια εσωτερικά φτιάχνοντας μια ξεχωριστή μπομπονιέρα γι..

Ουράνιο τόξο με στέμμα πλέξιγκλας χρυσό

1,65€

Ουράνιο τόξο με στέμμα από πλέξιγκλας υλικό σε χρυσό χρώμα.Μπορείτε να δέσετε τούλι στο πίσω μέρος με λεπτά κορδελάκια και δαντέλες ή να το κολλήσετε πάνω σε κουτάκι ή πουγκάκι φτιάχνοντας μια όμορφη ..

Αερόσταστο ξύλινο εμπριμέ με λουλούδια

1,10€

Μοτίφ με σχέδιο αερόστατο φτιαγμένο από ξύλο και τυπωμένο με όμορφα χρώματα.Μπορείτε να το φτιάξετε κρεμαστή μπομπονιέρα δένοντας κορδόνια ή κορδέλες να το κολλήσετε στο πίσω μέρος και να κρεμάσετε τα..

Ξύλινο αερόστατο ριγέ με συννεφάκια

1,10€

Αερόστατο φτιαγμένο από ξύλο τυπωμένο σε παλ αποχρώσεις σιέλ και μπλε.Μπορείτε να κολλήσετε λεπτές κορδελίτσες δένοντας τα κουφετάκια στο κάτω μέρος φτιάχνοντας τις πιο όμορφες μπομπονιέρες για την βά..

Ξύλινη φιγούρα με λιονταράκι

0,70€

Λιονταράκι φτιαγμένο από ξύλο και τυπωμένο σε καφέ ανοιχτό χρώμα.Μπορείτε να το δέσετε πάνω σε πουγκί ή να κολλήσετε λεπτές κορδελίτσες στο πίσω μέρος δένοντας τα κουφετάκια στο τελείωμα φτιάχνοντας μ..

Ξύλινο διακοσμητικό ελαφάκι

1,10€

Διακοσμητικό ελαφάκι φτιαγμένο από ξύλο τυπωμένο σε παλ χρώματα.Μπορείτε να το δέσετε πάνω σε πουγκί ή να κολλήσετε λεπτές κορδελίτσες στο πίσω μέρος δένοντας τα κουφετάκια στο τελείωμα φτιάχνοντας μι..

Διακοσμητική υδρόγειος σφαίρα ξύλινη

1,10€

Υδρόγειος σφαίρα φτιαγμένη από ξύλο και τυπωμένη σε χρώματα παλ πράσινο και καφέ.Μπορείτε να κολλήσετε μαγνητάκι και να την φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντας στο πίσω μέρος τούλι ή πάνω σε πουγκάκι.Αν επι..

Αλεπού ξύλινη με στεφανάκι

1,10€

Διακοσμητική αλεπού φτιαγμένη από ξύλο και τυπωμένη σε καφέ ανοιχτό χρώμα.Μπορείτε αν θέλετε να τις κολλήσετε μαγνητάκι στο πίσω μέρος και να την φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντάς την πάνω σε πουγκάκι η ν..

Διακοσμητικό ουράνιο τόξο ξύλινο με πεταλούδα και σύννεφα

1,10€

Ουράνιο τόξο φτιαγμένο από ξύλο εκτυπωμένο σε όμορφα παλ χρώματα.Μπορείτε να του κολλήσετε μαγνητάκι και να το φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντάς το πάνω σε πουγκί ή με τούλι στο πίσω μέρος.Αν επιθυμείτε ν..

Διακοσμητική ξύλινη γοργόνα βεραμάν 10cm

1,10€

Ξύλινη διακοσμητική γοργόνα εκτυπωμένη σε παλ χρώματα βεραμάν και σάπιο μήλο.Μπορείτε να την φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντάς την πάνω σε πουγκί ή κουτί ή να κολλήσετε στο πίσω μέρος μαγνητάκι και να την..

Διακοσμητικό ξύλινο κρεμαστό με ζωάκια του δάσους

0,70€

Ξύλινο διακοσμητικό κρεμαστό εκτυπωμένο με ζωάκια του δάσους και τρύπα στο πάνω μέρος.Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντάς το από πουγκί, κουτί ή ακόμα σε τούλι με τα κουφετάκια εσωτερικά.Αν ε..

Ξύλινο μοτίφ αεροπλανάκι παλιάς εποχής 7,5cm

1,10€

Αεροπλανάκι vintage φτιαγμένο από ξύλο εκτυπωμένο σε χρώματα κόκκινο, πορτοκαλί, εκρού και λευκό, ιδανικό για να το φτιάξετε μπομπονιέρα αν έχετε θέμα ταξίδια ή μεταφορικά μέσα βάζοντάς το πάνω σε που..

Μπομπονιέρα βάπτισης κουμπαράς με βέσπα και όνομα

2,86€

Κουμπαράς πολυεστερικός με τυπωμένη βέσπα και όνομα(όποιο όνομα επιθυμείτε).Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφέτα στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας.Αν..

Μπομπονιέρα βάπτισης μεταλλική κορώνα ρεσώ

3,70€

Μπομπονιέρα βάπτισης μεταλλική κορώνα σε χρυσό χρώμα όπου μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε και ως ρεσώ.Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια, προσφέροντας στους καλεσμένους σας αυτή την ξεχωριστ..

Μπομπονιέρα βάπτισης κρεμαστός ξύλινος παπαγάλος

1,70€

Διακοσμητικός ξύλινος παπαγάλος σε αποχρώσεις καφέ, ροζ, κίτρινο και πράσινο.Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντας χαρτί ύφασμα ή γάζα που του ταιριάζει πολύ ή να την κάνετε κρεμαστή δένοντας τ..

Μπομπονιέρα κερί σε βαζάκι

2,00€

Διακοσμητικό βαζάκι γυάλινο με κερί εσωτερικά και καπάκι.Ιδανικό για να το φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντας μόνο το τούλι με τα κουφετάκια!Αν επιθυμείτε να σας το φτιάξουμε εμείς, επικοινωνήστε μαζί μας ..

Μπομπονιέρα βάπτισης μεταλλικό αερόστατο πάνω σε βότσαλο

1,78€

Αερόστατο μεταλλικό με σμάλτο λευκό με χρυσό πάνω σε βότσαλο, ιδανικό για να το προσφέρετε ως μπομπονιέρα στην βάπτιση του μωρού σας!Αν θέλετε να σας το ετοιμάσουμε εμείς μπορείτε να επικοινωνήσετε μα..

Μπομπονιέρα βάπτισης ξύλινο δεινοσαυράκι

2,50€

Διακοσμητικό ξύλινο δεινοσαυράκι με πορτοκαλί λεπτομέρειες για να το φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντας στο πίσω μέρος χαρτί ύφασμα ή γάζα που του ταιριάζουν πολύ!Συνδυάστε το και με άλλα ζωάκια που θα βρε..

Μπομπονιέρα βάπτισης ξύλινο ελεφαντάκι γκρι-βεραμάν σκούρο

2,50€

Διακοσμητικός ξύλινος ελέφαντας σε γκρι με βεραμάν σκούρο χρώμα ιδανικό για να το φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντας στο πίσω μέρος χαρτί ύφασμα ή γάζα που του ταιριάζουν πολύ!Συνδυάστε το και με άλλα ζωάκ..

Μπομπονιέρα βάπτισης ανοιγόμενη μεταλλική κορώνα ρεσώ

2,90€

Μεταλλική διακοσμητική κορώνα ρεσώ σε χρυσό χρώμα, ανοίγει από πάνω για να τοποθετήσετε το κεράκι.Ένα όμορφο αντικείμενο για να το φτιάξετε μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας δένοντας μόνο το τ..

Μπομπονιέρα βάπτισης αρωματάκι με σχεδιάκια σιέλ

3,36€

Αρωματάκι σε μπουκαλάκι γυάλινο με αυτοκόλλητο σχεδιάκια μπεμπέ για αγοράκι.Μπορείτε να δέσετε στο πίσω μέρος το τούλι με τα κουφετάκια φτιάχνοντας μια όμορφη και ξεχωριστή μπομπονιέρα για την βάπτιση..

Μπομπονιέρα άρωμα σε μπουκαλάκι

3,20€

Αρωματάκι σε μπουκαλάκι γυάλινο!Μπορείτε να δέσετε στο πίσω μέρος το τούλι με τα κουφετάκια φτιάχνοντας μια όμορφη και ξεχωριστή μπομπονιέρα για τους καλεσμένους σας!Αν θέλετε να σας το φτιάξουμε εμεί..

Μπομπονιέρα βάπτισης αρωματάκι με κολοκύθες

3,36€

Αρωματάκι σε μπουκαλάκι γυάλινο με αυτοκόλλητο κολοκύθες ροζ.Μπορείτε να δέσετε στο πίσω μέρος το τούλι με τα κουφετάκια φτιάχνοντας μια όμορφη και ξεχωριστή μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας!..

Μπομπονιέρα βάπτισης αρωματάκι με πεταλούδες

3,36€

Αρωματάκι σε μπουκαλάκι γυάλινο με αυτοκόλλητο πεταλούδες ροζ.Μπορείτε να δέσετε στο πίσω μέρος το τούλι με τα κουφετάκια φτιάχνοντας μια όμορφη και ξεχωριστή μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας..

Μπομπονιέρα βάπτισης εκκλησιαστική εικόνα μεταλλική σε βότσαλο

1,60€

Εκκλησιαστική εικόνα φτιαγμένη από μέταλλο σε χρυσό χρώμα πάνω σε βότσαλο.Μπορείτε να την φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντας στο πίσω μέρος το τούλι με τα κουφετάκια.Αν θέλετε να σας την ετοιμάσουμε εμείς ..

Μπομπονιέρα βάπτισης εκκλησιαστική εικόνα πήλινη

1,40€

Εκκλησιαστική εικόνα με την Παναγία την Γλυκοφιλούσα φτιαγμένη από πηλό.Μπορείτε να την φτιάξετε μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας δένοντας ένα τούλι στο πίσω μέρος με τα κουφέτα εσωτερικά.Αν ..

Μπομπονιέρα βάπτισης ξύλινο διακοσμητικό panda

2,50€

Ξύλινο διακοσμητικό επιτραπέζιο Panda.Μπορείτε να δέσετε στο πίσω μέρος χαρτί ύφασμα, γάζα ή τούλι με τα κουφετάκια εσωτερικά φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας.Στην ίδια..

Μπομπονιέρα βάπτισης ξύλινο ημερολόγιο Panda

2,50€

Ξύλινο διακοσμητικό ημερολόγιο με δυνατότητα αλλαγής της ημερομηνίας προσαρμόζοντας τα κυβάκια, διακοσμημένο με ξύλινη παράσταση panda σε αποχρώσεις του άσπρου και του μαύρου.Μπορείτε να δέσετε στο πί..

Μπομπονιέρα βάπτισης μπρελόκ μεταλλικό Κοάλα με φουντίτσες

2,52€

Μεταλλικό διακοσμητικό μπρελόκ σε χρυσό χρώμα με κοάλα διακοσμημένο με φούντα σε πορτοκαλί,λευκό και πράσινο χρώμα.Μπορείτε να το δέσετε πάνω σε κουτάκι, πουγκάκι ή σε δοκιμαστικό σωλήνα με τα κουφετά..

Μπομπονιέρα βάπτισης μπρελόκ μεταλλικό Τίγρης με φουντίτσες

2,58€

Μεταλλικό διακοσμητικό μπρελόκ σε χρυσό χρώμα με τίγρη διακοσμημένο με φούντα σε πορτοκαλί, λευκό και πράσινο χρώμα.Μπορείτε να το δέσετε πάνω σε κουτάκι, πουγκάκι ή σε δοκιμαστικό σωλήνα με τα κουφετ..

Μπομπονιέρα βάπτισης μπρελόκ πολυεστερική Υδρόγειος

1,78€

Μπρελόκ με πολυεστερική Υδρόγειο σε αποχρώσεις βεραμάν με κίτρινο.Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντάς του κορδέλες και σχοινάκια με τα κουφέτα στο κάτω μέρος ή να το δέσετε πάνω σε κουτί ή πο..

Μπομπονιέρα βάπτισης ξύλινη κορνίζα Υδρόγειος

2,32€

Ξύλινη διακοσμητική κορνίζα Υδρόγειος σε μπλε αποχρώσεις.Μπορείτε να δέσετε στο πίσω μέρος τούλι με τα κουφετάκια εσωτερικά φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μικρού σας.Στην ίδια ..

Μπομπονιέρα βάπτισης ξύλινο γιο γιο με ζωάκια

1,84€

Ξύλινο γιο γιο πολύχρωμο με ζωάκια!Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντάς του ένα χαρτί ύφασμα στο πίσω μέρος με τα κουφετάκια εσωτερικά για τους μικρούς σας καλεσμένους!Αν θέλετε να σας το φτιά..

Μπομπονιέρα βάπτισης ξύλινο μπρελόκ ζωάκια με αριθμούς

0,98€

Μπομπονιέρα βάπτισης μπρελόκ ζωάκια με ξύλινους αριθμούς πολύχρωμο.Μπορείτε να το δέσετε πάνω σε πουγκάκι ή κουτάκι ή ακόμα να δέσετε πολύχρωμες κορδελίτσες που του ταιριάζουν πολύ φτιάχνοντας μια όμο..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 75 από 607 συνολικά (9 Σελ.)