ΕΣΠΑ

Noveltex Hellas

Κοχύλι χαλιότης ασσινίνα το κιλό

8,90€

Διαστάσεις 4-6cm περίπου..

Αστερίας φυσικός μίνι συσκ.100τμχ

5,95€

Διαστάσεις 4,5 cm περίπου..

Κοχύλι ολίβια τεξπιλίνα το κιλό

11,50€

Κοχύλι σε μωβ ροζ χρώμα που μοιάζει με βίδα σε οικονομική συσκευασία κιλού για διακοσμήσεις.Διαστάσεις 10mm x 25mm περίπου..

Κοχύλι στρόμπους ουρχέους το κιλό

6,90€

Κοχύλια σε καφέ με εκρού αποχρώσεις σε οικονομική συσκευασία κιλού για διακοσμήσεις.Η συσκευασία περιέχει περίπου 500 κοχύλια διαστάσεων 4,5cm x 2cm περίπου...

Κοχύλι πέκτεν νόμπιλις με τρύπα

0,35€

Κοχύλι που μοιάζει με αχιβάδα σε αποχρώσεις πορτοκαλί, αντικ μωβ και σομόν με τρύπα.Μπορείτε να φτιάξετε κοσμήματα ή να το συνδυάσετε και με άλλα κοχύλια που έχουν τρύπα και να φτιάξετε μια όμορφη γιρ..

Κοχύλι ουμπόντιουμ με τρύπα συσκευασία

4,20€

Κοχύλι σε μπεζ απόχρωση που μοιάζει με σαλιγκάρι με τρύπα.Μπορείτε να διακοσμήσετε μπομπονιέρες, κοσμήματα ή να το χρησιμοποιήσετε για τις καλοκαιρινές σας κατασκευές.Αν σας βοηθάει η φωτογραφία μας ε..

Κοχύλι τούρμπο χρυσοστόμους με τρύπα

0,30€

Κοχύλι με πράσινο,καφέ και μπεζ αποχρώσεις με τρύπα.Μπορείτε να διακοσμήσετε μπομπονιέρες ή να τα συνδυάσετε και με άλλα κοχύλια που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία και να φτιάξετε μια όμορφη γιρλάντα.Δ..

Κοχύλι πέκτεν μακαρένσις με τρύπα

0,20€

Κοχύλι αχιβάδα με τρύπα στο επάνω μέρος ιδανικό για τις καλοκαιρινές σας κατασκευές, για να φτιάξετε κοσμήματα ή ακόμα και να διακοσμήσετε μπομπονιέρα.Διαστάσεις 5,5cm x 5cm περίπου..

Κοχύλια καλάθι baby 4

1,90€

Καλαθάκι με διάφορα μικρά κοχυλάκια κατάλληλο για να στολίσετε τις κατασκευές σας!Περιέχει περίπου 15 κοχυλάκια..

Κοχύλι μεγάλο Μέλο Διάδεμα 7-8

5,45€

Κοχύλι φυσικό σε μεγάλο μέγεθος γυαλιστερό σε μπέζ χρώμα.Ιδανικό για να διακοσμήσετε τον χώρο σας συνδυάζοντάς το και με μικρότερα κοχύλια που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία.Διαστάσεις 18cm x 12cm πλάτ..

Κοράλλι Σι Μπίσκουιτ μεσαίο

0,70€

Κοράλλι σε ιβουάρ χρώμα.Στο επάνω μέρος έχει σχεδιάκι αστερία!Διαστάσεις 4cm περίπου..

Κοχύλι σαλιγκάρι με κρικάκι

Κοχύλι σαλιγκάρι με κρικάκι

0,35€

Κοχύλι γυαλιστερό σε μπέζ άμμου με ρίγες καφέ και κρικάκι.Μπορείτε να φτιάξετε κοσμήματα ή να διακοσμήσετε τις μπομπονιέρες σας!Διαστάσεις 2cm περίπου..

Κοχύλι Νάσσα λευκό με κρικάκι

Κοχύλι Νάσσα λευκό με κρικάκι

0,50€

Κοχύλι γυαλιστερό σε εκρού χρώμα με κρικάκι.Μπορείτε να φτιάξετε κοσμήματα ή να διακοσμήσετε τις μπομπονιέρες σας!Διαστάσεις 1cm x 2,5cm περίπου(χωρίς το κρικάκι)..

Κοχύλι Νασσάριους με κρικάκι

0,30€

Κοχύλι γυαλιστερό σε εκρού χρώμα με κρικάκι.Μπορείτε να φτιάξετε κοσμήματα ή να διακοσμήσετε τις μπομπονιέρες σας!Διαστάσεις 2,5cm περίπου..

Κοχύλι τούρμπο πράσινο με κρικάκι

0,45€

Κοχύλι γυαλιστερό σε πράσινο χρώμα με κρικάκι.Μπορείτε να φτιάξετε κοσμήματα ή να διακοσμήσετε τις μπομπονιέρες σας!Διαστάσεις 2cm περίπου..

Κοχύλι σαλιγκάρι ρίγες με κρικάκι

0,50€

Κοχυλάκι γυαλιστερό σε εκρού με καφέ ρίγες και κρικάκι.Μπορείτε να φτιάξετε κοσμήματα ή να διακοσμήσετε τις μπομπονιέρες σας!Διαστάσεις 2,5cm περίπου..

Κοχύλι Λίμπετ μονό

1,00€

Κοχύλι γυαλιστερό σε εκρού με καφέ και μπέζ χρώματα.Πολύ όμορφο για να διακοσμήσετε στεφάνια,γυάλες ή πιατέλες!Οι διαστάσεις του είναι 3,5cm x 4,5cm περίπου..

Κοχύλι τρόκους Strawberry Banded

2,40€

Κοχύλι γυαλιστερό σε κωνικό σχήμα σε εκρού με βυσσινί χρώμα.Στολίστε μια πιατέλα γεμίζοντάς την με κοχύλια και κεριά και δώστε στο χώρο σας ένα θαλασσινό αέρα!Διαστάσεις 5cm x 6cm περίπου..

Κοχύλι κώνους περλέ βιργκό

1,90€

Κοχύλι σε εκρού περλέ χρώμα.Πολύ όμορφο για να διακοσμήσετε πιατέλες,στεφάνια ή ακόμα να το φτιάξετε μπομπονιέρα.Διαστάσεις 3,5cm x 7,5cm..

Αστερίας μπλου λευκός Νο3

1,60€

Ο αριστοκρατικός αστερίας! Λευκός με λεπτά άκρα πανέμορφος για διακοσμήσεις!Χρησιμοποιήστε τον σε μπομπονιέρες,σε διακοσμήσεις τραπεζιών,σε κατασκευές στεφανιών..ταιριάζει παντού και με όλα τα χ..

Κοχύλι Τουριτέλα τερέμπρα συσκευασία

3,20€

Κοχύλι βίδα σε κρέμ και καφέ χρώμα πολύ όμορφο για να διακοσμήσετε στεφάνια κλαδένια και κατασκευές.Η συσκευασία είναι 260gr και περιέχει περίπου 18 κοχύλια διαστάσεων 2cm x 6cm περίπου.Άν σας βοηθάει..

Κοχύλι κυπραία τίγρης μεσαίο

1,10€

Καταπληκτικό κοχύλι με γυαλιστερή επιφάνεια που μοιάζει με λεοπάρδαλη!Είναι καφέ σκούρο με κρέμ και μελί αποχρώσεις,πανέμορφο για την συλλογή σας!Οι διαστάσεις του είναι περίπου 6,5cm x 4,5cm...

Κοχύλι Τόνα Σέλα

4,40€

Διαστάσεις 13cm x 10cm..

Κοχύλι Μιούρεξ ραπάνα

1,40€

Διαστάσεις 8,5cm x 7cm περίπου...

Κοχύλι Τόνα τεσελάτα

4,80€

Στρογγυλό κοχύλι με ραβδώσεις σε απαλό μελί και κρέμ,όμορφο για διακοσμήσεις αλλά και για μπομπονιέρα!Οι διαστάσεις του είναι περίπου 10cm x 9cm...

Κοχύλι κυπραία τίγρης μεγάλο

1,95€

Καταπληκτικό κοχύλι με γυαλιστερή επιφάνεια που μοιάζει με λεοπάρδαλη!Είναι καφέ σκούρο με κρέμ και μελί αποχρώσεις,πανέμορφο για την συλλογή σας!Οι διαστάσεις του είναι περίπου 8cm x 5,5cm περίπου...

Κοχύλι κυπραία κάπου τσοπέντις

0,40€

Διαστάσεις 4cm x 3cm περίπου..

Κοχύλι φλάτ 9-11

0,80€

Κοχύλι με φλάτ επιφάνεια και ραβδώσεις σε χρώματα κρέμ,μελί και καφέ.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για σαπουνοθήκη στο μπάνιο σας ή για να ακουμπήσετε μικρά μπουκαλάκια!Οι διαστάσεις του είναι περίπου ..

Κοχύλι Φάλιουμ Μπισκολάτουμ

Κοχύλι Φάλιουμ Μπισκολάτουμ

0,35€

Διαστάσεις 5cm x 3cm περίπου..

Κοχύλι Μελοντζένα

1,80€

Διαστάσεις 6,5cm x 4,5cm περίπου..

Κοχύλι Κυμάτιουμ πυλιάρε

2,10€

Διαστάσεις 9,5cm x 4,5cm περίπου..

Θαλασσινό φύλλο καπέ φυσικό το κιλό

9,95€

Φύλλο της θάλασσας!Σε περλέ εκρού χρώμα πολύ ωραίο για να χρησιμοποιηθεί σαν βάση σε διακοσμήσεις!Διαστάσεις 12cmΤο κιλό περιέχει περίπου 70 κοχύλια..

Κοχύλι τούρμπο αργυροστόκους

2,00€

Κοχύλι περλέ χρωματισμένο σε πολύ απαλούς τόνους του ρόζ,βεραμάν,σομόν και λεμονί.Διαστάσεις 4,5cm x 4,5cm περίπου..

Κοχύλι τούρμπο περλέ κομμένο

1,95€

Κοχύλι γυαλιστερό περλέ κομμένο για να φαίνεται το εσωτερικό του και να στέκεται καλύτερα.Διαστάσεις 5,5cm x 5cm περίπου..

Κοχύλι σαλιγκάρι γκρί

0,85€

Διαστάσεις 6cm x 5cm περίπου..

Κοχύλι Μιούρεξ Χασπέριουμ μεσαίο

1,95€

Στενόμακρο κοχύλι με μακρύ τελείωμα στα χρώματα του καφέ εκρού,πολύ ξεχωριστό για διακόσμηση.Διαστάσεις 3,5cm x 9cm περίπου..

Κοχύλι Μιούρεξ Χασπέριουμ μεγάλο

2,65€

Στενόμακρο κοχύλι με μακρύ τελείωμα στα χρώματα του καφέ εκρού,πολύ ξεχωριστό για διακόσμηση.Διαστάσεις 4,5cm x 10cm περίπου..

Αχινός αλφόνσο μεγάλος

2,80€

Διαστάσεις περίπου 9cm x 3cm..

Κοχύλι κλαμβένους το κιλό

5,60€

Κοχυλάκια μεσαίου μεγέθους σε εκρού και καφέ χρώμα σε οικονομική συσκευασία κιλού για διακοσμήσεις.Η συσκευασία περιέχει περίπου 340 κοχύλια διαστάσεων 3cm x 2cm περίπου...

Κοχύλι στρόμπους κανάριουμ το κιλό

6,95€

Κοχύλι σε μεγάλο μέγεθος με πολύ γλυκά χρώματα εκρού και μελί σε οικονομική συσκευασία κιλού.Το κιλό περιέχει περίπου 70 κοχύλια διαστάσεων 6cm x 3,5cm περίπου..

Κοχύλι Νάσσα κολοράτα συσκευασία

4,50€

Κοχυλάκια μικρά σε κρέμ,γκρί και καφέ χρώματα ιδανικά για γέμισμα κουτιών και μπουκαλιών.Η συσκευασία περιέχει πάρα πολλά κοχυλάκια διαστάσεων 1mm περίπου.Αν σας βοηθάει η φωτογραφία μας είναι όσο βλέ..

Κοχύλι σαλιγκάρι καφέ μάτ

1,10€

Κοχύλι σε σκούρο καφέ χρώμα που θυμίζει καβούκι σαλιγκαριού!Οι διαστάσεις του είναι 6,5cm x 5cm περίπου..

Αχιβάδα λευκή γυαλιστερή μικρή

1,20€

Αχιβάδα λευκή με ελαφρώς γυαλιστερή επιφάνεια.Μπορείτε να την φτιάξετε πολύ ωραία μπομπονιέρα τοποθετώντας τα κουφέτα στην εσωτερική της πλευρά ή να την χρησιμοποιήσετε για να βάλετε σαπουνάκια στ..

Κοχύλι μάτι της θάλασσας πορτοκαλί

0,10€

Κοχυλάκι που μοιάζει με ματάκι!Στην επίπεδή του πλευρά είναι κρέμ και στην στρογγυλεμένη πορτοκαλί με σκούρο καφέ.Οι διαστάσεις του είναι περίπου 2cm...

Αχιβάδα λευκή μονή

3,00€

Λευκή αχιβάδα σε μεγάλο μέγεθος 12cm x 11cm περίπου.Μπορείτε να την φτιάξετε πολύ ωραία μπομπονιέρα τοποθετώντας τα κουφέτα στην εσωτερική της πλευρά ή να την χρησιμοποιήσετε για να βάλετε σαπουνάκια ..

Κοχύλι λίμα λίμα μεγάλο

2,30€

Κοχύλι ολόλευκο σφραγισμένο διπλό,πολύ όμορφο για διακοσμήσεις!Οι διαστάσεις του είναι 10cm x 8cm περίπου...

Κοχύλι λίμα λίμα μικρό

0,60€

Κοχύλι διπλό κλειστό με λευκό χρώμα και λίγες πορτοκαλί πίκες.Οι διαστάσεις του είναι 5cm x 4cm περίπου...

Κοχύλι σαλιγκάρι πορτοκαλί

Κοχύλι σαλιγκάρι πορτοκαλί

1,75€

Κοχύλι μεγάλο με πορτοκαλομελί χρώμα ιδανικό για μπομπονιέρα γιατί έχει μεγάλο άνοιγμα για να τοποθετήσετε τα κουφετάκια σας με λίγο τούλι.Οι διαστάσεις του είναι περίπου 7,5cm x 5,5cm...

Κοχύλι engena mandicaria

0,25€

Καταπληκτικό κοχυλάκι!Μικρό σε μέγεθος αλλά με έντονα χρώματα που ξεχωρίζουν!Είναι σκούρο καφέ με ανοιχτό κρέμ χρώμα και οι διαστάσεις του είναι 1,5cm x 1cm περίπου...

Κοχύλι κυπραία τίγρης μικρό

0,70€

Καταπληκτικό κοχύλι με γυαλιστερή επιφάνεια που μοιάζει με λεοπάρδαλη!Είναι καφέ σκούρο με κρέμ και μελί αποχρώσεις,πανέμορφο για την συλλογή σας!Οι διαστάσεις του είναι περίπου 6cm x 4cm...

Κοχύλι τερέμπρα ορεολάτα

1,75€

Στενόμακρο μυτερό κοχύλι σε κρεμ χρώμα με καφέ πίκες πολύ ιδιαίτερο για να διακοσμήσετε στεφάνια ψάθινα ή να το συνδυάσετε με ένα πουγκί από καμβά και να το φτιάξετε μπομπονιέρα για το γάμο σας ή και ..

Κοχύλι κώνους τέξτιλε ομάρια

1,95€

Πολύ ωραίο κοχύλι με περίεργα σχέδια σαν ζωγραφιστό!Είναι στα χρώματα του καφέ,μελί και εκρού και έχει σκληρό κέλυφος.Οι διαστάσεις του είναι περίπου 9cm x 3,5cm. ..

Κοχύλι χαίτι κόλορς μεσαίο

0,50€

Κοχυλάκι φωτεινό πολύχρωμο!με ρίγες πορτοκαλί,κίτρινες,λιλά και λευκές,στολίστε μπομπονιέρες για την βάπτιση του μωρού σας ή καδράκια και κουτάκια!Οι διαστάσεις του είναι περίπου 3,5cm x 2cm...

Κοχύλι κώνους λιτεράτους μεσαίο

2,40€

Κοχύλι με σκληρό κέλυφος και κωνικό σχήμα.Είναι κρέμ και γεμάτο με καφέ κοντές ριγούλες,στολίδι από μόνο του!Οι διαστάσεις του είναι περίπου 7cm x 4cm...

Κοχύλι κώνους λιτεράτους μεγάλο

3,30€

Μεγάλο κοχύλι με σκληρό κέλυφος και κωνικό σχήμα.Είναι κρέμ και γεμάτο με καφέ κοντές ριγούλες,στολίδι από μόνο του!Οι διαστάσεις του είναι περίπου 9cm x 4cm...

Κοχύλι σαλιγκάρι

1,40€

Κοχύλι στρογγυλό με καφέ και μπέζ ρίγες πολύ όμορφο για μπομπονιέρα γιατί έχει μεγάλο άνοιγμα για να τοποθετήσετε τα κουφετάκια σας με λίγο τούλι!Οι διαστάσεις του είναι περίπου 7cm x 6cm...

Κοχύλι φλάτ

1,00€

Κοχύλι με φλάτ επιφάνεια και ραβδώσεις σε χρώματα κρέμ,μελί και καφέ.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για σαπουνοθήκη στο μπάνιο σας ή για να ακουμπήσετε μικρά μπουκαλάκια!Οι διαστάσεις του είναι περίπου ..

Κοχύλι πέκτεν νόμπιλις χρώμα

1,20€

Κοχύλια με διπλό κέλυφος κλειστό σε διάφορα χρώματα,πολύ όμορφο για να στολίσετε γυάλες και πιατέλες.Οι διαστάσεις του είναι περίπου 6,5cm x 5,5cm...

Κοχύλι Τόνα Άλλιουμ

1,95€

Στρογγυλό κοχύλι με ραβδώσεις σε απαλό μελί και κρέμ,όμορφο για διακοσμήσεις αλλά και για μπομπονιέρα!Οι διαστάσεις του είναι περίπου 6,5cm x 5cm...

Κοχύλι κώνους φιγκουλίνους μεσαίο

1,40€

Πολύ ιδιαίτερο κοχύλι για την συλλογή σας με σκληρό κέλυφος και μεγάλο μέγεθος.Είναι στους τόνους του μπλέ,μπέζ,καφέ και γεμάτο ριγούλες.Οι διαστάσεις του είναι περίπου 6cm x 3,5cm...

Κοχύλι αμπαλόνι ασινίνα

0,35€

Κοχύλι με εσωτερική φιλντισένια επιφάνεια πολύ ωραίο για να φτιάξετε κολιεδάκι ή σκουλαρίκια περνώντας σύρμα και κορδόνια από τις τρυπούλες του.Οι διαστάσεις του είναι περίπου 5,5cm x 3cm..

Κοχύλι σαλιγκάρι καφέ

Κοχύλι σαλιγκάρι καφέ

0,95€

Κοχύλι γεμάτο ρίγες στα χρώματα του καφέ και του κρέμ,πολύ όμορφο για να στολίσετε κλαδένια στεφάνια.Οι διαστάσεις του είναι περίπου 7cm x 3,5cm..

Κοχύλι τρόκους μακουλάτους

Κοχύλι τρόκους μακουλάτους

1,00€

Πανέμορφο κοχύλι με σκληρό κέλυφος και κωνικό σχήμα.Είναι στα χρώματα του βεραμάν,πράσινου,καφέ και κρέμ.Μπορείτε να του κολλήσετε μια φουντίτσα στο εσωτερικό του μέρος(θα τις βρείτε στα υλικά χειροτε..

Κοχύλι κυπραία Αράμπικα

0,50€

Κοχύλι που μοιάζει με καβούκι,έχει γυαλιστερή επιφάνεια,βουλίτσες και γραμμές ,τα χρώματά του είναι βεραμάν,καφέ και μπεζάκι.Οι διαστάσεις του είναι περίπου 5,5cm x 3,5cm..

Κοχύλι τούρμπο πενθολάτους μεγάλο

1,80€

Πολύ ξεχωριστό κοχύλι με γυαλιστερή επιφάνεια,ραβδώσεις και σχέδια!Γύρω του τρέχει μια ασημένια γραμμή και τα χρώματά του είναι καφέ,μπέζ,πράσινο και λευκό,πολύ φινετσάτο αν θέλετε να το φτιάξετε μπομ..

Κοχύλι κυπραία βιτέλους

0,50€

Περίεργο κοχύλι σε μεσαίο μέγεθος,είναι ανοιχτόχρωμο καφέ με κρέμ και γεμάτο βουλίτσες!Οι διαστάσεις του είναι 5cm x 3,5cm περίπου...

Κοχύλι οβούλα όβουμ

1,10€

Πανέμορφο κοχύλι που μοιάζει με πορσελάνινο!Είναι ολόλευκο γυαλιστερό και έχει σκληρό κέλυφος.Οι διαστάσεις του είναι 8cm x 5cm περίπου...

Κοχύλι κώνους φιγκουλίνους μεγάλο

2,15€

Πολύ ιδιαίτερο κοχύλι για την συλλογή σας με σκληρό κέλυφος και μεγάλο μέγεθος.Είναι στους τόνους του μπλέ,μπέζ,καφέ και γεμάτο ριγούλες.Οι διαστάσεις του είναι περίπου 8,5cm x 5cm...

Κοχύλι όλιβα το κιλό

5,40€

Κοχύλι με οβάλ σχήμα σε γκρί,καφέ τόνους χρωμάτων.Η συσκευασία κιλού περιέχει 200 κοχύλια διαστάσεων 3cm x 1,5cm περίπου...

Κοχύλια κώνοι διάφοροι το κιλό

8,85€

Κοχύλια με σκληρό κέλυφος σε κρέμ,καφέ και μπλέ χρώμα.Το κιλό περιέχει περίπου 50 κοχύλια διαστάσεων 5cm x 3cm περίπου...

Κοχύλι moonshell ροζ το κιλό

8,85€

Κοχυλάκι στρογγυλό σε ροζ χρώμα σε οικονομική συσκευασία κιλού για διακοσμήσεις.Η συσκευασία περιέχει περίπου 180 κοχύλια διαστάσεων 3,5cm x 2,5cm περίπου...

Κοχύλι κλάμ μικρό λευκό το κιλό

9,90€

Κοχύλια κλαμ σε μικρό μέγεθος με χρώματα κρέμ,μελί και λευκό σε οικονομική συσκευασία κιλού για διακοσμήσεις.Το κιλό περιέχει περίπου 350 κοχύλια διαστάσεων 3cm x 2cm περίπου...

Κοχύλι moonshell σιέλ το κιλό

8,85€

Κοχυλάκι στρογγυλό σε σιέλ-βεραμάν χρώμα σε οικονομική συσκευασία κιλού για διακοσμήσεις.Η συσκευασία περιέχει περίπου 180 κοχύλια διαστάσεων 3,5cm x 2,5cm περίπου...

Κοχύλι κλάμ μεσαίο χρωματιστό το κιλό

6,30€

Κοχυλάκια κλάμ σε πάλ χρωματάκια βεραμάν,πορτοκαλί,λιλά και κίτρινο σε οικονομική συσκευασία κιλού για διακοσμήσεις.Η συσκευασία περιέχει περίπου 330 κοχύλια διαστάσεων 3cm x 2cm περίπου...

Κοχύλι στρόμπους ούρχεους χρωματιστό το κιλό

9,80€

Κοχύλια χρωματιστά σε φούξια,πράσινο,μπλέ και κίτρινο χρώμα σε οικονομική συσκευασία κιλού για διακοσμήσεις.Η συσκευασία περιέχει περίπου 250 κοχύλια διαστάσεων 4,5cm x 2cm περίπου...

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 75 από 133 συνολικά (2 Σελ.)