ΕΣΠΑ

RINIOTIS

Ματάκι σμάλτο κρεμαστό

Ματάκι σμάλτο κρεμαστό

1,00€

Ματάκι βλεφαρίδες σμάλτο κρεμαστό ,χρυσό με λευκό.Διάσταση 2cm..

Δέντρο καρδιά μεταλλικό χρυσό σε βότσαλο

0,00€

Διακοσμητικό μεταλλικό δέντρο καρδιά πάνω σε βότσαλο ιδανικό για να το φτιάξετε μπομπονιέρα για τον γάμο σας δένοντας ένα τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος.Αν επιθυμείτε να σας την φτιάξουμε ε..

Κορδόνι suede ανθεκτικό 3mm/μέτρο

0,55€

Το κορδόνι suede είναι πλακέ κορδονάκι ανθεκτικό και δεν κόβεται. Ιδανικό για μαρτυρικά βραχιολάκια και για κατασκευή κοσμημάτων. Μπορείτε επίσης να διπλώστε λαμπάδες, κεράκια, μπουκαλάκια βάπτισης ..

Κορδόνι suede 3mm/μέτρο

0,55€

Το κορδόνι suede είναι πλακέ κορδονάκι ανθεκτικό. Ιδανικό για μαρτυρικά βραχιολάκια και για κατασκευή κοσμημάτων. Μπορείτε επίσης να διπλώστε λαμπάδες, κεράκια, μπουκαλάκια βάπτισης και κουτάκια. Α..

Κορδόνι suede ανθεκτικό 3mm (50m)

6,80€

Το κορδόνι suede είναι πλακέ κορδονάκι ανθεκτικό και δεν κόβεται. Ιδανικό για μαρτυρικά βραχιολάκια και για κατασκευή κοσμημάτων. Μπορείτε επίσης να διπλώστε λαμπάδες, κεράκια, μπουκαλάκια βάπτισης ..

Κορδόνι suede 3mm(100m)

8,90€

Το κορδόνι suede είναι πλακέ κορδονάκι ανθεκτικό. Ιδανικό για μαρτυρικά βραχιολάκια και για κατασκευή κοσμημάτων. Μπορείτε επίσης να διπλώστε λαμπάδες, κεράκια, μπουκαλάκια βάπτισης και κουτάκια. Α..

Μαρτυρικό βάπτισης βραχιόλι μπεζ suede με ματάκι και σταυρουδάκι (50τεμ)

36,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι από suede μπεζ με ματόχαντρο περαστό σε σιέλ χρώμα και χρυσό σταυρουδάκι.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα με τα μαρτ..

Μαρτυρικό βάπτισης βραχιόλι ροζ suede με ματάκι και σταυρουδάκι (50τεμ)

36,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι από suede ροζ με ματόχαντρο περαστό σε ροζ χρώμα και ροζ χρυσό σταυρουδάκι.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα με τα μα..

Μαρτυρικό βραχιολάκι suede λευκό με σταυρουδάκι χρυσό (50τεμ)

35,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι από suede σε λευκό χρώμα με περαστό σταυρουδάκι σε χρυσό.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε κουτάκι με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα έτοιμα για να τα μοιράσετε!Χρόνος παράδοσης 10 ημέρε..

Μαρτυρικό βάπτισης βραχιόλι με μεταλλικό μάτι σιέλ(50τμχ)

33,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι με κηρωμένο κορδονάκι λευκό, μεταλλικό σταυρουδάκι χρυσό και μεταλλικό ματάκι σε σταγόνα με σμάλτο σιέλ.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελί..

Μαρτυρικό ροζ βραχιολάκι μπάρα χρυσή-ματάκι (25τεμ)

19,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι από κηρωμένο κορδονάκι 1mm ροζ, μεταλλική χρυσή μπάρα με ματάκι και σταυρουδάκι στην άκρη.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα στα ίδια χ..

Μαρτυρικά βραχιολάκι ροζ με χρυσό σταυρό ματάκι (50τεμ)

29,00€

Μαρτυρικά βραχιολάκια σε ροζ χρώμα με χρυσό σταυρουδάκι και ματάκι.Ένα βραχιολάκι που θα φορέσουν οι καλεσμένοι σας και θα το κρατήσουν σαν μικροδωράκι απο την βάπτιση του μωρού σας!Τα μαρτυρικά θα σα..

Διακοσμητική άμαξα μεταλλική χρυσή

Διακοσμητική άμαξα μεταλλική χρυσή

3,38€

Άμαξα μεταλλική σε χρυσό χρώμα με ανοιγόμενο το επάνω μέρος.Διαστάσεις 12cm x 6,7cm x 15cm ύψος περίπουΧρόνος παράδοσης 10 ημέρες..

Καρδιά ξύλινη κρεμαστή"Με αγάπη"

0,32€

Καρδιά φτιαγμένη από λεπτό ξύλο σε λευκό χρώμα με γράμματα από glitter που γράφει "Με αγάπη".Αν θέλετε να σας την ετοιμάσουμε εμείς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2610-622510.Διαστάσεις 5,3cm..

Καρδιά ξύλινη κρεμαστή λευκή "Με αγάπη"

0,50€

Καρδιά φτιαγμένη από λεπτό ξύλο σε λευκό χρώμα με γράμματα από glitter που γράφει "Με αγάπη".Ιδανική για να την χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας ή να την φτιάξετε μπομπονιέρα.Διαστάσεις 5,3cm x 10c..

Μπομπονιέρα γάμου Mr&Mrs χρυσό πάνω σε βότσαλο

1,50€

Διακοσμητικό μεταλλικό Mr&Mrs πάνω σε βότσαλο ιδανικό για να το φτιάξετε μπομπονιέρα για τον γάμο σας δένοντας ένα τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος.Αν επιθυμείτε να σας την φτιάξουμε εμείς μπ..

Μπομπονιέρα κερί σε βαζάκι

2,00€

Διακοσμητικό βαζάκι γυάλινο με κερί εσωτερικά και καπάκι.Ιδανικό για να το φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντας μόνο το τούλι με τα κουφετάκια!Αν επιθυμείτε να σας το φτιάξουμε εμείς, επικοινωνήστε μαζί μας ..

Μπομπονιέρα βάπτισης μεταλλικό αερόστατο πάνω σε βότσαλο

1,78€

Αερόστατο μεταλλικό με σμάλτο λευκό με χρυσό πάνω σε βότσαλο, ιδανικό για να το προσφέρετε ως μπομπονιέρα στην βάπτιση του μωρού σας!Αν θέλετε να σας το ετοιμάσουμε εμείς μπορείτε να επικοινωνήσετε μα..

Διακοσμητικό ξύλινο"Ευχές" 33x2x13cm

9,50€

Διακοσμητικό ξύλινο "Ευχές" ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε στο τραπέζι των ευχών.Διαστάσεις 33cm x 2cm(πάχος) x 13cm ύψος..

Μπομπονιέρα βάπτισης αρωματάκι με σχεδιάκια σιέλ

3,36€

Αρωματάκι σε μπουκαλάκι γυάλινο με αυτοκόλλητο σχεδιάκια μπεμπέ για αγοράκι.Μπορείτε να δέσετε στο πίσω μέρος το τούλι με τα κουφετάκια φτιάχνοντας μια όμορφη και ξεχωριστή μπομπονιέρα για την βάπτιση..

Μπομπονιέρα άρωμα σε μπουκαλάκι

3,20€

Αρωματάκι σε μπουκαλάκι γυάλινο!Μπορείτε να δέσετε στο πίσω μέρος το τούλι με τα κουφετάκια φτιάχνοντας μια όμορφη και ξεχωριστή μπομπονιέρα για τους καλεσμένους σας!Αν θέλετε να σας το φτιάξουμε εμεί..

Μπομπονιέρα βάπτισης αρωματάκι με κολοκύθες

3,36€

Αρωματάκι σε μπουκαλάκι γυάλινο με αυτοκόλλητο κολοκύθες ροζ.Μπορείτε να δέσετε στο πίσω μέρος το τούλι με τα κουφετάκια φτιάχνοντας μια όμορφη και ξεχωριστή μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας!..

Μπομπονιέρα βάπτισης αρωματάκι με πεταλούδες

3,36€

Αρωματάκι σε μπουκαλάκι γυάλινο με αυτοκόλλητο πεταλούδες ροζ.Μπορείτε να δέσετε στο πίσω μέρος το τούλι με τα κουφετάκια φτιάχνοντας μια όμορφη και ξεχωριστή μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας..

Μπομπονιέρα βάπτισης εκκλησιαστική εικόνα μεταλλική σε βότσαλο

1,60€

Εκκλησιαστική εικόνα φτιαγμένη από μέταλλο σε χρυσό χρώμα πάνω σε βότσαλο.Μπορείτε να την φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντας στο πίσω μέρος το τούλι με τα κουφετάκια.Αν θέλετε να σας την ετοιμάσουμε εμείς ..

Στυλό με διαμάντι για βιβλία ευχών

2,80€

Στυλό με διαμάντι για να γράψετε ευχές σε βιβλία ευχών.Διαστάσεις 14cm x 1cm...

Στυλό με ξύλινη θήκη

1,20€

Στυλό με ξύλινη θήκη για να γράψετε ευχές σε βιβλία ευχών.Διαστάσεις 17cm x 1cm...

Βιβλίο ευχών με λουλούδια

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με θέμα λουλούδια!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε τους καλεσ..

Βιβλίο ευχών ουράνιο τόξο

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με θέμα ουράνιο τόξο!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε τους κα..

Βιβλίο ευχών με πουέντ μπαλαρίνας

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με θέμα πουέντ μπαλαρίνας!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε το..

Βιβλίο ευχών καρουζέλ

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με θέμα καρουζέλ!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε τους καλεσμ..

Βιβλίο ευχών σιέλ παιδικό

20,00€

Βιβλίο ευχών σιέλ με όμορφα παιδικά σχέδια για το αγοράκι σας με χοντρό εξώφυλλο!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmall..

Βιβλίο ευχών "Travel the world"

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με θέμα "Travel the world"!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε τ..

Βιβλίο ευχών με πεταλούδες

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με θέμα πεταλούδες!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε τους καλε..

Βιβλίο ευχών κύκνος

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με θέμα κύκνο!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε τους καλεσμένο..

Βιβλίο ευχών πριγκιπικό κάστρο

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με θέμα πριγκιπικό κάστρο!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε το..

Βιβλίο ευχών άμαξα κολοκύθα

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με θέμα άμαξα κολοκύθα!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε τους ..

Βιβλίο ευχών παλιό αγωνιστικό αυτοκίνητο

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με θέμα παλιό αγωνιστικό αυτοκίνητο!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κ..

Τρενάκι μεταλλικό σε βότσαλο

1,76€

Τρενάκι μεταλλικό με σμάλτο πάνω σε βότσαλο!Ιδανικό για να το φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντας το τουλάκι με τα κουφετάκια αν έχετε θέμα το τρενάκι στην βάπτιση του μωρού σας!Αν επιθυμείτε να σας το φτιά..

Κορδέλα δαντέλα πουά 15mm/μέτρο

0,70€

Δαντέλα  συνθετική 15 χιλιοστών σε τέσσερα χρώματα.Φτιάξτε φιογκάκια για τις μπομπονιέρες σας, περάστε τη γύρω από τα στέφανα γάμου ή συνδυάστε τη με γάζα μαλακή και τούλια για τη διακόσμηση του ..

Κορδέλα δαντέλα πουά διάφορα χρώματα 15mm(18m)

4,45€

Δαντέλα  συνθετική 15 χιλιοστών σε τέσσερα χρώματα.Φτιάξτε φιογκάκια για τις μπομπονιέρες σας, περάστε τη γύρω από τα στέφανα γάμου ή συνδυάστε τη με γάζα μαλακή και τούλια για τη διακόσμηση του ..

Ξύλινο καδράκι με γάντζο

0,82€

Ξύλινο καδράκι με γάντζο στο κέντρο για να κρεμάσετε ότι θέλετε δημιουργώντας μια ξεχωριστή μπομπονιέρα για την εκδήλωσή σας!Διαστάσεις 10cm x 10cm x 1,5cm (πάχος)Ελάχιστη ποσότητα 12 τεμάχια..

Καρδούλα μεταλλική χρυσή σε βότσαλο

1,48€

Καρδιά μεταλλική σε χρυσό χρώμα πάνω σε βότσαλο με κρίκο στο κέντρο όπου μπορείτε να κρεμάσετε τα αρχικά σας!Μπορείτε να δέσετε το τουλάκι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπο..

Κορδέλα γκρο με αστεράκια 15mm/μέτρο

0,50€

Κορδέλα από ύφασμα γκρο με αστεράκια σε δύο αποχρώσεις!Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε όμορφους φιόγκους σε δώρα, τρέσσα σε καδράκια ή ακόμα και για μπομπονιέρες βάπτισης!Αν θέλετε πολ..

Κορδέλα γκρο με αστεράκια 15mm(25m)

3,95€

Κορδέλα από ύφασμα γκρο με αστεράκια σε δύο αποχρώσεις!Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε όμορφους φιόγκους σε δώρα, τρέσσα σε καδράκια ή ακόμα και για μπομπονιέρες βάπτισης!Αν θέλετε λίγ..

Βιβλίο ευχών με αερόστατο

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με σχέδιο αερόστατο!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε τους καλ..

Βιβλίο ευχών με άμαξα

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με άμαξα!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε τους καλεσμένους σα..

Βιβλίο ευχών με boho ζωάκια της ζούγκλας

20,00€

Βιβλίο ευχών με χοντρό εξώφυλλο με Boho ζωάκια της ζούγκλας!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε τ..

Αλογάκι καρουζέλ μεταλλικό σε βότσαλο

1,60€

Αλογάκι καρουζέλ μεταλλικό με σμάλτο πάνω σε βότσαλο!Ιδανικό για να το φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντας το τουλάκι με τα κουφετάκια αν έχετε θέμα το αλογάκι στην βάπτιση του μωρού σας!Αν επιθυμείτε να σα..

Κορδέλα δαντέλα πλεκτή 9mm/μέτρο

0,95€

Κορδέλα δαντέλα πλεκτή εννέα χιλιοστών σε τέσσερα χρώματα, ιδανική για να την χρησιμοποιήσετε ως τρέσα στις κατασκευές σας ή ακόμα και για δέσιμο σε μπομπονιέρες.Αν θέλετε πολλά μέτρα επιλέξτε την κατ..

Κορδέλα δαντέλα πλεκτή 9mm (47m)

13,40€

Κορδέλα δαντέλα πλεκτή εννέα χιλιοστών σε τέσσερα χρώματα, ιδανική για να την χρησιμοποιήσετε ως τρέσα στις κατασκευές σας ή ακόμα και για δέσιμο σε μπομπονιέρες.Αν θέλετε λίγα μέτρα επιλέξτε την κατη..

Κωνσταντινάτο μεταλλικό χρυσό διπλής όψης

Κωνσταντινάτο μεταλλικό χρυσό διπλής όψης

0,55€

Διαστάσεις 20mm x 24mm με τον κρίκο..

Αστέρι μεταλλικό χρυσό

0,55€

Διαστάσεις 29mm x 31mm..

Κωνσταντινάτο μεταλλικό χρυσό

Κωνσταντινάτο μεταλλικό χρυσό

0,55€

Διαστάσεις 20mm..

Κωνσταντινάτο μεταλλικό χρυσό μικρό

Κωνσταντινάτο μεταλλικό χρυσό μικρό

0,55€

Διαστάσεις 20mm x 23mm με τον κρίκο..

Αστέρι μεταλλικό περίγραμμα χρυσό

0,55€

Διαστάσεις 31mm x 35mm με τον κρίκο..

Αερόστατο μεταλλικό χρυσό

0,40€

Διαστάσεις 2cm x 3cm (με τον κρίκο)..

Κορδόνι βαμβακερό 8mm/μέτρο

1,70€

Κορδόνι βαμβακερό πάχους οχτώ χιλιοστών σε πολλά όμορφα χρώματα.Χρησιμοποιήστε το για διακόσμηση, για να κάνετε ναυτικούς κόμπους συνδυάζοντας το με φυσικά υλικά όπως γάζα ή λινάτσα!Αν θέλετε πολλά μέ..

Κορδόνι βαμβακερό 8mm (20m)

10,95€

Κορδόνι βαμβακερό πάχους οχτώ χιλιοστών σε πολλά όμορφα χρώματα.Χρησιμοποιήστε το για διακόσμηση, για να κάνετε ναυτικούς κόμπους συνδυάζοντας το με φυσικά υλικά όπως γάζα ή λινάτσα!Αν θέλετε λίγα μέτ..

Κορδόνι suede 7mm(100m)

14,80€

Το κορδόνι suede είναι πλακέ γορδονάκι μαλακό, που μοιάζει με δερματάκι σε δύο χρώματα, λευκό και γκρι.Ιδανικό για να φτιάξετε υπέροχα κολιέ και βραχιολάκια συνδυάζοντας το με χάντρες και μεταλλικά κρ..

Κωνσταντινάτο μεταλλικό σαγρέ χρυσό

Κωνσταντινάτο μεταλλικό σαγρέ χρυσό

0,60€

Διαστάσεις 20mm x 25mm με τον κρίκο..

Κορδέλα δαντέλα με βαμβακερό τελείωμα σάπιο μήλο 2,5cm(9m)

8,70€

Δαντέλα με κυματιστό τελείωμα μαλακής και λεπτής ύφανσης σε σάπιο μήλο.Μπορείτε να την συνδυάσετε με γκρο κορδέλες και λινάτσα για πιο ιδιαίτερες κατασκευές.Αν θέλετε λίγα μέτρα επιλέξτε την κατηγορία..

Κωνσταντινάτο με σταυρό διάτρητο χρυσό

0,60€

Διαστάσεις 20mm x 25mm με τον κρίκο..

Καρδούλα ξύλινη κρεμαστή

0,20€

Διαστάσεις 15mm x 25mm χωρίς το σχοινάκι..

Μαρτυρικό βραχιολάκι καφέ με σταυρουδάκι σταγόνα (50τμχ)

35,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι με κηρωμένο κορδονάκι καφέ και μεταλλικό σταυρουδάκι σε σταγόνα χρυσό με χαντρούλα.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα ..

Μαρτυρικό μπλε βραχιολάκι σταυρός με ματάκι (50τμχ)

29,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι με κηρωμένο κορδονάκι μπλε ναυτικό και μεταλλικό ασημί σταυρουδάκι με ματάκι!Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα με τα ..

Μαρτυρικό βραχιολάκι καφέ με ασημί σταυρό (50τεμ)

20,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι με κηρωμένο κορδονάκι καφέ και μεταλλικό ασημί σταυρουδάκι!Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα με τα μαρτυρικά σας,έτοι..

Μαρτυρικό βραχιολάκι ροζ με ασημί σταυρό (50τεμ)

20,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι με κηρωμένο κορδονάκι ροζ και μεταλλικό ασημί σταυρουδάκι!Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα με τα μαρτυρικά σας,έτοιμ..

Μαρτυρικό βραχιολάκι καφέ με χρυσό σταυρό (50τεμ)

20,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι με κηρωμένο κορδονάκι καφέ και μεταλλικό χρυσό σταυρουδάκι!Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα με τα μαρτυρικά σας,έτοι..

Μαρτυρικό αλυσίδα με σταυρό κι ευχές χρυσό χρώμα (25τεμ)

23,00€

Κολιέ αλυσίδα λεπτή σε χρυσό χρώμα με σταυρό από ευχές, αγάπη,ευτυχία, χαρά!Ένα ιδιαίτερο μαρτυρικό για την βάπτιση του μωρού σας!Διαστάσεις σταυρού 2cm x 5cmΔιαστάσεις αλυσίδας 30cm μάκρος..

Ξύλινο κάδρο ευχών "World travel" 45cm x 40cm

23,90€

Μια πρωτότυπη ιδέα για να γράψουν οι καλεσμένοι τις ευχές τους, στο επάνω μέρος έχει εγκοπή για να ρίχνουν καρδούλες ή  χαρτάκια με τις ευχές.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε ξύλινες καρδούλες σε λε..

Ξύλινο κάδρο ευχών με ουράνιο τόξο

23,90€

Μια πρωτότυπη ιδέα για να γράψουν οι καλεσμένοι τις ευχές τους, στο επάνω μέρος έχει εγκοπή για να ρίχνουν  τις καρδούλες ή τα χαρτάκια με τις ευχές.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε ξύλινες καρδούλε..

Ξύλινη χάντρα στρογγυλή 15mm

0,12€

Χάντρα ξύλινη δεκαπέντε χιλιοστών σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα, λευκή, βεραμάν, φυσικό και ροζ πούδρα!..

Βιβλίο ευχών με στεφανάκι λουλούδια

20,00€

Βιβλίο ευχών με χοντρό εξώφυλλο με στεφανάκι με λουλούδια!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε του..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 75 από 193 συνολικά (3 Σελ.)