ΕΣΠΑ

Κοχύλια Τεμαχίου

Κοχύλια Τεμαχίου

Κοχύλι πέκτεν νόμπιλις με τρύπα

0,35€

Κοχύλι που μοιάζει με αχιβάδα σε αποχρώσεις πορτοκαλί, αντικ μωβ και σομόν με τρύπα.Μπορείτε να φτιάξετε κοσμήματα ή να το συνδυάσετε και με άλλα κοχύλια που έχουν τρύπα και να φτιάξετε μια όμορφη γιρ..

Κοχύλι στρόμπους κανάριουμ με τρύπα

0,30€

Κοχύλι σε καφέ με εκρού χρώμα και τρύπα στο επάνω μέρος.Μπορείτε να διακοσμήσετε μπομπονιέρες, κοσμήματα ή να τα συνδυάσετε και με άλλα κοχύλια που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία και να φτιάξετε μια όμ..

Κοχύλι τούρμπο χρυσοστόμους με τρύπα

0,30€

Κοχύλι με πράσινο,καφέ και μπεζ αποχρώσεις με τρύπα.Μπορείτε να διακοσμήσετε μπομπονιέρες ή να τα συνδυάσετε και με άλλα κοχύλια που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία και να φτιάξετε μια όμορφη γιρλάντα.Δ..

Κοχύλι λίτομπ λευκό με τρύπα

0,12€

Κοχύλι αχιβάδα σε λευκό χρώμα με τρύπα.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε μπομπονιέρα, κοσμήματα ή να φτιάξετε μια όμορφη γιρλάντα από διάφορα κοχύλια όπου θα βρείτε στην ίδια κατηγορί..

Κοχύλι πέκτεν μακαρένσις με τρύπα

0,20€

Κοχύλι αχιβάδα με τρύπα στο επάνω μέρος ιδανικό για τις καλοκαιρινές σας κατασκευές, για να φτιάξετε κοσμήματα ή ακόμα και να διακοσμήσετε μπομπονιέρα.Διαστάσεις 5,5cm x 5cm περίπου..

Κοχύλι μεγάλο Μέλο Διάδεμα 7-8

5,45€

Κοχύλι φυσικό σε μεγάλο μέγεθος γυαλιστερό σε μπέζ χρώμα.Ιδανικό για να διακοσμήσετε τον χώρο σας συνδυάζοντάς το και με μικρότερα κοχύλια που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία.Διαστάσεις 18cm x 12cm πλάτ..

Κοράλλι Σι Μπίσκουιτ μεσαίο

0,70€

Κοράλλι σε ιβουάρ χρώμα.Στο επάνω μέρος έχει σχεδιάκι αστερία!Διαστάσεις 4cm περίπου..

Κοχύλι σαλιγκάρι με κρικάκι

Κοχύλι σαλιγκάρι με κρικάκι

0,35€

Κοχύλι γυαλιστερό σε μπέζ άμμου με ρίγες καφέ και κρικάκι.Μπορείτε να φτιάξετε κοσμήματα ή να διακοσμήσετε τις μπομπονιέρες σας!Διαστάσεις 2cm περίπου..

Κοχύλι Νάσσα λευκό με κρικάκι

Κοχύλι Νάσσα λευκό με κρικάκι

0,50€

Κοχύλι γυαλιστερό σε εκρού χρώμα με κρικάκι.Μπορείτε να φτιάξετε κοσμήματα ή να διακοσμήσετε τις μπομπονιέρες σας!Διαστάσεις 1cm x 2,5cm περίπου(χωρίς το κρικάκι)..

Κοχύλι Νασσάριους με κρικάκι

0,30€

Κοχύλι γυαλιστερό σε εκρού χρώμα με κρικάκι.Μπορείτε να φτιάξετε κοσμήματα ή να διακοσμήσετε τις μπομπονιέρες σας!Διαστάσεις 2,5cm περίπου..

Κοχύλι τούρμπο πράσινο με κρικάκι

0,45€

Κοχύλι γυαλιστερό σε πράσινο χρώμα με κρικάκι.Μπορείτε να φτιάξετε κοσμήματα ή να διακοσμήσετε τις μπομπονιέρες σας!Διαστάσεις 2cm περίπου..

Κοχύλι σαλιγκάρι ρίγες με κρικάκι

0,50€

Κοχυλάκι γυαλιστερό σε εκρού με καφέ ρίγες και κρικάκι.Μπορείτε να φτιάξετε κοσμήματα ή να διακοσμήσετε τις μπομπονιέρες σας!Διαστάσεις 2,5cm περίπου..

Κοχύλι Λίμπετ μονό

1,00€

Κοχύλι γυαλιστερό σε εκρού με καφέ και μπέζ χρώματα.Πολύ όμορφο για να διακοσμήσετε στεφάνια,γυάλες ή πιατέλες!Οι διαστάσεις του είναι 3,5cm x 4,5cm περίπου..

Κοχύλι τρόκους Strawberry Banded

2,40€

Κοχύλι γυαλιστερό σε κωνικό σχήμα σε εκρού με βυσσινί χρώμα.Στολίστε μια πιατέλα γεμίζοντάς την με κοχύλια και κεριά και δώστε στο χώρο σας ένα θαλασσινό αέρα!Διαστάσεις 5cm x 6cm περίπου..

Κοχύλι κώνους περλέ βιργκό

1,90€

Κοχύλι σε εκρού περλέ χρώμα.Πολύ όμορφο για να διακοσμήσετε πιατέλες,στεφάνια ή ακόμα να το φτιάξετε μπομπονιέρα.Διαστάσεις 3,5cm x 7,5cm..

Κοχύλι κυπραία τίγρης μεσαίο

1,10€

Καταπληκτικό κοχύλι με γυαλιστερή επιφάνεια που μοιάζει με λεοπάρδαλη!Είναι καφέ σκούρο με κρέμ και μελί αποχρώσεις,πανέμορφο για την συλλογή σας!Οι διαστάσεις του είναι περίπου 6,5cm x 4,5cm...

Κοχύλι Τόνα Σέλα

4,40€

Διαστάσεις 13cm x 10cm..

Κοχύλι Μιούρεξ ραπάνα

1,40€

Διαστάσεις 8,5cm x 7cm περίπου...

Κοχύλι Τόνα τεσελάτα

4,80€

Στρογγυλό κοχύλι με ραβδώσεις σε απαλό μελί και κρέμ,όμορφο για διακοσμήσεις αλλά και για μπομπονιέρα!Οι διαστάσεις του είναι περίπου 10cm x 9cm...

Κοχύλι κυπραία τίγρης μεγάλο

1,95€

Καταπληκτικό κοχύλι με γυαλιστερή επιφάνεια που μοιάζει με λεοπάρδαλη!Είναι καφέ σκούρο με κρέμ και μελί αποχρώσεις,πανέμορφο για την συλλογή σας!Οι διαστάσεις του είναι περίπου 8cm x 5,5cm περίπου...

Κοχύλι κυπραία κάπου τσοπέντις

0,40€

Διαστάσεις 4cm x 3cm περίπου..

Κοχύλι φλάτ 9-11

0,80€

Κοχύλι με φλάτ επιφάνεια και ραβδώσεις σε χρώματα κρέμ,μελί και καφέ.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για σαπουνοθήκη στο μπάνιο σας ή για να ακουμπήσετε μικρά μπουκαλάκια!Οι διαστάσεις του είναι περίπου ..

Κοχύλι Φάλιουμ Μπισκολάτουμ

Κοχύλι Φάλιουμ Μπισκολάτουμ

0,35€

Διαστάσεις 5cm x 3cm περίπου..

Κοχύλι Μελοντζένα

1,80€

Διαστάσεις 6,5cm x 4,5cm περίπου..

Κοχύλι Κυμάτιουμ πυλιάρε

2,10€

Διαστάσεις 9,5cm x 4,5cm περίπου..

Κοχύλι τούρμπο αργυροστόκους

2,00€

Κοχύλι περλέ χρωματισμένο σε πολύ απαλούς τόνους του ρόζ,βεραμάν,σομόν και λεμονί.Διαστάσεις 4,5cm x 4,5cm περίπου..

Κοχύλι τούρμπο περλέ κομμένο

1,95€

Κοχύλι γυαλιστερό περλέ κομμένο για να φαίνεται το εσωτερικό του και να στέκεται καλύτερα.Διαστάσεις 5,5cm x 5cm περίπου..

Κοχύλι σαλιγκάρι γκρί

0,85€

Διαστάσεις 6cm x 5cm περίπου..

Κοχύλι Μιούρεξ Χασπέριουμ μεσαίο

1,95€

Στενόμακρο κοχύλι με μακρύ τελείωμα στα χρώματα του καφέ εκρού,πολύ ξεχωριστό για διακόσμηση.Διαστάσεις 3,5cm x 9cm περίπου..

Κοχύλι Μιούρεξ Χασπέριουμ μεγάλο

2,65€

Στενόμακρο κοχύλι με μακρύ τελείωμα στα χρώματα του καφέ εκρού,πολύ ξεχωριστό για διακόσμηση.Διαστάσεις 4,5cm x 10cm περίπου..

Κοχύλι μπολ σκάλοπς

2,45€

Διαστάσεις 12cm x 12,5cm περίπου..

Κοχύλι σκάλοπς μπόλ αχιβάδα

3,30€

Πολύ όμορφη,μεγάλη αχιβάδα σε σπαστό λευκό χρώμα.Είναι σκληρό κοχύλι και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για διακόσμσηση ή και γαι σαπουνοθήκη!Διαστάσεις 14cm x 13cm περίπου..

Κοχύλι σαλιγκάρι καφέ μάτ

1,10€

Κοχύλι σε σκούρο καφέ χρώμα που θυμίζει καβούκι σαλιγκαριού!Οι διαστάσεις του είναι 6,5cm x 5cm περίπου..

Αχιβάδα λευκή γυαλιστερή μικρή

1,20€

Αχιβάδα λευκή με ελαφρώς γυαλιστερή επιφάνεια.Μπορείτε να την φτιάξετε πολύ ωραία μπομπονιέρα τοποθετώντας τα κουφέτα στην εσωτερική της πλευρά ή να την χρησιμοποιήσετε για να βάλετε σαπουνάκια στ..

Κοχύλι μάτι της θάλασσας πορτοκαλί

0,10€

Κοχυλάκι που μοιάζει με ματάκι!Στην επίπεδή του πλευρά είναι κρέμ και στην στρογγυλεμένη πορτοκαλί με σκούρο καφέ.Οι διαστάσεις του είναι περίπου 2cm...

Αχιβάδα λευκή μονή

3,00€

Λευκή αχιβάδα σε μεγάλο μέγεθος 12cm x 11cm περίπου.Μπορείτε να την φτιάξετε πολύ ωραία μπομπονιέρα τοποθετώντας τα κουφέτα στην εσωτερική της πλευρά ή να την χρησιμοποιήσετε για να βάλετε σαπουνάκια ..

Κοχύλι λίμα λίμα μεγάλο

2,30€

Κοχύλι ολόλευκο σφραγισμένο διπλό,πολύ όμορφο για διακοσμήσεις!Οι διαστάσεις του είναι 10cm x 8cm περίπου...

Κοχύλι λίμα λίμα μικρό

0,60€

Κοχύλι διπλό κλειστό με λευκό χρώμα και λίγες πορτοκαλί πίκες.Οι διαστάσεις του είναι 5cm x 4cm περίπου...

Κοχύλι σαλιγκάρι πορτοκαλί

Κοχύλι σαλιγκάρι πορτοκαλί

1,75€

Κοχύλι μεγάλο με πορτοκαλομελί χρώμα ιδανικό για μπομπονιέρα γιατί έχει μεγάλο άνοιγμα για να τοποθετήσετε τα κουφετάκια σας με λίγο τούλι.Οι διαστάσεις του είναι περίπου 7,5cm x 5,5cm...

Κοχύλι engena mandicaria

0,25€

Καταπληκτικό κοχυλάκι!Μικρό σε μέγεθος αλλά με έντονα χρώματα που ξεχωρίζουν!Είναι σκούρο καφέ με ανοιχτό κρέμ χρώμα και οι διαστάσεις του είναι 1,5cm x 1cm περίπου...

Κοχύλι κυπραία τίγρης μικρό

0,70€

Καταπληκτικό κοχύλι με γυαλιστερή επιφάνεια που μοιάζει με λεοπάρδαλη!Είναι καφέ σκούρο με κρέμ και μελί αποχρώσεις,πανέμορφο για την συλλογή σας!Οι διαστάσεις του είναι περίπου 6cm x 4cm...

Κοχύλι τερέμπρα ορεολάτα

1,75€

Στενόμακρο μυτερό κοχύλι σε κρεμ χρώμα με καφέ πίκες πολύ ιδιαίτερο για να διακοσμήσετε στεφάνια ψάθινα ή να το συνδυάσετε με ένα πουγκί από καμβά και να το φτιάξετε μπομπονιέρα για το γάμο σας ή και ..

Κοχύλι κώνους τέξτιλε ομάρια

1,95€

Πολύ ωραίο κοχύλι με περίεργα σχέδια σαν ζωγραφιστό!Είναι στα χρώματα του καφέ,μελί και εκρού και έχει σκληρό κέλυφος.Οι διαστάσεις του είναι περίπου 9cm x 3,5cm. ..

Κοχύλι χαίτι κόλορς μεσαίο

0,50€

Κοχυλάκι φωτεινό πολύχρωμο!με ρίγες πορτοκαλί,κίτρινες,λιλά και λευκές,στολίστε μπομπονιέρες για την βάπτιση του μωρού σας ή καδράκια και κουτάκια!Οι διαστάσεις του είναι περίπου 3,5cm x 2cm...

Κοχύλι κώνους λιτεράτους μεσαίο

2,40€

Κοχύλι με σκληρό κέλυφος και κωνικό σχήμα.Είναι κρέμ και γεμάτο με καφέ κοντές ριγούλες,στολίδι από μόνο του!Οι διαστάσεις του είναι περίπου 7cm x 4cm...

Κοχύλι κώνους λιτεράτους μεγάλο

3,30€

Μεγάλο κοχύλι με σκληρό κέλυφος και κωνικό σχήμα.Είναι κρέμ και γεμάτο με καφέ κοντές ριγούλες,στολίδι από μόνο του!Οι διαστάσεις του είναι περίπου 9cm x 4cm...

Κοχύλι σαλιγκάρι

1,40€

Κοχύλι στρογγυλό με καφέ και μπέζ ρίγες πολύ όμορφο για μπομπονιέρα γιατί έχει μεγάλο άνοιγμα για να τοποθετήσετε τα κουφετάκια σας με λίγο τούλι!Οι διαστάσεις του είναι περίπου 7cm x 6cm...

Κοχύλι φλάτ

1,00€

Κοχύλι με φλάτ επιφάνεια και ραβδώσεις σε χρώματα κρέμ,μελί και καφέ.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για σαπουνοθήκη στο μπάνιο σας ή για να ακουμπήσετε μικρά μπουκαλάκια!Οι διαστάσεις του είναι περίπου ..

Κοχύλι πέκτεν νόμπιλις χρώμα

1,20€

Κοχύλια με διπλό κέλυφος κλειστό σε διάφορα χρώματα,πολύ όμορφο για να στολίσετε γυάλες και πιατέλες.Οι διαστάσεις του είναι περίπου 6,5cm x 5,5cm...

Κοχύλι Τόνα Άλλιουμ

1,95€

Στρογγυλό κοχύλι με ραβδώσεις σε απαλό μελί και κρέμ,όμορφο για διακοσμήσεις αλλά και για μπομπονιέρα!Οι διαστάσεις του είναι περίπου 6,5cm x 5cm...

Κοχύλι κώνους φιγκουλίνους μεσαίο

1,40€

Πολύ ιδιαίτερο κοχύλι για την συλλογή σας με σκληρό κέλυφος και μεγάλο μέγεθος.Είναι στους τόνους του μπλέ,μπέζ,καφέ και γεμάτο ριγούλες.Οι διαστάσεις του είναι περίπου 6cm x 3,5cm...

Κοχύλι αμπαλόνι ασινίνα

0,35€

Κοχύλι με εσωτερική φιλντισένια επιφάνεια πολύ ωραίο για να φτιάξετε κολιεδάκι ή σκουλαρίκια περνώντας σύρμα και κορδόνια από τις τρυπούλες του.Οι διαστάσεις του είναι περίπου 5,5cm x 3cm..

Κοχύλι σαλιγκάρι καφέ

Κοχύλι σαλιγκάρι καφέ

0,95€

Κοχύλι γεμάτο ρίγες στα χρώματα του καφέ και του κρέμ,πολύ όμορφο για να στολίσετε κλαδένια στεφάνια.Οι διαστάσεις του είναι περίπου 7cm x 3,5cm..

Κοχύλι τρόκους μακουλάτους

Κοχύλι τρόκους μακουλάτους

1,00€

Πανέμορφο κοχύλι με σκληρό κέλυφος και κωνικό σχήμα.Είναι στα χρώματα του βεραμάν,πράσινου,καφέ και κρέμ.Μπορείτε να του κολλήσετε μια φουντίτσα στο εσωτερικό του μέρος(θα τις βρείτε στα υλικά χειροτε..

Κοχύλι κυπραία Αράμπικα

0,50€

Κοχύλι που μοιάζει με καβούκι,έχει γυαλιστερή επιφάνεια,βουλίτσες και γραμμές ,τα χρώματά του είναι βεραμάν,καφέ και μπεζάκι.Οι διαστάσεις του είναι περίπου 5,5cm x 3,5cm..

Κοχύλι τούρμπο πενθολάτους μεγάλο

1,80€

Πολύ ξεχωριστό κοχύλι με γυαλιστερή επιφάνεια,ραβδώσεις και σχέδια!Γύρω του τρέχει μια ασημένια γραμμή και τα χρώματά του είναι καφέ,μπέζ,πράσινο και λευκό,πολύ φινετσάτο αν θέλετε να το φτιάξετε μπομ..

Κοχύλι κυπραία βιτέλους

0,50€

Περίεργο κοχύλι σε μεσαίο μέγεθος,είναι ανοιχτόχρωμο καφέ με κρέμ και γεμάτο βουλίτσες!Οι διαστάσεις του είναι 5cm x 3,5cm περίπου...

Κοχύλι οβούλα όβουμ

1,10€

Πανέμορφο κοχύλι που μοιάζει με πορσελάνινο!Είναι ολόλευκο γυαλιστερό και έχει σκληρό κέλυφος.Οι διαστάσεις του είναι 8cm x 5cm περίπου...

Κοχύλι κώνους φιγκουλίνους μεγάλο

2,15€

Πολύ ιδιαίτερο κοχύλι για την συλλογή σας με σκληρό κέλυφος και μεγάλο μέγεθος.Είναι στους τόνους του μπλέ,μπέζ,καφέ και γεμάτο ριγούλες.Οι διαστάσεις του είναι περίπου 8,5cm x 5cm...

Κοχύλι αρχιτεκτονικό στρογγυλό

1,05€

Κοχύλι με όμορφο γυριστό σχέδιο σε χρώματα μελί,καφέ και εκρού.Υπέροχο για να διακοσμήσετε μια πιατέλα στο τραπέζι σας με ποικιλία κοχυλιών και αστερίες ή για να το κολλήσετε σε στεφάνι γιατί έχει επί..

Κοχύλι τραπέζιουμ 4-5

2,50€

Υπέροχο κοχύλι με χοντρό κέλυφος!Είναι σε χρώματα καφέ,εκρού και μελί και είναι τέλειο για μπομπονιέρα γάμου ή βάπτισης!Διακοσμήστε επίσης βιτρίνες,πιατέλες ή κολλήστε το κεντρικά σε ένα στεφάνι με θα..

Κοχύλι κώνος φίλντισι τρόκους περλέ

2,45€

Υπέροχο κοχύλι σε εκρού γυαλιστερό χρώμα σε σχήμα σαλίγκαρου!Μπορείτε να του προσθέσετε και μια φουντίτσα υφασμάτινη στο τελείωμα,να βάλετε λίγα κουφέτα σε μία οργάντζα και να το φτιάξετε μια πανέμορφ..

Κοχύλι Μιούρεξ ενδύβια

3,15€

Περίεργο λευκό κοχύλι με αγκυλωτές άκρες σε καφέ χρώμα όμορφο για να στολίσετε στεφάνια ψάθινα γιατί ταιριάζει με φυσικά υλικά λόγω του χρώματός του ή να γεμίσετε μια πιατέλα μόνο με αυτά γιατί είναι ..

Κοχύλι Κιτάριουμ πίκα μικρό

3,95€

Πανέμορφο κοχύλι και ξεχωριστό γιατί είναι το μόνο σε χρώματα άσπρο και μαύρο!Είναι λουστραρισμένο και γυαλίζει πολύ όμορφα!Στολίστε το τραπεζάκι σας,μια πιατέλα στο σπίτι σας ή φτιάξτε ένα στεφάνι πο..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 64 από 64 συνολικά (1 Σελ.)