ΕΣΠΑ

Λαδόπανα για κορίτσι

Λαδόπανα για κορίτσι
Λαδόπανο με Αρκουδάκια ροζ

Λαδόπανο με Αρκουδάκια ροζ

42,90€

Λαδόπανο με κεντημένα αρκουδάκια σε φούξια κ μπεζ αποχρώσεις.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού (βρακάκι και φανελίτσα)..

Λαδόπανο με Κουκουβάγια ροζ

Λαδόπανο με Κουκουβάγια ροζ

42,90€

Λαδόπανο με κεντημένη κουκουβάγια σε ρόζ κ φούξια χρώματα με ασημί λεπτομέρειες.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού (βρα..

Λαδόπανο με Τσαγιερό

Λαδόπανο με Τσαγιερό

42,90€

Λαδόπανο με κεντημένο τσαγιερό σε ρόζ κ φούξια χρώματα με ασημί και βεραμάν λεπτομέρειες.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μ..

Λαδόπανο με ποδήλατο και λουλούδια

Λαδόπανο με ποδήλατο και λουλούδια

42,90€

Λαδόπανο με κεντημένο ποδήλατο και λουλούδια σε κρεμ καφέ αποχρώσεις.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και φαν..

Λαδόπανο με Μπαλόνια ροζ

Λαδόπανο με Μπαλόνια ροζ

42,90€

Λαδόπανο με κεντημένα μπαλόνια σε ρόζ κ φούξια χρώματα με ασημί λεπτομέρειες.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι..

Λαδόπανο με λουλούδι "Only For Girls"

Λαδόπανο με λουλούδι "Only For Girls"

42,90€

Λαδόπανο με κεντημένο λουλούδι σε λευκό χρώμα με ασημί λεπτομέρειες.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και φανε..

Λαδόπανο με Ανεμόμυλους ροζ

Λαδόπανο με Ανεμόμυλους ροζ

42,90€

Λαδόπανο με κεντημένους ανεμόμυλους σε ρόζ κ φούξια χρώματα με ασημί λεπτομέρειες.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρ..

Λαδόπανο με Παλάτι Princess

Λαδόπανο με Παλάτι Princess

42,90€

Λαδόπανο με κεντημένο παλάτι σε ρόζ κ φούξια χρώματα με ασημί λεπτομέρειες.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι κ..

Λαδόπανο με Σκαντζόχοιρο ροζ

Λαδόπανο με Σκαντζόχοιρο ροζ

42,90€

Λαδόπανο με κεντημένο σκαντζόχοιρο σε βεραμάν με ροζάκι κ ασημί λεπτομέρειες.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι..

Λαδόπανο με Πεταλούδα

Λαδόπανο με Πεταλούδα

42,90€

Λαδόπανο με κεντημένη πεταλούδα σε ρόζ κ φούξια χρώματα με ασημί λεπτομέρειες.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκ..

Λαδόπανο με Κάστρο

Λαδόπανο με Κάστρο

42,90€

Λαδόπανο με κεντημένο κάστρο σε ρόζ κ φούξια χρώματα με ασημί λεπτομέρειες.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι κ..

Λαδόπανο με Αλεπού

Λαδόπανο με Αλεπού

42,90€

Λαδόπανο με κεντημένο αλεπού σε ανοιχτό καφέ και ασημί χρώματα με ροζ λεπτομέρειες.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(β..

Λαδόπανο με Ουράνιο Τόξο-Ηλιος

Λαδόπανο με Ουράνιο Τόξο-Ηλιος

42,90€

Λαδόπανο με κεντημένο ουράνιο τόξο με τα χαρούμενα χρωματά του κ τον ήλιο.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι κα..

Λαδόπανο με Μονόκερο

Λαδόπανο με Μονόκερο

42,90€

Λαδόπανο με κεντημένο μονόκερο σε ρόζ κ φούξια χρώματα με βεραμάν λεπτομέρειες.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακά..

Λαδόπανο με Ελεφαντάκι

Λαδόπανο με Ελεφαντάκι

42,90€

Λαδόπανο με κεντημένο ελεφαντάκι σε ρόζ κ κρεμ χρώματα.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και φανελίτσα) το σκο..

Λαδόπανο με όνομα

53,00€

Βαμβακερό λαδόπανο με όνομα και ροζ γράμματα.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και φανελίτσα) το σκουφάκι και μια ..

Λαδόπανο με κολοκύθα

42,90€

Πολύ όμορφο βαμβακερό λαδόπανο με κεντημένη κολοκύθα σε ροζ αποχρώσεις!Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και φανελ..

Λαδόπανο με ουρά γοργόνας

42,90€

Πολύ όμορφο βαμβακερό λαδόπανο με κεντημένη ουρά γοργόνας!Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και φανελίτσα) το σκου..

Λαδόπανο με μελισσάκια

42,90€

Λαδόπανο με κεντημένα μελισσάκια σε ρόζ κ φούξια χρώματα με ασημί λεπτομέρειες.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού (βρακ..

Λαδόπανο με φεγγαράκι και συννεφάκι

42,90€

Λαδόπανο με κεντημένο φεγγαράκι και συννεφάκι σε ρόζ κ γκρι χρώματα.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και φανε..

Λαδόπανο με λεμονάκια

42,90€

Λαδόπανο με κεντημένα λεμόνια!Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού (βρακάκι και φανελίτσα) το σκουφάκι και μια πετσετού..

Λαδόπανο κουνελάκι με κορώνα

Λαδόπανο κουνελάκι με κορώνα

42,90€

Λαδόπανο με θέμα το κουνελάκι με κορώνα, σε χρώματα βεραμάν/ροζ/σάπιο μήλο.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και..

Λαδόπανο τροπικά λουλούδια-τουκανό

Λαδόπανο τροπικά λουλούδια-τουκανό

42,90€

Λαδόπανο με θέμα τροπικά λουλούδια και τουκανό.Το σέτ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού (βρακάκι και φανελίτσα) το σκουφάκι και μ..

Λαδόπανο ελεφαντάκι-καμηλοπάρδαλη

Λαδόπανο ελεφαντάκι-καμηλοπάρδαλη

42,90€

Λαδόπανο με σχέδιο ελεφαντάκι και καμηλοπάρδαλη σε σάπιο μήλο/βεραμάν χρώματα.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού (βρακάκι κ..

Λαδόπανο ελαφάκι με λουλούδια

Λαδόπανο ελαφάκι με λουλούδια

42,90€

Λαδόπανο με θέμα ελαφάκι που μέσα σε στεφανάκι από λουλούδια.Είναι σε ροζ/βεραμάν χρώματα.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρο..

Ποδιά "στην υπέροχη νονά μου" αερόστατο-μονόκερος

28,90€

Υφασμάτινη ποδιά για την νονά σε λευκό χρώμα τυπωμένη με θέμα αερόστατο-μονόκερος!Μπορείτε να την φτιάξουμε σε ότι θέμα και χρώμα θέλετε κατόπιν παραγγελίας!Διαστάσεις 64cm x 94cmΧρόνος παράδοσης ειδι..

Λαδόπανο με κύκνο

42,90€

Λαδόπανο με κύκνο σε ροζ αποχρώσεις με λουλουδάκια.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και φανελίτσα) το σκουφάκι κα..

Λαδόπανο με γοργόνα ροζ

42,90€

Λαδόπανο με γοργόνα ροζ και αστεράκια.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού (βρακάκι και φανελίτσα) το σκουφάκι και μια ..

Λαδόπανο άμαξα με αλογάκι

42,90€

Λαδόπανο με σχέδιο άμαξα με αλογάκι σε ροζ αποχρώσεις.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και φανελίτσα) το σκου..

Λαδόπανο "Girl" με καρδιά

Λαδόπανο "Girl" με καρδιά

42,90€

Λαδόπανο με καρδιά ροζ που γράφει "Girl"!Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού (βρακάκι και φανελίτσα) το σκουφάκι και μ..

Λαδόπανο "Peppa το γουρουνάκι"

42,90€

Λαδόπανο με κεντημένη την Peppa και τον αδερφό της George!Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και φανελίτσα) το σκου..

Λαδόπανο φαλαινάκι-χελώνα

42,90€

Λαδόπανο με κεντημένο φαλαινάκι και ψαράκι σε ροζ χρώμα, χελωνίτσα καρέτα-καρέτα!Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακά..

Λαδόπανο με κλουβάκι "Love"

Λαδόπανο με κλουβάκι "Love"

42,90€

Λαδόπανο με κεντημένο κλουβάκι και πουλάκι σε μπεζ και σομον χρώματα που γράφει "Love" ,λουλούδια στην άκρη και κορδελίτσα 3mm σατέν στο κάτω μέρος.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λα..

Ποδιά Νονού-Νονάς με όνομα

32,50€

Ποδιά σε λευκό χρώμα με κεντημένα Ο νονός ή Η νονά και το όνομα του μωρού!Μπορούμε να σας την φτιάξουμε με ότι χρώμα κλωστής θέλετε.Διαστάσεις 64cm x 94cm χωρίς τα ζωνάκιαΧρόνος παράδοσης ειδικής παρα..

Λαδόπανο ματάκι ρόζ

Λαδόπανο ματάκι ρόζ

42,90€

Λαδόπανο με κεντημένο ματόχαντρο σε ρόζ κ φούξια χρώματα με ασημί λεπτομέρειες.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι κ..

Λαδόπανο με βιντάζ πουλάκια

Λαδόπανο με βιντάζ πουλάκια

42,90€

Λαδόπανο με σχέδιο βιντάζ πουλάκια σε παστέλ τόνους χρωμάτων.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και φανελίτσα) ..

Λαδόπανο ουράνιο τόξο ροζ

Λαδόπανο ουράνιο τόξο ροζ

42,90€

Λαδόπανο με τα όμορφα χρώματα του ουράνιου τόξου και συννεφάκια στο τελείωμα .Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι ..

Λαδόπανο μονόχρωμο

32,90€

Βαμβακερό σετ λαδόπανου με κορδελίτσα στο κάτω μέρος σε πολύ απλή και λιτή γραμμή.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο, τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και φανελίτσα) το σκουφάκ..

Ποδιά Νονός-Νονά

25,00€

Ποδιά σε λευκό χρώμα με κεντημένα Ο νονός μου και Η νονά μου αντίστοιχα.Μπορούμε να σας την φτιάξουμε με ότι χρώμα κλωστής θέλετε.Διαστάσεις 64cm x 94cm χωρίς τα ζωνάκιαΧρόνος παράδοσης ειδικής παραγγ..

Λαδόπανο με φλαμίνγκο

Λαδόπανο με φλαμίνγκο

42,90€

Λαδόπανο με φλαμίνγκο σε ροζ,φούξια κ βεραμάν χρώματα με κορδελίτσα στο κάτω μέρος.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρα..

Λαδόπανο ονειροπαγίδα ρόζ

Λαδόπανο ονειροπαγίδα ρόζ

42,90€

Λαδόπανο με ονειροπαγίδα σε σάπιο μήλο με βεραμάν και ασημί αποχρώσεις.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και φαν..

Λαδόπανο ελεφαντάκια με μπαλόνια

Λαδόπανο ελεφαντάκια με μπαλόνια

42,90€

Λαδόπανο με σχέδιο ελεφαντάκια σε απαλούς τόνους του ροζ και κορδελίτσα στο τελείωμά του.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρ..

Λαδόπανο γοργονοουρά ρόζ

Λαδόπανο γοργονοουρά ρόζ

42,90€

Λαδόπανο με σχέδιο γοργόνα σε ροζ,φούξια κ βεραμάν χρώματα με κορδελίτσα στο τελείωμά του.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μω..

Λαδόπανο μονόκερος με ουράνιο τόξο

42,90€

Λαδόπανο με σχέδιο μονόκερο με ροζ κορδελίτσα στο τελείωμα σε λευκό χρώμα.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και ..

Λαδόπανο με πoυέντ μπαλαρίνας

Λαδόπανο με πoυέντ μπαλαρίνας

42,90€

Πολύ όμορφο λαδόπανο κεντημένο με ροζ και ασημί κλωστούλες σε σχέδιο παπουτσάκια μπαλαρίνας.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του ..

Λαδόπανο με πεταλούδες ρόζ

Λαδόπανο με πεταλούδες ρόζ

42,90€

Πανέμορφο βαμβακερό λαδόπανο με κεντημένη πεταλούδα σε ροζ και ασημί χρώμα!Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και..

Λαδόπανο κουκουβάγιες σε κλαδί

Λαδόπανο κουκουβάγιες σε κλαδί

42,90€

Σετ λαδόπανο με οικογένεια κουκουβάγιες πάνω σε κλαδάκι κεντημένες με απαλά χρωματάκια.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού..

Λαδόπανο με μπαλαρίνα

Λαδόπανο με μπαλαρίνα

42,90€

Λαδόπανο με κεντημένη μπαλαρίνα που χορεύει.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και φανελίτσα) το σκουφάκι και μ..

Σετ λαδόπανο "Sarah Kay"

Σετ λαδόπανο "Sarah Kay"

42,90€

Λαδόπανο με τη Sarah Key κεντημένη σε απαλό καφέ και ρόζ!Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και φανελίτσα) το σ..

Σετ λαδόπανο με κλουβάκια

Σετ λαδόπανο με κλουβάκια

42,90€

Λαδόπανο με κεντημένα κλουβάκια και πουλάκι κρεμασμένα πάνω σε κλαδάκια με φύλλα και καρδούλες!Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα τ..

Σετ λαδόπανο εκρού Bonjour Paris

Σετ λαδόπανο εκρού Bonjour Paris

42,90€

Λαδόπανο με τον πύργο του Eiffel κεντημένο με καφέ και ασημί κλωστούλες.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και φα..

Λαδόπανο λευκό-ροζ Guy Laroche

Λαδόπανο λευκό-ροζ Guy Laroche

43,90€

Λαδόπανο Guy Laroche σε λιτή γραμμή κεντημένο με ροζ κλωστούλα.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και φανελίτσα)..

Λαδόπανο δαντέλα

Λαδόπανο δαντέλα

47,90€

Βαμβακερό σετ λαδόπανου με δαντελίτσα στο κάτω μέρος σε πολύ απλή και λιτή γραμμή.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακ..

Λαδόπανο με γλυκάκια

Λαδόπανο με γλυκάκια

42,90€

Ένα γλυκό λαδόπανο με παγωτάκια, κεκάκια και καραμελίτσες!Είναι βαμβακερό και κεντημένο με κλωστούλες σε παλ χρωματάκια.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ..

Λαδόπανο "Hello Kitty" ρόζ-λευκό

Λαδόπανο "Hello Kitty" ρόζ-λευκό

42,90€

Λαδόπανο με κεντημένη "Hello Kitty" σε ροζ αποχρώσεις.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και φανελίτσα) το σκου..

Λαδόπανο με νεράιδα και αστεράκια

Λαδόπανο με νεράιδα και αστεράκια

42,90€

Πανέμορφο βαμβακερό λαδόπανο με νεραϊδούλα και αστεράκια κεντημένα με ρόζ και ασημί κλωστούλες.Στο τελείωμά του έχει ρόζ λεπτή κορδελίτσα.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντον..

Λαδόπανο με γοργόνα και ψαράκια

Λαδόπανο με γοργόνα και ψαράκια

49,80€

Λαδόπανο με κεντημένη γοργόνα και ψαράκια σε ροζ και λευκές αποχρώσεις.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και φαν..

Λαδόπανο με στέμμα "Princess"

Λαδόπανο με στέμμα "Princess"

42,90€

Λαδόπανο βαμβακερό "Princess" με στέμμα σε ροζ αποχρώσεις. Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και φανελίτσα) το..

Λαδόπανο "Princess" με κορώνα και καρδιά

Λαδόπανο "Princess" με κορώνα και καρδιά

42,90€

Λαδόπανο "Princess" με κορώνα και καρδιά σε ασημί και κρεμ αποχρώσειςΤο σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και φανελ..

Λαδόπανο με κερασάκια κόκκινο-λευκό

Λαδόπανο με κερασάκια κόκκινο-λευκό

42,90€

Πολύ όμορφο βαμβακερό λευκό λαδόπανο κεντημένο με τρία κατακόκκινα κερασάκια και λουλουδάκια!Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 60 από 60 συνολικά (1 Σελ.)