ΕΣΠΑ

Λουλούδια- Ρακέτες

Λουλούδια- Ρακέτες

Διακοσμητικό τριαντάφυλλο γάζα λευκό 12cm

0,95€

Τριανταφυλλάκι φτιαγμένο από γάζα σε λευκό χρώμα ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας ή να διακοσμήσετε μπομπονιέρες γάμου.Διαστάσεις 7cm x 12cm περίπου με το συρματάκι..

Γυψοφύλλη συνθετική μάτσο 12τεμ.

1,70€

Γυψοφύλλη συνθετική σε λευκό και εκρού χρώμα ιδανική για να διακοσμήσετε τις κατασκευές σας.Συνολικό μάκρος 8,5cm περίπου..

Διακοσμητικό τριανταφυλλάκι χάρτινο μάτσο 12 τεμ.

1,70€

Τριανταφυλλάκι φτιαγμένο από χαρτί σε τέσσερα χρώματα με συρματάκι στις άκρες ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας.Συνολικό μάκρος 10cmΔιαστάσεις λουλουδιού15mm..

Διακοσμητικό λουλούδι χρυσάνθεμο υφασμάτινο λευκό 11cm

0,50€

Διακοσμητικό λουλούδι ντάλια υφασμάτινο σε χρώμα λευκό!Συνδυάστε το και με άλλα λουλούδια και πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία φτιάχνοντας όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας!Διαστάσεις 5cm..

Διακοσμητικό λουλούδι ντάλια υφασμάτινο

0,70€

Διακοσμητικό λουλούδι ντάλια υφασμάτινο σε τέσσερα χρώματα ροζ, σάπιο μήλο, σομόν και εκρού!Συνδυάστε το και με άλλα λουλούδια και πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία φτιάχνοντας όμορφες συνθ..

Διακοσμητικό τριαντάφυλλο υφασμάτινο

0,65€

Τριαντάφυλλο υφασμάτινο σε δύο χρώματα μπεζ και ροζ!Συνδυάστε το και με άλλα λουλούδια και πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία φτιάχνοντας όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας!Διαστάσεις 5cm x ..

Διακοσμητικό τριανταφυλλάκι χάρτινο μάτσο 10 τεμ.

1,50€

Διακοσμητικό λουλουδάκι φτιαγμένο από χαρτί σε τρία όμορφα χρώματα με συρματάκι για να προσαρμόζετε εύκολα στις κατασκευές σας!Το κάθε τριανταφυλλάκι έχει διαστάσεις 10mm x 15mm χωρίς το σύρμα.Συνολικ..

Γυψοφύλλη συνθετική (μάτσο 12τεμ.)

2,70€

Γυψοφύλλη συνθετική σε αποχρώσεις λευκές και εκρού ιδανική για να στολίσετε στεφανάκια, μπομπονιέρες ή να διακοσμήσετε μικρά κασπώ.Το κάθε ματσάκι περιέχει 12 κλαδάκιαΔιαστάσεις 10,5cm μάκρος..

Διακοσμητικά φύλλα τριαντάφυλλου suede μάτσο 12τεμ

1,50€

Φύλλα τριαντάφυλλου συνθετικά με suede υφή σε πράσινο χρώμα.Στολίστε στεφάνια, μπομπονιέρες ή κουτάκια.Διαστάσεις φύλλου 3cm x 5,5cm χωρίς το συρματάκι..

Διακοσμητικό κλαδάκι πρασινάδας μάτσο 6 τεμ 21cm

1,95€

Κλαδάκι πρασινάδας συνθετικό με συρματάκι, ιδανικά για να διακοσμήσετε μικρά βαζάκια ή να κολλήσετε σε στεφάνια και λαμπάδες.Συνολικό μάκρος 21,5cm περίπου..

Διακοσμητικό κλαδάκι φτέρης συνθετικό ματσάκι 6τεμ

1,85€

Κλαδάκι φτέρης συνθετικό με συρματάκι.Περιέχει έξι φυλλαράκια διαστάσεων 6cm x 14,5cm περίπου χωρίς το συρματάκι ιδανικά για να διακοσμήσετε μικρά βαζάκια ή να κολλήσετε σε στεφάνια και λαμπάδες.Συνολ..

Διακοσμητικό κλαδί πρασινάδας (μάτσο 6 τεμ) 25cm

2,95€

Διακοσμητικό κλαδάκι πρσινάδας συνθετικό με συρματάκι, ιδανικά για να διακοσμήσετε μικρά βαζάκια ή να κολλήσετε σε στεφάνια και λαμπάδες.Συνολικό μάκρος 25cm περίπου..

Διακοσμητικό κλαδάκι πρασινάδας μάτσο 6τεμ 16cm

1,85€

Διακοσμητικό κλαδάκι πρασινάδας συνθετικό με συρματάκι.Περιέχει έξι φυλλαράκια διαστάσεων 3cm x 9cm περίπου χωρίς το συρματάκι ιδανικά για να διακοσμήσετε μικρά βαζάκια ή να κολλήσετε σε στεφάνια και ..

Διακοσμητικό κλαδί πρασινάδας μάτσο 22τεμ 23cm

2,60€

Διακοσμητικό κλαδάκι πρασινάδα συνθετικό με συρματάκι.Περιέχει 22 φυλλαράκια διαστάσεων 2cm x 9cm περίπου χωρίς το συρματάκι ιδανικά για να διακοσμήσετε μικρά βαζάκια ή να κολλήσετε σε στεφάνια και λα..

Ανθοδέσμη συνθετικά λουλουδάκια λευκά 30cm

10,90€

Ανθοδέσμη από συνθετικά λεπτά λουλουδάκια σε λευκό χρώμα.Συνδυάστε την με πρασινάδες ή φύλλα που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία και φτιάξτε όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας!Διαστάσεις 30cm..

Γυψοφύλλη σιέλ συνθετική μάτσο 12τεμ.

0,85€

Γυψοφύλλη συνθετική σε γαλάζιο χρώμα.Μπορείτε να στολίσετε στεφάνια,λαμπάδες ή ακόμα και μπομπονιέρες!Το κάθε ματσάκι περιέχει 12 γυψοφύλλες διαστάσεων 1,5cm x 10cm (με το συρματάκι)..

Ανθοδέσμη πανικουλάτα συνθετική ροζ 30cm

10,80€

Ανθοδέσμη πανικουλάτα συνθετική σε ροζ χρώμα.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε λιλά χρώμα όπου μπορείτε να συνδυάσετε!Διαστάσεις 30cm ύψος..

Λεβάντα κλαδάκι συνθετική

1,95€

Κλαδάκι λεβάντας συνθετική, μπορείτε να στολίσετε στεφάνια ή να την βάλετε σαν μπουκετάκι όπως είναι διακοσμητική σε μικρό βαζάκι!Το ματσάκι περιέχει έξι κλαδάκια.Διαστάσεις 17cm μάκρος..

Κορμός φέτα ξύλου 8,5cm

2,10€

Κορμός φέτα ξύλου 8,5cm x 2cm πάχος περίπου..

Λουλουδάκι βελούδινο αυτοκόλλητο 5cm

Λουλουδάκι βελούδινο αυτοκόλλητο 5cm

1,10€

Λουλουδάκι βελουτέ με αυτοκόλλητο στο πίσω μέρος σε τέσσερα χρώματα.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε μπομπονιέρες, στεφάνια ή λαμπάδες.Διαστάσεις 5cm..

Τριανταφυλλάκι υφασμάτινο μονό

1,10€

Τριανταφυλλάκι φτιαγμένο από ύφασμα σε τρία όμορφα χρώματα, σιέλ, φούξια και λιλά.Ιδανικό για να διακοσμήσετε μπομπονιέρες, στεφανάκια ή ακόμα και λαμπάδες πασχαλινές.Διαστάσεις 6,5cm x 13cm (με το συ..

Μαργαρίτα υφασμάτινη μεγάλη μάτσο 6τεμ.

1,45€

Μαργαρίτα από ύφασμα σε μπουκετάκι των έξι τεμαχίων.Μπορείτε να στολίσετε στεφάνια, φιόγκους από τούλι που θα κρεμάσετε την ημέρα του γάμου σας στο μπαλκόνι ή να κολλήσετε στη μπομπονιέρα σαν διακοσμη..

Ανθοδέσμη πανικουλάτα συνθετική λιλά 30cm

10,80€

Ανθοδέσμη πανικουλάτα συνθετική σε λιλά χρώμα.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε ροζ χρώμα όπου μπορείτε να συνδυάσετε!Διαστάσεις 30cm ύψος..

Κορμός φέτα ξύλου 5-6 cm

Κορμός φέτα ξύλου 5-6 cm

0,90€

Κορμός φέτα ξύλου σε μικρό μέγεθος 5 -6 εκατοστών περίπου και πάχος 0.5 χιλιοστών...

Κλαδάκι ροδακινιάς υφασμάτινο ροζ 21,5cm

0,70€

Κλαδάκι ροδακινιάς φτιαγμένο από ύφασμα σε ροζ χρώμα ιδανικό για να στολίσετε μπομπονιέρες ή μικρά στεφανάκια!Διαστάσεις 6cm x 21,5cm μάκρος περίπου..

Ανθοδέσμη υφασμάτινες παιώνιες ροζ/φούξια 33cm (7τεμ)

11,90€

Ανθοδέσμη από εφτά υφασμάτινες παιώνιες!Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για στολισμό ή να γεμίσετε βάζα και γυάλες για να  διακοσμήσετε το χώρο σας!Διαστάσεις ανθοδέσμης 33cm ύψος περίπου..

Ανθοδέσμη υφασμάτινα τριαντάφυλλα (6τεμ) 35cm

10,90€

Ανθοδέσμη από υφασμάτινα τριαντάφυλλα σε όμορφα χρώματα.Συνδυάστε την με γυψοφύλλη και φτιάξτε μια όμορφη σύνθεση για το βάζο σας ή διακοσμήστε τα τραπέζια στον γάμο σας.Η κάθε ανθοδέσμη αποτελείται α..

Ανθοδέσμη ηλιοτρόπια υφασμάτινα(7τεμ)

4,80€

Ανθοδέσμη από εφτά υφασμάτινα ηλιοτρόπια!Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για στολισμό ή να γεμίσετε βάζα και γυάλες για να  διακοσμήσετε το χώρο σας!Διαστάσεις ανθοδέσμης 30cm ύψος περίπουΔιαστάσε..

Κλαδί βούρλο χρωματιστό 42cm

Κλαδί βούρλο χρωματιστό 42cm

0,90€

Κλαδι βούρλο σε μωβ χρώμα!Μπορείτε να το συνδυάσετε με πρασινάδες και λουλούδια για να φτιάξετε μια όμορφη σύνθεση για τον χώρο σας!Διαστάσεις 10cm x 42cm μάκρος..

Τριαντάφυλλο υφασμάτινο μάτσο 6τεμ.

2,00€

Τριανταφυλλάκι φτιαγμένο από ύφασμα με συρματάκι σε όμορφα χρώματα ιδανικό για τις κατασκευές σας!Διαστάσεις κάθε τριαντάφυλλου 2,5cm x 2,5cm x 12cm με το σύρμα..

Μαργαρίτα υφασμάτινη μάτσο 6τεμ.

2,35€

Μαργαρίτες σε ματσάκι των έξι τεμαχίων σε τέσσερα όμορφα χρώματα.Στολίστε στεφάνια, λαμπάδες ή ακόμα και μπομπονιέρες!Διαστάσεις μαργαρίτας 5,5cmΣυνολικές διαστάσεις 9cm x 13cm..

Λουλουδάκι βελούδινο αυτοκόλλητο 4 cm

0,60€

Λουλουδάκι βελουτέ με αυτοκόλλητο στο πίσω μέρος σε τρία χρώματα.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε μπομπονιέρες, στεφάνια ή λαμπάδες.Διαστάσεις 4cm..

Τριανταφυλλάκι σατέν μικρό

0,35€

Τριανταφυλλάκι φτιαγμένο από σατέν ύφασμα σε τρία χρώματα.Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε μπομπονιέρες, στεφάνια ή λαμπάδες.Διαστάσεις 4cm περίπου..

Μανώλια υφασμάτινη

1,10€

Μανώλια υφασμάτινη σε τέσσερα υπέροχα χρώματα!Στολίστε λαμπάδες, στεφάνια ακόμα και τις μπομπονιέρες του γάμου σας.Διαστάσεις 10cm x 16,5cm μαζί με το συρματάκι..

Τριαντάφυλλο αφρός ματσάκι 8τεμ

0,90€

Τριαντάφυλλο αφρός σε ματσάκι οχτώ τεμαχίων σε τέσσερα χρώματα.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε μπομπονιέρες, στεφανάκια, λαμπάδες ή να στολίσετε μικρά βαζάκια.Το κάθε ματσάκι περιέχ..

Μαργαρίτα υφασμάτινη 16cm

Μαργαρίτα υφασμάτινη 16cm

0,75€

Μαργαρίτα υφασμάτινη με σύρμα στην άκρη σε ροζ χρώμα!Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να στολίσετε λαμπάδες, στεφάνια ακόμα και μπομπονιέρες!Διαστάσεις 9cm x 16cm με το σύρμα..

Τριαντάφυλλο υφασμάτινο με σύρμα 6cm

0,70€

Τριανταφυλλάκι υφασμάτινο με σύρμα στην άκρη σε τρία χρώματα, γαλάζιο, λευκό και ροζ ανοιχτό.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να στολίσετε λαμπάδες, στεφάνια ΄ακόμα και μπομπονιέρες!Διαστάσεις 6cm x..

Κλαδί φύλλο φτέρης με συρματάκι

2,00€

Κλαδάκι φτέρης συνθετικό με συρματάκι.Περιέχει 12 διπλά κλαδάκια διαστάσεων 2cm x 12cm χωρίς το συρματάκι ιδανικά για να διακοσμήσετε μικρά βαζάκια ή να κολλήσετε σε στεφάνια και λαμπάδες...

Κλαδάκι φτέρη συνθετικό ματσάκι 12τεμ.

2,10€

Κλαδάκι φτέρης συνθετικό με συρματάκι.Περιέχει 12 φυλλαράκια διαστάσεων 3cm x 10cm περίπου χωρίς το συρματάκι ιδανικά για να διακοσμήσετε μικρά βαζάκια ή να κολλήσετε σε στεφάνια και λαμπάδες.Συνολικό..

Ορτανσία υφασμάτινη 20cm

1,45€

Ορτανσία υφασμάτινη σε τέσσερα υπέροχα χρώματα, λευκό, ιβουάρ, πούδρα και σιέλ!\Στολίστε λαμπάδες, στεφάνια ή βαζάκια μικρά.Διαστάσεις 12cm x 19,5cm μαζί με το συρματάκι..

Τριαντάφυλλο παπιέ μασέ μάτσο 8 τμχ

1,00€

Τριανταφυλλάκια παπιέ μασέ σε ματσάκι των οχτώ τεμαχίων.Διακοσμήστε τα γλυκά σας για το γάμο ή τη βάπτιση.Μπορείτε να τα τυλίξετε με χαρτί ύφασμα, ζελατίνη ή τούλι και στο κλείσιμο να βάλετε λεπτά κορ..

Τριαντάφυλλο οργάντζα με κλιπ

1,00€

Τριανταφυλλάκι φτιαγμένο από οργάντζα με κλίπ στο πίσω μέρος σε δύο χρώματα.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να στολίσετε την μπομπονιέρα του γάμου σας ακόμα και για τις κατασκευές σας!Διαστάσεις 8c..

Λουλούδι οργάντζα με καρφίτσα

0,45€

Τριανταφυλλάκι φτιαγμένο από οργάντζα με καρφίτσα στο πίσω μέρος σε τρία χρώματα.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να στολίσετε την μπομπονιέρα του γάμου σας ακόμα για τις κατασκευές σας!Διαστάσεις 4..

Ανθοδέσμη τριαντάφυλλα υφασμάτινα(7τεμ)

6,30€

Ανθοδέσμη από τριαντάφυλλα υφασμάτινα με πράσινα φύλλα σε πολύ όμορφα χρώματα.Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για στολισμό ή να γεμίσετε βαζάκια για να  διακόσμησετε το χώρο σας!Διαστάσεις κάθε λο..

Τριαντάφυλλο υφασμάτινο

1,10€

Τριαντάφυλλο υφασμάτινο σε πέντε όμορφα χρώματα, γαλάζιο, ιβουάρ, μπεζ άμμου, σάπιο μήλο και ροζ!Στολίστε λαμπάδες, στεφάνια, κουτιά ακόμα και τις μπομπονιέρες του γάμου σας.Διαστάσεις 8,5cm x 14,5cm ..

Παιώνια υφασμάτινη

1,10€

Παιώνια υφασμάτινη σε πέντε υπέροχα χρώματα!Στολίστε λαμπάδες, στεφάνια ακόμα και τις μπομπονιέρες του γάμου σας.Διαστάσεις 9cm x 16,5cm μαζί με το συρματάκι..

Τριανταφυλλάκι μονό

1,25€

Τριανταφυλλάκι με κλαδάκι και κορδελάκια στο πίσω μέρος.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να στολίσετε τα δώρα σας μαζί με κορδέλα ή να διακοσμήσετε στεφάνια για την πόρτα σας!Διαστάσεις 4cm x 14cm..

Τριαντάφυλλο αφρός μάτσο 6τεμ.

Τριαντάφυλλο αφρός μάτσο 6τεμ.

3,90€

Τριαντάφυλλα φτιαγμένα από αφρώδες υλικό.Πολύ όμορφα για να τα βάλετε σε βάζο ή ακόμα να στολίσετε στεφάνια,λαμπάδες.Το κάθε μάτσο περιέχει 6 τριαντάφυλλα μεγέθους 4cm περίπου.Συνολικό μήκος 23cm...

Τριανταφυλλάκι μονό σάπιο μήλο

1,10€

Τριανταφυλλάκι σε σάπιο μήλο χρώμα με κλαδάκι πράσινο και σχοινάκι γιούτα φιόγκο.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να στολίσετε τα δώρα σας μαζί με κορδέλα ή να διακοσμήσετε στεφάνια για την πόρτα σα..

Λουλουδάκι suede σάπιο μήλο

0,65€

Λουλουδάκι φτιαγμένο από σουέντ ύφασμα σε χρώμα σάπιο μήλο.Συνδυάζεται πολύ ωραία με λινάτσα και λονέτα  για να στολίστε στεφάνια, μπομπονιέρες και βιβλία ευχών!Διαστάσεις 4cm περίπου..

Στεφανάκι κηροπηγίου με μπίλιες

1,20€

Στεφανάκι κηροπηγίου με μπίλες διάφανες σε δύο υπέροχα χρώματα!Διαστάσεις 5cm..

Λουλουδάκι σατέν μίνι

0,10€

Λουλουδάκι από σατέν ύφασμα σε λευκό και ροζ χρώμα.Μπορείτε να φτιάξετε μαρτυρικά και να το κολλήσετε επάνω, να το χρησιμοποιήσετε σε μπομπονιέρες γάμου ή βάπτισης πάνω στο φιόγκο ή να στολίσετε πορτο..

Λουλουδάκι πρες παπιέ με πέρλα σετ 6 τεμάχια

2,50€

Πολύ ιδιαίτερα λουλουδάκια σε ματ χρώματα που ταιριάζουν πολύ με οικολογικά υλικά.Μπορείτε να στολίσετε πουγγάκια από καμβά ή λινάτσα, ψάθινα στεφάνια και κραφτ κουτάκια!Διαστάσειςκάθε λουλουδιού 3cm ..

Τριαντάφυλλο παπιέ μασέ μάτσο 12 τμχ

1,20€

Τριανταφυλλάκια παπιέ μασέ σε ματσάκι των 12 τεμαχίων.Διακοσμήστε τα γλυκά σας για το γάμο ή τη βάπτιση.Μπορείτε να τα τυλίξετε με χαρτί ύφασμα, ζελατίνη ή τούλι και στο κλείσιμο να βάλετε λεπτά κορδε..

Περλίτσες μεσαίες ματσάκι

Περλίτσες μεσαίες ματσάκι

3,50€

Συρματάκι με περλίτσες στο πάνω και κάτω μέρος για να δέσετε και να διακοσμήσετε τα γλυκά στο γάμο ή τη βάπτιση.Το ματσάκι περιέχει περίπου 144 τεμάχια.Διαστάσεις  8.5cm..

Λουλουδάκι καμβάς πουά με πέρλα

Λουλουδάκι καμβάς πουά με πέρλα

0,50€

Διαστάσεις 4,5cm x 9cm περίπου με το σύρμα..

Τριανταφυλλάκι αφρός με οργάντζα πουά μάτσο 10τεμ.

Τριανταφυλλάκι αφρός με οργάντζα πουά μάτσο 10τεμ.

1,65€

Όμορφο τριανταφυλλάκι από αφρώδες υλικό και συρματάκι για να το δέσετε στις κατασκευές σας.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για στολισμό στο γάμο και στην βάπτιση ή σε αμπαλάζ δώρων!Το ματσάκι περιέχει ..

Κρινάκι αφρός εκρού μικρό μάτσο 8τεμ.

1,35€

Όμορφο κρινάκι από αφρώδες υλικό και συρματάκι για να το δέσετε στις κατασκευές σας.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για στολισμό στο γάμο και στην βάπτιση ή σε αμπαλάζ δώρων!Το ματσάκι περιέχει 8 κρινά..

Τριανταφυλλάκι χάρτινο ματσάκι 12τεμάχια

Τριανταφυλλάκι χάρτινο ματσάκι 12τεμάχια

1,30€

Μέγεθος κάθε λουλουδιού 2cm..

Λουλουδάκι πλεκτό πέρλα μάτσο 6τεμ.

1,10€

Διαστάσεις κάθε λουλουδιού 2,5cm x 8,5cm με το συρματάκι..

Ανθοδέσμη με αποξηραμένα άνθη λεβάντας (50 γραμμάρια)

Ανθοδέσμη με αποξηραμένα άνθη λεβάντας (50 γραμμάρια)

2,70€

Διαστάσεις 30cm περίπουΒάρος 0.040gr έως 0.050gr περίπου..

Μαργαρίτα καμβάς εκρού μάτσο 6τεμ.

Μαργαρίτα καμβάς εκρού μάτσο 6τεμ.

1,80€

Διαστάσεις 4,5cm x 13cm με το σύρμα..

Μαργαρίτα καμβάς-δαντέλα μπέζ μάτσο 6τεμ.

Μαργαρίτα καμβάς-δαντέλα μπέζ μάτσο 6τεμ.

1,80€

Διαστάσεις 4cm x 12cm με το σύρμα..

Μαργαρίτα καμβάς-δαντέλα μάτσο 6τεμ.

Μαργαρίτα καμβάς-δαντέλα μάτσο 6τεμ.

1,80€

Διαστάσεις 4cm x 12cm με το σύρμα..

Λουλουδάκι καμβάς μπέζ με πουά μάτσο 6τεμ.

Λουλουδάκι καμβάς μπέζ με πουά μάτσο 6τεμ.

1,80€

Λουλουδάκι μαργαρίτα σε πουά μπεζ χρώμα.Στολίστε μπομπονιέρες, καδράκια, πορτοφολάκια και στεφάνια!Το κάθε ματσάκι περιέχει 6 λουλουδάκια διαστάσεων 4,5cm και μάκρος 13,4cm...

Λουλούδι αυτοκόλλητο λινάτσα  πέρλα σετ 8τεμ.

Λουλούδι αυτοκόλλητο λινάτσα πέρλα σετ 8τεμ.

1,90€

Λουλουδάκι μαργαρίτα από εκρού λινάτσα με περλίτσα.Στολίστε μπομπονιέρες, βαζάκια γλυκού και καδράκια!Διαστάσεις 2,9cm..

Λουλούδι αυτοκόλλητο λινάτσα πέρλα σετ 8τεμ.

Λουλούδι αυτοκόλλητο λινάτσα πέρλα σετ 8τεμ.

1,90€

Λουλουδάκια από λινάτσα με πέρλα στο κέντρο, σε σετ των οχτώ τεμαχίων.Μπορείτε να τα κολλήσετε πάνω σε μπομπονιέρες, σε γλυκά για κέρασμα, σε σανδάλια ή σε στέκες για τα μαλλιά!Διαστάσεις 2,5cm..

Λουλούδι αυτοκόλλητο υφασμάτινο-κουμπί σετ 6τεμ.

Λουλούδι αυτοκόλλητο υφασμάτινο-κουμπί σετ 6τεμ.

2,50€

Λουλουδάκια από ύφασμα και κουμπάκι με αυτοκόλλητο στο πίσω μέρος.Μπορείτε να τα κολλήσετε πάνω σε μπομπονιέρες, σε γλυκά για κέρασμα, σε σανδάλια ή σε στέκες για τα μαλλιά!Διαστάσεις κάθε λουλουδιού ..

Μαργαρίτα υφασμάτινη με σύρμα

0,95€

Μαργαρίτα υφασμάτινη με φυλλαράκια που μοιάζουν με κεντημένα και στη μέση μία μεγάλη πέρλα με σχέδιο.Ταιριάζει πάρα πολύ με γάζα και οικολογικά υλικά όπως σχοινί!Διαστάσεις 4,5cm x 16cm με το σύρμα..

Λουλουδάκι ήλιος χάρτινο μάτσο 6 τεμ.

Λουλουδάκι ήλιος χάρτινο μάτσο 6 τεμ.

1,70€

Το κάθε ματσάκι περιέχει έξι λουλουδάκια μάκρους 12cm και το κάθε λουλουδάκι είναι περίπου 4,5cm...

Μαργαρίτα ύφασμα οργάντζα ματσάκι 6τεμ.

1,50€

Μαργαρίτα από οργάντζα σε μπουκετάκι των έξι τεμαχίων.Μπορείτε να στολίσετε στεφάνια, φιόγκους από τούλι που θα κρεμάσετε την ημέρα του γάμου σας στο μπαλκόνι ή να κολλήσετε στη μπομπονιέρα σαν διακοσ..

Τριαντάφυλλο ρόδι παλιό μεγάλο

Τριαντάφυλλο ρόδι παλιό μεγάλο

0,60€

Τριανταφυλλάκια φτιαγμένα από ύφασμα που είναι σαν καμμένο στις άκρες και δίνει την αίσθηση του παλιού.Συνδυάζονται υπέροχα με υλικά όπως ο καμβάς, λινάτσα , οικολογικά σχοινιά.Το ματσάκι αποτελεί..

Λουλούδι υφασμάτινο οργάντζα με σύρμα

0,50€

Διαστάσεις 5,2cm x 14cm με το σύρμα..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 75 από 97 συνολικά (2 Σελ.)