ΕΣΠΑ

Μαρτυρικά για αγόρι

Μαρτυρικά για αγόρι

Μαρτυρικό βάπτισης βραχιόλι μαμά με ματόχαντρο και φουντίτσα

5,00€

Μαρτυρικό βραχιόλι με μεταλλικό μαμά ασημί, χάντρες με φουντίτσα σιέλ, ματόχαντρο και σταυρουδάκι φίλντισι γαλάζιο. Επειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να καταβάλλετε το 50% της αξίας της παρα..

Μαρτυρικά βαρχιολάκι κηρωμένο κορδονάκι- χάντρα ριγέ(50τμχ)

22,50€

Μαρτυρικό βραχιολάκι από κορδονάκι κηρωμένο 1mm,φιλντιρέ κορδελίτσα φιογκάκι, μεταλλικό σταυρουδάκι και ριγέ χαντρούλα. Βγαίνει σε σετ των 50 τεμαχίων. Όλα τα υλικά βγαίνουν και σε άλλα χρώματα πο..

Μαρτυρικά γκρο κορδέλες φίλντισι σταυρουδάκι (50τμχ)

19,00€

Μαρτυρικά με γκρο κορδέλες έξι χιλιοστών και φίλντισι σταυρουδάκι με στρασάκι! Μπορούμε να σας φτιάξουμε με ότι συνδυασμούς χρωμάτων ταιριάζει στην βάπτιση του μωρού σας! Χρόνος παράδοσης 10-15 ημέρ..

Μαρτυρικό βάπτισης μπρελόκ πλέξιγκλας με μουστάκι (25τμχ)

25,00€

Μπρελόκ σε χρυσό χρώμα με στρογγυλό πλέξιγκλας με μουστάκι και μεταλλικό σταυρουδάκι χρυσό.Διαστάσεις 7,5cm μάκροςΕπειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να καταβάλλετε το 50% της αξίας της παραγγελί..

Μαρτυρικό βάπτισης βραχιόλι Μαμά με φουντίτσα πολύχρωμη

5,00€

Μαρτυρικό βραχιόλι με καρδιά πλέξιγκλας Μαμά χρυσή, χάντρες, φουντίτσα πολύχρωμη και σταυρουδάκι λευκό.Επειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να καταβάλλετε το 50% της αξίας της παραγγελίας...

Μαρτυρικό βάπτισης βραχιόλι Νονά πλέξιγκλας και φουντίτσα

5,00€

Μαρτυρικό βραχιόλι με καρδιά πλέξιγκλας νονά χρυσή, χάντρες, φουντίτσα και σταυρουδάκι λευκό.Επειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να καταβάλλετε το 50% της αξίας της παραγγελίας...

Μαρτυρικό βάπτισης βραχιόλι Νονά με ματόχαντρο και φουντίτσα

5,00€

Μαρτυρικό βραχιόλι με μεταλλικό νονά ασημί, χάντρες με φουντίτσα σιέλ, ματόχαντρο και σταυρουδάκι φίλντισι γαλάζιο.Επειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να καταβάλλετε το 50% της αξίας της παραγγελ..

Μαρτυρικό βάπτισης μπρελόκ με κορδέλα πουά και σταυρουδάκι ασημί (25τεμ)

23,00€

Μαρτυρικό μπρελόκ με κορδέλα υφασμάτινη πουά σε βεραμάν χρώμα, με περαστό σταυρουδάκι ασημί.Επειδή είναι χειροποίητα μπορούμε να σας τα φτιάξουμε με ότι χρώμα κορδέλα ταιριάζει στην βάπτιση του μωρού ..

Μαρτυρικό βάπτισης βραχιόλι μπεζ suede με ματάκι και σταυρουδάκι (50τεμ)

36,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι από suede μπεζ με ματόχαντρο περαστό σε σιέλ χρώμα και χρυσό σταυρουδάκι.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα με τα μαρτ..

Μαρτυρικό βραχιολάκι suede λευκό με σταυρουδάκι χρυσό (50τεμ)

35,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι από suede σε λευκό χρώμα με περαστό σταυρουδάκι σε χρυσό.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε κουτάκι με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα έτοιμα για να τα μοιράσετε!Χρόνος παράδοσης 10 ημέρε..

Μαρτυρικό βάπτισης βραχιόλι με μεταλλικό μάτι σιέλ(50τμχ)

33,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι με κηρωμένο κορδονάκι λευκό, μεταλλικό σταυρουδάκι χρυσό και μεταλλικό ματάκι σε σταγόνα με σμάλτο σιέλ.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελί..

Μαρτυρικό βάπτισης μπρελόκ με σταυρουδάκι χρυσό (25τεμ)

21,00€

Μαρτυρικό μπρελόκ φτιαγμένο από εκρού σχοινί με σταυρουδάκι στρογγυλό σε χρυσό χρώμα.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε κουτάκι με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα έτοιμα για να τα μοιράσετε!Διαστάσεις 10,5cm ..

Μαρτυρικό βάπτισης μπρελόκ με σταυρουδάκι ασημί (25τεμ)

21,00€

Μαρτυρικό μπρελόκ φτιαγμένο από σχοινί σε λευκό με σταυρουδάκι στρογγυλό σε ασημί χρώμα.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε κουτάκι με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα έτοιμα για να τα μοιράσετε!Διαστάσεις 10,5..

Μαρτυρικό βάπτισης μπρελόκ με κωνσταντινάτο (25τεμ)

33,00€

Μαρτυρικό μπρελόκ φτιαγμένο από σχοινί σε εκρού χρώμα με κωνσταντινάτο χρυσό και σμάλτο λευκό.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε κουτάκι με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα έτοιμα για να τα μοιράσετε!Διαστάσει..

Μαρτυρικό βάπτισης μπρελόκ με ξύλινες χάντρες και εικονίτσα (25τμχ)

25,00€

Μαρτυρικό βάπτισης μπρελόκ χρυσό με ξύλινες χαντρούλες σε μπεζ και πετρόλ χρώμα με  χρυσή μεταλλική εικονίτσα.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε κουτάκι με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα έτοιμα για να τ..

Μαρτυρικό βάπτισης μπρελόκ με ξύλινες χάντρες και σταυρουδάκι χρυσό (25τμχ)

25,00€

Μαρτυρικό βάπτισης μπρελόκ χρυσό με ξύλινες χαντρούλες σε μπεζ και πετρόλ χρώμα και σταυρουδάκι μεταλλικό χρυσό.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε κουτάκι με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα έτοιμα για να τα μ..

Μαρτυρικό βάπτισης μπρελόκ με πον πον και σταυρό φίλντισι (25τμχ)

21,00€

Μαρτυρικό βάπτισης μπρελόκ χρυσό με πον πον γαλάζιο, χάντρες σε χρυσό χρώμα και σταυρουδάκι φίλντισι με ματάκι στο κέντρο.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε κουτάκι με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα με τα μα..

Μαρτυρικά μπρελόκ ζωάκια της ζούγκλας (25τεμ)

20,00€

Μαρτυρικό μπρελόκ με ξύλινα ζωάκια της ζούγκλας και μεταλλικό σταυρουδάκι σε χρυσό χρώμα.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα έτοιμαγια να τα μοιράσετε!Χρόνος..

Μαρτυρικά παραμάνα με χαντρούλες και κορδελάκια (50τμχ)

33,00€

Μαρτυρικά παραμάνα με χαντρούλες, μεταλλικό σταυρουδάκι και κορδελίτσες γκρο λεπτές.Αν προτιμάτε άλλο χρώμα στις κορδέλες ή τις χαντρούλες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2610-622510 ή γράψτε το στα σχόλια..

Μαρτυρικά βάπτισης μπρελόκ με suede γκρι (50τμχ)

25,00€

Μαρτυρικά μπρελόκ από suede κορδόνι και μεταλλικό ασημί σταυρουδάκι.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα με τα μαρτυρικά σας,έτοιμα για να τα..

Βραχιολάκι για μαρτυρικά

0,55€

Διαστάσεις 6,5cm..

Μαρτυρικό βραχιολάκι καφέ με σταυρουδάκι σταγόνα (50τμχ)

35,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι με κηρωμένο κορδονάκι καφέ και μεταλλικό σταυρουδάκι σε σταγόνα χρυσό με χαντρούλα.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα ..

Μαρτυρικό μπλε βραχιολάκι σταυρός με ματάκι (50τμχ)

29,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι με κηρωμένο κορδονάκι μπλε ναυτικό και μεταλλικό ασημί σταυρουδάκι με ματάκι!Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα με τα ..

Μαρτυρικό βραχιολάκι καφέ με ασημί σταυρό (50τεμ)

20,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι με κηρωμένο κορδονάκι καφέ και μεταλλικό ασημί σταυρουδάκι!Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα με τα μαρτυρικά σας,έτοι..

Μαρτυρικό βραχιολάκι καφέ με χρυσό σταυρό (50τεμ)

20,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι με κηρωμένο κορδονάκι καφέ και μεταλλικό χρυσό σταυρουδάκι!Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα με τα μαρτυρικά σας,έτοι..

Μαρτυρικό αλυσίδα με σταυρό κι ευχές χρυσό χρώμα (25τεμ)

23,00€

Κολιέ αλυσίδα λεπτή σε χρυσό χρώμα με σταυρό από ευχές, αγάπη,ευτυχία, χαρά!Ένα ιδιαίτερο μαρτυρικό για την βάπτιση του μωρού σας!Διαστάσεις σταυρού 2cm x 5cmΔιαστάσεις αλυσίδας 30cm μάκρος..

Μαρτυρικό μπρελόκ με σταυρό χρυσό και φουντίτσα μπλέ (25τμχ)

40,00€

Μαρτυρικό μπρελόκ με σταυρό σε χρυσό χρώμα, κορδελίτσα και φουντίτσα σε μπλε αποχρώσεις.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα με τα μαρτυρικά ..

Μαρτυρικό με σατέν κορδέλα και φίλντισι σταυρό (50τεμ)

30,00€

Μαρτυρικό φτιαγμένο με κορδελίτσα σατέν διπλής όψης σιέλ, δαντελίτσα λεπτή και σταυρουδάκι φίλντισι.Οι κορδελίτσες βγαίνουν και σε άλλα χρώματα όπου μπορεί να ταιριάζουν καλύτερα στην βάπτιση του μωρο..

Μαρτυρικό μπρελόκ Boho (25τμχ)

28,00€

Μαρτυρικό μπρελόκ σε χρυσό χρώμα με φουντίτσα μπλε στο κάτω μέρος που του ταιριάζει πολύ!Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα με τα μαρτυρικά..

Μαρτυρικό βραχιόλι ξύλινο "Μαμά" με φουντίτσα

5,00€

Βραχιολάκι σε χρυσό χρώμα με ξύλινο στρογγυλό κοπτικό"Μαμά" με φουντίτσα, χαντρούλες και μεταλλικό σταυρουδάκι.Επειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να καταβάλλετε το 50% της αξίας της παραγγελίας...

Μαρτυρικό βραχιόλι "Μαμά-Νονά" με πέρλα στέμμα και λουλουδάκι

5,00€

Βραχιόλι σε χρυσό χρώμα με κοπτικό πλέξιγκλας, σταυρουδάκι, χαντρούλες και πέρλα με στέμμα!Επειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να καταβάλλετε το 50% της αξίας της παραγγελίας...

Μαρτυρικό βραχιολάκι με πλέξιγκλας και καρδούλα "Μαμά-Νονά"

5,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι φτιαγμένο από κηρωμένο κορδονάκι, στρογγυλό πλέξιγκλας σε χρυσό χρώμα, μεταλλική καρδούλα με σμάλτο, λουλουδάκια και σταυρουδάκι!Επειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να καταβά..

Μαρτυρικό βραχιολάκι "Μπαμπάς-Νονός" με πλέξιγκλας και μουστάκι

5,00€

Βραχιολάκι από κηρωμένο σχοινί με πλέξιγκλας στρογγυλό, μουστάκι, ματάκι και σταυρουδάκι σε χρυσό χρώμα.Επειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να καταβάλλετε το 50% της αξίας της παραγγελίας...

Μαρτυρικό μπρελόκ χρυσό "Μαμά-Νονά" περλίτσα με στέμμα και φουντίτσα

5,00€

Ένα ιδιαίτερο μπρελόκ για μαρτυρικό σε χρυσό χρώμα με στρογγυλό πλέξιγκλας που γράφει νονά ή μαμά με φουντίτσα στο κάτω μέρος και περλίτσα με στέμμα, χαντρούλα και σταυρουδάκι.Συνολικό μάκρος 10,5cmΕπ..

Μαρτυρικό μπρελόκ με ξύλινο κοπτικό και φουντίτσα

5,00€

Μαρτυρικό μπρελόκ σε χρυσό χρώμα, με ξύλινο κοπτικό μαμά, μπαμπάς και νονός με σταυρουδάκι,γκρο κορδελίτσα και φουντίτσα στο κάτω μέρος.Συνολικό μάκρος 12,5cm περίπουΕπειδή είναι χειροποίητο είδος θα ..

Μαρτυρικό μπρελόκ "Μαμά-Νονά" ξύλινες χάντρες και φουντίτσα

5,00€

Μαρτυρικό μπρελόκ σε χρυσό χρώμα, με ξύλινες χάντρες σε βεραμάν και λευκό με πλέξιγκλας και φουντίτσα βεραμάν.Συνολικό μάκρος 11,5cm περίπουΕπειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να καταβάλλετε το 5..

Μαρτυρικό μπρελόκ χρυσό "Νονός-Μπαμπάς" με χέρι Hamsa

5,00€

Ένα ιδιαίτερο μπρελόκ για μαρτυρικό σε χρυσό χρώμα με στρογγυλό πλέξιγκλας που γράφει Νονός ή μπαμπάς με σταυρουδάκι στο κάτω μέρος και χαντρούλες  με μεταλλικό χέρι Hamsa.Συνολικό μάκρος 9cmΕπει..

Μαρτυρικό βραχιολάκι σιέλ με σταυρουδάκι ασημί (50τμχ)

30,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι από κηρωμένο κορδονάκι και χαντρούλες σε σιέλ χρώμα και ασημί σταυρουδάκι.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα έτοιμαγια να τα μοιράσετε!..

Μαρτυρικά βραχιολάκι χρυσό με σταυρουδάκι (25τεμ)

19,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι σε χρυσό χρώμα με κρικάκι μπροστά όπου κρέμεται ένα σταυρουδάκι. Ένα ιδιαίτερο μαρτυρικό για την βάπτιση του μωρού σας!Διαστάσεις 6,5cm..

Μαρτυρικά μπρελόκ με δαντελίτσα μπεζ άμμου (25τεμ)

21,00€

Μαρτυρικά μπρελόκ με δαντελίτσα και σταυρουδάκι με σμάλτο.Αν θέλετε διαφορετικό χρώμα την κορδελίτσα ή το σταυρουδάκι μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2610-622510 ή να το γράψετε στα σχόλια της..

Μαρτυρικό βραχιολάκι μπάρα χρυσή-ματάκι σιέλ (25τεμ)

19,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι από κηρωμένο κορδονάκι 1mm σε σιέλ χρώμα, μεταλλική χρυσή μπάρα με ματάκι και σταυρουδάκι στην άκρη.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα ..

Μαρτυρικό βραχιολάκι μπάρα-ματάκι (25τεμ)

21,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι-χειροπέδα με σχέδιο ματάκι με επίστρωση σμάλτου και σταυρουδάκι σε δύο αποχρώσεις, χρυσό και ροζ χρυσό!Ένα ιδιαίτερο μαρτυρικό για την βάπτιση του μωρού σας!Διαστάσεις 6cm..

Μαρτυρικά βραχιολάκι καφέ με χρυσό σταυρό ματάκι (50τεμ)

29,00€

Μαρτυρικά βραχιολάκια σε καφέ χρώμα με χρυσό σταυρουδάκι και ματάκι.Ένα βραχιολάκι που θα φορέσουν οι καλεσμένοι σας και θα το κρατήσουν σαν μικροδωράκι απο την βάπτιση του μωρού σας!Τα μαρτυρικά θα σ..

Μαρτυρικό καφέ βραχιολάκι μπάρα χρυσή-ματάκι (25τεμ)

19,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι από κηρωμένο κορδονάκι 1mm καφέ, μεταλλική χρυσή μπάρα με ματάκι και σταυρουδάκι στην άκρη.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα στα ίδια ..

Μαρτυρικά βραχιολάκι με δαντελίτσα χρυσό σταυρουδάκι-ματάκι (50τεμ)

29,00€

Μαρτυρικά βραχιολάκι με κηρωμένο 1mm σε χρώμα κραφτ, ματόχαντρο μπλέ, δαντελίτσα πλεκτή γαλάζια και ένα ιδιαίτερο σταυρουδάκι σε χρυσό χρώμα.Μπορούμε να σας το φτιάξουμε με ότι συνδυασμούς χρωμάτων τα..

Μαρτυρικό βραχιολάκι με φουντίτσα-ασημί σταυρουδάκι (50τεμ)

33,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι με κηρωμένο κορδονάκι 1mm σε γκρί χρώμα, φουντίτσα λευκή, ασημί σταυρουδάκι και χαντρούλα πέρλα γκρί.Επικοινωνήστε μαζί μας 2610-622-510 αν θέλετε σε άλλο χρώμα το κορδονάκι ή την..

Μαρτυρικά βραχιολάκι με περλίτσα και δαντέλα (50τεμ)

22,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι με κηρωμένο κορδονάκι, περλίτσα,δαντέλα πλεκτή και σταυρουδάκι περαστό.Μπορούμε να σας φτιάξουμε με ότι συνδυασμούς χρωμάτων ταιριάζει στην βάπτιση του μωρού σας!Αν θέλετε κάτι δι..

Μαρτυρικά βραχιολάκι με ματάκι και ριγέ κορδελίτσα (50τεμ)

27,00€

Μαρτυρικό φτιαγμένο με κηρωμένο κορδονάκι 1mm σε κραφτ χρώμα, ματόχαντρο, ριγέ κορδελίτσα μπλέ-τυρκουάζ και μεταλλικό σταυρουδάκι σε μπρονζέ χρώμα.Μπορούμε να σας φτιάξουμε με ότι χρώμα κορδονάκι ή στ..

Μαρτυρικά φιλντιρέ κορδέλα-σχοινί με χρυσό σταυρουδάκι (50τεμ)

23,00€

Μαρτυρικό με βεραμάν φιλντιρέ κορδέλα 7mm, κορδονάκι γιούτα και σταυρουδάκι χρυσό χρώμα μικρό.Μπορούμε να σας φτιάξουμε σε ότι χρώμα κορδελίτσες θέλετε ταιριάζει στην βάπτιση του μωρού σας!Αν θέλετε κ..

Μαρτυρικά μπεγλέρι μεταλλική φατσούλα (25τεμ)

29,00€

Μαρτυρικά μπεγλέρι με χαντρούλες σε μπλέ αποχρώσεις, κορδονάκι κηρωμένο 1mm σε κραφτ χρώμα, μεταλλικό σταυρουδάκι ασημί και μια μεταλλική χαμογελαστή φατσούλα!Πολύ όμορφα για να τα ταιριάξετε με ότι θ..

Μαρτυρικά μπρελόκ με κορδονάκι-φουντίτσα (25τεμ)

26,00€

Μαρτυρικά μπρελόκ με τρίκλωνο βεραμάν κορδόνι, φουντίτσα εκρού και σταυρουδάκι σε χρυσό χρώμα.Πολύ όμορφα για να ταιριάξουν με ότι θέμα έχετε στη βάπτιση και να μείνει ένα ωραίο αναμνηστικό για τους κ..

Μαρτυρικά βραχιολάκι με ποδήλατο (50τεμ)

35,00€

Μαρτυρικά βραχιολάκι με κηρωμένο κορδονάκι 1mm σε γκρί χρώμα, μεταλλικό ποδηλατάκι, μπλε ριγέ χαντρούλα και σταυρουδάκι μεταλλικό ασημί.Πολύ όμορφα αν έχετε θέμα βάπτισης το ποδήλατο και να μείνει ένα..

Μαρτυρικά βραχιολάκι σεβρόν κορδέλα-κόκκινη χάντρα (50τεμ)

22,00€

Μαρτυρικά βραχιολάκι με κηρωμένο κορδονάκι ενός χιλιοστού, κορδελίτσα σεβρόν, κόκκινη ξύλινη χαντρούλα και σταυρουδάκι μεταλλικό χρυσό.Μια πολύ ωραία ιδέα για τους καλεσμένους της βάπτισης που θα το φ..

Μαρτυρικά βραχιολάκι σεβρον κορδέλα-ριγέ χάντρα (50τεμ)

25,00€

Μαρτυρικά βραχιολάκι με κηρωμένο κορδονάκι ενός χιλιοστού, κορδελίτσα σεβρόν, ριγέ χαντρούλα και σταυρουδάκι μεταλλικό ασημί.Μια πολύ ωραία ιδέα για τους καλεσμένους της βάπτισης που θα το φορέσουν κα..

Μαρτυρικό βραχιολάκι λευκό σταυρουδάκι ριγέ χάντρα (50τεμ)

35,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι από κορδονάκι 1mm, φουντίτσα, λευκό σταυρουδάκι και ριγέ χαντρούλα.Βγαίνει σε σετ των 50 τεμαχίων.Όλα τα υλικά βγαίνουν και σε άλλα χρώματα που μπορεί να ταιριάζουν καλύτερα στη β..

Μαρτυρικά βραχιολάκια με μουστάκι μπλε χρώμα (50τεμ)

28,00€

Μαρτυρικά βραχιολάκια με κηρωμένο κορδόνακι 1mm σε λευκό χρώμα, μπλε σταυρουδάκι και μουστάκι συνθετικό.Επικοινωνήστε μαζί μας 2610-622-510 αν θέλετε σε άλλο χρώμα τις κορδέλες ή το σταυρουδάκι ή μπορ..

Μαρτυρικά βραχιολάκι με πιπίλα (50τεμ)

28,00€

Μαρτυρικά βραχιολάκι με κηρωμένο κορδονάκι 1mm σε λευκό χρώμα, πιπίλα μεταλλική, μπλε χαντρούλα και σταυρουδάκι μεταλλικό.Πολύ όμορφα για να ταιριάξουν με ότι θέμα έχετε στη βάπτιση και να μείνει ένα ..

Μαρτυρικά κράφτ-σιέλ βραχιολάκι με φουντίτσα (50τεμ)

33,00€

Μαρτυρικά βραχιολάκι με κηρωμένο κορδονάκι ενός χιλιοστού, φίλντισι σιέλ σταυρουδάκι, περλίτσα σιέλ και φουντίτσα ιβουάρ.Όλα τα υλικά βγαίνουν και σε άλλα χρώματα που μπορεί να ταιριάζουν καλύτερα στη..

Μαρτυρικά γκρι βεραμάν χαντρούλες (50τεμ)

27,00€

Μαρτυρικά με μεταλλικό πικέ σταυρουδάκι σε ασημί χρώμα, κορδονάκι κηρωμένο γκρί ανοιχτό 1,5cm και κεραμικές χαντρούλες σε βεραμάν και γκρί χρώμα με κορδόνι βαμβακερό πλεξίδα!Χρόνος παράδοσης 10-15 ημέ..

Μαρτυρικά βραχιολάκι μπρονζέ με φουντίτσα (25τεμ)

20,00€

Μαρτυρικά βραχιολάκι με κηρωμένο κορδονάκι ενός χιλιοστού, μπρονζέ κρεμαστό σταυρουδάκι, ματόχαντρο μπλε, φουντίτσα ιβουάρ και φιογκάκι στα ίδια χρώματα.Μια πολύ ωραία ιδέα για τους καλεσμένους της βά..

Μαρτυρικά στέμμα υφασμάτινο λαχανί (50τεμ)

24,00€

Μαρτυρικά από ποντικοουρά και κορδονάκι κηρωμένο πάχους ενός χιλιοστού με κολλημένο στέμμα λαχανί και διάφανο σταυρουδάκι!Στη φωτογραφία είναι πολλοί συνδυασμοί, αν θέλετε κάτι διαφορετικό πάρτε μας έ..

Μαρτυρικά καρώ με διάφανο σταυρουδάκι (50τεμ)

18,00€

Όμορφο διακριτικό μαρτυρικό με σταυρουδάκι κοκκάλινο συνθετικό με καρώ κορδελίτσα!Αν θέλετε κάτι διαφορετικό πάρτε μας ένα τηλέφωνο στο 2610-622-510 ή γράψτε το σαν σχόλιο στην παραγγελία σας.Χρόνος π..

Μαρτυρικά σατέν κορδέλες διάφανος σταυρός (50τεμ)

15,00€

Μαρτυρικά με κορδελίτσες σατέν πάχους τριών χιλιοστών και διάφανο στενόμακρο σταυρουδάκι!Μπορούμε να σας φτιάξουμε ότι χρώμα σταυρουδάκι θέλετε με ότι συνδυασμούς χρωμάτων ταιριάζει στην βάπτιση του μ..

Μαρτυρικά βραχιολάκια με περλίτσα σιέλ (50τεμ)

20,00€

Μαρτυρικά βραχιολάκια με κηρωμένο κορδονάκι 1mm,  σταυρουδάκι μίνι σε ασημί χρώμα και σιέλ περλίτσες.Βγαίνει σε σετ των 50 τεμαχίων.Όλα τα υλικά βγαίνουν και σε άλλα χρώματα που μπορούν να ταιριά..

Μαρτυρικό βραχιολάκι πορτοκάλι λαχανί (50τεμ)

20,00€

Μαρτυρικό φτιαγμένο από κηρωμένο γορδονάκι 1mm ,χαντρούλες συνθετικές και σταυρουδάκι φίλντισι.Ένα βραχιολάκι που θα φορέσουν οι καλεσμένοι σας και θα το κρατήσουν σαν μικροδωράκι απο την βάπτιση του ..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 65 από 65 συνολικά (1 Σελ.)