ΕΣΠΑ

Καλάθια-Καφάσια-Δίσκοι

Καλάθια-Καφάσια-Δίσκοι

Διακοσμητικό καλάθι ψάθινο μπεζ-λαδί με φουντίτσες

16,90€

Ψάθινο καλάθι για την αποθήκευση διαφόρων αντικειμένων, όπως παιχνίδια, βρεφικών προϊόντων, φυτών σε γλάστρα ή ακόμα μπορείτε να τοποθετήστε περιοδικά και εφημερίδες!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και ..

Διακοσμητικό καλάθι ψάθινο μαύρο-μπεζ

9,90€

Ψάθινο καλάθι δίχρωμο για την αποθήκευση διαφόρων αντικειμένων, όπως μικρών παιχνιδιών ή φυτών σε γλάστρα...

Διακοσμητικό καλάθι ψάθινο λευκό-μπεζ

9,90€

Ψάθινο καλάθι δίχρωμο για την αποθήκευση διαφόρων αντικειμένων, όπως μικρών παιχνιδιών ή φυτών σε γλάστρα...

Διακοσμητικό καλάθι ψάθινο με εκρού φουντίτσες

16,90€

Ψάθινο καλάθι για την αποθήκευση διαφόρων αντικειμένων, όπως παιχνίδια, βρεφικών προϊόντων, φυτών σε γλάστρα ή ακόμα μπορείτε να τοποθετήστε περιοδικά και εφημερίδες!..

Κασπώ ψάθινο καφέ με χερούλια

13,90€

Κασπώ ψάθινο σε καφέ ανοιχτό χρώμα με χερουλάκια δεξιά και αριστερά.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να φυτέψετε ή ως καλαθάκι για να βάλετε μικροπραγματάκια...

Καλάθι ψάθινο μπλε-πράσινο με χεράκια

29,80€

Καλάθι ψάθινο σε αποχρώσεις μπλε και πράσινες με χεράκια...

Καλάθι ψάθινο στρογγυλό

10,90€

Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε μεγαλύτερα μεγέθη, στο εσωτερικό του έχει πλαστικό όπου μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και για κασπώ να βάλετε γλαστρούλα...

Καλάθι ψάθινο με χόρτο και ζελατίνη

8,95€

Διαστάσεις 30cm x 22cm x 10cm ύψος..

Καφάσι ξύλινο λευκό Νο1

6,90€

Διαστάσεις 28,5cm x 21,5cm x 6cm ύψος..

Καλάθι πλεκτό καφέ-κίτρινο

5,95€

Καλάθι στρογγυλό πλεκτό σε καφέ με κίτρινο χρώμα στο πάνω μέρος.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε μεγαλύτερα μεγέθη αν θέλετε να συνδυάσετε...

Καλαθάκι μεταλλικό κρεμαστό με λουλούδια

7,80€

Καλαθάκι-κασπώ μεταλλικό κρεμαστό με σχέδιο λουλούδια στο μπροστινό μέρος.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να βάλετε μικρά γλαστράκια ή πρασινάδες και να το κρεμάσετε στον τοίχο σας!..

Καλάθι ψάθινο λαχανί

5,90€

Διαστάσεις 25cm x 19,5cm x 8,5cm ύψος..

Καλάθι πλεκτό λιλά

5,90€

Ένα ιδιαίτερο πλεκτό καλαθάκι σε λιλά χρώμα ιδανικό  για να βάλετε δωράκι και να το προσφέρετε ή ακόμα και τα καλλυντικά σας!Διαστάσεις 25,5cm x 16,5cm x 9cm ύψος..

Κουτί ξύλινο ανοιχτό διακοσμητικά συρταράκια καφέ μικρό

12,30€

Κουτί ξύλινο ανοιχτό σε λευκό με διακοσμητικά συρταράκια που μοιάζουν σαν αληθινά σε καφέ χρώμα.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε μεγαλύτερα μεγέθη αν θέλετε να συνδυάσετε.Διαστάσεις 32cm x 13cm x ..

Κουτί ξύλινο ανοιχτό διακοσμητικά συρταράκια

12,30€

Κουτί ξύλινο ανοιχτό σε λευκό χρώμα με διακοσμητικά συρταράκια που μοιάζουν σαν αληθινά σε βεραμάν χρώμα...

Καλάθι ψάθινο οβάλ δίχρωμο

5,90€

Καλάθι ψάθινο σε οβάλ σχήμα δίχρωμο!Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να βάλετε μικρά μπουκαλάκια με ποτά ή βαζάκια με γλυκά και να το προσφέρετε!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε κι άλλα ψάθινα καλαθάκι..

Καφάσι ξύλινο"Farm fresh.."

10,80€

Καφάσι φτιαγμένο από ξύλο φυσικό χρώμα σε μικρό μέγεθος και σχοινί για χερουλάκια.Στο μπροστινό του μέρος γράφει "FARM FRESH FRUITS & VEGETABLES" με πράσινα γράμματα!..

Καφάσι ξύλινο φυσικό μικρό

4,10€

Καφασάκι ξύλινο σε φυσικό χρώμα, μπορείτε να το διακοσμήσετε με κορδελίτσες ή ακόμα και να το βάψετε.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα χρώματα.Διαστάσεις 21cm x 15cm x 11cm..

Καφάσι ξύλινο μικρό φυσικό

5,50€

Καφασάκι ξύλινο σε φυσικό χρώμα, μπορείτε να το διακοσμήσετε με κορδελίτσες ή ακόμα και να το βάψετε.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα χρώματα.Διαστάσεις 22cm x 14cm x 8cm..

Ποδήλατο μεταλλικό με κασπώ ξύλινο

6,70€

Μεταλλικό ποδήλατο με κασπώ ξύλινο σε καφέ και λευκό χρώμα.\Μπορείτε να βάλετε ένα μικρό γλαστράκι στο κασπώ ή ένα κακτάκι!Διαστάσεις 9cm x 21cm περίπου x 10,5cm ύψος..

Ψάθινο καλάθι στενόμακρο

3,00€

Ψάθινο στενόμακρο καλάθι σε εκρού με σομόν χρώμα με πλαστική επένδυση όπου μπορείτε να φυτέψετε λουλουδάκια.Διαστάσεις 25cm x 12,5cm x 10cm ύψος...

Καλάθι ψάθινο οβάλ πράσινη ρίγα

8,90€

Καλάθι ψάθινο οβάλ με χεράκι σε καφέ γκρί απόχρωση με πράσινη ρίγα στο πάνω μέρος.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να βάλετε μικρά μπουκαλάκια με ποτά ή βαζάκια με γλυκά και να το προσφέρετε!Στην ίδ..

Δίσκος ξύλινος με χάντρες

6,90€

Δίσκος ξύλινος με χάντρες στο μπροστινό του μέρος σε αποχρώσεις μπεζ με καφέ και λευκό χρώμα.Μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό να βάλετε μέσα κεριά με πετρούλες ή λουλουδάκια ή για σερβί..

Καλάθι ψάθινο οβάλ καφέ

8,70€

Καλάθι ψάθινο πλεκτό σε οβάλ σχήμα και καφέ χρώμα με χεράκι για  να το πιάνετε.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να βάλετε μικρά μπουκαλάκια με ποτά ή βαζάκια με γλυκά και να το προσφέρετε!..

Βάση γλυκών 3 επίπεδα

4,20€

Χάρτινη βάση για γλυκάκια με τρία επίπεδα σε λευκό χρώμα με πουά χρυσό.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε βάπτιση για να βάλετε πάνω cupcake και να στολίσετε το candybar ή για διακόσμηση σε πάρτυ!Διαστ..

Ξύλινο διακοσμητικό καροτσάκι garden

5,20€

Διακοσμητικό ξύλινο καροτσάκι με περιστρεφόμενες ρόδες σε φυσικό με πράσινο χρώμα.Μπορείτε να βάλετε εσωτερικά λουλουδάκια φτιάχνοντας μια όμορφη σύνθεση.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε μεγαλύτερ..

Καφασάκι ξύλινο καφέ σκούρο

2,95€

Καφάσι φτιαγμένο από ξύλο σε καφέ σκούρο  χρώμα.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε μεγαλύτερα μεγέθη όπου μπορείτε να τα συνδυάσετε...

Καφασάκι ξύλινο κόκκινο μικρό

2,95€

Καφάσι φτιαγμένο από ξύλο σε κόκκινο χρώμα.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε μεγαλύτερα μεγέθη όπου μπορείτε να τα συνδυάσετε...

Καφάσι ξύλινο καφέ

2,95€

Καφάσι φτιαγμένο από ξύλο σε καφέ χρώμα.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε μικρότερα μεγέθη όπου μπορείτε να τα συνδυάσετε...

Καλάθι ψάθινο με χεράκια

7,90€

Καλάθι ψάθινο σε δύο αποχρώσεις πράσινο με μπεζ και ροζ με μπεζ και σάπιο μήλο και χεράκια στο πλάι.Ιδανικό για να αποθηκεύσετε τα καλλυντικά σας, βούρτσες ή διάφορα άλλα είδη για το μπάνιο σας και όχ..

Καλάθι ψάθινο κόκκινο 31x9,5cm

2,95€

Διαστάσεις 31cm άνοιγμα x 9,5cm ύψος..

Κασπώ ψάθινο κόκκινο μικρό

1,10€

Κασπώ ψάθινο σε κόκκινο χρώμα, ιδανικό για να βάλετε μικρό γλαστράκι και να διακοσμήσετε τον χώρο σας!Διαστάσεις 10cm άνοιγμα  x 8cm ύψος..

Δίσκος ξύλινος λευκός μεγάλος με σχέδια περιμετρικά Δίσκος ξύλινος λευκός μεγάλος με σχέδια περιμετρικά
Προσφορά

Δίσκος ξύλινος λευκός μεγάλος με σχέδια περιμετρικά

5,00€6,20€

Δίσκος φτιαγμένος από ξύλο σε λευκό χρώμα με σχέδια περιμετρικά.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως σουπλά για κασπώ ή ακόμα και να φτιάξετε μια όμορφη σύνθεση με λουλούδια συνδυάζοντάς το με τα μικρότε..

Δισκάκι ξύλινο λευκό μεσαίο με διάτρητα λουλουδάκια Δισκάκι ξύλινο λευκό μεσαίο με διάτρητα λουλουδάκια
Προσφορά

Δισκάκι ξύλινο λευκό μεσαίο με διάτρητα λουλουδάκια

3,19€4,40€

Δισκάκι φτιαγμένο από ξύλο σε λευκό χρώμα με διάτρητα λουλουδάκια περιμετρικά.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως σουπλά για κασπώ ή ακόμα και να φτιάξετε μια όμορφη σύνθεση με λουλούδια συνδυάζοντάς το..

Δισκάκι ξύλινο λευκό μικρό με διάτρητα λουλουδάκια Δισκάκι ξύλινο λευκό μικρό με διάτρητα λουλουδάκια
Προσφορά

Δισκάκι ξύλινο λευκό μικρό με διάτρητα λουλουδάκια

3,18€3,95€

Δισκάκι φτιαγμένο από ξύλο σε λευκό χρώμα με διάτρητα λουλουδάκια περιμετρικά.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως σουπλά για κασπώ ή ακόμα και να φτιάξετε μια όμορφη σύνθεση με λουλούδια συνδυάζοντάς το..

Ξύλινο καφάσι με μεταλλικά κουβαδάκια

12,95€

Καφάσι σε γκρί χρώμα φτιαγμένο από ξύλο με τέσσερα μεταλλικά κασπουδάκια διαστάσεων 11,5cm x 9cm ύψος.Στην άκρη έχει χεράκια από σχοινί.Μπορείτε να φυτέψετε μικρά λουλουδάκια και να διακοσμήσετε τον χ..

Ξύλινο καφάσι με μεταλλικά κουβαδάκια

10,50€

Καφασάκι σε γκρί χρώμα φτιαγμένο από ξύλο με έξι μεταλλικά κασπουδάκια διαστάσεων 8cm x 7cm ύψος.Στην άκρη έχει χεράκια από σχοινί.Μπορείτε να φυτέψετε μικρά λουλουδάκια και να διακοσμήσετε τον χώρο σ..

Καφάσι ξύλινο λευκό

5,90€

Καφασάκι φτιαγμένο από ξύλο σε λευκό χρώμα όπου μπορείτε να το βάψετε ή να το ζωγραφίσετε.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε μεγαλύτερα μεγέθη όπου μπορείτε να τα συνδυάσετε...

Καφάσι ξύλινο λευκό

5,40€

Καφασάκι φτιαγμένο από ξύλο σε λευκό χρώμα όπου μπορείτε να το βάψετε ή να το ζωγραφίσετε.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε μεγαλύτερα μεγέθη όπου μπορείτε να τα συνδυάσετε...

Καφάσι ξύλινο καφέ μικρό

3,70€

Καφασάκι φτιαγμένο από ξύλο σε καφέ χρώμα.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε μεγαλύτερα μεγέθη όπου μπορείτε να τα συνδυάσετε.Διαστάσεις 24,5cm x 14,5cm x 7,5cm ύψος..

Ψάθινο καλάθι καφέ με χεράκια μικρό

5,90€

Διαστάσεις 26cm x 12cm ύψος χωρίς τα χεράκια..

Δίσκος ξύλινος Francaise με χεράκια

11,60€

Διαστάσεις 40cm x 30cm x 5cm..

Δίσκος ξύλινος με πινακίδες μαγαζιών

8,60€

Διαστάσεις 38cm x 25,5cm x 4cm..

Καλάθι χωνάκι κρεμαστό

0,85€

Καλαθάκι χωνάκι κρεμαστό σε καφέ χρώμα.Μπορείτε να το κρεμάσετε στον τοίχο σας βάζοντας λουλουδάκια εσωτερικά.Διαστάσεις 9cm x 16,5cm με τον κρίκο..

Καλάθι στρογγυλό κρεμαστό

0,95€

Καλαθάκι ψάθινο κρεμαστό στρογγυλό σε καφέ χρώμα.Μπορείτε να το κρεμάσετε στον τοίχο σας και να βάλετε λουλουδάκια φτιάχνοντας μια μικρή σύνθεση!Διαστάσεις 13,5cm x 16cm με το κρικάκι..

Καλάθι πτυσσόμενο υφασμάτινο εκρού 29cm x 20cm Καλάθι πτυσσόμενο υφασμάτινο εκρού 29cm x 20cm
Προσφορά

Καλάθι πτυσσόμενο υφασμάτινο εκρού 29cm x 20cm

3,80€4,90€

Καλάθι πτυσσόμενο από ύφασμα σε εκρού χρώμα με επένδυση εσωτερικά από συνθετικό υλικό και χεράκια στο πλάι.Ιδανικό για αποθήκευση μικροαντικειμένων.Διαστάσεις 29cm x 20cm ύψος..

Καλαθάκι πτυσσόμενο υφασμάτινο κύκλοι μαύροι-εκρού 16,5x17cm Καλαθάκι πτυσσόμενο υφασμάτινο κύκλοι μαύροι-εκρού 16,5x17cm
Προσφορά

Καλαθάκι πτυσσόμενο υφασμάτινο κύκλοι μαύροι-εκρού 16,5x17cm

2,21€2,95€

Καλαθάκι πτυσσόμενο από ύφασμα με επένδυση εσωτερικά από συνθετικό υλικό και χεράκια στο πλάι.Ιδανικό για να αποθηκεύσετε τα καλλυντικά σας, βούρτσες ή διάφορα άλλα είδη για το μπάνιο σας.Διαστάσεις 1..

Καλάθι πτυσσόμενο υφασμάτινο ριγέ καφέ-εκρού Καλάθι πτυσσόμενο υφασμάτινο ριγέ καφέ-εκρού
Προσφορά

Καλάθι πτυσσόμενο υφασμάτινο ριγέ καφέ-εκρού

2,25€3,20€

Καλαθάκι πτυσσόμενο από ύφασμα ριγέ με επένδυση εσωτερικά από συνθετικό υλικό και χεράκια στο πλάι.Ιδανικό για να αποθηκεύσετε τα καλλυντικά σας, βούρτσες ή διάφορα άλλα είδη για το μπάνιο σας...

Καλάθι υφασμάτινο πτυσσόμενο ριγέ μπλέ-λευκό Καλάθι υφασμάτινο πτυσσόμενο ριγέ μπλέ-λευκό
Προσφορά

Καλάθι υφασμάτινο πτυσσόμενο ριγέ μπλέ-λευκό

2,25€3,20€

Καλάθι πτυσσόμενο από ύφασμα ριγέ με επένδυση εσωτερικά από συνθετικό υλικό με χεράκια στο πλάι.Ιδανικό για να αποθηκεύσετε τα καλλυντικά σας, βούρτσες ή διάφορα άλλα είδη για το μπάνιο σας.Διαστάσεις..

Τελαράκια ξύλινα ορθογώνια σετ 3τεμ.

9,60€

Τελαράκια φτιαγμένα από ξύλο σε φυσικό χρώμα σε τρία διαφορετικά μεγέθη.Μπορείτε να τα ζωγραφίσετε ή να τους περάσετε ντεκουπάζ και να τα χρησιμοποιήσετε για διακόσμηση!Διαστάσεις μικρού 15,8cm x 10cm..

Δίσκος ξύλινος"If you can dream it,you can do it"

14,75€

Δίσκος φτιαγμένος από ξύλο, βαμμένος σε πετρόλ χρώμα και μηνυματάκι στο κέντρο που γράφει "If you can dream it,you can do it"Μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό να βάλετε μέσα κεριά με πετ..

Δίσκος ξύλινος"worry less smile more!"

14,75€

Δίσκος φτιαγμένος από ξύλο, βαμμένος σε σάπιο μήλο και μηνυματάκι στο κέντρο που γράφει "worry less smile more!"Μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό να βάλετε μέσα κεριά με πετρούλες ή λουλ..

Καφασάκια ξύλινα σετ 3 τεμ.

7,20€

Καφασάκια ορθογώνια φτιαγμένα από ξύλο σε φυσικό χρώμα σε τρία μεγέθη.Μπορείτε να τα ζωγραφίσετε, να περάσετε ντεκουπάζ ή να κολλήσετε κορδελίτσες, κουμπάκια ή καρπούς.Διαστάσεις μικρού 15,8cm x 8cm x..

Δισκάκια ξύλινα μικρά σετ 2τεμ.

5,30€

Δισκάκια φτιαγμένα από ξύλο σε φυσικό χρώμα.Μπορείτε να τα ζωγραφίσετε, να τους περάσετε ντεκουπάζ ή να τα στολίσετε με κορδελάκια και φτιάξτε πρωτότυπους δίσκους!Διαστάσεις μικρού 18,5cm x 11cm x 5cm..

Δίσκος ξύλινος στενόμακρος λευκός

5,85€

Δίσκος στενόμακρος φτιαγμένος από ξύλο και βαμμένος σε λευκό χρώμα.Μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό και να βάλετε μέσα κεριά και πετρούλες ή να βάλετε τα χειροποίητα γλυκά σας που θέλετ..

Δίσκος ξύλινος μακρόστενος

6,20€

Δίσκος φτιαγμένος από ξύλο σε φυσικό χρώμα στενόμακρος.Μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό και να βάλετε μέσα κεριά και πετρούλες ή να βάλετε τα χειροποίητα γλυκά σας που θέλετε να τα προσ..

Καφασάκι ξύλινο

6,40€

Καφασάκι φτιαγμένο από ξύλο σε φυσικό χρώμα, μπορείτε να το βάψετε ή να κολλήσετε κορδέλες.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε κι άλλα καφασάκια που μπορείτε να συνδυάσετε και να διακοσμήσετε τον χώρο σας.Δ..

Καφασάκι ξύλινο με σχοινάκια

4,80€

Καφασάκι ξύλινο σε φυσικό χρώμα με σχοινάκια στο πλάι για να το πιάνετε.Μπορείτε να το βάψετε, να του κολλήσετε κορδελάκια ή να βάλετε λουλουδάκια και να ομορφύνετε τον χώρο σας!Διαστάσεις 21cm x 9,5c..

Καλάθι κλαδένιο λευκό

4,50€

Διαστάσεις 23cm x 4,5cm ύψος(χωρίς τα χεράκια)..

Ξύλινος δίσκος με χερούλια

13,90€

Δίσκος ξύλινος με χερούλια και περίεργο κόψιμο στο σχέδιο του.Μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό και να βάλετε μέσα κεριά και πετρούλες ή να βάλετε τα χειροποίητα γλυκά σας που θέλετε να ..

Γλαστράκι πλαστικό

1,45€

Γλαστράκι πλαστικό σε πολλά και χαρούμενα χρώματα για να φυτέψετε λουλουδάκια,να βάλετε κακτάκια ή να τα χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικά στην βάπτιση του μωρού σας!..

Κουβαδάκι μεταλλικό ανάγλυφα λουλουδάκια

1,01€

Μεταλλικό κουβαδάκι με ανάγλυφα λουλουδάκια και ξύλο στο χεράκι για να πιάνετε εύκολα.Βγαίνει σε έξι χαρούμενα χρώματα και πωλούνται σε σετ..Κάντε τα γλαστράκια και στολίστε το χώρο σας ή φτιάξτε ..

Κουβαδάκι μεταλλικό πουά

1,16€

Μεταλλικό κουβαδάκι πουά με ξύλο στο χεράκι για να πιάνετε εύκολα.Βγαίνει σε έξι χαρούμενα χρώματα και πωλούνται σε σέτ..Κάντε τα γλαστράκια και στολίστε το χώρο σας ή φτιάξτε τα μπομπονιέρες γεμί..

Κουβαδάκι μεταλλικό ριγέ

1,01€

Μεταλλικό κουβαδάκι ριγέ με ξύλο στο χεράκι για να πιάνετε εύκολα.Βγαίνει σε έξι χαρούμενα χρώματα και πωλούνται σε σετ..Κάντε τα γλαστράκια και στολίστε το χώρο σας ή φτιάξτε τα μπομπονιέρες γεμίζοντ..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 65 από 65 συνολικά (1 Σελ.)