ΕΣΠΑ

Κουτάκια για μπομπονιέρες

Κουτάκια για μπομπονιέρες

Κουτάκι ζελατίνης μαξιλάρι 15x8x3cm

0,55€

Κουτί ζελατίνης πτυσσόμενο σε στυλ μαξιλάρι, ιδανικό για να βάλετε κουφέτα ή μικρό γλυκάκι και να το προσφέρετε.Το περιεχόμενο αποτελεί προϊόν διακόσμησης και δεν συμπεριλαμβάνεται.Το προϊόν δεν έρχετ..

Κουτάκι ζελατίνης μαξιλάρι 11,5x6,5x2,5cm

0,35€

Κουτί ζελατίνης πτυσσόμενο σε στυλ μαξιλάρι, ιδανικό για να βάλετε κουφέτα ή μικρό γλυκάκι και να το προσφέρετε.Το περιεχόμενο αποτελεί προϊόν διακόσμησης και δεν συμπεριλαμβάνεται.Το προϊόν δεν έρχετ..

Κουτάκι ζελατίνης μαξιλάρι 8x6x2cm

0,30€

Κουτί ζελατίνης πτυσσόμενο σε στυλ μαξιλάρι, ιδανικό για να βάλετε κουφέτα ή μικρό γλυκάκι και να το προσφέρετε.Το περιεχόμενο αποτελεί προϊόν διακόσμησης και δεν συμπεριλαμβάνεται.Το προϊόν δεν έρχετ..

Κουτί χάρτινο λαχανί και ξύλινο καπάκι με λουλούδια

1,39€

Κουτάκι φτιαγμένο από χοντρό χαρτόνι σε λαχανί ανοιχτό χρώμα με ξύλινο καπάκι με σχέδιο λουλούδια σε αποχρώσεις ροζ και πράσινες.Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα βάζοντας το τούλι με τα κουφέτα εσω..

Κουτί χάρτινο σιέλ με ξύλινο καπάκι σχέδιο βιτρώ

1,39€

Κουτάκι φτιαγμένο από χοντρό χαρτόνι σε σιέλ χρώμα με ξύλινο καπάκι σε βιτρώ σχέδιο.Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα βάζοντας το τούλι με τα κουφέτα εσωτερικά δένοντάς το με κορδελίτσα.Διαστάσεις 6..

Κουτί χάρτινο πτυσσόμενο λευκό με ανάγλυφα 10x10x5cm

1,15€

Κουτί πτυσσόμενο μαλακό σε λευκό χρώμα με καπάκι ιδανικό για να το φτιάξετε μπομπονιέρα ή να βάλετε δωράκι και να το προσφέρετε.Διαστάσεις 10cm x 10cm x 5cmΤο προϊόν δεν έρχεται συναρμολογημένο..

Κουτί χάρτινο πτυσσόμενο λευκό με ανάγλυφα 8x8x8cm

1,10€

Κουτί πτυσσόμενο μαλακό σε λευκό χρώμα με καπάκι ιδανικό για να το φτιάξετε μπομπονιέρα ή να βάλετε δωράκι και να το προσφέρετε.Διαστάσεις 8cm x 8cm x 8cmΤο προϊόν δεν έρχεται συναρμολογημένο..

Κουτί χάρτινο σιέλ με ξύλινο καπάκι σχέδιο boho

1,39€

Κουτάκι φτιαγμένο από χοντρό χαρτόνι σε σιέλ χρώμα με ξύλινο καπάκι σε boho σχέδιο.Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα βάζοντας το τούλι με τα κουφέτα εσωτερικά δένοντάς το με κορδελίτσα.Διαστάσεις 6c..

Κουτί ζελατίνης πτυσσόμενο τετράγωνο 6x6x6cm

0,50€

Κουτί τετράγωνο πτυσσόμενο από ζελατίνη ιδανικό για να το φτιάξετε μπομπονιέρες ή να βάλετε γλυκάκι και να το προσφέρετε δένοντάς το με κορδελίτσες.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα μεγέθη.Δια..

Κουτί πλέξιγκλας ανοιγόμενο καπάκι 5x5x5cm

1,30€

Κουτί πλέξιγκλας τετράγωνο με ανοιγόμενο καπάκι, ιδανικό για να αποθηκεύσετε μικροπραγματάκια ή να το χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε μπομπονιέρα.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε μεγαλύτερα μεγέθη..

Κουτί πλέξιγκλας ανοιγόμενο καπάκι 6x6x6cm

1,80€

Κουτί πλέξιγκλας τετράγωνο με ανοιγόμενο καπάκι, ιδανικό για να αποθηκεύσετε μικροπραγματάκια ή να το χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε μπομπονιέρα.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα μεγέθη.Διαστ..

Κουτί πλέξιγκλας ανοιγόμενο καπάκι 8x8x8cm

2,60€

Κουτί πλέξιγκλας τετράγωνο με ανοιγόμενο καπάκι, ιδανικό για να αποθηκεύσετε μικροπραγματάκια ή να το χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε μπομπονιέρα.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα μεγέθη.Διαστ..

Κουτί καρδιά πλέξιγκλας 8x8x4cm

0,81€

Κουτί πλέξιγκλας ανοιγόμενο σε σχήμα καρδιάς, ιδανικό για να το φτιάξετε μπομπονιέρα βάζοντας εσωτερικά τα κουφετάκια με λίγο τούλι.Διαστάσεις 8cm x 8cm x 4cm πάχοςΕλάχιστη ποσότητα 12 τεμάχια..

Ξύλινο Σεντούκι πειρατής 8,5x4,5x5cm

2,74€

Ξύλινο natural σεντούκι με μεταλλικό κούμπωμα διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print πειρατής. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με λίγο τούλι ή χαρτ..

Κουτάκι χάρτινο πτυσσόμενο με μονόκερο

0,95€

Κουτάκι μαλακό πτυσσόμενο χάρτινο με μονόκερο σε όμορφα χρώματα!Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε μπομπονιέρα βάζοντας εσωτερικά το τούλι με τα κουφέτα, δένοντάς το με λεπτά κορδελάκια ή ..

Κουτάκι χάρτινο με μονόκερο

0,98€

Κουτάκι χάρτινο διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print μονόκερος σε σιέλ-ροζ αποχρώσεις.Μπορείτε να φτιάξετε μια όμορφη μπομπονιέρα βάζοντας εσωτερικά τούλι με κουφετάκια και απ'έξω να το δέσετε με μια λεπ..

Κουτάκι χάρτινο με αρκουδάκι

2,20€

Κουτάκι χάρτινο με τυπωμένο αρκουδάκι!Μπορείτε να φτιάξετε μια όμορφη μπομπονιέρα βάζοντας εσωτερικά τα κουφέτα με λίγο τούλι και κορδελάκια ή σχοινάκια για να το δέσετε.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε ..

Κουτάκι χάρτινο με ελαφάκι

2,20€

Κουτάκι χάρτινο με τυπωμένο ελαφάκι!Μπορείτε να φτιάξετε μια όμορφη μπομπονιέρα βάζοντας εσωτερικά τα κουφέτα με λίγο τούλι και κορδελάκια ή σχοινάκια για να το δέσετε.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε κι..

Κουτάκι χάρτινο με μονόκερο

2,20€

Κουτάκι χάρτινο με τυπωμένο μονόκερο σε ροζ αποχρώσεις!Μπορείτε να φτιάξετε μια όμορφη μπομπονιέρα βάζοντας εσωτερικά τα κουφέτα με λίγο τούλι και κορδελάκια ή σχοινάκια για να το δέσετε.Στην ίδια κατ..

Κουτάκι χάρτινο με Panda

2,20€

Κουτάκι χάρτινο με τυπωμένο Panda!Μπορείτε να φτιάξετε μια όμορφη μπομπονιέρα βάζοντας εσωτερικά τα κουφέτα με λίγο τούλι και κορδελάκια ή σχοινάκια για να το δέσετε.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε κι ά..

Κουτάκι χάρτινο με λιονταράκι

2,20€

Κουτάκι χάρτινο με τυπωμένο λιονταράκι!Μπορείτε να φτιάξετε μια όμορφη μπομπονιέρα βάζοντας εσωτερικά τα κουφέτα με λίγο τούλι και κορδελάκια ή σχοινάκια για να το δέσετε.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε..

Κουτί ξύλινο με πλέξιγκλας καπάκι

3,00€

Κουτάκι ξύλινο ορθογώνιο βαμμένο σε λευκό χρώμα με καπάκι συρταρωτό πλέξιγκλας.Ιδανικό για να φτιάξετε προσκλητήριο για την εκδήλωσή σας!Η διακόσμηση της φωτογραφίας δεν περιλαμβάνεται.Διαστάσεις 18cm..

Ξύλινο κουτί Βέσπα

2,68€

Ξύλινο natural παραλληλόγραμο κουτί, διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print Βέσπα.Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με λίγο τούλι ή χαρτούφασμα φτιάχ..

Ξύλινο Σεντούκι Βέσπα

2,74€

Ξύλινο natural σεντούκι με μεταλλικό κούμπωμα, διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print Βέσπα.Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με λίγο τούλι ή χαρτούφ..

Κουτάκι τετράγωνο πλέξιγκλας

1,44€

Κουτάκι πλέξιγκλας σε τετράγωνο σχήμα διάφανο με καπάκι.Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα βάζοντας εσωτερικά τα κουφετάκια με λίγο ύφασμα και δένοντάς το με κορδελάκια.Διαστάσεις 6cm x 6cm x 4,8cmΕλ..

Κουτάκι χάρτινο τετράγωνο

0,53€

Κουτάκι φτιαγμένο από χαρτόνι σε τετράγωνο σχήμα σε τρία χρώματα, σιέλ, ροζ και κράφτ.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε την μπομπονιέρα του γάμου ή της βάπτισης δένοντάς το με κορδελίτσα ..

Κουτάκι χάρτινο τετράγωνο πλακέ

0,67€

Κουτάκι φτιαγμένο από χαρτόνι σε τετράγωνο σχήμα σε τέσσερα χρώματα, λευκό, σιέλ, ροζ και κράφτ.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε την μπομπονιέρα του γάμου ή της βάπτισης δένοντάς το με κ..

Αεροπλανάκι κουτάκι συνθετικό

0,82€

Κουτάκι σε σχήμα αεροπλανακι πλαστικό πολύ όμορφο για να το φτιάξετε μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας, προσθέτοντας απλά λίγο τούλι με τα κουφετάκια και δένοντάς το με λεπτά κορδελάκια.Διαστά..

Αυτοκινητάκι κουτάκι συνθετικό

0,86€

Κουτάκι σε σχήμα αυτοκινητάκι πλαστικό πολύ όμορφο για να το φτιάξετε μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας, προσθέτοντας απλά λίγο τούλι με τα κουφετάκια και δένοντάς το με λεπτά κορδελάκια.Διαστ..

Κουτάκι ξύλινο Φρίντα Κάλο

3,16€

Κουτάκι ξύλινο με την Φρίντα Κάλο!Μπορείτε να φτιάξετε μια όμορφη μπομπονιέρα βάζοντας εσωτερικά λίγο τούλι με τα κουφετάκια και δένοντάς το με μια κορδελίτσα λεπτή.Αν θέλετε να σας το ετοιμάσουμε εμε..

Χωνάκι χάρτινο μικρό

0,35€

Χωνάκι φτιαγμένο από χαρτί σε διάφορα χρώματα.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για μικροκεράσματα ή για το ρύζι στο γάμο!Διαστάσεις 6cm x 14cm ύψος..

Κουτάκι χάρτινο λευκό-χρυσό πουά 10 τεμάχια

2,90€

Κουτάκι χάρτινο σε λευκό χρώμα με πουά χρυσό σε συσκευασία των 10 τεμαχίων.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε γάμο, βάπτιση ή για πάρτυ και να βάλετε μέσα ζαχαρωτά ή ποπ κόρν για κέρασμα! 7cm x 11..

Κουτί χάρτινο μαλακό πυραμίδα

0,90€

Κουτάκι φτιαγμένο από μαλακό χαρτόνι σε ινδιάνικο στυλ!Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για μπομπονιέρες στην βάπτιση του μωρού σας βάζοντας μέσα ζαχαρωτά ή μικροδωράκια!Διαστάσεις 11,2cm x 11,2cm x 16c..

Κουτάκι μεταλλικό ζικ ζακ

1,05€

Κουτάκι μεταλλικό σε δύο όμορφα χρώματα ρόζ και βεραμάν!Βάλτε εσωτερικά με λίγο τουλάκι τα κουφέτα σας,δέστε το με κορδελάκια 3mm ή σχοινάκια και φτιάξτε μια όμορφη μπομπονιέρα!Διαστάσεις 7cm x 10cm x..

Κουτάκι μεταλλικό άγκυρες-σωσίβια

1,05€

Κουτάκι μεταλλικό με ναυτικά σχέδια.Βάλτε εσωτερικά με λίγο τουλάκι τα κουφέτα σας,δέστε το με κορδελάκια 3mm ή σχοινάκια και φτιάξτε μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας!Διαστάσεις 7c..

Κουτάκι μεταλλικό με φλαμίνγκο

1,05€

Κουτάκι μεταλλικό με ρόζ φλαμίνγκο!Βάλτε εσωτερικά με λίγο τουλάκι τα κουφέτα σας,δέστε το με κορδελάκια 3mm ή δαντελίτσες λεπτές και φτιάξτε μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας!Διαστ..

Κουτάκι χάρτινο μαλακό σκηνή

0,32€

Κουτάκι φτιαγμένο από χαρτόνι ,σκηνή!Πολύ όμορφο για να βάλετε ζαχαρωτά στην βάπτιση του μωρού σας ή να το φτιάξετε μπομπονιέρα!Η κορδελίτσα δεν περιλαμβάνεται.Διαστάσεις 7,3cm x 8cm ύψοςΕλάχιστη ποσό..

Κουτί χάρτινο μαλακό ζωάκια το τεμ.

0,32€

Κουτάκι φτιαγμένο από γυαλιστερό μαλακό χαρτόνι,πτυσσόμενο με ζωάκια στο επάνω μέρος.Μπορείτε να τα γεμίσετε με ζαχαρωτά, καραμέλες ή κουφέτα και να φτιάξετε τις μπομπονιέρες της βάπτισης του μωρού σα..

Κουτάκι ξύλινο λευκό με πλέξιγκλας καπάκι

1,04€

Κουτάκι φτιαγμένο από ξύλο βαμμένο σε λευκό χρώμα με συρόμενο καπάκι πλέξιγκλας.Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα βάζοντας εσωτερικά το τούλι με τα κουφετάκια και δένοντας κορδέλες εξωτερικά.Διαστάσ..

Κουτάκι χάρτινο λευκό τετράγωνο

0,78€

Κουτάκι φτιαγμένο από σκληρό χαρτόνι σε λευκό χρώμα.Στολίστε το με κορδελίτσα και ένα μικρό ξύλινο μοτίφ ή μπρελόκ, βάλτε μέσα τα κουφέτα και έτοιμη η μπομπονιέρα σας!Διαστάσεις 7cm x 7cm x 5cm ύψοςΕλ..

Κουτάκι τετράγωνο πλακέ ιλουστρασιόν

1,76€

Κουτάκι από σκληρό ιλουστρασιόν χαρτόνι σε μπεζ και λευκό χρώμα.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να βάλετε μέσα δωράκι, για να φτιάξετε ιδιαίτερες μπομπονιέρες και προσκλητήρια ή για να μοιράσετε τα..

Μεταλλικά βαλιτσάκια λουλούδια

1,38€

Μεταλλικά βαλιτσάκια σε βεραμάν πουά με μπουκέτο λουλούδια, ριγέ ροζ με λουλούδια και εκρού με κλουβάκι και λουλούδια.Μπορείτε να τα φτιάξετε μπομπονιέρα βάζοντας μέσα λίγο τούλι και τα κουφέτα και εξ..

Χάρτινο κουτάκι μαξιλαράκι

0,25€

Κουτάκι χάρτινο σε σχήμα μαξιλαράκι κατάλληλο για να το φτιάξετε μπομπονιέρα γάμου ή για να βάλετε το ρύζι.Μπορείτε να το στολίσετε  τυπώνοντας μια σφραγίδα με μήνυμα για τους καλεσμένους σας ή ν..

Κουτάκι ξύλινο με λεβάντες

1,69€

Κουτάκι ξύλινο με σχέδιο λεβάντες,πολύ όμορφο για να φτιάξετε μπομπονιέρες ή να φυλάξετε μικροαντικείμενα!Διαστάσεις 8,5cm x 7cm x 4cm ύψοςΕλάχιστη ποσότητα 12τεμ...

Κουτί χάρτινο μαλακό πτυσσόμενο λευκό

Κουτί χάρτινο μαλακό πτυσσόμενο λευκό

0,78€

Διαστάσεις 7cm x 15cmΕλάχιστη ποσότητα 12τεμ...

Κουτί χάρτινο μαλακό πτυσσόμενο με αλογάκι

Κουτί χάρτινο μαλακό πτυσσόμενο με αλογάκι

0,45€

Διαστάσεις 7cm x 15cmΕλάχιστη ποσότητα 25τεμ...

Κουτάκι χάρτινο με μεταφορικά μέσα

Κουτάκι χάρτινο με μεταφορικά μέσα

2,76€

Διαστάσεις 8cm x 8cm x 5cmΕλάχιστη ποσότητα 12τεμ.Χρόνος παράδοσης 10 μέρες..

Κουτί χάρτινο μαλακό πτυσσόμενο κράφτ

0,78€

Διαστάσεις 7cm x 15cmΕλάχιστη ποσότητα 12 τεμάχια..

Κουτάκι ξύλινο στρογγυλό

2,20€

Κουτάκι φτιαγμένο από ξύλο σε φυσικό χρώμα.Μπορείτε να το κάνετε ντεκουπάζ και να το φτιάξετε για μπομπονιέρα γάμου ή βάπτισης!Διαστάσεις 10cm x 4,5cmΕλάχιστη ποσότητα 12τεμάχια..

Κουτί βιβλίο κράφτ

1,58€

Κουτί βιβλίο από σκληρό χαρτόνι σε κραφτ χρώμα.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για μπομπονέρα σε γάμο ή βάπτιση τυπώνοντας μια σφραγίδα με το θέμα που θέλετε και στολίζοντας το με κορδέλες ή για να προ..

Βιβλίο χάρτινο τριαντάφυλλα μικρό

1,52€

Κουτί βιβλιαράκι χάρτινο πολύ όμορφο για να το φτιάξετε μπομπονιέρα ή προσκλητήριο για τη βάπτιση του μωρού σας!Διαστάσεις 10cm x 12,7cm x 3,9cmΕλάχιστη παραγγελία 12 τεμάχια..

Βιβλίο χάρτινο μικρό AIRMAIL

1,52€

Βιβλίο χάρτινο για τους φίλους των ταξιδιών!Πολύ όμορφο για να το φτιάξετε μπομπονιέρα ή προσκλητήριο στη βάπτιση του μωρού σας!Διαστάσεις 10cm x 12,7cm x 3,9cmΕλάχιστη παραγγελία 12 τεμάχια...

Χωνάκι χάρτινο πουά

0,65€

Χωνάκι απο χαρτόνι για να το γεμίσετε με καραμέλες, ποπ κορν, μαρσμέλοους και να το προσφέρετε.Διαστάσεις 31cm x 16cm..

Κουτί χάρτινο τετράγωνο πλακέ κράφτ

1,84€

Διαστάσεις 15cm x 15cm x 4,2cmΕλάχιστη ποσότητα 12τεμ...

Κουτάκι χάρτινο τετράγωνο χάρτινο κράφτ

0,92€

Κουτάκι χάρτινο σε κραφτ οικολογικό χρώμα.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε μπομπονιέρες ή για να βάλετε μέσα δωράκι!Διαστάσεις 8cm x 8cm x 5cmΕλάχιστη ποσότητα 12 τεμάχια..

Κουτάκι vintage τετράγωνο Sarah Key

2,40€

Κουτάκι χάρτινο vintage με την γλυκιά Sarah Key σε διάφορα σχεδιάκια!Στολίστε το με δαντέλες πλεκτές που θα βρείτε στις κορδέλες μας του ταιριάζουν πολύ!Τα αξεσουάρ, οι κορδέλες και το δέσιμο δεν συμπ..

Κουτί χάρτινο πουά με ζελατίνη

1,93€

Κουτί χάρτινο πουά σε ανοιχτό φούξια και τυρκουάζ με ζελατίνη διάφανη για να τοποθετήσετε το δώρο του κουμπάρου σας ή κάποιο αντικείμενο που θέλετε να φαίνεται,έχει κορδελίτσα αν θέλετε να κάνετε ένα ..

Κουτάκι υφασμάτινο σαλιγκάρι γαλάζιο

1,02€

Κουτάκι επενδεδυμένο με ύφασμα πουά και σαλιγκαράκι φτιαγμένο από πετσετέ ύφασμα,γορδονάκια και μπόν μπόν!Απλά προσθέστε του κουφετάκια και γίνεται μια πολύ όμορφη μπομπονιέρα!Διαστάσεις τετράγωνου κο..

Κουτάκι glitter καραμέλα

0,35€

Κουτάκι χάρτινο σε σχήμα καραμελίτσας!Βγαίνει σε διάφορα χρώματα και είναι περασμένα με glitter ανάγλυφα σχεδιάκια γύρω γύρω.Η κορδελίτσα δεν περιλαμβάνεται.Διαστάσεις 19cm x 4cm (στημένο)..

Κουτάκι βιβλίο χάρτινο σιέλ

1,79€

Κουτάκι σε σχήμα βιβλίου με ζωάκια και πουλάκια!Μπορείτε να προσθέσετε τα κουφέτα εσωτερικά με λίγο χαρτούφασμα να το δέσετε με μια κορδελλίτσα και έχετε έτοιμη μπομπονιέρα ή μπορείτε να το φτιάξε..

Κουτάκι βιβλίο χάρτινο ροζ

1,79€

Κουτάκι σε σχήμα βιβλίου με ζωάκια και πουλάκια!Μπορείτε να προσθέσετε τα κουφέτα εσωτερικά με λίγο χαρτούφασμα να το δέσετε με μια κορδελλίτσα και έχετε έτοιμη μπομπονιέρα ή μπορείτε να το φτιάξε..

Κουτάκι βιβλίο με ζωάκια

1,36€

Κουτάκι σε σχήμα βιβλίου με χαρούμενες φατσούλες από ζωάκια!Μπορείτε να προσθέσετε τα κουφέτα εσωτερικά με λίγο χαρτούφασμα να το δέσετε με μια κορδελλίτσα και έχετε έτοιμη μπομπονιέρα ή μπορείτε να τ..

Μπιμπερό μικρό ρόζ

0,84€

Μικρό πλαστικό μπιμπερό σε ρόζ χρώμα με αρκουδάκια υφασμάτινα κολλημένα γύρω γύρω και κορδελίτσα It's a girl στο κάτω μέρος.Μπορείτε να τα γεμίσετε με smarties ή μικρές καραμελίτσες και να το προσφέρ..

Κουτάκι στενόμακρο πλακέ μονόχρωμο

1,36€

Σκληρό κουτάκι στενόμακρο πλακέ μονόχρωμο σε πολλά και χαρούμενα χρώματα για να φτιάξετε την μπομπονιέρα ή το προσκλητήριο του μωρού σας.Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε σε όμορφο..

Κουτάκι ορθογώνιο μεσαίο

0,90€

Κουτάκι από ματ σκληρό χαρτόνι σε απαλά χρώματα για να φτιάξετε τη μπομπονιέρα του μωρού σας ή να το χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε μια όμορφη συσκευασία στα δωράκια σας!Διαστάσεις 11cm x 6cm x 4,3cm..

Κουτάκι χάρτινο καρδιά καρώ

0,40€

Κουτάκι χάρτινο σε σχήμα καρδούλας και σχέδιο καρώ για να βάλετε smarties ή καραμελίτσες και να το προσφέρετε στους καλεσμένους στη βάπτιση του μωρού σας!Το παίρνετε κλειστό και το στήνετε πανεύκολα β..

Τσαντάκι χάρτινο μικρό με στέμματα set 4 τεμ.

1,30€

Τσαντάκια χάρτινα μικρά με υφασμάτινη κορδελίτσα 3mm τέλεια για να γεμίσετε καραμελίτσες και σοκολατάκια και να το δώσετε σαν μικρό δωράκι στο πάρτυ ή στη  βάπτιση του παιδιού σας!Διαστάσεις ..

Τσαντάκι χάρτινο μικρό με αυτοκίνητο set 3 τεμ.

1,00€

Τσαντάκια χάρτινα μικρά με υφασμάτινη κορδελίτσα 3mm τέλεια για να γεμίσετε καραμελίτσες και σοκολατάκια και να το δώσετε σαν μικρό δωράκι στο πάρτυ ή στη  βάπτιση του παιδιού σας!Το σετ αποτελεί..

Κουτάκι χάρτινο τετράγωνο πουά

0,68€

Σκληρό χάρτινο κουτάκι πουά σε πολλά και χαρούμενα χρώματα για να φτιάξετε την μπομπονιέρα του μωρού σας.Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να συσκευάσετε  όμορφα τα δωράκια σας!Διαστά..

Χωνάκι μονόχρωμο

0,45€

Χωνάκια χαρούμενα χρωματιστά! Γεμίστε τα με καραμέλες και ζαχαρωτά για να φτιάξετε μπομπονιέρες, δωράκια ή χρησιμοποιήστε το για να προσφέρετε το ρυζάκι στο γάμο σας!Διαστάσεις 4cm x 4cm x 18cm..

Χωνάκι καρώ το τεμάχιο

0,36€

Χωνάκια χαρούμενα χρωματιστά! γεμίστε τα με καραμέλες και ζαχαρωτά για να φτιάξετε μπομπονιέρες, δωράκια!Διαστάσεις 5cm x 5cm x 14cmΕλάχιστη παραγγελία 20 τεμάχια..

Κουβαδάκι χάρτινο πουά

0,75€

Σκληρό χάρτινο κουβαδάκι με κορδόνι σε χαρούμενα χρώματα με πουά.Μπορείτε να το γεμίσετε με ύφασμα και καραμελίτσες και να φτιάξετε μια όμορφη μπομπονιέρα ή τα μικροδωράκια σας για ένα παιδικό πάρτυ!Δ..

Κουτάκι τετράγωνο μαξιλαράκι

0,59€

Κουτάκι τετράγωνο απο σκληρό χαρτόνι με καπάκι φουσκωτό σαν μαξιλαράκι!Φτιάξτε με αυτό τις μπομπονιέρες σας ή συσκευάστε τα δωράκια σας.Το καπάκι του είναι πικέ και βγαίνει σε πολλά χρώματα, συνδυάστε..

Κουτάκι τετράγωνο πλακέ μονόχρωμο

1,04€

Σκληρό πλακέ κουτάκι από ιλλουστρασιόν σκληρό χαρτί σε πολλά και χαρούμενα χρώματα για να φτιάξετε τη μπομπονιέρα του μωρού σας ή να το χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε μια όμορφη συσκευασία στα δωράκι..

Κουτάκι στενόμακρο πλακέ με μελισσούλες

0,75€

Σκληρό χάρτινο κουτάκι με μελισσούλες και λουλουδάκια, που γίνεται πολύ όμορφη μπομπονιέρα μόνο με μια κορδελίτσα!Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και ως αμπαλάζ για να συσκευάσετε όμορφα το δωράκι σας!..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 75 από 86 συνολικά (2 Σελ.)