ΕΣΠΑ

Είδη για μπομπονιέρες

Είδη για μπομπονιέρες

Ράβδοι βουλοκέρι για πιστολάκι το τεμάχιο

1,90€

Ράβδοι βουλοκέρι για πιστόλι σιλικόνης .Διαστάσεις: 1cm x 13.7cm..

Σφραγίδα βουλοκέρι "save the date"

Σφραγίδα βουλοκέρι "save the date"

8,95€

Σφραγίδα βουλοκέρι με μήνυμα "save the date".Διάσταση 2.5cm..

Σφραγίδα βουλοκέρι διπλή καρδιά

Σφραγίδα βουλοκέρι διπλή καρδιά

8,95€

Σφραγίδα βουλοκέρι με σχήμα διπλή καρδιά.Διάσταση 2.5cm..

Σφραγίδα βουλοκέρι κλαδί ελιάς

Σφραγίδα βουλοκέρι κλαδί ελιάς

8,95€

Σφραγίδα βουλοκέρι σε σχήμα κλαδί ελιάς.Διάσταση 2.5cm..

Σφραγίδα βουλοκέρι δένρο ζωής

Σφραγίδα βουλοκέρι δένρο ζωής

8,95€

Σφραγίδα βουλοκέρι σε σχήμα δέντρο της ζωής.ιάσταση 2.5cm..

Σφραγίδα βουλοκέρι άγκυρα

Σφραγίδα βουλοκέρι άγκυρα

8,95€

Σφραγίδα βουλοκέρι με σχήμα άγκυρα.Διάσταση 2.5cm..

Σφραγίδα βουλοκέρι κορώνα

Σφραγίδα βουλοκέρι κορώνα

8,95€

Σφραγίδα βουλοκέρι με σχήμα κορώνα.Διάσταση 2.5cm..

Δέντρο καρδιά μεταλλικό χρυσό σε βότσαλο

0,00€

Διακοσμητικό μεταλλικό δέντρο καρδιά πάνω σε βότσαλο ιδανικό για να το φτιάξετε μπομπονιέρα για τον γάμο σας δένοντας ένα τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος.Αν επιθυμείτε να σας την φτιάξουμε ε..

Μπομπονιέρα σουβέρ πλέξιγκλας ρετρό

1,10€

Σουβέρ από πλέξιγκλας υλικό σε ρετρό στυλ με μπλε αποχρώσεις!Μπορείτε να δέσετε στο πίσω μέρος το τούλι με τα κουφετάκια δημιουργώντας μια ξεχωριστή μπομπονιέρα για την εκδήλωσή σας!Διαστάσεις 10cm x ..

Πουγκί λονέτα με διακομητικό πλέξιγκλας Mr&Mrs

1,18€

Πουγκί φτιαγμένο από ύφασμα λονέτα σε μπεζ χρώμα, με κορδονάκια για να κλείνει και διακοσμητικό πλέξιγκλας σε χρυσό χρώμα"Mr&Mrs"Μπορείτε να το φτιάξετε μια όμορφη μπομπονιέρα για τον γάμο σας προ..

Κουτί χάρτινο με δαντέλα και πλέξιγκλας με μονογράμματα

1,66€

Κουτί φτιαγμένο από σκληρό χαρτόνι σε κράφτ χρώμα με δαντελίτσα περιμετρικά στο καπάκι και πλέξιγκλας διακοσμητικά με τα αρχικά σας σε στεφανάκι.Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα βάζοντας εσωτερικά ..

Διακοσμητικό διπλό μονόγραμμα πλέξιγκλας χρυσό

0,75€

Μονογράμματα από πλέξιγκλας υλικό σε χρυσό χρώμα, ιδανικά για να τα φτιάξετε μπομπονιέρα κολλώντας τα πάνω σε κουτί ή πουγκί.Μπορούμε να σας φτιάξουμε όποια μονογράμματα επιθυμείτε κατόπιν παραγγελίας..

Διακοσμητικό πλέξιγκλας κύκλος με μονόγραμμα

0,35€

Διακοσμητικό πλέξιγκλας κύκλος με μονόγραμμα σε χρυσό χρώμα και τρυπούλα στο πάνω μέρος.Μπορείτε να το δέσετε σε πουγκάκι, κουτάκι ή ακόμα να του περάσετε κορδελάκια φτιάχνοντας μια κρεμαστή μπομπονιέ..

Καρδιά ξύλινη κρεμαστή"Με αγάπη"

0,32€

Καρδιά φτιαγμένη από λεπτό ξύλο σε λευκό χρώμα με γράμματα από glitter που γράφει "Με αγάπη".Αν θέλετε να σας την ετοιμάσουμε εμείς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2610-622510.Διαστάσεις 5,3cm..

Μπομπονιέρα γάμου μαξιλαράκι βελούδινο με καρδιά

0,98€

Μαξιλαράκι βελούδινο σε χρώμα σάπιο μήλο με χρυσή καρδιά στο κέντρο.Μπορείτε να δέσετε τούλι με κουφέτα στο πίσω μέρος με τα κουφετάκια φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για τον γάμο σας.Αν επιθυμείτ..

Μπομπονιέρα γάμου Mr&Mrs χρυσό πάνω σε βότσαλο

1,50€

Διακοσμητικό μεταλλικό Mr&Mrs πάνω σε βότσαλο ιδανικό για να το φτιάξετε μπομπονιέρα για τον γάμο σας δένοντας ένα τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος.Αν επιθυμείτε να σας την φτιάξουμε εμείς μπ..

Μπομπονιέρα κερί σε βαζάκι

2,00€

Διακοσμητικό βαζάκι γυάλινο με κερί εσωτερικά και καπάκι.Ιδανικό για να το φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντας μόνο το τούλι με τα κουφετάκια!Αν επιθυμείτε να σας το φτιάξουμε εμείς, επικοινωνήστε μαζί μας ..

Μπομπονιέρα γάμου ποτηράκι για ρεσώ 7x6,8cm

2,03€

Γυάλινο ποτηράκι σε λευκό χρώμα με σχεδιάκια στο εξωτερικό του, ιδανικό για να βάλετε ρεσώ ή υφασμάτινο λουλουδάκι για να το προσφέρετε ως μπομπονιέρα στον γάμο σας, δένοντας το τούλι με τα κουφετάκια..

Μπομπονιέρα άρωμα σε μπουκαλάκι

3,20€

Αρωματάκι σε μπουκαλάκι γυάλινο!Μπορείτε να δέσετε στο πίσω μέρος το τούλι με τα κουφετάκια φτιάχνοντας μια όμορφη και ξεχωριστή μπομπονιέρα για τους καλεσμένους σας!Αν θέλετε να σας το φτιάξουμε εμεί..

Μεταλλική καρδιά με διπλό κρικάκι χρυσή

1,00€

Καρδιά μεταλλική σε χρυσό χρώμα με διπλό κρικάκι στο επάνω μέρος.Μπορείτε να περάσετε κορδελάκια από τα κρικάκια και να δέσετε τα κουφέτα στο κάτω μέρος ή να την δέσετε πάνω σε πουγκάκι φτιάχνοντας μι..

Μεταλλική καρδιά με διπλό κρικάκι ροζ χρυσό

1,00€

Καρδιά μεταλλική σε ροζ χρυσό χρώμα με διπλό κρικάκι στο επάνω μέρος.Μπορείτε να περάσετε κορδελάκια από τα κρικάκια και να δέσετε τα κουφέτα στο κάτω μέρος ή να την δέσετε πάνω σε πουγκάκι φτιάχνοντα..

Μεταλλική καρδιά με διπλό κρικάκι ασημί

1,00€

Καρδιά μεταλλική με διπλό κρικάκι στο επάνω μέρος.Μπορείτε να περάσετε κορδελάκια από τα κρικάκια και να δέσετε τα κουφέτα στο κάτω μέρος ή να την δέσετε πάνω σε πουγκάκι φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπο..

Μεταλλική βάση χρυσή πάνω σε πλέξιγκλας 5x7.5cm

Μεταλλική βάση χρυσή πάνω σε πλέξιγκλας 5x7.5cm

1,10€

Μεταλλική βάση για κρέμασμα σε χρυσό χρώμα πάνω σε πλέξιγκλας.Μπορείτε να κρεμάσετε στον κρίκο μεταλλικά στοιχεία που θα βρείτε στην κατηγορία κόσμημα-χάντρες φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για το..

Ξύλινο καδράκι με γάντζο

0,82€

Ξύλινο καδράκι με γάντζο στο κέντρο για να κρεμάσετε ότι θέλετε δημιουργώντας μια ξεχωριστή μπομπονιέρα για την εκδήλωσή σας!Διαστάσεις 10cm x 10cm x 1,5cm (πάχος)Ελάχιστη ποσότητα 12 τεμάχια..

Καρδούλα μεταλλική χρυσή σε βότσαλο

1,48€

Καρδιά μεταλλική σε χρυσό χρώμα πάνω σε βότσαλο με κρίκο στο κέντρο όπου μπορείτε να κρεμάσετε τα αρχικά σας!Μπορείτε να δέσετε το τουλάκι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπο..

Στεφανάκι μεταλλικό σε βότσαλο

2,00€

Στεφανάκι μεταλλικό πάνω σε πήλινο βοτσαλάκι!Φτιάξτε μια όμορφη και εντυπωσιακή μπομπονιέρα δένοντας μόνο ένα τουλάκι στο πίσω μέρος!Αν θέλετε να σας το ετοιμάσουμε εμείς μπορείτε να μας καλέσετε στο ..

Ονειροπαγίδα με μεταλλικό φύλλο

1,68€

Στεφανάκι-ονειροπαγίδα με μεταλλικό φύλλο στο κέντρο σε χρυσό και λευκό χρώμα.Μπορείτε να δέσετε κορδελίτσες με τούλι στο κάτω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για τον γάμο ή την βάπτιση του μ..

Ονειροπαγίδα με μεταλλική καρδιά

1,68€

Στεφανάκι-ονειροπαγίδα με μεταλλική καρδούλα στο κέντρο σε χρυσό και λευκό χρώμα.Μπορείτε να δέσετε κορδελίτσες με τούλι στο κάτω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για τον γάμο ή την βάπτιση το..

Αρωματοδοχείο γυάλινο 50ml

Αρωματοδοχείο γυάλινο 50ml

0,98€

Διαστάσεις τετράγωνου 5cm x 7cm ύψοςΔιαστάσεις στρογγυλού 5cm x 6,5cm ύψοςΧρόνος παράδοσης 10 ημέρες..

Μεταλλική βάση χρυσή σε βότσαλο

1,10€

Μεταλλική βάση για κρέμασμα σε χρυσό χρώμα πάνω σε βότσαλο!Μπορείτε να κρεμάσετε στον κρίκο μεταλλικά στοιχεία που θα βρείτε στην κατηγορία κόσμημα-χάντρες φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για τον γ..

Διακοσμητικό κρεμαστό καφέ πουά με καρδούλα

Διακοσμητικό κρεμαστό καφέ πουά με καρδούλα

0,43€

Διακοσμητικό κρεμαστό ξύλινο στρογγυλό σε καφέ χρώμα με πουά λευκό και καρδούλα διάτρητη.Μπορείτε να δέσετε κορδελίτσες ή κορδονάκια με τα κουφετάκια φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την εκδήλωσ..

Κλουβάκι μεταλλικό χρυσό

1,90€

Διακοσμητικό μεταλλικό κλουβάκι σε χρυσό χρώμα με κρικάκι στο πάνω μέρος για να το κρεμάσετε.Ανοίγει το μισό από πάνω αν θέλετε να τοποθετήσετε εσωτερικά κουφέτα και να φτιάξετε μια πολύ όμορφη μπομπο..

Μεταλλική κρεμαστή καρδιά με ξύλινη μπάλα

1,10€

Μεταλλική κρεμαστή διακοσμητική καρδιά σε αποχρώσεις του λιλά με ξύλινη μπάλα στο κέντρο.Μπορείτε να φτιάξετε μια εντυπωσιακή μπομπονιέρα για τον γάμο σας δένοντας απλά κορδελίτσες με κουφετάκια στο κ..

Μεταλλική καρδιά κρεμαστή με glitter χρυσή

1,28€

Μεταλλική κρεμαστή διακοσμητική καρδιά με τρύπες σε χρυσό χρώμα με glitter, διακοσμημένη με χάντρα!Μπορείτε να φτιάξετε μια όμορφη κρεμαστή μπομπονιέρα δένοντας κορδελάκια με τα κουφετάκια στο κάτω μέ..

Καρδιά σε στικ Mr&Mrs

1,78€

Ξύλινη διακοσμητική καρδιά σε stick και natural χρώμα, στολισμένη με φιόγκο από δαντέλα, τυπωμένη με λογότυπο Mr & Mrs!Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντας το τούλι με τα κουφετάκια στο στ..

Καρδιά ξύλινη κρεμαστή Mr&Mrs

1,02€

Ξύλινη κρεμαστή διακοσμητική καρδιά σε εκρού αποχρώσεις με natural σπάγγο και κουμπί, τυπωμένη με λογότυπο Mr & Mrs!Μπορείτε να την κάνετε κρεμαστή μπομπονιέρα δένοντας τα κορδελάκια με τα κουφέτα..

Ξύλινη ταμπελίτσα κρεμαστή Mr&Mrs

0,98€

Ξύλινη κρεμαστή διακοσμητική ταμπελίτσα σε εκρού αποχρώσεις με natural σπάγγο και κουμπί και τυπωμένη με λογότυπο Mr & Mrs!Μπορείτε να την κάνετε κρεμαστή μπομπονιέρα δένοντας τα κορδελάκια με τα ..

Σύρμα πλακέ αλουμινίου 15mm(5m)

15,75€

Σύρμα πλακέ αλουμινίου σε χρυσό χρώμα.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε μπομπονιέρες  ή για τις κατασκευές σας..

Φοντανιέρα γυάλινη με καπάκι 0503137 6,8x9εκ

1,58€

Γυάλινη φοντανιέρα σε μικρό μέγεθος, κατάλληλη για να την φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντάς την μέσα σε τούλι με τα κουφέτα εσωτερικά ή να την χρησιμοποιήσετε για να προσφέρετε κάποιο μικρό κέρασμα στην ε..

Δέντρο ευχών μεταλλικό σε βότσαλο

1,48€

Δέντρο μεταλλικό με ευχές πάνω σε βότσαλο σε δύο αποχρώσεις, χρυσό και ροζ χρυσό.Μπορείτε να φτιάξετε μια όμορφη μπομπονιέρα για τον γάμο σας δένοντας ένα τουλάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά και λεπτά ..

Καρδιές μεταλλικές σε βότσαλο

1,56€

Καρδιές μεταλλικές διπλές πάνω σε βότσαλο σε δύο αποχρώσεις, χρυσό και ροζ χρυσό!Φτιάξτε μια όμορφη και εντυπωσιακή μπομπονιέρα δένοντας μόνο ένα τουλάκι στο πίσω μέρος!Αν θέλετε να σας το ετοιμάσουμε..

Καρδιά πλέξιγκλας ασημί ρίγες

1,75€

Καρδιά από πλέξιγκλας σε ασημί χρώμα με ρίγες.Μπορείτε να δέσετε τουλάκι στο πίσω μέρος με τα κουφετάκια εσωτερικά ή να κολλήσετε κορδελάκια και δαντελίτσες με τα κουφετάκια στο κάτω μέρος φτιάχνοντας..

Καρδιά πλέξιγκλας ασημί

1,75€

Καρδιά από πλέξιγκλας σε ασημί χρώμα με σχεδιάκια.Μπορείτε να δέσετε τουλάκι στο πίσω μέρος με τα κουφετάκια εσωτερικά ή να κολλήσετε κορδελάκια και δαντελίτσες με τα κουφετάκια στο κάτω μέρος φτιάχνο..

Κρεμαστό ευχές σε γυαλί πολύγωνο

1,30€

Κρεμαστό μεταλλικό σε χρυσό χρώμα με γυαλί εσωτερικά που γράφει, αγάπη, ευτυχία, υγεία.Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα με δαντέλες και να κρεμάσετε τα κουφέτα.Διαστάσεις 8cm x 10cm ύψοςΕλάχιστη πα..

Μεταλλική μπιζουτιέρα χρυσή

1,12€

Μεταλλική μπιζουτιέρα σε χρυσό χρώμα.Μπορείτε να βάλετε τούλι εσωτερικά μαζί με τα κουφέτα και να φτιάξετε μια πολύ όμρφη μπομπονιέρα που θα κρατήσουν οι καλεσμένοι σας!Διαστάσεις 6.5cm x 4.5cm ύψοςΕλ..

Μεταλλική άμαξα καρδούλα χρυσό χρώμα

1,16€

Μεταλλική άμαξα σε σχήμα καρδούλας, χρυσό χρώμα.Ανοίγει στο πλάι ώστε να μπορείτε να βάλετε τούλι με τα κουφέτα μέσα και να φτιάξετε μια ιδιαίτερη μπομπονιέρα!Διαστάσεις 9.3cm x 5.6cm ύψοςΕλάχιστη παρ..

Μεταλλικό διαμάντι βάση

1,19€

Μεταλλικό διαμάντι σε χρυσό χρώμα.Είναι ανοιγόμενο και μπορείτε να το φτιάξετε κρεμαστή μπομπονιέρα για το γάμο σας και να κρεμάσετε κορδέλες εξωτερικά και μέσα τα κουφέτα!Διαστάσεις 6.5cm x 10cm ύψος..

Μεταλλικό διαμάντι κρεμαστό

2,60€

Μεταλλικό διαμάντι κρεμαστό σε χρυσό χρώμα.Μπορείτε να το φτιάξετε κρεμαστή μπομπονιέρα για το γάμο σας και να κρεμάσετε κορδέλες εξωτερικά και μέσα τα κουφέτα!Συνδυάστε στο με ένα μεταλλικό δέντρο κα..

Σωλήνας γυάλινος με φελλό 2,5 x 15cm

Σωλήνας γυάλινος με φελλό 2,5 x 15cm

0,68€

Γυάλινος δοκιμαστικός σωλήνας με πώμα από φελλό,τέλειος για προσκλητήρια, κομψή και πρακτική μπομπονιέρα για ιδιαίτερες βαπτίσεις και εντυπωσιακούς γάμους.Εχει ιδανικό μεγεθος για να τοποθετήσετε εσ..

Σωλήνας γυάλινος με φελλό 3 x 5

Σωλήνας γυάλινος με φελλό 3 x 5

0,60€

Σωληνας για μπομπονιέρα γάμου ή βάφτισης.Εχει ιδανικό μεγεθος για να τοποθετήσετε εσωτερικά τα κουφετάκια και να το στολίσετε στο φελλό ή με κρεμαστές κορδελίτσες.Διαστάσεις 3cm x 5cm χωρίς τον φελλό..

Μαυροπίνακας καρδούλα με καβαλέτο

1,10€

Ξύλινο καβαλέτο με μαυροπίνακα καρδούλα και σχεδιάκι γύρω γύρω.Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα βάζοντας ένα τουλάκι στο πίσω μέρος με τα κουφετάκια δημιουργώντας μια εντυπωσιακή μπομπονιέρα!Διαστά..

Καβαλέτο με μαυροπίνακα στρογγυλό

1,10€

Ξύλινο καβαλέτο με στρογγυλό μαυροπίνακα και σχεδιάκι γύρω γύρω.Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα βάζοντας ένα τουλάκι στο πίσω μέρος με τα κουφετάκια δημιουργώντας μια εντυπωσιακή μπομπονιέρα!Αν θέ..

Ξύλινο σπιτάκι κρεμαστό με ματάκι

1,38€

Σπιτάκι φτιαγμένο από ξύλο σε σιέλ χρώμα και ματάκι στο κέντρο, στο επάνω μέρος έχει κορδονάκι με δύο ξύλινες χαντρούλες και κουδουνάκι ασημί.Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντάς του κορδελάκι..

Ρόδι ξύλινο κρεμαστό με ματάκι

1,78€

Ρόδι φτιαγμένο από ξύλο και ματάκι στο κέντρο, στο επάνω μέρος έχει κορδονάκι με δύο ξύλινες χαντρούλες και κουδουνάκι σε ασημί χρώμα.Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντάς του κορδελάκια με τα ..

Δέντρο μεταλλικό ρόζ χρυσό πάνω σε πέτρα

3,00€

Μεταλλικό δέντρο σε ρόζ χρυσό χρώμα με κρικάκι πάνω σε λευκή πέτρα.Μπορείτε να περάσετε μια φουντίτσα να δέσετε με τουλάκι τα κουφέτα και να φτιάξετε μια εντυπωσιακή μπομπονιέρα!Διαστάσεις 10,5cm x 4,..

Μεταλλική εκκλησία πάνω σε πέτρα

3,46€

Μεταλλικό εκκλησάκι με σμάλτο και χρυσό περίγραμμα πάνω σε λευκή πέτρα.Μπορείτε να κολλήσετε μια φουντίτσα και να δέσετε με τουλάκι τα κουφέτα και να φτιάξετε μια εντυπωσιακή μπομπονιέρα!Διαστάσεις 7,..

Μεταλλική άγκυρα χρυσή πάνω σε πέτρα

2,63€

Μεταλλική αγκυρούλα σε χρυσό χρώμα με σταθερό κρικάκι πάνω σε πέτρα.Μπορείτε να της περάσετε μια φουντίτσα από το κρικάκι ή κορδελίτσες, να δέσετε ένα τουλάκι με τα κουφέτα και να φτιάξετε μια εντυπωσ..

Δέντρο μεταλλικό χρυσό πάνω σε πέτρα

2,92€

Μεταλλικό δέντρο σε χρυσό χρώμα με κρικάκι πάνω σε λευκή πέτρα.Μπορείτε να περάσετε μια φουντίτσα να δέσετε με τουλάκι τα κουφέτα και να φτιάξετε μια εντυπωσιακή μπομπονιέρα!Διαστάσεις 8,5cm x 4,3cm x..

Μεταλλικό εκκλησάκι πάνω σε πέτρα

1,89€

Μεταλλικό εκκλησάκι με σμάλτο και χρυσό περίγραμμα πάνω σε πέτρα.Μπορείτε να κολλήσετε μια φουντίτσα και να δέσετε με τουλάκι τα κουφέτα και να φτιάξετε μια εντυπωσιακή μπομπονιέρα!Διαστάσεις 5,5cm x ..

Κλειδί μεταλλικό λευκό

Κλειδί μεταλλικό λευκό

1,22€

Κλειδί μεταλλικό παλιάς εποχής βαμμένο σε λευκό χρώμα με ξύσματα γκρί.Μπορείτε να το φτιάξετε κρεμαστή μπομπονιέρα με δαντέλες για μονοκούφετα που θα βρείτε στην κατηγορία 'γάμος-τουλια οργάντζες' και..

Καρδούλα ξύλινη κρεμαστή γκρί-λευκό με σχοινάκι

Καρδούλα ξύλινη κρεμαστή γκρί-λευκό με σχοινάκι

0,73€

Καρδούλα φτιαγμένη από ξύλο σε γκρί χρώμα με λευκό περίγραμμα και σχοινάκι.Μπορείτε να δέσετε κορδελάκια με δαντελίτσες με τα κουφετάκια στο κάτω μέρος και να φτιάξετε μια όμορφη κρεμαστή μπομπονιέρα ..

Καρδούλα μαυροπίνακας κρεμαστή

0,50€

Μαυροπίνακας φτιαγμένος από ξύλο σε σχήμα καρδούλα με σχοινάκι στο επάνω μέρος.Φτιάξτε πρωτότυπες μπομπονιέρες απλά προσθέτοντας κορδελάκια και κρεμαστά τα κουφέτα και χαρίστε στους καλεσμένους σας μι..

Κλειδί μεταλλικό μεσαίο βαμμένο

Κλειδί μεταλλικό μεσαίο βαμμένο

1,14€

Κλειδί μεταλλικό παλιάς εποχής βαμμένο σε τέσσερα χρώματα!Μπορείτε να το φτιάξετε κρεμαστή μπομπονιέρα με δαντέλες για μονοκούφετα που θα βρείτε στην κατηγορία 'γάμος-τουλια οργάντζες' και πολλές λεπτ..

Κλειδί μεταλλικό vintage μεσαίο

Κλειδί μεταλλικό vintage μεσαίο

1,06€

Κλειδί μεταλλικό παλιάς εποχής βαμμένο σε δύο όμορφα χρώματα!Μπορείτε να το φτιάξετε κρεμαστή μπομπονιέρα με δαντέλες για μονοκούφετα που θα βρείτε στην κατηγορία 'γάμος-τουλια οργάντζες' και πολλές λ..

Κλειδί vintage μεταλλικό μεσαίο λευκό

Κλειδί vintage μεταλλικό μεσαίο λευκό

1,16€

Κλειδί μεταλλικό παλιάς εποχής βαμμένο σε λευκό χρώμα με ξύσματα γκρί.Μπορείτε να το φτιάξετε κρεμαστή μπομπονιέρα με δαντέλες για μονοκούφετα που θα βρείτε στην κατηγορία 'γάμος-τουλια οργάντζες' και..

Κλειδί μεταλλικό μεσαίο χρώμα

Κλειδί μεταλλικό μεσαίο χρώμα

1,30€

Κλειδί μεταλλικό παλιάς εποχής βαμμένο σε δύο χρώματα.Μπορείτε να το φτιάξετε κρεμαστή μπομπονιέρα με δαντέλες για μονοκούφετα που θα βρείτε στην κατηγορία 'γάμος-τουλια οργάντζες' και πολλές λεπτές κ..

Μαυροπίνακας "Αγάπη" ορθογώνιος

1,68€

Μαυροπίνακας ορθογώνιος φτιαγμένος από ξύλο που γράφει "Αγάπη"!Φτιάξτε πρωτότυπες μπομπονιέρες απλά προσθέτοντας κορδελάκια και κρεμαστά τα κουφέτα και χαρίστε στους καλεσμένους σας μια μπομπονιέρα πο..

Μαυροπίνακας καρδούλα"Αγάπη"

1,68€

Μαυροπίνακας φτιαγμένος από ξύλο σε σχήμα καρδούλα που γράφει "Αγάπη" στο πλάι.Φτιάξτε πρωτότυπες μπομπονιέρες απλά προσθέτοντας κορδελάκια και κρεμαστά τα κουφέτα και χαρίστε στους καλεσμένους σας μι..

Φτερό ξύλινο βάση

Φτερό ξύλινο βάση

1,10€

Φτερό φτιαγμένο από ξύλο σε δύο σχέδια.Είναι σε φυσικό χρώμα με κορμό πάχους 3cm και ύψος 4cm.Διαστάσεις 3cm x 16cm ύψοςΕλάχιστη ποσότητα 12 τεμ...

Ξύλινη καρδιά λευκή με κουβαρίστρα και ευχές

1,96€

Καρδιά φτιαγμένη από ξύλο και βαμμένη σε λευκό χρώμα, με  κουβαρίστρα, χάντρες και κορδονάκι με χαραγμένο μήνυμα Ευτυχία.Μπορούμε αν θέλετε αντί για ευτυχία να σας χαράξουμε επάνω αγάπη, ελπίδα ή..

Αστέρι All you need is love

1,45€

Αστεράκι φτιαγμένο από τσιμέντο σε γκρι χρώμα με χαραγμένο μήνυμα all you need is love με λευκά γράμματα.Είναι μια πολύ ωραία ιδέα για να το φτιάξετε μπομπονιέρα βάπτισης ή γάμου, δένοντας το με σχονά..

Μπουκαλάκι γυάλινο με φελλό 7,5x3cm

Μπουκαλάκι γυάλινο με φελλό 7,5x3cm

0,59€

Μπουκαλάκι γυάλινο με κούμπωμα από φυσικό φελλό κατάλληλο για κατασκευές και μπομπονιέρες.Φτιάξτε μια καλοκαιρινή μπομπονιέρα με άμμο στο κάτω μέρος,μικρά κοχυλάκια και ένα χάρτινο καραβάκι μέσα και δ..

Μενταγιόν καμέο γυναίκα παλαιά εποχή

Μενταγιόν καμέο γυναίκα παλαιά εποχή

1,25€

Διαστάσεις 3,2cm x 4cm Ελάχιστη ποσότητα 12τεμ...

Σελιδοδείκτης μεταλλικός καπέλο-μουστάκι

1,45€

Μεταλλικός σελιδοδείκτης με vintage θέμα καπέλο και μουστάκι.Μπορείτε να διακοσμήσετε τις μπομπονιέρες στη βάπτιση του μωρού σας δένοντας πίσω μια γαζούλα με τα κουφέτα ή να το προσφέρετε σαν μικροδωρ..

Καρφίτσα μεταλλική δεντράκια

Καρφίτσα μεταλλική δεντράκια

1,19€

Διαστάσεις 3,5cm x 4cmΕλάχιστη ποσότητα 12τεμ...

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 75 από 80 συνολικά (2 Σελ.)