ΕΣΠΑ

Τσόχινα-Υφασμάτινα

Τσόχινα-Υφασμάτινα
Πορτοφολάκι στρογγυλό πύργος του Aiffel (διάφορα σχέδια)

Πορτοφολάκι στρογγυλό πύργος του Aiffel (διάφορα σχέδια)

1,36€

Πορτοφολάκι στρογγυλό μεταλλικό με φερμουάρ με τον πύργο του Aiffel.Διαστάσεις 7cmx3cm..

Πορτοφολάκι φερμουάρ travel

Πορτοφολάκι φερμουάρ travel

1,78€

Τσαντάκια-πορτοφόλια με τυπωμένο θέμα "Travel" και φερμουάρ και πρακτική θηλιά-λαβή για εύκολη και ασφαλή χρήση.Διαστάσεις: 15cm x 9 cm..

Πορτοφολάκι χώρες του κόσμου

Πορτοφολάκι χώρες του κόσμου

1,54€

Τσαντάκια-πορτοφόλια με τυπωμένο θέμα "Travel" με χώρες του κόσμου. Έχουν μεταλλικό κούμπωμα για εύκολη και ασφαλή χρήση.Διαστάσεις: 9cm x7 cm..

Καράβι υφασμάτινο ριγέ μπλε-λευκό με κουμπιά

Καράβι υφασμάτινο ριγέ μπλε-λευκό με κουμπιά

1,50€

Καράβι φτιαγμένο από ύφασμα ριγέ σε αποχρώσεις μπλε και λευκές.Διαστάσεις 14cm x 20cm ύψος..

Καράβι υφασμάτινο ριγέ μπλέ-κόκκινο

Καράβι υφασμάτινο ριγέ μπλέ-κόκκινο

1,50€

Καράβι φτιαγμένο από ύφασμα ριγέ σε αποχρώσεις μπλέ και κόκκινο.Διαστάσεις 14cm x 20cm ύψος..

Μπομπονιέρα βάπτισης καπελάκι υφασμάτινο

2,60€

Διακοσμητικό καπελάκι υφασμάτινο σε τρία σχέδια με δαντέλα στο πάνω μέρος, κορδέλες γκρο, σατέν και λουλουδάκι στη μέση. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος ή στο πλάι φτιάχνο..

Μπομπονιέρα βάπτισης μαξιλαράκι μπεζ με δαντέλα και ουράνιο τόξο ξύλινο

Μπομπονιέρα βάπτισης μαξιλαράκι μπεζ με δαντέλα και ουράνιο τόξο ξύλινο

2,09€

Μαξιλαράκι υφασμάτινο μπεζ με δαντέλα στο επάνω μέρος, κορδέλα σατέν, ξύλινο διακοσμητικό ουράνιο τόξο με καρδούλα πλέξιγκλας και φουντίτσα στο κάτω μέρος.Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια ..

Μπομπονιέρα βάπτισης μαξιλαράκι με δαντέλα και πεταλούδα ξύλινη

1,59€

Μαξιλαράκι υφασμάτινο με δαντέλα στο επάνω μέρος δεμένο με κορδέλα γκρο και πεταλούδα ξύλινη στο κέντρο.Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος ή στο πλάι φτιάχνοντας μία όμορφη μπ..

Πορτοφολάκι υφασμάτινο Φρίντα Κάλο

1,96€

Πορτοφολάκι φτιαγμένο από ύφασμα λονέτα με την Φρίντα Κάλο, στο πάνω μέρος έχει φερμουάρ για να κλείνει!Μπορείτε να φτιάξετε μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας, βάζοντας εσωτερικά τα..

Πορτοφολάκι υφασμάτινο αστροναύτης

1,96€

Πορτοφολάκι φτιαγμένο από ύφασμα λονέτα με αστροναύτη, στο πάνω μέρος έχει φερμουάρ για να κλείνει!Μπορείτε να φτιάξετε μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας, βάζοντας εσωτερικά τα κουφ..

Πορτοφολάκι υφασμάτινο λιονταράκι

1,96€

Πορτοφολάκι φτιαγμένο από ύφασμα λονέτα με λιονταράκι, στο πάνω μέρος έχει φερμουάρ για να κλείνει!Μπορείτε να φτιάξετε μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας, βάζοντας εσωτερικά τα κουφ..

Πορτοφολάκι υφασμάτινο Panda

1,96€

Πορτοφολάκι φτιαγμένο από ύφασμα λονέτα με Panda, στο πάνω μέρος έχει φερμουάρ για να κλείνει!Μπορείτε να φτιάξετε μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας, βάζοντας εσωτερικά τα κουφετάκι..

Φεγγαράκι υφασμάτινο κρεμαστό

1,80€

Φεγγαράκι φτιαγμένο από ύφασμα σε τρία όμορφα χρώματα, ροζ, σιέλ και κίτρινο!Μπορείτε να δέσετε κορδελίτσες με τα κουφετάκια στο κάτω μέρος και να φτιάξετε μια ξεχωριστή μπομπονιέρα για την βάπτιση το..

Συννεφάκι υφασμάτινο με αστεράκια

1,00€

Συννεφάκι από ύφασμα με αστεράκια σε τρία χρώματα, ροζ, σιέλ και σάπιο μήλο.Πολύ όμορφο για να το φτιάξετε μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας ή να διακοσμήσετε στεφάνια και λαμπάδες.Διαστάσεις ..

Συννεφάκι μαξιλαράκι από ύφασμα πουά

1,00€

Συννεφάκι από ύφασμα πουά σε τρία χρώματα, ροζ, σιέλ και σκούρο σάπιο μήλο.Πολύ όμορφο για να το φτιάξετε μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας ή να διακοσμήσετε στεφάνια και λαμπάδες.Διαστάσεις 1..

Ψαράκι υφασμάτινο ριγέ γκρι-μπεζ

1,37€

Ψαράκι φτιαγμένο από ύφασμα καμβά με ρίγες σε λευκό και γκρι χρώμα με σχοινάκι στο επάνω μέρος αν θέλετε να το κρεμάσετε.Μπορείτε να το φτιάξετε μια όμορφη κρεμαστή μπομπονιέρα δένοντας κορδελάκια απ'..

Τρενάκι υφασμάτινο πουά

0,69€

Τρενάκι φτιαγμένο από ύφασμα σε σιέλ χρώμα με πουά λευκό και κορδελίτσα ζικ-ζακ λευκή στο πάνω μέρος.Μπορείτε να δέσετε στο πίσω μέρος το τουλάκι με τα κουφετάκια και να φτιάξετε μια όμορφη μπομπονιέρ..

Πορτοφολάκι vintage λουλούδια-Παρίσι

1,54€

Πορτοφολάκι με μεταλλικό κλείσιμο σε τέσσερα όμορφα σχέδια!Μπορείτε να βάλετε λίγο τουλάκι εσωτερικά με τα κουφετάκια και να φτιάξετε μια πρωτότυπη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας!Διαστάσεις..

Τσαντούλα πλάτης

2,65€

Τσαντούλα πλάτης φτιαγμένη από ύφασμα σε τρία όμορφα χρώματα.Διαστάσεις 25cm x 30cm..

Τσαντάκι λινάρι πεταλούδα Τσαντάκι λινάρι πεταλούδα
Προσφορά

Τσαντάκι λινάρι πεταλούδα

0,98€1,50€

Τσαντάκι φτιαγμένο από λινάρι με πεταλούδα σε όμορφα χρώματα.Μπορείτε να βάλετε εσωτερικά λίγο τούλι με τα κουφετάκια ή να δέσετε χαρτί ύφασμα στα χεράκια που του ταιριάζει πολύ!Φτιάξτε μια εντυπωσιακ..

Τσαντάκι λινάρι χρωματιστό Τσαντάκι λινάρι χρωματιστό
Προσφορά

Τσαντάκι λινάρι χρωματιστό

0,59€1,00€

Τσαντάκι φτιαγμένο από λινάρι σε όμορφα χρώματα.Μπορείτε να βάλετε εσωτερικά λίγο τούλι με τα κουφετάκια ή να δέσετε χαρτί ύφασμα στα χεράκια που του ταιριάζει πολύ!Φτιάξτε μια εντυπωσιακή μπομπονιέρα..

Κύκνος χειροποίητος υφασμάτινος

3,69€

Ένας όμορφος κύκνος φτιαγμένος στο χέρι σε δύο χρωματισμούς.Φτιάξτε μπομπονιέρες στη βάπτιση του μωρού σας ή στολίστε λαμπάδες και στεφανάκια!Χρόνος παράδοσης 15 μέρες.Διαστάσεις 14cm x 11,5cmΕλάχιστη..

Ινδιάνικη σκηνή σεβρόν

Ινδιάνικη σκηνή σεβρόν

0,76€

Ινδιάνικη σκηνή φτιαγμένη από ύφασμα σεβρόν σε δύο αποχρώσεις.Προσθέστε κορδελάκια και φτιάξτε μια εντυπωσιακή μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας!Διαστάσεις 10cm x 11cm ύψος χωρίς το σχοινάκιΕλ..

Μονόκερος υφασμάτινος πον πον

Μονόκερος υφασμάτινος πον πον

3,69€

Μονόκερος από ύφασμα φτιαγμένος στο χέρι.Φτιάξτε μπομπονιέρες στη βάπτιση του μωρού σας ή στολίστε λαμπάδες και στεφανάκια!Εάν θέλετε κάποιο συγκεκριμένο χρώμα γράψτε το στα σχόλια στην παραγγελία σας..

Γατούλα με ποντικάκι υφασμάτινη

Γατούλα με ποντικάκι υφασμάτινη

3,69€

Γατούλα υφασμάτινη φτιαγμένη στο χέρι!Από το στόμα της κρέμεται ένα ποντικάκι φτιαγμένο από τσόχα!Φτιάξτε μπομπονιέρες στη βάπτιση του μωρού σας ή στολίστε λαμπάδες και στεφανάκια!Μπορούμε να σας το φ..

Τυραννόσαυρος χειροποίητος υφασμάτινος

Τυραννόσαυρος χειροποίητος υφασμάτινος

3,20€

Τυραννόσαυρος υφασμάτινος φτιαγμένος στο χέρι!Μπορείτε να τους συνδυάσετε με τους δεινόσαυρους που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία κ να φτιαξετε μπομπονιέρες στη βάπτιση του μωρού σας.Εάν θέλετε κάποι..

Κάκτος υφασμάτινος

Κάκτος υφασμάτινος

3,20€

Κάκτος υφασμάτινος φτιαγμένος στο χέρι!Φτιάξτε μπομπονιέρες στη βάπτιση του μωρού σας ή στολίστε το σετ των βαπτιστικών με ινδιάνικο θέμα.Εάν θέλετε κάποιο συγκεκριμένο χρώμα  γράψτε το στα σχόλι..

Τυραννόσαυρος χειροποίητος από ύφασμα

Τυραννόσαυρος χειροποίητος από ύφασμα

3,20€

Τυραννόσαυρος υφασμάτινος φτιαγμένος στο χέρι.Μπορείτε να τους συνδυάσετε με τους δεινόσαυρους που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία κ να φτιαξετε μπομπονιέρες στη βάπτιση του μωρού σας.Χρόνος παράδοσης 1..

Δεινοσαυράκι βελούδινο

Δεινοσαυράκι βελούδινο

3,20€

Δεινοσαυράκι βελούδινο φτιαγμένο στο χέρι!Φτιάξτε μπομπονιέρες στη βάπτιση του μωρού σας ή στολίστε λαμπάδες και στεφανάκια  με θέμα το δεινόσαυρο,μπορούμε να σας το φτιάξουμε σε ότι χρώμα επιθυμ..

Δεινοσαυράκι υφασμάτινο

3,20€

Δεινοσαυράκι υφασμάτινο φτιαγμένο στο χέρι.Φτιάξτε μπομπονιέρες στη βάπτιση του μωρού σας ή στολίστε λαμπάδες και στεφανάκια με θέμα τα δεινοσαυράκια.Χρόνος παράδοσης 15 μέρες.Διαστάσεις 18,5cm x 10cm..

Γάτα υφασμάτινη με ποντίκι

Γάτα υφασμάτινη με ποντίκι

3,69€

Γατούλα υφασμάτινη φτιαγμένη στο χέρι!Από το στόμα της κρέμεται ένα ποντικάκι φτιαγμένο από τσόχα!Φτιάξτε μπομπονιέρες στη βάπτιση του μωρού σας ή στολίστε λαμπάδες και στεφανάκια!Μπορούμε να σας το φ..

Γάτα με ποντικάκι υφασμάτινη

3,69€

Γατούλα υφασμάτινη φτιαγμένη στο χέρι!Από το στόμα της κρέμεται ένα ποντικάκι φτιαγμένο από τσόχα!Φτιάξτε μπομπονιέρες στη βάπτιση του μωρού σας ή στολίστε λαμπάδες και στεφανάκια!Εάν θέλετε κάποιο συ..

Μονόκερος υφασμάτινος χειροποίητος

Μονόκερος υφασμάτινος χειροποίητος

3,20€

Μονόκερος από ύφασμα φτιαγμένος στο χέρι.Φτιάξτε μπομπονιέρες στη βάπτιση του μωρού σας ή στολίστε λαμπάδες και στεφανάκια!Εάν θέλετε κάποιο συγκεκριμένο χρώμα  γράψτε το στα σχόλια στην παραγγελ..

Μονόκερος από ύφασμα χειροποίητος

3,69€

Μονόκερος από ύφασμα φτιαγμένος στο χέρι. Φτιάξτε μπομπονιέρες στη βάπτιση του μωρού σας ή στολίστε λαμπάδες και στεφανάκια!Εάν θέλετε κάποιο συγκεκριμένο χρώμα γράψτε το στα σχόλια στην παραγγελία σ..

Πορτοφολάκι vintage

1,76€

Πορτοφολάκι με φερμουάρ στο επάνω μέρος με vintage σχεδιάκια.Μπορείτε να βάλετε λίγο τουλάκι εσωτερικά με τα κουφετάκια και να φτιάξετε μια προτότυπη μπομπονιέρα!Διαστάσεις 10,5cm x 8cmΕλάχιστη ποσότη..

Αλογάκι υφασμάτινο καρώ

3,60€

Αλογάκι χειροποίητο φτιαγμένο από καρώ ύφασμα.Στολίστε το χώρο σας ή φτιάξτε τις μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας!Αν θέλετε κάποιο συγκεκριμένο χρώμα γράψτε το στα σχόλια στο κάτω μέρος της π..

Σκατζόχοιρος υφασμάτινος κουδουνάκια

1,60€

Σκατζοχοιράκι φτιαγμένο από ύφασμα σε μπορντώ και κίτρινο χρώμα με κουδουνάκια στο κάτω μέρος.Μπορείτε να διακοσμήσετε στεφάνια ή να το φτάξετε μπομπονιέρα για τη βάπτιση του μωρού σας δένοντας στο πί..

Καμηλοπάρδαλη υφασμάτινη καφέ

Καμηλοπάρδαλη υφασμάτινη καφέ

1,96€

Καμηλοπάρδαλη υφασμάτινη σε κίτρινο και καφέ χρώμα με καρώ,ριγέ και πουά σχέδια.Μπορείτε να την φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντας της κορδονάκια από φυσική γιούτα και καρώ κορδέλα που της ταιριάζουν πολύ!..

Καμηλοπάρδαλη υφασμάτινη σιέλ

Καμηλοπάρδαλη υφασμάτινη σιέλ

2,20€

Καμηλοπάρδαλη υφασμάτινη σε σιέλ χρώματα με καρώ,ριγέ και πουά σχέδια.Μπορείτε να την φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντας της κορδονάκια από φυσική γιούτα και καρώ κορδέλα που της ταιριάζουν πολύ!Αν θέλετε ..

Καρδιά υφασμάτινη μαξιλαράκι ριγέ μπλέ

1,10€

Καρδούλα από ύφασμα καμβά με μπλέ ρίγες.Πολύ όμορφη για να την φτιάξετε μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας ή να διακοσμήσετε στεφάνια,λαμπάδες,κουτιά βάπτισης.Διαστάσεις 14cm x 13cm χωρίς το σχ..

Καρδιά μαξιλαράκι υφασμάτινη ριγέ

1,10€

Καρδούλα από ύφασμα καμβά με ρίγες.Πολύ όμορφη για να την φτιάξετε μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας ή να διακοσμήσετε στεφάνια,λαμπάδες.Διαστάσεις 15cm x 13cm χωρίς το σχοινάκιΕλάχιστη ποσότη..

Κουκουβάγια τσόχινη χρωματιστή

Κουκουβάγια τσόχινη χρωματιστή

0,65€

Κουκουβάγια από τσόχα σε έντονα χρώματα για να διακοσμήσετε τις κατασκευές σας!Διαστάσεις 10,7cm x 12cm  χωρίς την κορδελίτσαΕλάχιστη ποσότητα 12 τεμάχια..

Φεγγαράκι αρκουδάκι υφασμάτινο

Φεγγαράκι αρκουδάκι υφασμάτινο

2,48€

Φεγγάρι με αρκουδάκι φτιαγμένο από λινό υφασματάκι με σχέδια εμπριμέ στο συννεφάκι.Γίνεται πολύ όμορφη κρεμαστή μπομπονιέρα ή δεμένο επάνω σε ένα πουγγί καμβά.Διαστάσεις 16cm x 13cm χωρίς το σχοινάκιΕ..

Πουλάκι υφασμάτινο πουά με φτερά

Πουλάκι υφασμάτινο πουά με φτερά

1,80€

Πουλάκι φτιαγμένο από λινό υφασματάκι με σχέδια εμπριμέ στα φτερά.Γίνεται πολύ όμορφη κρεμαστή μπομπονιέρα ή δεμένο επάνω σε ένα πουγγί καμβά. Διαστάσεις 13cm x 7cm χωρίς το σχοινάκιΕλάχιστη ποσότητα ..

Πουγκί καροτσάκι καμβάς

Πουγκί καροτσάκι καμβάς

1,70€

Διαστάσεις 8,5cm x 4cm x 12,5cm ύψοςΕλάχιστη ποσότητα 12τεμ...

Πουγκί παπουτσάκι καμβάς μπεμπέ

Πουγκί παπουτσάκι καμβάς μπεμπέ

1,46€

Διαστάσεις 5cm x 8,5cm x 8cm ύψοςΕλάχιστη ποσότητα 12τεμ...

Βαρκούλα λινάτσα μεσαία

1,90€

Βαρκούλα φτιαγμένη από λινάτσα.Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για διακόσμηση, για μπομπονιέρα ή να την κολλήσετε πάνω σε καλοκαιρινό στεφάνι!Διαστάσεις 8,5cm x 24cmΕλάχιστη ποσότητα 12 τεμάχια..

Βαρκούλα λινάτσα μικρή

0,98€

Βαρκούλα από λινάτσα σε μικρό μέγεθος.Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για διακόσμηση, για μπομπονιέρα ή να την κολλήσετε πάνω σε καλοκαιρινό στεφάνι!Διαστάσεις 12,5cm x 6,5cmΕλάχιστη ποσότητα 12 τέμαχ..

Καρδούλα υφασμάτινη φουντίτσα

Καρδούλα υφασμάτινη φουντίτσα

1,48€

Καρδούλα υφασμάτινη με φουντίτσα σε ιβουάρ χρώμα!Διαστάσεις 9cm x 18cm χωρίς το κορδονάκιΕλάχιστη ποσότητα 12 τεμάχια..

Ποντικάκι τσόχινο χειροποίητο

3,69€

Ποντικάκια φτιαγμένα στο χέρι με όμορφα εμπριμέ υφάσματα!Στολίστε το χώρο σας ή φτιάξτε τις μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας!Άν σας αρέσει κάποιο συγκεκριμένο σχεδιάκι γράψτε το στα σχόλια ..

Καρδιά πουά υφασμάτινη με κουμπάκια

1,36€

Καρδούλα μαξιλαράκι φτιαγμένη από πουά καμβά στολισμένη με κουμπάκια και δαντελίτσα.Διαστάσεις 10cm x 10,5cmΕλάχιστη ποσότητα 12 τεμάχια..

Αστέρι υφασμάτινο καρώ μεγάλο

Αστέρι υφασμάτινο καρώ μεγάλο

1,89€

Διαστάσεις 13cm x 13cm x 4,5cm πάχοςΕλαχιστη παραγγελια 12 τεμάχια..

Καπελάκι λαστιχάκι

0,87€

Καπελάκι υφασμάτινο καρώ με λαστιχάκι!Γίνετε υπέροχη μπομπονιέρα εάν το δέσετε πάνω σ' ένα από τα πουγγάκια που θα βρείτε στην κατηγορία πουγγιά βάπτισης.Διαστάσεις καπέλου 5cm x 2cm πάχος.Ελάχιστη πο..

Τσόχινο στέμμα καλαθάκι φούξια

1,04€

Στέμμα καλαθάκι από τσόχα στολισμένο με στρασσάκια!Διαστάσεις 8cm x 12,5cm ύψοςΕλάχιστη ποσότητα 12τεμ...

Καλαθάκι στέμμα τσόχινο

1,09€

Στέμμα καλαθάκι από τσόχα στολισμένο με στρασσάκια!Εσωτερικά έχει πουγγάκι οργάντζα για να τοποθετήσετε τα κουφετάκια σας!Διαστάσεις 8cm x 12,5cm ύψοςΕλάχιστη ποσότητα 12 τεμ...

Αερόστατο τσόχινο μεγάλο

1,78€

Αερόστατο από τσόχα σε μεγάλο μέγεθος ιδανικό για διακόσμηση σετ βάπτισης,μπομπονιέρες ή να φτιάξετε καδράκια για να στολίσετε παιδικό δωμάτιο!Διαστάσεις 20cm x 12,5cmΕλάχιστη ποσότητα 12 τεμάχια..

Φορεματάκι καμβάς πέρλα

2,08€

Φορεματάκι από καμβά και δαντέλα σε μεταλλική κρεμαστρούλα!Εσωτερικά έχει πουγγάκι οργάντζας που μπορείτε να προσθέσετε κουφετάκια και να το φτιάξετε μπομπονιέρα ή το δωράκι σας!Διαστάσεις 19,5cm x 11..

Σαλιάρα μωρουδίστικη ευχές Σαλιάρα μωρουδίστικη ευχές
Προσφορά

Σαλιάρα μωρουδίστικη ευχές

0,60€0,69€

Σαλιέρα υφασμάτινη με πλαστική επένδυση και  ευχούλες για το μωράκι σας!Χαρά,ευτυχία,χαμόγελα,υπέροχη ζωή!Μπορείτε να την κάνετε προσκλητήριο δένοντάς της χαρτάκι με την ημερομηνία της βάπτισης,μ..

Άγκυρα από ύφασμα μικρή

0,99€

Άγκυρα φτιαγμένη από τζην ύφασμα σε μπλέ σκούρο και ριγέ.Γύρω της είναι τυλιγμένη με σχοινάκι γιούτα.Διαστάσεις 12,5cm x 10cmΕλάχιστη ποσότητα 12 τεμάχια..

Βαρκούλα καμβάς

0,82€

Βαρκούλα φτιαγμένη απο σκληρό καμβά με επένδυση διχτάκι.Μπορείτε να την φτιάξετε προσκλητήριο δένοντας ένα πάπυρο ή πολύ όμορφη μπομπονιέρα!Διαστάσεις 13cm x 6cm x 4,5cmΕλάχιστη ποσότητα 12τεμ...

Βέσπα χειροποίητη τσόχινη

Βέσπα χειροποίητη τσόχινη

3,60€

Βέσπα φτιαγμένη στο χέρι με φοβερή λεπτομέρεια από τσόχα και καρώ ύφασμα διακοσμημένη με κουμπάκια!Μπορούμε να σας την φτιάξουμε σε ότι χρώμα σας αρέσει φτάνει να μας δώσετε 15 μερούλες.Στην ίδια σειρ..

Άγκυρα υφασμάτινη μεγάλη

1,92€

Άγκυρα φτιαγμένη από τζιν ύφασμα σε μπλέ σκούρο και ριγέ.Γύρω της είναι τυλιγμένη με σχοινάκι γιούτα.Διαστάσεις 20cm x 15,5cmΕλάχιστη ποσότητα 12 τεμάχια..

Σπιτάκι καμβάς πουά

0,69€

Σπιτάκι μαξιλαράκι φτιαγμένο από καμβά και πουά ύφασμα.Στο πάνω μέρος έχει κορδελάκι για να το φτιάξετε και κρεμαστή μπομπονιέρα αν θέλετε.Διαστάσεις 16,5cm x 9,5cmΕλάχιστη ποσότητα 12 τεμάχια..

Καραβάκι πάνινο καρώ-πουά ριγέ μεσαίο

Καραβάκι πάνινο καρώ-πουά ριγέ μεσαίο

2,75€

Καραβάκι φτιαγμένο από καρώ,πουά και ριγέ υφάσματα λονέτα.Διαστάσεις 22cm x 15cm x 3cm πάχος..

Καραβάκι καρώ-πουά ριγέ πάνινο μεσαίο

2,31€

Καραβάκι φτιαγμένο από καρώ,πουά και ριγέ υφάσματα για πανιά και λονέτα με ζικ ζακ γορδόνια για βάση,στο πλάι έχει και αγκυρούλα!Υπέροχο για μπομπονιέρα ή για διακόσμηση στη βάπτιση του μωρού σας!Διασ..

Καραβάκι πάνινο ρόζ πουά

Καραβάκι πάνινο ρόζ πουά

2,75€

Καραβάκι φτιαγμένο από καρώ και πουά υφάσματα λονέτα.Διαστάσεις 22cm x 15cm x 3cm..

Καραβάκι πάνινο πουά ρόζ

Καραβάκι πάνινο πουά ρόζ

2,31€

Καραβάκι φτιαγμένο από καρώ και πουά υφάσματα για πανιά και λονέτα με ζικ ζακ γορδόνια για βάση,στο πλάι έχει και αγκυρούλα!Υπέροχο για μπομπονιέρα ή για διακόσμηση στη βάπτιση του μωρού σας!Διαστάσει..

Αλογάκι υφασμάτινο

3,96€

Καταπληκτικό αλογάκι φτιαγμένο από ύφασμα λονέτα με χαίτη από μαλλάκι πλεξίματος!Εαν έχετε θέμα τα αλογάκια ή το carousel στη βάπτιση του μωρού σας φτιάξτε το μπομπονιέρα με καρώ υφάσματα ή χρωματιστέ..

Καραβάκι πάνινο ριγέ μεσαίο

2,31€

Καραβάκι φτιαγμένο από ύφασμα λονέτα σε χρώματα μπλε και κόκκινο ριγέ.Είναι πολύ όμορφο για να το φτιάξετε μπομπονιέρα στη βάπτιση του μωρού σας βάζοντας φυσικό σχοινί γιούτα και να δέσετε κρεμαστά τα..

Αλογάκι carousel υφασμάτινο centerpiece

13,90€

Αλογάκια φτιαγμένα στο χέρι από διαφορετικά υφάσματα με φελλό στο κάτω μέρος για να τα στερεώσετε σε τραπέζι σαν διακόσμηση στη βάπτιση του μωρού σας.Εάν θέλετε να σας τα φτιάξουμε σε κάποιο άλλο χρώμ..

Σκιαχτράκι ηλιοτρόπιο 40cm

Σκιαχτράκι ηλιοτρόπιο 40cm

0,82€

Σκιαχτράκι σε μεγάλο μέγεθος με ηλιοτρόπιο και κύπερη πάνω σε στικ για να το φτιάξετε μπομπονιέρα ή να στολίσετε το τραπέζι της βάπτισης του μωρού σας!Μπορείτε να το δέσετε με γάζα ή λινάτσα που του τ..

Σκιαχτράκι μεσαίο πουά καρώ

1,03€

Χαμογελαστό σκιαχτράκι με στικ για να στολίσετε τις γλαστρούλες σας ή να το φτιάξετε μπομπονιέρα για τη βάπτιση του μωρού σας!Μπορείτε να το δέσετε με γάζα ή λινάτσα που του ταιριάζει πολύ,θα τα βρείτ..

Σκιαχτράκι καπέλο 32cm

Σκιαχτράκι καπέλο 32cm

0,89€

Χαμογελαστό σκιαχτράκι με στικ για να στολίσετε τις γλαστρούλες σας ή να το φτιάξετε μπομπονιέρα για τη βάπτιση του μωρού σας!Μπορείτε να το δέσετε με γάζα ή λινάτσα που του ταιριάζει πολύ,θα τα βρείτ..

Καραβάκι φουσκωτό υφασμάτινο

1,37€

Υπέροχο καραβάκι φτιαγμένο από μονόχρωμο ριγέ και πουά ύφασμα.Έχει κορδελίτσες στο επάνω μέρος για να δέσετε τα κουφετάκια σας αν θέλετε να το φτιάξετε κρεμαστή μπομπονιέρα.Διαστάσεις 15cm x 14cm x 4c..

Γατούλα υφασμάτινη εμπριμέ

3,69€

Γατούλες φτιαγμένες στο χέρι με όμορφα εμπριμέ υφάσματα!Έχουν φιογκάκι στο λαιμό με κουδουνάκια!Στολίστε το χώρο σας ή φτιάξτε τις μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας!Άν σας αρέσει κάποιο συγκεκ..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 75 από 87 συνολικά (2 Σελ.)