ΕΣΠΑ

Χριστουγεννιάτικα Κρεμαστά διακοσμητικά

Χριστουγεννιάτικα Κρεμαστά διακοσμητικά

Ξύλινη γάτα κρεμαστή με σκουφάκι 10cm

1,20€

Ξύλινη γάτα κρεμαστή με σκουφάκι για να το χρησιμοποιήσετε στους στολισμούς σας!Διαστάσεις 9x0,3x10cm.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα κρεμαστά διακοσμητικά όπου μπορείτε να συνδυάσετε...

Ξύλινο κρεμαστό διακοσμητικό με δεντράκια 80cm

4,40€

Ξύλινο κρεμαστό διακοσμητικό με δεντράκια για να το χρησιμοποιήσετε στους στολισμούς σας!Διαστάσεις 8x0,6x80cm ύψος μαζί με το κορδονάκι.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα κρεμαστά διακοσμητικά όπ..

Ξύλινο αστέρι κρεμαστό 45cm

2,95€

Ξύλινο αστέρι κρεμαστό για να το χρησιμοποιήσετε στους στολισμούς σας!Διαστάσεις 12,5x0,3x45cm ύψος μαζί με το κορδονάκι.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα κρεμαστά διακοσμητικά όπου μπορείτε να σ..

Ξύλινος τάρανδος κρεμαστός ασημί 7,5cm (σετ 6τεμ.)

2,30€

Ξύλινος τάρανδος κρεμαστός ασημί για να το χρησιμοποιήσετε στους στολισμούς σας!Το σετ περιλαμβάνει 6 τεμάχια.Διαστάσεις 7x0,3x7,5cm.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα κρεμαστά διακοσμητικά όπου μ..

Ξύλινος τάρανδος κρεμαστός ασημί 7cm (σετ 6τεμ.)

2,30€

Ξύλινος τάρανδος κρεμαστός ασημί για να το χρησιμοποιήσετε στους στολισμούς σας!Το σετ περιλαμβάνει 6 τεμάχια.Διαστάσεις 7x0,3x7,5cm.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα κρεμαστά διακοσμητικά όπου μ..

Αστεράκι κρεμαστό γούνινο ροζ 10cm

2,20€

Αστεράκι κρεμαστό γούνινο σε ροζ χρώμα για να το χρησιμοποιήσετε στους στολισμούς σας!Διαστάσεις 10cm.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα κρεμαστά διακοσμητικά όπου μπορείτε να συνδυάσετε...

Φτερά αγγέλου λευκά με κορδέλα

3,90€

Φτερά αγγέλου λευκά με glitter , διαμαντάκι στο κέντρο ασημί και κορδέλα για να το κρεμάσετε αν επιθυμείτε.Διαστάσεις 12.5cm x 9.5cm..

Χριστουγεννιάτικο κρεμαστό διακοσμητικό Αγγελάκι-Αγ.Βασίλης-Χιονάνθρωπος

1,65€

Χριστουγεννιάτικο κρεμαστό διακοσμητικό Αγγελάκι-Αγ.Βασίλης-Χιονάνθρωπος για να το χρησιμοποιήσετε στους στολισμούς σας!Διαστάσεις 8x3x8cm χωρίς το κορδόνι.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα κρεμα..

Χριστουγεννιάτικο κουδουνάκι λευκό 5x10cm

2,20€

Χριστουγεννιάτικο κουδουνάκι λευκό για να την χρησιμοποιήσετε στους στολισμούς σας!Διαστάσεις 5x10cm.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα καμπανάκια όπου μπορείτε να συνδυάσετε...

Ξωτικό υφασμάτινο κρεμαστό σκουφάκι με αστεράκια 20cm

2,95€

Ξωτικό υφασμάτινο κρεμαστό σκουφάκι με αστεράκια σε 3 χρώματα!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε κι άλλα διακοσμητικά όπου μπορείτε να τα συνδυάσετε για να διακοσμήσετε τον χώρο σας!Διαστάσεις 6x5x20cm ύψο..

Ξύλινος κρεμαστός Αγ.Βασίλης 12cm

3,40€

Ξύλινος κρεμαστός Αγ.Βασίλης για να το χρησιμοποιήσετε στους στολισμούς σας!Διαστάσεις 7,8x0,8x12,2cm χωρίς το κορδόνι.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα κρεμαστά διακοσμητικά όπου μπορείτε να συν..

Καρδιά μεταλλική κρεμαστή λευκή

2,50€

Καρδιά μεταλλική κρεμαστή σε λευκό χρώμα.Στολίστε το με κορδέλες, κορδόνια, λουλούδια ή υφάσματα και φτιάξτε ένα όμορφο στεφάνι για να διακοσμήσετε τον χώρο σας!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλ..

Καρδιά μεταλλική κρεμαστή χρυσή

2,50€

Καρδιά μεταλλική κρεμαστή σε χρυσό χρώμα.Στολίστε το με κορδέλες, κορδόνια, λουλούδια ή υφάσματα και φτιάξτε ένα όμορφο στεφάνι για να διακοσμήσετε τον χώρο σας!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλ..

Αστέρι μεταλλικό κρεμαστό λευκό

2,50€

Αστέρι μεταλλικό κρεμαστό σε λευκό χρώμα.Στολίστε το με κορδέλες, κορδόνια, λουλούδια ή υφάσματα και φτιάξτε ένα όμορφο στεφάνι για να διακοσμήσετε τον χώρο σας!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλ..

Αστέρι μεταλλικό κρεμαστό χρυσό

2,50€

Αστέρι μεταλλικό κρεμαστό σε χρυσό χρώμα.Στολίστε το με κορδέλες, κορδόνια, λουλούδια ή υφάσματα και φτιάξτε ένα όμορφο στεφάνι για να διακοσμήσετε τον χώρο σας!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλ..

Χριστουγεννιάτικη μεταλλική καμπάνα "Happy Holidays" με αμάξι 15x15x26cm

14,90€

Χριστουγεννιάτικη μεταλλική καμπάνα "Happy Holidays" με αμάξι για να την χρησιμοποιήσετε στους στολισμούς σας!Διαστάσεις 15x15x26cm.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα καμπανάκια όπου μπορείτε να σ..

Καρδιά κρεμαστή γούνινη ροζ 15cm

2,95€

Καρδιά κρεμαστή γούνινη σε ροζ χρώμα για να την χρησιμοποιήσετε στους στολισμούς σας!Διαστάσεις 15cm.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα κρεμαστά διακοσμητικά όπου μπορείτε να συνδυάσετε...

Στεφάνι μεταλλικό κρεμαστό λευκό

3,30€

Στεφάνι μεταλλικό κρεμαστό σε λευκό χρώμα.Στολίστε το με κορδέλες, κορδόνια, λουλούδια ή υφάσματα και φτιάξτε ένα όμορφο στεφάνι για να διακοσμήσετε τον χώρο σας!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε ά..

Στεφάνι μεταλλικό κρεμαστό χρυσό

3,30€

Στεφάνι μεταλλικό κρεμαστό σε χρυσό χρώμα.Στολίστε το με κορδέλες, κορδόνια, λουλούδια ή υφάσματα και φτιάξτε ένα όμορφο στεφάνι για να διακοσμήσετε τον χώρο σας!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε ά..

Διακοσμητικό κρεμαστό στρατιωτάκι πλαστικό 12cm

1,40€

Διακοσμητικό κρεμαστό στρατιωτάκι πλαστικό σε διάφορα χρώματα για να το χρησιμοποιήσετε στους στολισμούς σας!Διαστάσεις 12cm.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα κρεμαστά διακοσμητικά όπου μπορείτε ..

Αστεράκι κρεμαστό γούνινο 15cm

2,95€

Αστεράκι κρεμαστό γούνινο σε καφέ και ροζ χρώμα για να το χρησιμοποιήσετε στους στολισμούς σας!Διαστάσεις 15cm.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα κρεμαστά διακοσμητικά όπου μπορείτε να συνδυάσετε...

Αστεράκι κρεμαστό υφασμάτινο 15cm

2,50€

Αστεράκι κρεμαστό υφασμάτινο σε 3 χρώματα ροζ, λευκό και σιέλ για να το χρησιμοποιήσετε στους στολισμούς σας!Διαστάσεις 15cm.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα κρεμαστά διακοσμητικά όπου μπορείτε ..

Αστέρι κρεμαστό με glitter σαμπανί 30cm

10,90€

Αστέρι κρεμαστό με glitter σαμπανί για να την χρησιμοποιήσετε στους στολισμούς σας!Διαστάσεις 30cm.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα κρεμαστά διακοσμητικά όπου μπορείτε να συνδυάσετε...

Ξύλινη κρεμαστή πινακίδα "Merry Christmas" 23x18x1cm

3,95€

Ξύλινη κρεμαστή πινακίδα "Merry Christmas" για να την χρησιμοποιήσετε στους στολισμούς σας!Διαστάσεις 23x18x1cm χωρίς το κορδόνι.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα κρεμαστά διακοσμητικά όπου μπορε..

Πιγκουίνος υφασμάτινος κρεμαστός 11x6x15cm

3,85€

Πιγκουίνος υφασμάτινος κρεμαστός για να το χρησιμοποιήσετε στους στολισμούς σας!Διαστάσεις 11x6x15cm.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα κρεμαστά διακοσμητικά όπου μπορείτε να συνδυάσετε...

Διακοσμητικό υφασμάτινο ζαχαρωτό μπαστούνι 30cm

3,70€

Διακοσμητικό υφασμάτινο ζαχαρωτό μπαστούνι για να το χρησιμοποιήσετε στους στολισμούς σας!Διαστάσεις 30cm.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα κρεμαστά διακοσμητικά όπου μπορείτε να συνδυάσετε...

Ξύλινη κρεμαστή πινακίδα "Dear Santa" 20x24cm

3,80€

Ξύλινη κρεμαστή πινακίδα "Dear Santa" για να την χρησιμοποιήσετε στους στολισμούς σας!Διαστάσεις 20x24cm χωρίς το κορδόνι.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα κρεμαστά διακοσμητικά όπου μπορείτε να ..

Διακοσμητικό φύλλο κρεμαστό 7x19cm

1,85€

Διακοσμητικό φύλλο κρεμαστό για να το χρησιμοποιήσετε στους στολισμούς σας!Διαστάσεις 7x19cm χωρίς το κορδόνι.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα κρεμαστά διακοσμητικά όπου μπορείτε να συνδυάσετε...

Χριστουγεννιάτικη μεταλλική καμπάνα "Merry Christmas" με αμάξι 15x15x28cm

13,90€

Χριστουγεννιάτικη μεταλλική καμπάνα "Merry Christmas" με αμάξι για να την χρησιμοποιήσετε στους στολισμούς σας!Διαστάσεις 15x15x28cm.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα καμπανάκια όπου μπορείτε να ..

Τάρανδος κρεμαστός χρυσός 19cm

3,90€

Τάρανδος κρεμαστός χρυσός για να το χρησιμοποιήσετε στους στολισμούς σας!Διαστάσεις 9x19cm χωρίς το κορδόνι.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα κρεμαστά διακοσμητικά όπου μπορείτε να συνδυάσετε...

Διακοσμητική κρεμαστή ξύλινη καρδιά μπορντώ 6x5cm

1,40€

Διακοσμητική κρεμαστή ξύλινη καρδιά μπορντώ για να το χρησιμοποιήσετε στους στολισμούς σας!Διαστάσεις 6x5cm χωρίς το κορδόνι.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα κρεμαστά διακοσμητικά όπου μπορείτε ..

Χριστουγεννιάτικη μεταλλική καμπάνα "Merry Christmas" 12x7x20cm

11,90€

Χριστουγεννιάτικη μεταλλική καμπάνα "Merry Christmas" για να την χρησιμοποιήσετε στους στολισμούς σας!Διαστάσεις 12x7x20cm.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα καμπανάκια όπου μπορείτε να συνδυάσετε..

Διακοσμητικό ξύλινο κρεμαστό σπιτάκι 10cm

1,20€

Διακοσμητικό ξύλινο κρεμαστό σπιτάκι για να το χρησιμοποιήσετε στους στολισμούς σας!Διαστάσεις 10x10cm χωρίς το κορδόνι.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα κρεμαστά διακοσμητικά όπου μπορείτε να συ..

Ξωτικό υφασμάτινο κρεμαστό με ροζ σκουφάκι 20cm

2,65€

Ξωτικό υφασμάτινο κρεμαστό με ροζ σκουφάκι!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε κι άλλα διακοσμητικά όπου μπορείτε να τα συνδυάσετε για να διακοσμήσετε τον χώρο σας!Διαστάσεις 7,5x6,2x17,6cm ύψοςΗ επιλογή το..

Ξύλινο αλογάκι κρεμαστό "Home" ασημί 10cm (σετ 6τεμ.)

2,30€

Ξύλινο αλογάκι κρεμαστό "Home" ασημί για να το χρησιμοποιήσετε στους στολισμούς σας!Το σετ περιλαμβάνει 6 τεμάχια.Διαστάσεις 7x0,3x10cm.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα κρεμαστά διακοσμητικά όπο..

Διακοσμητικό κρεμαστό αστεράκι ροζ 5x5cm

1,40€

Διακοσμητικό κρεμαστό αστεράκι ροζ για να το χρησιμοποιήσετε στους στολισμούς σας!Διαστάσεις 5x5cm.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα κρεμαστά διακοσμητικά όπου μπορείτε να συνδυάσετε...

Διακοσμητικό κρεμαστό αστέρι μπρονζέ 21x21x4cm

9,80€

Διακοσμητικό κρεμαστό αστέρι μπρονζέ για να το χρησιμοποιήσετε στους στολισμούς σας!Διαστάσεις 21x21x4cm.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα κρεμαστά διακοσμητικά όπου μπορείτε να συνδυάσετε...

Χριστουγεννιάτικη μεταλλική κουδούνα "It's The Most Wonderful Time Of The Year" 8,5x5x11,5cm

4,95€

Χριστουγεννιάτικη μεταλλική κουδούνα "It's The Most Wonderful Time Of The Year" για να την χρησιμοποιήσετε στους στολισμούς σας!Διαστάσεις 8,5x5x11,5cm.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα καμπανάκι..

Διακοσμητικό κρεμαστό σπιτάκι συνθετικό κρεμ 3,4x3,2x5,8cm

2,90€

Διακοσμητικό κρεμαστό σπιτάκι συνθετικό σε κρεμ χρώμα!Διαστάσεις 3,4x3,2x5,8cm ύψος...

Χριστουγεννιάτικη μεταλλική καμπάνα με ζαχαρωτό 18x18x22cm

16,90€

Χριστουγεννιάτικη μεταλλική καμπάνα με ζαχαρωτό για να την χρησιμοποιήσετε στους στολισμούς σας!Διαστάσεις 18x18x22cm.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα καμπανάκια όπου μπορείτε να συνδυάσετε...

Χριστουγεννιάτικη μεταλλική καμπάνα χρυσή 11x11x21cm

11,90€

Χριστουγεννιάτικη μεταλλική καμπάνα χρυσή για να την χρησιμοποιήσετε στους στολισμούς σας!Διαστάσεις 11x11x21cm.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα καμπανάκια όπου μπορείτε να συνδυάσετε...

Χριστουγεννιάτικη μεταλλική κουδούνα με σχέδιο άγιο βασίλη 8,5x5x11,5cm

4,95€

Χριστουγεννιάτικη μεταλλική κουδούνα με σχέδιο άγιο βασίλη για να την χρησιμοποιήσετε στους στολισμούς σας!Διαστάσεις 8,5x5x11,5cm.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα καμπανάκια όπου μπορείτε να συ..

Σβούρα ριγέ 10x7,5x7,5cm

2,50€

Σβούρα ριγέ σε 2 χρώματα για να στολίσετε το δέντρο σας!Διαστάσεις 10x7,5x7,5cm...

Διακοσμητικό κρεμαστό σπιτάκι συνθετικό κρεμ 3,6x3x5,5cm

2,90€

Διακοσμητικό κρεμαστό σπιτάκι συνθετικό σε κρεμ χρώμα!Διαστάσεις 3,6x3x5,5cm ύψος...

Καμπάνα χριστουγεννιάτικη 34x34x44,5cm

39,80€

Καμπάνα χριστουγεννιάτικη μεγάλη σε κόκκινο χρώμα για να την χρησιμοποιήσετε στους στολισμούς σας!Διαστάσεις 34x34x44,5cm.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα καμπανάκια όπου μπορείτε να συνδυάσετε...

Διακοσμητικά τσόχινα ποδαράκια καλικάντζαρου 19x40cm

5,90€

Διαστάσεις 19cm x 40cm ύψος χωρίς το πιαστηράκι..

Διακοσμητικά τσόχινα ποδαράκια Άγ.Βασίλη 19x40cm

5,90€

Διαστάσεις 19cm x 40cm ύψος χωρίς το πιαστηράκι..

Διακοσμητικό κρεμαστό φορτηγάκι με δώρα πολυεστερικό 11,5x6cm

4,90€

Διαστάσεις 11,5cm x 6cm ύψος περίπου (χωρίς το σχοινάκι)Τυχαία επιλογή σχεδίου..

Διακοσμητικό ξύλινο κρεμαστό με φιγούρες 9x11,5cm

5,90€

Διαστάσεις 9cm x 11,5cm χωρίς το συρματάκιΤυχαία επιλογή σχεδίου..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 50 από 127 συνολικά (3 Σελ.)