ΕΣΠΑ

Μοτιφάκια

Μοτιφάκια

Διακοσμητικό αερόστατο πλέξιγκλας χρυσό

0,35€

Διακοσμητικό αερόστατο φτιαγμένο από πλέξιγκλας υλικό σε χρυσό χρώμα, ιδανικό για να χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας ή να το φτιάξετε μπομπονιέρα στην βάπτιση του μωρού σας.Εάν χρειάζεστε λιγότερα..

Διακοσμητική νεράιδα με ραβδί πλέξιγκλας χρυσή

2,20€

Διακοσμητική νεραϊδούλα φτιαγμένη από πλέξιγκλας υλικό σε χρυσό χρώμα, ιδανική για να την χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας ή να την φτιάξετε μπομπονιέρα.Διαστάσεις 9cm x 11cm ύψος περίπουΧρόνος παρ..

Διακοσμητικά μονογράμματα πλέξιγκλας χρυσά

0,90€

Μονογράμματα από πλέξιγκλας υλικό σε χρυσό χρώμα, ιδανικά για να τα χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας ή να τα φτιάξετε μπομπονιέρα κολλώντας τα πάνω σε κουτί ή πουγκί.Μπορούμε να σας φτιάξουμε όποια..

Διακοσμητικό γυάλινο ματόχαντρο κρεμαστό 5,2x16cm

3,80€

Διακοσμητικό κρεμαστό φτιαγμένο από γυάλινο ματόχαντρο και μικρά ματόχαντρα στο πλάι, ιδανικό για να το κρεμάσετε στον χώρο σας ή σε στεφανάκι!Διαστάσεις ματόχαντρου 5,2cmΣυνολικές διαστάσεις 16cm..

Διακοσμητικό γυάλινο ματόχαντρο με χάντρες κρεμαστό 13x31cm

8,90€

Διακοσμητικό κρεμαστό φτιαγμένο από γυάλινο ματόχαντρο και ξύλινες χρωματιστές χάντρες, ιδανικό για να το κρεμάσετε στον χώρο σας ή σε στεφανάκι!Διαστάσεις ματόχαντρου 13cmΣυνολικές διαστάσεις 31cm..

Διακοσμητικό γυάλινο ματόχαντρο με λευκές χάντρες

3,80€

Διακοσμητικό κρεμαστό φτιαγμένο από γυάλινο ματόχαντρο και λευκές χάντρες, ιδανικό για να το κρεμάσετε στον χώρο σας ή σε στεφανάκι!Διαστάσεις ματόχαντρου 5,2cmΣυνολικές διαστάσεις 22cm..

Διακοσμητικό γυάλινο ματόχαντρο με χάντρες κρεμαστό 7x28cm

4,90€

Διακοσμητικό κρεμαστό φτιαγμένο από γυάλινο ματόχαντρο και ξύλινες χρωματιστές χάντρες, ιδανικό για να το κρεμάσετε στον χώρο σας ή σε στεφανάκι!Διαστάσεις ματόχαντρου 7cm Συνολικές διαστάσεις 28cm..

Διακοσμητικό γυάλινο ματόχαντρο κίτρινο με χάντρες κρεμαστό

8,90€

Διακοσμητικό κρεμαστό φτιαγμένο από γυάλινο ματόχαντρο κίτρινο και χάντρες λευκές, ιδανικό για να το κρεμάσετε στον χώρο σας ή σε στεφανάκι!Διαστάσεις ματόχαντρου 10cmΣυνολικό μάκρος 24,5cm..

Διακοσμητικό γυάλινο ματόχαντρο βεραμάν με χάντρες κρεμαστό

5,90€

Διακοσμητικό κρεμαστό φτιαγμένο από γυάλινο ματόχαντρο βεραμάν και χάντρες λευκές, ιδανικό για να το κρεμάσετε στον χώρο σας ή σε στεφανάκι!Διαστάσεις ματόχαντρου 7cmΣυνολικές διαστάσεις 22,5cm..

Διακοσμητικό γυάλινο ματόχαντρο με χάντρες κρεμαστό

3,90€

Διακοσμητικό κρεμαστό φτιαγμένο από γυάλινο ματόχαντρο και ξύλινες χρωματιστές χάντρες, ιδανικό για να το κρεμάσετε στον χώρο σας ή σε στεφανάκι!Διαστάσεις ματόχαντρου 5,5cm x 6cmΣυνολικές διαστάσεις ..

Φεγγάρι από πλέξιγκλας"Love you to the moon and back"

3,50€

Φεγγάρι φτιαγμένο από πλέξιγκλας υλικό σε χρυσό χρώμα με χαραγμένο"Love you to the moon and back" ιδανικό για να χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας ή να το φτιάξετε μπομπονιέρα.Διαστάσεις 10cm x 14cm..

Νεραϊδούλα πλέξιγκλας χρυσή

2,20€

Νεραϊδούλα φτιαγμένη από πλέξιγκλας υλικό σε χρυσό χρώμα, ιδανική για να την χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας ή να την φτιάξετε μπομπονιέρα αν έχετε θέμα την νεράιδα.Διαστάσεις 6cm x 10,8cm περίπου..

Πλέξιγκλας πεταλούδα χρυσή 10,5x9,5cm

2,20€

Πεταλούδα φτιαγμένη από πλέξιγκλας υλικό σε χρυσό χρώμα ιδανική για να την χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας ή να την φτιάξετε μπομπονιέρα.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε μικρότερα μεγέθη όπου ..

Πεταλούδα χρυσό χρώμα πλέξιγκλας 7,7x7cm

1,80€

Πεταλούδα φτιαγμένη από πλέξιγκλας υλικό σε χρυσό χρώμα ιδανική για να την χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας ή να την φτιάξετε μπομπονιέρα.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα μεγέθη όπου μπορε..

Πεταλούδα πλέξιγκλας χρυσή 5x4,5cm

0,95€

Πεταλούδα από πλέξιγκλας σε χρυσό χρώμα ιδανική για να χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας ή ακόμα να την φτιάξετε μπομπονιέρα.Διαστάσεις 5cm x 4,5cm ύψος περίπουΧρόνος παράδοσης 10 μέρες..

Στέμμα από πλέξιγκλας ροζ χρυσό

0,90€

Στέμμα από πλέξιγκλας καθρέπτη σε ροζ χρυσό χρώμα ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας ή να το φτιάξετε μπομπονιέρα.Διαστάσεις 6cm x 4cm ύψος περίπουΧρόνος παράδοσης 10 μέρες..

Στέμμα πλέξιγκλας χρυσό 10x7cm

2,20€

Στέμμα από πλέξιγκλας καθρέπτη σε χρυσό χρώμα ιδανική για να το χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας ή να το φτιάξετε μπομπονιέρα αν έχετε πριγκιπικό θέμα.Διαστάσεις 10cm x 7cm ύψος περίπουΧρόνος παράδ..

Κορώνα πλέξιγκλας χρυσή 5x4,7cm

0,90€

Κορώνα από πλέξιγκλας καθρέπτη σε χρυσό χρώμα ιδανική για να την χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας ή ακόμα να την φτιάξετε μπομπονιέρα.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα μεγέθη όπου μπορείτε ..

Κορώνα πλέξιγκλας χρυσή 8x7,5cm

1,60€

Κορώνα από πλέξιγκλας καθρέπτη σε χρυσό χρώμα , ιδανική για να την χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας ή να την φτιάξετε μπομπονιέρα.Διαστάσεις 8cm x 7,5cm ύψοςΧρόνος παράδοσης 10 μέρες..

Ουράνιο τόξο με στέμμακαι σύννεφα πλέξιγκλας χρυσό

Ουράνιο τόξο με στέμμακαι σύννεφα πλέξιγκλας χρυσό

2,20€

Ουράνιο τόξο με στέμμα από πλέξιγκλας υλικό σε χρυσό χρώμα ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας ή να το φτιάξετε μπομπονιέρα.Διαστάσεις 8,8cm x 8cm ύψος περίπου Χρόνος παράδοσης 10 μέ..

Κοριτσάκι πλέξιγκλας με αστεράκι χρυσό

2,20€

Κοριτσάκι με αστέρι από πλέξιγκλας σε χρυσό χρώμα και τρυπούλα στο πάνω μέρος αν θέλετε να του περάσετε κορδελίτσα για να το κρεμάσετε.Διαστάσεις 7,2cm x 10cm ύψοςΗ κορδέλα δεν περιλαμβάνεται Χρόνος π..

Κύκνος πλέξιγκλας ασημί χρώμα

Κύκνος πλέξιγκλας ασημί χρώμα

2,20€

Κύκνος από πλέξιγκλας καθρέπτη σε ασημί χρώμα με τρύπα στο πάνω μέρος για να του περάσετε κορδελάκι αν θέλετε να το κάνετε κρεμαστό.Διαστάσεις 9,3cm x 10cm ύψος περίπουΧρόνος παράδοσης 10 μέρες..

Ματόχαντρο γυάλινο 6 cm

3,90€

Διαστάσεις 6 cm..

Διακοσμητικό πλέξιγκλας με λιονταράκι σε βάση

2,80€

Διακοσμητικό πλέξιγκλας με τυπωμένο λιονταράκι πάνω σε ξύλινη βάση.Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντάς του το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος.Μπορείτε να επιλέξετε μόνο το πλέξιγκλας χω..

Ουρά γοργόνας glitter κοκκάλινη

0,98€

Ουρά γοργόνας κοκάλινη σε τρία χρώματα, φούξια, τυρκουάζ και ροζ με glitter εσωτερικά!Μπορείτε να φτιάξετε μια όμορφη μπομπονιέρα για το μωρό σας δένοντας την πάνω σε πουγκάκι ή κουτάκι με κορδελίτσες..

Άγκυρα ξύλινη μικρή συσκ.12 τεμ

2,45€

Άγκυρα ξύλινη σε τρία χρώματα,λευκό, μπλέ και μπεζ άμμου σε μικρό μέγεθος για να κολλήσετε στις κατασκευές σας.Διαστάσεις 27mm x 40mm..

Φάρος ξύλινος μικρός συσκ.12τεμ

2,45€

Φάρος ξύλινος σε τρία χρώματα,λευκό, μπλέ και μπεζ άμμου σε μικρό μέγεθος για να κολλήσετε στις κατασκευές σας.Διαστάσεις 17mm x 42mm..

Γράμματα ξύλινα αγγλικά

0,40€

Διαστάσεις 3,5cm x 4cm περίπου..

Ματόχαντρο γυάλινο κρεμαστό 4cm

2,20€

Διαστάσεις 4cm..

Πουλάκια ξύλινα σετ 50τεμ.

Πουλάκια ξύλινα σετ 50τεμ.

8,45€

Διαστάσεις 2,9cm x 1,6cm..

Πεταλούδα ξύλινη κουμπάκι σετ 50τεμ.

8,45€

Πεταλούδες ξύλινες σε συσκευασία των πενήντα τεμαχίων με τρυπούλες στη μέση σαν κουμπάκι.Μπορείτε να τις περάσετε πάνω σε ρουχαλάκια παιδικά αντί για κουμπιά, να τις κολλήσετε σε μπομπονιέρα για βάπτι..

Ματόχαντρο γυάλινο 3.2cm

1,50€

Διαστάσεις 3,2cm..

Μουστάκι συνθετικό με τρυπούλα

Μουστάκι συνθετικό με τρυπούλα

0,22€

Διαστάσεις 20mm x 8mm..

Μενταγιόν καμέο γυναίκα παλαιά εποχή

Μενταγιόν καμέο γυναίκα παλαιά εποχή

1,25€

Διαστάσεις 3,2cm x 4cm Ελάχιστη ποσότητα 12τεμ...

Μεταλλική καρφίτσα με δεντράκια

Μεταλλική καρφίτσα με δεντράκια

1,70€

Διαστάσεις 3,5cm x 4cm..

Ξύλινο λουλούδι χρωματιστό

0,15€

Διαστάσεις 29mm x 27mm..

Φραουλίτσα ξύλινη

0,18€

Διαστάσεις 20mm x 25mm..

Λουλουδάκι ξύλινο vintage

0,35€

Διαστάσεις 5,5cm x 5,5cm..

Αρκουδάκι ξύλινο vintage

0,35€

Διαστάσεις 5.3cm x 5cm..

Μενταγιόν οβάλ κρεμαστό μπορντώ με κυρία παλιάς εποχής

2,10€

Πολύ όμορφη σειρά από μενταγιόν φτιαγμένα από συνθετικό υλικό με κυρίες με φορέματα παλιάς εποχής.Μπορείτε να τα κολλήσετε επάνω σε βάση καρφίτσας ή μεταλλικό μενταγιόν και να φτιάξετε ένα υπέροχο κρε..

Μενταγιόν οβάλ μαύρο με κυρία παλιάς εποχής

2,10€

Πολύ όμορφη σειρά από μενταγιόν φτιαγμένα από συνθετικό υλικό με κυρίες με φορέματα παλιάς εποχής.Μπορείτε να τα κολλήσετε επάνω σε βάση καρφίτσας ή μεταλλικό μενταγιόν και να φτιάξετε ένα υπέροχο κρε..

Λουλούδι ξύλινο με επένδυση υφασμάτινη

2,40€

Διαστάσεις 55mm x 53mm..

Λουλουδάκι ξύλινο με υφασμάτινη επένδυση εμπριμέ μώβ

2,50€

Ξύλινο μοτίφ αστερία με υφασμάτινη επένδυση που έχει λουλουδάκια μωβ και πράσινο σε μπεζ φόντο.Μπορείτε να στολίσετε κολιέ, βραχιολάκια, λαμπάδες και μαρτυρικά!Διαστάσεις 58mm..

Τριαντάφυλλο μεταλλικό

1,25€

Διαστάσεις 37mm x 37mm..

Γατούλα ξύλινη μώβ μικρή

0,60€

Διαστάσεις 25mm x 20mm..

Γατούλα ξύλινη μεγάλη

0,75€

Γατούλα φτιαγμένη από ξύλο και βαμμένη σε διάφορα χρώματα.Μπορείτε να φτιάξετε κολιέ, σκουλαρίκια, βραχιολάκια ή μαρτυρικά!Διαστάσεις 44mm x 29mm..

Ξύλινο κρεμαστό σκαλιστό

0,90€

Διαστάσεις 29mm..

Ξύλινη μαργαρίτα τρύπα πάνω κάτω

0,80€

Μαργαρίτα φτιαγμένη από ξύλο και βαμμένη σε διάφορα χρώματα.Μπορείτε να φτιάξετε σκουλαρίκια ή να ενώσετε με κρικάκια που θα βρείτε στην αντίστοιχη κατηγορία διάφορα χρώματα με χάντρες ενδιάμεσα για ν..

Tριαντάφυλλο ξύλινο χρωματιστό

1,05€

Τριαντάφυλλο φτιαγμένο από ξύλο και βαμμένο σε διάφορα χρώματα.Μπορείτε να του περάσετε γαντζάκι που θα βρείτε στα εξαρτήματα κοσμημάτων και να φτιάξετε όμορφα σκουλαρίκια ή να του περάσετε σχοινάκι γ..

Λουλούδι περίγραμμα ξύλινο με τρυπούλες

1,05€

Λουλουδάκι φτιαγμένο από ξύλο και βαμμένο σε  μαύρο και πράσινο χρώμα.Μπορείτε να του περάσετε γαντζάκι που θα βρείτε στα εξαρτήματα κοσμημάτων και να φτιάξετε όμορφα σκουλαρίκια ή να του περάσετ..

Κύκλος ξύλινος λουλούδια σκαλιστά

1,10€

Κύκλος με λουλουδάκια εσωτερικά φτιαγμένος από ξύλο και βαμμένος σε διάφορα χρώματα.Μπορείτε να του περάσετε γαντζάκι που θα βρείτε στα εξαρτήματα κοσμημάτων και να φτιάξετε όμορφα σκουλαρίκια ή να το..

Τριαντάφυλλο μεταλλικό τετράγωνο μπορντούρα μικρό

1,25€

Τετράγωνη μπορντούρα με τριανταφυλλάκι εσωτερικά σε διάφορα χρώματα.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για διακοσμητικό σε χειροποίητα τσαντάκια, θήκες καπνού και πορτοφολάκια!Διαστάσεις 31mm x 31mm..

Τριαντάφυλλο μεταλλικό τετράγωνο μπορντούρα

1,75€

Τετράγωνη μπορντούρα με τριανταφυλλάκι εσωτερικά σε διάφορα χρώματα.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για διακοσμητικό σε χειροποίητα τσαντάκια, θήκες καπνού και πορτοφολάκια!Διαστάσεις 51mm x 51mm..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 54 από 54 συνολικά (1 Σελ.)