ΕΣΠΑ

Μαρτυρικά για κορίτσι

Μαρτυρικά για κορίτσι
Μαρτυρικά φιογκάκι δαντέλα και suede κορδονάκι(50τμχ)

Μαρτυρικά φιογκάκι δαντέλα και suede κορδονάκι(50τμχ)

30,00€

Μαρτυρικό φιογκάκι από δαντέλα σε λευκό χρώμα με suede κορδονάκι και φίλντισι σταυρό. Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα έτοιμα για να τα μοιράσετε! ..

Μαρτυρικά γκρο κορδέλες φίλντισι σταυρουδάκι (50τμχ)

Μαρτυρικά γκρο κορδέλες φίλντισι σταυρουδάκι (50τμχ)

21,00€

Μαρτυρικά με γκρο κορδέλα έξι χιλιοστών, δύο γκρο κορδέλες τριών χιλιοστών και φίλντισι σταυρουδάκι με στρασάκι! Μπορούμε να σας φτιάξουμε με ότι συνδυασμούς χρωμάτων ταιριάζει στην βάπτιση του μωρού..

Μαρτυρικό βάπτισης βραχιόλι Μαμά με φουντίτσα πολύχρωμη

5,00€

Μαρτυρικό βραχιόλι με καρδιά πλέξιγκλας Μαμά χρυσή, χάντρες, φουντίτσα πολύχρωμη και σταυρουδάκι λευκό.Επειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να καταβάλλετε το 50% της αξίας της παραγγελίας...

Μαρτυρικό βάπτισης βραχιόλι suede με τετράγωνο σταυρουδάκι (50τμχ)

32,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι από suede σε χρώμα σάπιο μήλο, με μεταλλικό τετράγωνο σταυρουδάκι περαστό και φουντίτσα μπεζ.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε κουτάκι με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα έτοιμα για να τα..

Μαρτυρικό βάπτισης μπρελόκ με κορδέλα πουά και σταυρουδάκι ασημί(25τμχ)

23,00€

Μαρτυρικό μπρελόκ με κορδέλα υφασμάτινη πουά σε βεραμάν χρώμα, με περαστό σταυρουδάκι ασημί.Επειδή είναι χειροποίητα μπορούμε να σας τα φτιάξουμε με ότι χρώμα κορδέλα ταιριάζει στην βάπτιση του μωρού ..

Μαρτυρικό βάπτισης βραχιόλι ροζ suede με ματάκι και σταυρουδάκι(50τμχ)

36,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι από suede ροζ με ματόχαντρο περαστό σε ροζ χρώμα και ροζ χρυσό σταυρουδάκι.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα με τα μα..

Μαρτυρικό βραχιολάκι suede λευκό με σταυρουδάκι χρυσό (50τμχ)

35,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι από suede σε λευκό χρώμα με περαστό σταυρουδάκι σε χρυσό.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε κουτάκι με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα έτοιμα για να τα μοιράσετε!Χρόνος παράδοσης 10 ημέρε..

Μαρτυρικό βάπτισης μπρελόκ με σταυρουδάκι χρυσό (25τμχ)

21,00€

Μαρτυρικό μπρελόκ φτιαγμένο από εκρού σχοινί με σταυρουδάκι στρογγυλό σε χρυσό χρώμα.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε κουτάκι με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα έτοιμα για να τα μοιράσετε!Διαστάσεις 10,5cm ..

Μαρτυρικό βάπτισης μπρελόκ με σταυρουδάκι ασημί (25τμχ)

21,00€

Μαρτυρικό μπρελόκ φτιαγμένο από σχοινί σε λευκό με σταυρουδάκι στρογγυλό σε ασημί χρώμα.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε κουτάκι με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα έτοιμα για να τα μοιράσετε!Διαστάσεις 10,5..

Μαρτυρικό βάπτισης μπρελόκ με κωνσταντινάτο (25τμχ)

33,00€

Μαρτυρικό μπρελόκ φτιαγμένο από σχοινί σε εκρού χρώμα με κωνσταντινάτο χρυσό και σμάλτο λευκό.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε κουτάκι με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα έτοιμα για να τα μοιράσετε!Διαστάσει..

Μαρτυρικό ροζ βραχιολάκι μπάρα χρυσή-ματάκι (25τμχ)

19,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι από κηρωμένο κορδονάκι 1mm ροζ, μεταλλική χρυσή μπάρα με ματάκι και σταυρουδάκι στην άκρη.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα στα ίδια χ..

Μαρτυρικά βραχιολάκι ροζ με χρυσό σταυρό ματάκι (50τμχ)

29,00€

Μαρτυρικά βραχιολάκια σε ροζ χρώμα με χρυσό σταυρουδάκι και ματάκι.Ένα βραχιολάκι που θα φορέσουν οι καλεσμένοι σας και θα το κρατήσουν σαν μικροδωράκι απο την βάπτιση του μωρού σας!Τα μαρτυρικά θα σα..

Μαρτυρικό βάπτισης μπρελόκ με πον πον ροζ και σταυρό φίλντισι (25τμχ)

21,00€

Μαρτυρικό βάπτισης μπρελόκ χρυσό με πον πον ροζ, χάντρες σε χρυσό χρώμα και σταυρουδάκι φίλντισι.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε κουτάκι με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα με τα μαρτυρικά σας,έτοιμα για να..

Μαρτυρικά μπρελόκ με δαντελίτσα λευκή (25τμχ)

21,00€

Μαρτυρικά μπρελόκ με δαντελίτσα και σταυρουδάκι με σμάλτο.Αν θέλετε διαφορετικό χρώμα την κορδελίτσα ή το σταυρουδάκι μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2610-622510 ή να το γράψετε στα σχόλια της..

Μαρτυρικά μπρελόκ ζωάκια της ζούγκλας (25τμχ)

20,00€

Μαρτυρικό μπρελόκ με ξύλινα ζωάκια της ζούγκλας και μεταλλικό σταυρουδάκι σε χρυσό χρώμα.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα έτοιμαγια να τα μοιράσετε!Χρόνος..

Μαρτυρικό μπρελόκ με ροζ φουντίτσα (50τμχ)

30,00€

Μαρτυρικό μπρελόκ με φουντίτσα σε ροζ χρώμα και φίλντισι σταυρουδάκι.Αν επιθυμείτε διαφορετικό χρώμα στην φουντίτσα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2610-622510 ή να το γράψετε στα σχόλια της π..

Μαρτυρικά φιογκάκι από δαντέλα και suede 50 τεμάχια

30,00€

Μαρτυρικό φιογκάκι από δαντέλα σε λευκό χρώμα με suede κορδονάκι και φίλντισι σταυρό.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα έτοιμαγια να τα μοιράσετε!Χρόνος παρ..

Μαρτυρικά βραχιολάκι με φουντίτσα 50 τεμάχια

35,00€

Πολύ όμορφα για να τα ταιριάξετε με ότι θέμα βάπτισης κι αν έχετε!Επικοινωνήστε μαζί μας 2610-622-510 ή μπορείτε να το γράψτε σαν σχόλιο στην παραγγελία σας αν θέλετε σε άλλο χρώμα το κορδονάκι ή την ..

Βραχιολάκι για μαρτυρικά

0,55€

Διαστάσεις 6,5cm..

Μαρτυρικό βραχιολάκι καφέ με ασημί σταυρό 50τεμάχια

20,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι με κηρωμένο κορδονάκι καφέ και μεταλλικό ασημί σταυρουδάκι!Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα με τα μαρτυρικά σας,έτοι..

Μαρτυρικό βραχιολάκι ροζ με χρυσό σταυρό 50τεμάχια

20,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι με κηρωμένο κορδονάκι ροζ και μεταλλικό χρυσό σταυρουδάκι!Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα με τα μαρτυρικά σας,έτοιμ..

Μαρτυρικό βραχιολάκι ροζ με ασημί σταυρό 50τεμάχια

20,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι με κηρωμένο κορδονάκι ροζ και μεταλλικό ασημί σταυρουδάκι!Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα με τα μαρτυρικά σας,έτοιμ..

Μαρτυρικό βραχιολάκι καφέ με χρυσό σταυρό 50τεμάχια

20,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι με κηρωμένο κορδονάκι καφέ και μεταλλικό χρυσό σταυρουδάκι!Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα με τα μαρτυρικά σας,έτοι..

Μαρτυρικό αλυσίδα με σταυρό κι ευχές χρυσό χρώμα (25τεμ.)

23,00€

Κολιέ αλυσίδα λεπτή σε χρυσό χρώμα με σταυρό από ευχές, αγάπη,ευτυχία, χαρά!Ένα ιδιαίτερο μαρτυρικό για την βάπτιση του μωρού σας!Διαστάσεις σταυρού 2cm x 5cmΔιαστάσεις αλυσίδας 30cm μάκρος..

Μαρτυρικό μπρελόκ με σταυρό χρυσό και φουντίτσα ροζ(25τμχ)

40,00€

Μαρτυρικό μπρελόκ με σταυρό σε χρυσό χρώμα, κορδελίτσα και φουντίτσα σε ροζ αποχρώσεις.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα με τα μαρτυρικά σ..

Μαρτυρικό σατέν κορδέλα και φίλντισι σταυρό 50 τεμάχια

30,00€

Μαρτυρικό φτιαγμένο με κορδελίτσα σατέν διπλής όψης σάπιο μήλο, δαντελίτσα λεπτή και σταυρουδάκι φίλντισι.Οι κορδελίτσες βγαίνουν και σε άλλα χρώματα όπου μπορεί να ταιριάζουν καλύτερα στην βάπτιση το..

Μαρτυρικό βραχιόλι ξύλινο Μαμά με φουντίτσα

5,00€

Βραχιολάκι σε χρυσό χρώμα με ξύλινο στρογγυλό κοπτικό"Μαμά" με φουντίτσα, χαντρούλες και μεταλλικό σταυρουδάκι.Επειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να καταβάλλετε το 50% της αξίας της παραγγελίας...

Μαρτυρικό βραχιόλι μαμά-νονά με πέρλα στέμμα και λουλουδάκι

5,00€

Βραχιόλι σε χρυσό χρώμα με κοπτικό πλέξιγκλας, σταυρουδάκι, χαντρούλες και πέρλα με στέμμα!Επειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να καταβάλλετε το 50% της αξίας της παραγγελίας...

Μαρτυρικό βραχιολάκι με πλέξιγκλας και καρδούλα μαμά-νονά

5,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι φτιαγμένο από κηρωμένο κορδονάκι, στρογγυλό πλέξιγκλας σε χρυσό χρώμα, μεταλλική καρδούλα με σμάλτο, λουλουδάκια και σταυρουδάκι!Επειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να καταβά..

Μαρτυρικό βραχιολάκι Μπαμπάς/Νονός με πλέξιγκλας και μουστάκι

Μαρτυρικό βραχιολάκι Μπαμπάς/Νονός με πλέξιγκλας και μουστάκι

5,00€

Βραχιολάκι από κηρωμένο σχοινί με πλέξιγκλας στρογγυλό, μουστάκι, ματάκι και σταυρουδάκι σε χρυσό χρώμα.Επειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να καταβάλλετε το 50% της αξίας της παραγγελίας...

Μαρτυρικό μπρελόκ χρυσό Μαμά/Νονά περλίτσα με στέμμα και φουντίτσα

5,00€

Ένα ιδιαίτερο μπρελόκ για μαρτυρικό σε χρυσό χρώμα με στρογγυλό πλέξιγκλας που γράφει νονά ή μαμά με φουντίτσα στο κάτω μέρος και περλίτσα με στέμμα, χαντρούλα και σταυρουδάκι.Συνολικό μάκρος 10,5cmΕπ..

Μαρτυρικό μπρελόκ με ξύλινο κοπτικό και φουντίτσα

5,00€

Μαρτυρικό μπρελόκ σε χρυσό χρώμα, με ξύλινο κοπτικό μαμά, μπαμπάς και νονός με σταυρουδάκι,γκρο κορδελίτσα και φουντίτσα στο κάτω μέρος.Συνολικό μάκρος 12,5cm περίπουΕπειδή είναι χειροποίητο είδος θα ..

Μαρτυρικό μπρελόκ Μαμά/Νονά ξύλινες χάντρες και φουντίτσα

5,00€

Μαρτυρικό μπρελόκ σε χρυσό χρώμα, με ξύλινες χάντρες σε βεραμάν και λευκό με πλέξιγκλας και φουντίτσα βεραμάν.Συνολικό μάκρος 11,5cm περίπουΕπειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να καταβάλλετε το 5..

Μαρτυρικό μπρελόκ χρυσό Νονός/Μπαμπάς με χέρι Hamsa

5,00€

Ένα ιδιαίτερο μπρελόκ για μαρτυρικό σε χρυσό χρώμα με στρογγυλό πλέξιγκλας που γράφει Νονός ή μπαμπάς με σταυρουδάκι στο κάτω μέρος και χαντρούλες  με μεταλλικό χέρι Hamsa.Συνολικό μάκρος 9cmΕπει..

Μαρτυρικά βραχιολάκι χρυσό ροζ χαντρούλες (25τμχ)

19,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι από χρυσό κορδονάκι μεταλλιζέ χαντρούλες ροζ, φουντίτσα σε μπεζ άμμου και σταυρουδάκι μεταλλικό χρυσό.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσ..

Μαρτυρικά μπρελόκ με δαντελίτσα και λουλουδάκι (25τμχ)

25,00€

Μπρελόκ με δαντελίτσα πλεκτή, φιογκάκι από σατέν κορδελίτσα με λουλουδάκι σάπιο μήλο και σταυρουδάκι μεταλλικό χρυσό.Αν θέλετε διαφορετικό χρώμα στις κορδελίτσες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στ..

Μαρτυρικά γκρο κορδελίτσα-σταυρουδάκι χρυσό 50τμχ

18,00€

Μαρτυρικά με γκρο κορδελίτσα σε τρία χρωματάκια βεραμάν, ροζ και σομόν με σταυρουδάκι μεταλλικό χρυσό και καρφίτσα στο πίσω μέρος.Χρόνος παράδοσης 10-15 ημέρες γιατί είναι χειροποίητα!Τα μαρτυρικά θα ..

Μαρτυρικά βραχιολάκι χρυσό με σταυρουδάκι 25τμχ

19,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι σε χρυσό χρώμα με κρικάκι μπροστά όπου κρέμεται ένα σταυρουδάκι. Ένα ιδιαίτερο μαρτυρικό για την βάπτιση του μωρού σας!Διαστάσεις 6,5cm..

Μαρτυρικά βραχιολάκι με πολύχρωμες φουντίτσες (25τμχ)

19,00€

Μαρτυρικά βραχιολάκι με κηρωμένο κορδονάκι 1mm σε κράφτ χρώμα, περλίτσα και σταυρουδάκι χρυσό.Αν θέλετε διαφορετικό χρώμα το κορδονάκι μπορείτε να το γράψτε σαν σχόλιο στην παραγγελία σας ή να επικοιν..

Μαρτυρικά κορδελίτσα με φιογκάκι πον-πον (25τμχ)

24,00€

Μαρτυρικά φτιαγμένα από κορδέλα γκρο, δαντέλα και φιογκάκι από σατέν με πον πον στο κέντρο και σταυρουδάκι σε χρυσό χρώμα.Στο πίσω μέρος έχουν καρφίτσα.Αν θέλετε άλλο χρώμα σε κορδελίτσα επικοινωνήστε..

Μαρτυρικό βραχιολάκι ευχές-χρυσός σταυρός (50τμχ)

33,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι από κορδελίτσα ελαστική με ευχές και σταυρουδάκι σε χρυσό χρώμα σε σχήμα κύβου.Ένα πολύ όμορφο μαρτυρικό για την βάπτιση του μωρού σας!Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτιν..

Μαρτυρικό βραχιολάκι μπάρα-ματάκι (25τμχ)

21,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι-χειροπέδα με σχέδιο ματάκι με επίστρωση σμάλτου και σταυρουδάκι σε δύο αποχρώσεις, χρυσό και ροζ χρυσό!Ένα ιδιαίτερο μαρτυρικό για την βάπτιση του μωρού σας!Διαστάσεις 6cm..

Μαρτυρικό χειροπέδα με κόμπο και σταυρουδάκι (50τμχ)

35,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι-χειροπέδα με σχέδιο κόμπο και σταυρουδάκι σε χρυσό χρώμα!Ένα ιδιαίτερο μαρτυρικό για την βάπτιση του μωρού σας!Διαστάσεις 6cm..

Μαρτυρικά βραχιολάκι καφέ με χρυσό σταυρό ματάκι (50τμχ)

29,00€

Μαρτυρικά βραχιολάκια σε καφέ χρώμα με χρυσό σταυρουδάκι και ματάκι.Ένα βραχιολάκι που θα φορέσουν οι καλεσμένοι σας και θα το κρατήσουν σαν μικροδωράκι απο την βάπτιση του μωρού σας!Τα μαρτυρικά θα σ..

Μαρτυρικό καφέ βραχιολάκι μπάρα χρυσή-ματάκι (25τμχ)

19,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι από κηρωμένο κορδονάκι 1mm καφέ, μεταλλική χρυσή μπάρα με ματάκι και σταυρουδάκι στην άκρη.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα στα ίδια ..

Μαρτυρικά φιογκάκι με φουντίτσα και καρδούλα (50τμχ)

30,00€

Μαρτυρικό με κορδονάκι κηρωμένο 1mm φτιαγμένο φιογκάκι με φουντίτσα πολύχρωμη, καρδούλα φίλντισι και σταυρουδάκι ασημί.Μπορούμε να σας φτιάξουμε ότι χρώμα κορδονάκι θέλετε με ότι συνδυασμούς χρωμάτων ..

Μαρτυρικά βραχιολάκι με κορδέλα γκρο ευχές ασημί σταυρουδάκι 50 τεμάχια

20,00€

Μαρτυρικά με γκρο κορδελίτσα πάχους έξι χιλιοστών και τυπωμένες ευχές.Το σταυρουδάκι είναι σε ασημί χρώμα, περαστό μέσα στην κορδέλα.Όλα τα υλικά βγαίνουν και σε άλλα χρώματα που μπορεί να ταιριάζουν ..

Μαρτυρικό βραχιολάκι με φουντίτσα-ματάκι (25τμχ)

30,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι με φουντίτσα, σταυρουδάκι χρυσό και ματάκι.Μπορούμε να σας το φτιάξουμε με ότι χρώμα κορδονάκι ή φουντίτσα θέλετε.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτί στολισμένο με..

Μαρτυρικά φιλντιρέ κορδέλα-σχοινί με χρυσό σταυρουδάκι (50τμχ)

23,00€

Μαρτυρικό με βεραμάν φιλντιρέ κορδέλα 7mm, κορδονάκι γιούτα και σταυρουδάκι χρυσό χρώμα μικρό.Μπορούμε να σας φτιάξουμε σε ότι χρώμα κορδελίτσες θέλετε ταιριάζει στην βάπτιση του μωρού σας!Αν θέλετε κ..

Μαρτυρικά μπρελόκ με κορδονάκι-φουντίτσα (25τμχ)

26,00€

Μαρτυρικά μπρελόκ με τρίκλωνο βεραμάν κορδόνι, φουντίτσα εκρού και σταυρουδάκι σε χρυσό χρώμα.Πολύ όμορφα για να ταιριάξουν με ότι θέμα έχετε στη βάπτιση και να μείνει ένα ωραίο αναμνηστικό για τους κ..

Μαρτυρικά βραχιολάκι με χαντρούλες και δαντελίτσα σετ 50τεμ.

25,00€

Μαρτυρικά βραχιολάκι με κηρωμένο κορδονάκι ενός χιλιοστού σε χρώμα σάπιο μήλο, μεταλλικό χρυσό σταυρουδάκι, δύο χαντρούλες σε σάπιο μήλο και δαντελίτσα σε ιβουάρ χρώμα.Μια πολύ ωραία ιδέα για τους καλ..

Μαρτυρικά βραχιολάκι με δαντέλα-περλίτσα σετ 50τεμ.

25,00€

Μαρτυρικά βραχιολάκι με κηρωμένο κορδονάκι ενός χιλιοστού, μεταλλικό χρυσό σταυρουδάκι, περλίτσα λευκή και δαντελίτσα δύο εκατοστών σε σάπιο μήλο.Μια πολύ ωραία ιδέα για τους καλεσμένους της βάπτισης ..

Μαρτυρικά βραχιολάκι φουντίτσα μεταλλικό σταυρουδάκι 50 τεμάχια

35,00€

Μαρτυρικά με σταυρουδάκι μεταλλικό περαστό, χαντρούλες, φουντίτσα και κορδονάκι 1mm σε σάπιο μήλο.Βγαίνει σε σετ των 50 τεμαχίων.Όλα τα υλικά βγαίνουν και σε άλλα χρώματα που μπορεί να ταιριάζουν καλύ..

Μαρτυρικά πουά κορδελίτσα χρυσό σταυρουδάκι 50τεμάχια

20,00€

Μαρτυρικό με πουά κορδελίτσα και σταυρουδάκι χρυσό.Αν θέλετε κάποιο άλλο χρώμα σε κορδελίτσα πάρτε μας ένα τηλέφωνο στο 2610-622-510 ή γράψτε το σαν σχόλιο στην παραγγελία σας.Χρόνος παράδοσης 10-15 η..

Μαρτυρικά φλαμίνγκο με πούπουλα (25τμχ)

29,00€

Μαρτυρικά για το πέτο με χρυσό σταυρό περίγραμμα, κορδέλα γκρό τυπωμένη με φλαμίνγκο, φυσικό σχοινάκι γιούτα και πούπουλα.Η κορδέλα με τα φλαμίνγκο βγαίνει και σε βεραμάν χρώμα.Χρόνος παράδοσης 10-15 ..

Μαρτυρικά φλοράλ διάφανο σταυρουδάκι 50 τεμάχια

25,00€

Μαρτυρικά από φλοράλ κορδελίτσα σε εκρού και ροδί χρωματισμούς με διαφάνο σταυρουδάκι, πιασμένα με κορδελάκι τριών χιλιοστών για να τα φορέσετε στο πέτο των καλεσμένων σας!Μπορούμε να σας τα φτιάξουμε..

Μαρτυρικά βραχιολάκι με πέρλα και στενόμακρο σταυρουδάκι 50 τεμάχια

30,00€

Μαρτυρικά βραχιολάκι ροζ με πέρλα και στενόμακρο σταυρουδάκι σε ασημί χρώμα.Όλα τα υλικά βγαίνουν και σε άλλα χρώματα που μπορεί να ταιριάζουν καλύτερα στη βάπτισή σας και μπορούμε να σας τα φτιάξουμε..

Μαρτυρικό κορδέλα φλαμίνγκο με χρυσό σταυρουδάκι 50 τεμάχια

35,00€

Μαρτυρικό με κορδέλα γκρό τυπωμένη που έχει φλαμίνγκο, σε πάχος δεκαπέντε χιλιοστά και σταυρουδάκι σε χρυσό χρώμα δεμένο με κορδέλα έξι χιλιοστών.Στο πίσω μέρος έχουν καρφίτσα για να τα κρεμάσετε στο ..

Μαρτυρικά βραχιολάκι με ξύλινες χάντρες και φίλντισι στρας σταυρουδάκι 50 τεμάχια

33,00€

Μαρτυρικά βραχιολάκι με ξύλινες χάντρες σε δύο διαφορετικά χρώματα, φιογκάκι από δαντελίτσα και φίλντισι στρας σταυρουδάκι.Μπορούμε να σας φτιάξουμε ότι χρώμα κορδονάκι θέλετε με ότι συνδυασμούς χρωμά..

Μαρτυρικά βραχιολάκι με κορδέλα σατέν ευχές και περαστό σταυρουδάκι 50 τεμάχια

20,00€

Μαρτυρικά με σατέν κορδελίτσα πάχους έξι χιλιοστών και τυπωμένες ευχές.Το σταυρουδάκι είναι  περαστό μέσα στην κορδέλα.Όλα τα υλικά βγαίνουν και σε άλλα χρώματα που μπορεί να ταιριάζουν καλύτερα ..

Μαρτυρικά με μεταλλικό σταυρουδάκι βεραμάν-σάπιο μήλο 50τμχ

15,00€

Μαρτυρικά με στενόμακρο λεπτό σταυρουδάκι και σατέν κορδελάκια διπλής όψης τριών χιλιοστών σε χρωματιστμούς σάπιο μήλο και βεραμαν.Αν θέλετε άλλο χρώμα πάρτε μας ένα τηλέφωνο στο 2610-622-510 ή γράψτε..

Μαρτυρικά με φίλντισι στρας σταυρουδάκι με σατέν κορδέλα 6mm (50τμχ)

20,00€

Απλά αλλά ιδιαίτερα μαρτυρικά με κορδελάκι σατέν πάχους έξι χιλιοστών και φίλντσι σταυρό με στρας!Στη φωτογραφία είναι με σάπιο μήλο κορδελίτσα αλλά αν θέλετε άλλο χρώμα πάρτε μας ένα τηλέφωνο στο 261..

Μαρτυρικά στέμμα υφασμάτινο λαχανί (50τμχ)

24,00€

Μαρτυρικά από ποντικοουρά και κορδονάκι κηρωμένο πάχους ενός χιλιοστού με κολλημένο στέμμα λαχανί και διάφανο σταυρουδάκι!Στη φωτογραφία είναι πολλοί συνδυασμοί, αν θέλετε κάτι διαφορετικό πάρτε μας έ..

Μαρτυρικά σατέν κορδελάκια φίλντισι σταυρός στρας 50 τεμάχια

20,00€

Μαρτυρικά με τρία κορδελάκια σατέν πάχους τριών χιλιοστών και φίλντσι σταυρό με στρας! Στη φωτογραφία είναι πολλοί συνδυασμοί, αν θέλετε κάτι διαφορετικό πάρτε μας ένα τηλέφωνο στο 2610-622-510 ή γράψ..

Μαρτυρικά καρώ με διάφανο σταυρουδάκι 50 τεμάχια

18,00€

Όμορφο διακριτικό μαρτυρικό με σταυρουδάκι κοκκάλινο συνθετικό με καρώ κορδελίτσα!Αν θέλετε κάτι διαφορετικό πάρτε μας ένα τηλέφωνο στο 2610-622-510 ή γράψτε το σαν σχόλιο στην παραγγελία σας.Χρόνος π..

Μαρτυρικά λινάτσα με φίλντισι σταυρό 50 τεμάχια

30,00€

Μαρτυρικά από λινάτσα κορδέλα σε διάφορες αποχρώσεις με μεγάλο φίλντισι σταυρουδάκι!Μπορούμε να σας φτιάξουμε ότι χρώμα σταυρουδάκι θέλετε με ότι συνδυασμούς χρωμάτων ταιριάζει στην βάπτιση του μωρού ..

Μαρτυρικά βραχιολάκια ροζ με περλίτσα σετ 50τμχ

22,00€

Μαρτυρικά με μεταλλικό σταυρουδάκι μίνι σε ασημί χρώμα, περλίτσες, κορδονάκι 1mm κηρωμένο και φιογκάκι σε ροζ χρώμα!Βγαίνει σε σετ των 50 τεμαχίων.Όλα τα υλικά βγαίνουν και σε άλλα χρώματα που μπορεί ..

Μαρτυρικό βραχιολάκι πορτοκάλι λαχανί (50τμχ)

20,00€

Μαρτυρικό φτιαγμένο από κηρωμένο γορδονάκι 1mm ,χαντρούλες συνθετικές και σταυρουδάκι φίλντισι.Ένα βραχιολάκι που θα φορέσουν οι καλεσμένοι σας και θα το κρατήσουν σαν μικροδωράκι απο την βάπτιση του ..

Μαρτυρικό βραχιόλι δαντέλα-λουλουδάκι (25τμχ)

20,00€

Πολύ ιδιαίτερο μαρτυρικό βραχιολάκι φτιαγμένο από γιούτα γορδονάκι με πέρλα,σταυρουδάκι φίλντισι και τριανταφυλλάκι υφασμάτινο με δαντέλα.Είναι χειροποίητα και μπορούμε να σας τα φτιάξουμε σε ότι χρωμ..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 69 από 69 συνολικά (1 Σελ.)