ΕΣΠΑ

Ξύλινα Παιχνίδια

Ξύλινα Παιχνίδια

Ξύλινο Τυμπανάκι Μπαλαρίνα

2,10€

Ξύλινο natural τυμπανάκι με αυτοκόλλητο print πουέντ μπαλαρίνας σε ροζ απόχρωση με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω. Τα τυμπανάκια έχουν αυτοκόλλητο και στις 2 όψεις. Μπορείτε να δέσετ..

Ξύλινο γιο-γιο Μπαλαρίνα

1,58€

Ξύλινο natural γιο-γιο με σκοινάκι. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print πουέντ μπαλαρίνας σε ροζ απόχρωση με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω. Τα yo-yo έχουν αυτοκόλλητο και στις 2 όψεις. ..

Ξύλινο γιο-γιο Μικρός Πρίγκιπας

1,58€

Ξύλινο natural γιο-γιο με σκοινάκι. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print μικρός πρίγκιπας με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω. Τα yo-yo έχουν αυτοκόλλητο και στις 2 όψεις. Μπορείτε να..

Ξύλινο Τυμπανάκι Μικρός Πρίγκιπας

2,10€

Ξύλινο natural τυμπανάκι με αυτοκόλλητο print μικρός πρίγκιπας με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω. Τα τυμπανάκια έχουν αυτοκόλλητο και στις 2 όψεις. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα ..

Ξύλινο γιο-γιο Γάτα

1,58€

Ξύλινο natural γιο-γιο με σκοινάκι. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print Γάτα με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω.Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη μπο..

Ξύλινο τυμπανάκι Γάτα

2,10€

Ξύλινο natural τυμπανάκι με αυτοκόλλητο print Γάτα με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω.Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μ..

Ξύλινο γιο-γιο Πιγκουίνος

1,58€

Ξύλινο φυσικό γιο-γιο με σκοινάκι. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print Πιγκουίνος με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω.Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφ..

Ξύλινο τυμπανάκι Πιγκουίνος

2,10€

Ξύλινο φυσικό τυμπανάκι με αυτοκόλλητο print Πιγκουίνος με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω.Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση ..

Ξύλινο γιο-γιο Τίγρης

1,58€

Ξύλινο φυσικό γιο-γιο με σκοινάκι. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print Τίγρης με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω.Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη μπ..

Ξύλινο τυμπανάκι Τίγρης

2,10€

Ξύλινο φυσικό τυμπανάκι με αυτοκόλλητο print Τίγρης με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω.Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του ..

Ξύλινο γιο-γιο Λιοντάρι

1,58€

Ξύλινο natural γιο-γιο με σκοινάκι. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print Λιοντάρι με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω.Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη..

Ξύλινο τυμπανάκι Λιοντάρι

2,10€

Ξύλινο φυσικό τυμπανάκι με αυτοκόλλητο print Λιοντάρι με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω.Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση το..

Ξύλινο γιο-γιο Ζέβρα

1,58€

Ξύλινο natural γιο-γιο με σκοινάκι. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print Ζέβρα με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω.Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη μπ..

Ξύλινο τυμπανάκι Ζέβρα

2,10€

Ξύλινο φυσικό τυμπανάκι με αυτοκόλλητο print Ζέβρα με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω.Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μ..

Ξύλινο γιο-γιο Βραδύποδας

1,58€

Ξύλινο natural γιο-γιο με σκοινάκι. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print Βραδύποδας με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω.Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορ..

Ξύλινο τυμπανάκι Βραδύποδας

2,10€

Ξύλινο natural τυμπανάκι με αυτοκόλλητο print Βραδύποδας με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω.Τα τυμπανάκια έχουν αυτοκόλλητο και στις 2 όψεις. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρο..

Ξύλινο γιο-γιο Panda

1,58€

Ξύλινο natural γιο-γιο με σκοινάκι. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print Panda με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη ..

Ξύλινο τυμπανάκι Panda

2,10€

Ξύλινο natural τυμπανάκι με αυτοκόλλητο print Panda με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση το..

Ξύλινο Τυμπανάκι Ζώα της Ζούγκλας

2,10€

Ξύλινο natural τυμπανάκι με αυτοκόλλητο print ζωάκια της ζούγκλας με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για..

Ξύλινο γιο-γιο Ζώα της Ζούγκλας

1,58€

Ξύλινο natural γιο-γιο με σκοινάκι. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print ζωάκια της ζούγκλας με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντ..

Ξύλινο γιο-γιο Ελεφαντάκι

1,58€

Ξύλινο natural γιο-γιο με σκοινάκι. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print Ελεφαντάκι με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω.Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορ..

Ξύλινο τυμπανάκι Ελεφαντάκι

2,10€

Ξύλινο natural τυμπανάκι με αυτοκόλλητο print Ελεφαντάκι με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω.Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση..

Ξύλινο γιο-γιο Διάστημα

1,58€

Ξύλινο natural γιο-γιο με σκοινάκι. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print Διάστημα με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω. Τα γιο-γιο έχουν αυτοκόλλητο και στις 2 όψεις.Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα..

Ξύλινο γιο-γιο Γοργόνα

1,58€

Ξύλινο natural γιο-γιο με σκοινάκι. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print Γοργόνα με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω. Τα γιο-γιο έχουν αυτοκόλλητο και στις 2 όψεις. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα..

Ξύλινο γιο-γιο Βέσπα

1,58€

Ξύλινο natural γιο-γιο με σκοινάκι. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print Βέσπα με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη ..

Ξύλινο τυμπανάκι Hello Summer

2,10€

Ξύλινο natural τυμπανάκι με αυτοκόλλητο print Hello Summer με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπ..

Ξύλινο τυμπανάκι Βέσπα

2,10€

Ξύλινο natural τυμπανάκι με αυτοκόλλητο print Βέσπα με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση το..

Ξύλινο Τυμπανάκι Υδρόγειος

2,10€

Ξύλινο natural τυμπανάκι με αυτοκόλλητο print με την υδρόγειο με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω. Τα τυμπανάκια έχουν αυτοκόλλητο και στις 2 όψεις. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω..

Ξύλινο γιο-γιο Υδρόγειος

1,58€

Ξύλινο natural γιο-γιο με σκοινάκι. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print με την υδρόγειο με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω. Τα γιο-γιο έχουν αυτοκόλλητο και στις 2 όψεις. Μπορείτε να δέσετε το τού..

Ξύλινο γιο-γιο Αερόστατο ροζ

1,58€

Ξύλινο natural γιο-γιο με σκοινάκι. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print Αερόστατο με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμ..

Ξύλινο τυμπανάκι Αερόστατο ροζ

2,10€

Ξύλινο natural τυμπανάκι με αυτοκόλλητο print ροζ αερόστατο με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βά..

Ξύλινο Τυμπανάκι Αερόστατο Σιελ

2,10€

Ξύλινο natural τυμπανάκι με αυτοκόλλητο print σιέλ αερόστατο με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω. Τα τυμπανάκια έχουν αυτοκόλλητο και στις 2 όψεις. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω..

Ξύλινο γιο-γιο Αερόστατο Σιελ

1,58€

Ξύλινο natural γιο-γιο με σκοινάκι. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print σιέλ αερόστατο με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω. Τα yo-yo έχουν αυτοκόλλητο και στις 2 όψεις. Μπορείτε να δέσετε το τούλι ..

Ξύλινο γιο-γιο Σανίδα Surf-Aloha

1,58€

Ξύλινο natural γιο-γιο με σκοινάκι. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print σανίδα του surf με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω. Τα yo-yo έχουν αυτοκόλλητο και στις 2 όψεις. Μπορείτε να δέσετε το τούλι..

Ξύλινο Τυμπανάκι Σανίδα Surf-Aloha

2,10€

Ξύλινο natural τυμπανάκι με αυτοκόλλητο print σανίδα του surf με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω. Τα τυμπανάκια έχουν αυτοκόλλητο και στις 2 όψεις. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσ..

Ξύλινο γιο-γιο Ελαφάκι

1,58€

Ξύλινο natural γιο-γιο με σκοινάκι. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print Ελαφάκι με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφ..

Ξύλινο τυμπανάκι Ελαφάκι

2,10€

Ξύλινο natural τυμπανάκι με αυτοκόλλητο print Ελαφάκι με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση ..

Ξύλινο Τυμπανάκι Frida Kahlo

2,10€

Ξύλινο natural τυμπανάκι με αυτοκόλλητο print Frida Kahlo με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω. Τα τυμπανάκια έχουν αυτοκόλλητο και στις 2 όψεις. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω ..

Ξύλινο γιο-γιο Frida Kahlo

1,58€

Ξύλινο natural γιο-γιο με σκοινάκι. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print Frida Kahlo με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω. Τα γιο-γιο έχουν αυτοκόλλητο και στις 2 όψεις. Μπορείτε να δέσετε το τούλι μ..

Ξύλινο Τυμπανάκι Travel

2,10€

Ξύλινο natural τυμπανάκι με αυτοκόλλητο print βαλίτσα σε βεραμάν απόχρωση με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω. Τα τυμπανάκια έχουν αυτοκόλλητο και στις 2 όψεις. Μπορείτε να φτιάξετε μια..

Ξύλινο γιο-γιο travel

1,58€

Ξύλινο natural γιο-γιο με σκοινάκι. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print βαλίτσα σε βεραμάν απόχρωση με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω. Τα γιο-γιο έχουν αυτοκόλλητο και στις 2 όψεις. ..

Μπομπονιέρα βάπτισης ξύλινο γιο γιο με ζωάκια

1,84€

Ξύλινο γιο γιο πολύχρωμο με ζωάκια!Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντάς του ένα χαρτί ύφασμα στο πίσω μέρος με τα κουφετάκια εσωτερικά για τους μικρούς σας καλεσμένους!Αν θέλετε να σας το φτιά..

Μπομπονιέρα βάπτισης ξύλινο μπρελόκ ζωάκια με αριθμούς

0,98€

Μπομπονιέρα βάπτισης μπρελόκ ζωάκια με ξύλινους αριθμούς πολύχρωμο.Μπορείτε να το δέσετε πάνω σε πουγκάκι ή κουτάκι ή ακόμα να δέσετε πολύχρωμες κορδελίτσες που του ταιριάζουν πολύ φτιάχνοντας μια όμο..

Μπομπονιέρα βάπτισης ξύλινη σβούρα με κουκουβάγιες

0,96€

Ξύλινη παιδική σβούρα με κουκουβάγιες σε τρία όμορφα χρώματα.Μπορείτε να δέσετε τούλι ή χαρτί ύφασμα στο πίσω μέρος με τα κουφετάκια εσωτερικά φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μω..

Σβούρα ξύλινη με ζωάκια

0,72€

Σβούρα ξύλινη με ζωάκια με πολύ όμορφα και έντονα χρώματα!Μπορείτε να την βάλετε μέσα σε ένα χάρτινο κουτάκι ή πουγγάκι και φτιάξτε μια όμορφη παιδική μπομπονιέρα ή μικροδωράκι για παιδικό πάρτυ! Διασ..

Τυμπανάκι ξύλινο κύκνος

2,10€

Ξύλινο τυμπανάκι με αυτοκόλλητο print με θέμα τον κύκνο!Μπορείτε να φτιάξετε μια όμορφη μπομπονιέρα δένοντας στο πίσω μέρος τούλι ή χαρτί ύφασμα με τα κουφετάκια.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα..

Τυμπανάκι ξύλινο γοργόνα

2,10€

Ξύλινο τυμπανάκι με αυτοκόλλητο print Γοργόνα με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω.Μπορείτε να φτιάξετε μια όμορφη μπομπονιέρα δένοντας στο πίσω μέρος τούλι ή χαρτί ύφασμα με τα κουφετάκια.Στην ίδια κατηγ..

Ξύλινη μαράκα μικρή

1,63€

Ξύλινη μαράκα σε φυσικό χρώμα, ιδανική για να την φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντας τούλι ή χαρτί ύφασμα με τα κουφετάκια εσωτερικά.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε κι άλλα ξύλινα παιχνίδια όπου μπορείτε να ..

Τυμπανάκι ξύλινο διάστημα

2,10€

Ξύλινο τυμπανάκι με αυτοκόλλητο print με θέμα το διάστημα.Μπορείτε να φτιάξετε μια όμορφη μπομπονιέρα δένοντας στο πίσω μέρος τούλι ή χαρτί ύφασμα με τα κουφετάκια.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλ..

Νεράιδες πειρατές σημειωματάριο

1,16€

Ξύλινο παιδικό πολύχρωμο σημειωματάριο σαράντα σελίδων με παράσταση πειρατή και νεράιδα. Μπορείτε να δέσετε στο πίσω μέρος χαρτί ύφασμα με τα κουφετάκια ή να το βάλετε μέσα σε σακουλάκι με κουφετάκια ..

Τυμπανάκι ξύλινο

1,68€

Τυμπανάκι ξύλινο με κόκκινο κορδονάκι και χαντρούλες!Μπορείτε να φτιάξετε μια όμορφη μπομπονιέρα δένοντας στο πίσω μέρος τούλι ή χαρτί ύφασμα με τα κουφετάκια.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα ξύ..

Ξύλινο παιχνίδι με μπιλίτσες ζωάκια της ζούγκλας

1,86€

Ξύλινο παιχνίδι με μπιλίτσες με ζωάκια της ζούγκλας.Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντας στο πίσω μέρος χαρτί ύφασμα ή τούλι, βάζοντας εσωτερικά τα κουφετάκια δένοντάς το με λεπτά κορδελάκια.Σ..

Τυμπανάκι ξύλινο Ινδιάνος

2,10€

Τυμπανάκι ξύλινο με κόκκινο κορδονάκι και χαντρούλες με σχέδιο ινδιάνο!Μπορείτε να φτιάξετε μια όμορφη μπομπονιέρα δένοντας στο πίσω μέρος τούλι ή χαρτί ύφασμα με τα κουφετάκια.Στην ίδια κατηγορία θα ..

Τυμπανάκι ξύλινο δεινοσαυράκι

2,10€

Ξύλινο τυμπανάκι με αυτοκόλλητο print δεινοσαυράκι με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω.Μπορείτε να φτιάξετε μια όμορφη μπομπονιέρα δένοντας στο πίσω μέρος τούλι ή χαρτί ύφασμα με τα κουφετάκια.Στην ίδια ..

Τυμπανάκι ξύλινο μονόκερος

2,10€

Ξύλινο τυμπανάκι με αυτοκόλλητο print μονόκερο με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω.Μπορείτε να φτιάξετε μια όμορφη μπομπονιέρα δένοντας στο πίσω μέρος τούλι ή χαρτί ύφασμα με τα κουφετάκια.Στην ίδια κατη..

Τυμπανάκι ξύλινο Panda

2,10€

Ξύλινο τυμπανάκι με αυτοκόλλητο print panda με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω.Μπορείτε να φτιάξετε μια όμορφη μπομπονιέρα δένοντας στο πίσω μέρος τούλι ή χαρτί ύφασμα με τα κουφετάκια.Στην ίδια κατηγορ..

Γιο-γιο ξύλινο μονόκερος

2,06€

Ένα από τα πιο αγαπημένα και διαχρονικά παιχνίδια το γιο-γιο!Είναι φτιαγμένο από ξύλο και βαμμένο σε χρώμα ροζ με μονόκερο.Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα βάζοντας το μέσα σε τούλι και να το κλείσ..

Ξύλινες σφραγίδες ζωάκια

1,44€

Σφραγίδες φτιαγμένες από ξύλο σε όμορφα χρώματα με ζωάκια!Μπορείτε να τις φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντας τούλι στο πίσω μέρος ή χαρτί ύφασμα με λεπτές κορδελίτσες!Διαστάσεις 3,2cm x 6,5cm ύψοςΕλάχιστη ..

Σβούρα ξύλινη λεπτή ρίγα

1,22€

Σβούρα ξύλινη με ριγούλες ζωγραφισμένες σε κόκκινο, ρόζ και μπλέ χρώμα.Μπορείτε να τη φτιάξετε μπομπονιέρα με χαρτί ύφασμα που του ταιριάζει πολύ!Διαστάσεις 5,5cm x 5,5cmΕλάχιστη παραγγελία 12 τεμάχια..

Γιο-γιο ξύλινο 2923

0,86€

Ένα από τα πιο αγαπημένα και διαχρονικά παιχνίδια το γιο-γιο!Eίναι κατασκευασμένη από ξύλο και μπορείτε να φτιάξετε τις δικές σας μπομπονιέρες και να το χρησιμοποιήσετε ως βασικό στοιχείο.Το προϊόν δε..

Γιο-γιο ξύλινο minnie

1,20€

Ένα από τα πιο αγαπημένα και διαχρονικά παιχνίδια το γιο-γιο!Είναι φτιαγμένο από ξύλο με την αγαπημένη μας Minnie!Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα βάζοντας το μέσα σε τούλι και να το κλείσετε σαν π..

Πινόκιο μαριονέτα

1,89€

Ξύλινος πινόκιο με κορδονάκι που όταν το τραβήξετε κουνάει τα χέρια και τα πόδια του.Φτιάξτε τον παιδική μπομπονιέρα για τους μικρούς φίλους της βάπτισης του μωρού σας!Αν θέλετε να σας το φτιάξουμε εμ..

Ξύλινο Domino παιχνίδι

1,44€

Παιχνίδι Domino μέσα σε ξύλινη θήκη.Υπάρχουν 28 διαφορετικά ντόμινο με δύο άκρα που αντιστοιχούν σε ζάρια.Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντας το με ένα σχοινάκι οικολογικού τύπου που του ταιρ..

Κλακέτα ξύλινη

1,18€

Κλακέτα φτιαγμένη από φυσικό ξύλο.Μπορείτε να την φτιάξετε μπομπονίερα συνδυάζοντας τη με άλλα παιχνίδια σε φυσικό χρώμα όπως τη σβούρα ή το γιο-γιο ή να τα προσφέρετε ως μικροδωράκι σε παιδικό πάρτυ!..

Τυμπανάκι ξύλινο Mickey

2,10€

Τυμπανάκι ξύλινο με τον αγαπημένο μας Mickey!Μπορείτε να δέσετε τουλάκι στο πίσω μέρος με τα κουφετάκια εσωτερικά και να φτιάξετε μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας!Διαστάσεις 6,5cm ..

Σβούρα πινόκιο πολύχρωμη

1,47€

Ξύλινη σβούρα με τον πινόκιο σε πολλά χαρούμενα χρώματα!Μπορείτε να την φτιάξετε μπομπονιέρα στη βάπτιση του μωρού σας ή να την προσφέρετε για μικροδωράκι σε πάρτυ!Διαστάσεις 5,5cm ύψος x 5cmΕλάχιστη ..

Πειρατής σιέλ στίκ

1,57€

Χαμογελαστοί ξύλινοι πειρατές πάνω σε στίκ στολισμένο με χαντρούλες!Μπορείτε να τους φτιάξετε πολύ όμορφες μπομπονιέρες με σιέλ και τυρκουάζ χαρτούφασμα ή να διακοσμήσετε τη βάπτιση του μωρού σας βάζο..

Γιο-γιο ξύλινα χρωματιστά

2,06€

Ένα από τα πιο αγαπημένα και διαχρονικά παιχνίδια το γιο-γιο!Σε πολλά χαρούμενα χρώματα φτιαγμένα από ξύλο και στολισμένα με στρασσάκια!Για να το φτιάξετε μπομπονιέρα μπορείτε να το δέσετε με χαρτούφα..

Κλόουν μαριονέτα ξύλινη

1,65€

Κλόουν μαριονέτες σε χαρούμενα χρώματα φτιαγμένοι από ξύλο.Αν τραβήξετε την κλωστούλα τους στο κάτω μέρος κουνάνε χεράκια και ποδαράκια.Δέστε τους πολύχρωμες κορδέλες και τούλια και θα έχετε μια πολύ ..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 69 από 69 συνολικά (1 Σελ.)