ΕΣΠΑ

Ξύλινα Παιχνίδια

Ξύλινα Παιχνίδια

Μπομπονιέρα βάπτισης ξύλινο γιο γιο με ζωάκια

1,84€

Ξύλινο γιο γιο πολύχρωμο με ζωάκια!Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντάς του ένα χαρτί ύφασμα στο πίσω μέρος με τα κουφετάκια εσωτερικά για τους μικρούς σας καλεσμένους!Αν θέλετε να σας το φτιά..

Μπομπονιέρα βάπτισης ξύλινο μπρελόκ ζωάκια με αριθμούς

0,98€

Μπομπονιέρα βάπτισης μπρελόκ ζωάκια με ξύλινους αριθμούς πολύχρωμο.Μπορείτε να το δέσετε πάνω σε πουγκάκι ή κουτάκι ή ακόμα να δέσετε πολύχρωμες κορδελίτσες που του ταιριάζουν πολύ φτιάχνοντας μια όμο..

Μπομπονιέρα βάπτισης ξύλινη σβούρα με κουκουβάγιες

0,96€

Ξύλινη παιδική σβούρα με κουκουβάγιες σε τρία όμορφα χρώματα.Μπορείτε να δέσετε τούλι ή χαρτί ύφασμα στο πίσω μέρος με τα κουφετάκια εσωτερικά φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μω..

Σβούρα ξύλινη με ζωάκια

0,72€

Σβούρα ξύλινη με ζωάκια με πολύ όμορφα και έντονα χρώματα!Μπορείτε να την βάλετε μέσα σε ένα χάρτινο κουτάκι ή πουγγάκι και φτιάξτε μια όμορφη παιδική μπομπονιέρα ή μικροδωράκι για παιδικό πάρτυ! Διασ..

Ξύλινη μαράκα μικρή

1,63€

Ξύλινη μαράκα σε φυσικό χρώμα, ιδανική για να την φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντας τούλι ή χαρτί ύφασμα με τα κουφετάκια εσωτερικά.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε κι άλλα ξύλινα παιχνίδια όπου μπορείτε να ..

Τυμπανάκι ξύλινο διάστημα

1,94€

Ξύλινο τυμπανάκι με αυτοκόλλητο print με θέμα το διάστημα.Μπορείτε να φτιάξετε μια όμορφη μπομπονιέρα δένοντας στο πίσω μέρος τούλι ή χαρτί ύφασμα με τα κουφετάκια.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλ..

Τυμπανάκι ξύλινο

1,68€

Τυμπανάκι ξύλινο με κόκκινο κορδονάκι και χαντρούλες!Μπορείτε να φτιάξετε μια όμορφη μπομπονιέρα δένοντας στο πίσω μέρος τούλι ή χαρτί ύφασμα με τα κουφετάκια.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα ξύ..

Ξύλινο παιχνίδι με μπιλίτσες ζωάκια δάσους

1,86€

Ξύλινο παιχνίδι με μπιλίτσες με ζωάκια του δάσους!Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντας στο πίσω μέρος χαρτί ύφασμα ή τούλι, βάζοντας εσωτερικά τα κουφετάκια δένοντάς το με λεπτά κορδελάκια.Στη..

Τυμπανάκι ξύλινο Ινδιάνος

1,94€

Τυμπανάκι ξύλινο με κόκκινο κορδονάκι και χαντρούλες με σχέδιο ινδιάνο!Μπορείτε να φτιάξετε μια όμορφη μπομπονιέρα δένοντας στο πίσω μέρος τούλι ή χαρτί ύφασμα με τα κουφετάκια.Στην ίδια κατηγορία θα ..

Τυμπανάκι ξύλινο δεινοσαυράκι

1,94€

Ξύλινο τυμπανάκι με αυτοκόλλητο print δεινοσαυράκι με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω!Μπορείτε να φτιάξετε μια όμορφη μπομπονιέρα δένοντας στο πίσω μέρος τούλι ή χαρτί ύφασμα με τα κουφετάκια.Στην ίδια ..

Τυμπανάκι ξύλινο μονόκερος

1,94€

Ξύλινο τυμπανάκι με αυτοκόλλητο print μονόκερο με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω.Μπορείτε να φτιάξετε μια όμορφη μπομπονιέρα δένοντας στο πίσω μέρος τούλι ή χαρτί ύφασμα με τα κουφετάκια.Στην ίδια κατη..

Τυμπανάκι ξύλινο Panda

1,94€

Ξύλινο τυμπανάκι με αυτοκόλλητο print panda με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω.Μπορείτε να φτιάξετε μια όμορφη μπομπονιέρα δένοντας στο πίσω μέρος τούλι ή χαρτί ύφασμα με τα κουφετάκια.Στην ίδια κατηγορ..

Ξύλινες σφραγίδες ζωάκια

1,44€

Σφραγίδες φτιαγμένες από ξύλο σε όμορφα χρώματα με ζωάκια!Μπορείτε να τις φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντας τούλι στο πίσω μέρος ή χαρτί ύφασμα με λεπτές κορδελίτσες!Διαστάσεις 3,2cm x 6,5cm ύψοςΕλάχιστη ..

Σβούρα ξύλινη λεπτή ρίγα

1,22€

Σβούρα ξύλινη με ριγούλες ζωγραφισμένες σε κόκκινο, ρόζ και μπλέ χρώμα.Μπορείτε να τη φτιάξετε μπομπονιέρα με χαρτί ύφασμα που του ταιριάζει πολύ!Διαστάσεις 5,5cm x 5,5cmΕλάχιστη παραγγελία 12 τεμάχια..

Γιο-γιο ξύλινο 2923

0,86€

Ένα από τα πιο αγαπημένα και διαχρονικά παιχνίδια το γιο-γιο!Eίναι κατασκευασμένη από ξύλο και μπορείτε να φτιάξετε τις δικές σας μπομπονιέρες και να το χρησιμοποιήσετε ως βασικό στοιχείο.Το προϊόν δε..

Πινόκιο μαριονέτα

1,89€

Ξύλινος πινόκιο με κορδονάκι που όταν το τραβήξετε κουνάει τα χέρια και τα πόδια του.Φτιάξτε τον παιδική μπομπονιέρα για τους μικρούς φίλους της βάπτισης του μωρού σας!Αν θέλετε να σας το φτιάξουμε εμ..

Ξύλινο Domino παιχνίδι

1,44€

Παιχνίδι Domino μέσα σε ξύλινη θήκη.Υπάρχουν 28 διαφορετικά ντόμινο με δύο άκρα που αντιστοιχούν σε ζάρια.Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντας το με ένα σχοινάκι οικολογικού τύπου που του ταιρ..

Κλακέτα ξύλινη

1,18€

Κλακέτα φτιαγμένη από φυσικό ξύλο.Μπορείτε να την φτιάξετε μπομπονίερα συνδυάζοντας τη με άλλα παιχνίδια σε φυσικό χρώμα όπως τη σβούρα ή το γιο-γιο ή να τα προσφέρετε ως μικροδωράκι σε παιδικό πάρτυ!..

Τυμπανάκι ξύλινο Mickey

1,98€

Τυμπανάκι ξύλινο με τον αγαπημένο μας Mickey!Μπορείτε να δέσετε τουλάκι στο πίσω μέρος με τα κουφετάκια εσωτερικά και να φτιάξετε μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας!Διαστάσεις 6,5cm ..

Σβούρα πινόκιο πολύχρωμη

1,47€

Ξύλινη σβούρα με τον πινόκιο σε πολλά χαρούμενα χρώματα!Μπορείτε να την φτιάξετε μπομπονιέρα στη βάπτιση του μωρού σας ή να την προσφέρετε για μικροδωράκι σε πάρτυ!Διαστάσεις 5,5cm ύψος x 5cmΕλάχιστη ..

Γιο-γιο ξύλινα χρωματιστά

2,06€

Ένα από τα πιο αγαπημένα και διαχρονικά παιχνίδια το γιο-γιο!Σε πολλά χαρούμενα χρώματα φτιαγμένα από ξύλο και στολισμένα με στρασσάκια!Για να το φτιάξετε μπομπονιέρα μπορείτε να το δέσετε με χαρτούφα..

Σβούρα ξύλινη ζωάκια

1,47€

Σβούρα ξύλινη με τρία χαριτωμένα ζωάκια βατραχάκι, αρκουδάκι και πασχαλίτσα σε υπέροχα χρώματα!Μπορείτε να την βάλετε μέσα σε ένα χάρτινο κουτάκι ή πουγγάκι και φτιάξτε μια όμορφη παιδική μπομπονιέρα ..

Κλόουν μαριονέτα ξύλινη

1,65€

Κλόουν μαριονέτες σε χαρούμενα χρώματα φτιαγμένοι από ξύλο.Αν τραβήξετε την κλωστούλα τους στο κάτω μέρος κουνάνε χεράκια και ποδαράκια.Δέστε τους πολύχρωμες κορδέλες και τούλια και θα έχετε μια πολύ ..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 23 από 23 συνολικά (1 Σελ.)