ΕΣΠΑ

Βιβλία ευχών για κορίτσι

Βιβλία ευχών για κορίτσι

Στυλό με διαμάντι για βιβλία ευχών

2,80€

Στυλό με διαμάντι για να γράψετε ευχές σε βιβλία ευχών.Διαστάσεις 14cm x 1cm...

Στυλό με ξύλινη θήκη

1,20€

Στυλό με ξύλινη θήκη για να γράψετε ευχές σε βιβλία ευχών.Διαστάσεις 17cm x 1cm...

Βιβλίο ευχών με λουλούδια

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με θέμα λουλούδια!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε τους καλεσ..

Βιβλίο ευχών ουράνιο τόξο

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με θέμα ουράνιο τόξο!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε τους κα..

Βιβλίο ευχών με πουέντ μπαλαρίνας

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με θέμα πουέντ μπαλαρίνας!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε το..

Βιβλίο ευχών "Travel the world"

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με θέμα "Travel the world"!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε τ..

Βιβλίο ευχών με πεταλούδες

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με θέμα πεταλούδες!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε τους καλε..

Βιβλίο ευχών κύκνος

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με θέμα κύκνο!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε τους καλεσμένο..

Βιβλίο ευχών πριγκιπικό κάστρο

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με θέμα πριγκιπικό κάστρο!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε το..

Βιβλίο ευχών άμαξα κολοκύθα

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με θέμα άμαξα κολοκύθα!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε τους ..

Βιβλίο ευχών σαγρέ αντίκ μωβ

14,90€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο σε αντικ μωβ χρώμα.Μπορείτε να τα στολίσετε με κορδέλες, ξύλινα μοτίφ, λουλουδάκια και μονογράμματα ή ζητήστε μας να σας το στολίσουμε εμείς γράφοντας σαν σχόλιο στην ..

Κουτί ξύλινο φυσικό για ευχές

10,90€

Ένας πρωτότυπος τρόπος να σας γράψουν οι καλεσμένοι σας τις ευχές τους για το γάμο ή τη βάπτιση του μωρού σας!Ξύλινο κουτί ευχών με σχισμή στο επάνω μέρος για να ρίξουν μέσα τα χαρτάκια με ευχούλες ή ..

Βιβλίο ευχών μπεζ με υφασμάτινη επένδυση

14,90€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο επενδεδυμένο με ύφασμα σε μπεζ χρώμα.Μπορείτε να τα στολίσετε με κορδέλες, ξύλινα μοτίφ, λουλουδάκια και μονογράμματα ή ζητήστε μας να σας το στολίσουμε εμείς γράφοντα..

Βιβλίο ευχών με επένδυση δερματίνης ροζ νουαρέ

14,90€

Βιβλίο ευχών επενδεδυμένο με δερματίνη σε ροζ νουαρέ χρώμα.Μπορείτε να τα στολίσετε με κορδέλες, ξύλινα μοτίφ, λουλουδάκια και μονογράμματα.Διαστάσεις 27,5cmx 20,5cmΠεριέχει 50 σελίδες..

Βιβλίο ευχών με επένδυση δερματίνης καφέ

14,90€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με επένδυση δερματίνης σε καφέ χρώμα που μοιάζει με ξύλο.Μπορείτε να το στολίσετε με κορδέλες, ξύλινα μοτίφ, λουλουδάκια και μονογράμματα ή ζητήστε μας να σας το στολί..

Βιβλίο ευχών με υφασμάτινη επένδυση βεραμάν

14,90€

Βιβλίο ευχών επενδεδυμένο από ύφασμα σε χρώμα βεραμάν.Μπορείτε να κοιτάξετε στην κατηγορία υλικά χειροτεχνίας κατασκευής και να βρείτε υπέροχα διακοσμητικά για να το στολίσετε!Περιέχει 50 σελίδεςΔιαστ..

Βιβλίο ευχών με χρυσοτυπία

14,90€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με χρυσοτυπία.Μπορείτε να κοιτάξετε στην κατηγορία υλικά χειροτεχνίας κατασκευής και να βρείτε υπέροχα διακοσμητικά για να το στολίσετε!Περιέχει 50 σελίδεςΔιαστάσεις 2..

Βιβλίο ευχών με υφασμάτινη επένδυση φούξια

14,90€

Βιβλίο ευχών επενδεδυμένο από ύφασμα σε φούξια χρώμα.Μπορείτε να κοιτάξετε στην κατηγορία υλικά χειροτεχνίας κατασκευής και να βρείτε υπέροχα διακοσμητικά για να το στολίσετε!Περιέχει 50 σελίδεςΔιαστά..

Βιβλίο ευχών με άμαξα

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με άμαξα!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε τους καλεσμένους σα..

Βιβλίο ευχών με boho ζωάκια της ζούγκλας

20,00€

Βιβλίο ευχών με χοντρό εξώφυλλο με Boho ζωάκια της ζούγκλας!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε τ..

Κουτί ευχών ξύλινο"Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων"

31,50€

Κουτί ευχών ξύλινο με θέμα την Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων με σχισμή στο επάνω μέρος για να ρίξουν μέσα τα χαρτάκια με ευχούλες ή ακόμα καλύτερα τις ξύλινες καρδούλες γραμμένες!Οι καρδούλες δεν συμπε..

Βιβλίο ευχών με ουράνιο τόξο και αστεράκια

26,00€

Βιβλίο ευχών με ουράνιο τόξο από σχοινιά σε όμορφα χρώματα.Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε το..

Βιβλίο ευχών λινάτσα με λουλούδι σάπιο μήλο

27,00€

Βιβλίο ευχών ντυμένο με λινάτσα, διακοσμημένο με υφασμάτινη παιώνια, ξύλινα φυλλαράκια και κορδελίτσες.Αν προτιμάτε άλλο χρώμα στο λουλουδάκι ή τις κορδελίτσες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2610-622510 ή..

Βιβλίο ευχών με ξύλινο μονόκερο

26,00€

Βιβλίο ευχών από σκληρό εξώφυλλο διακοσμημένο με ξύλινο μονόκερο και τρεσούλες στο κάτω μέρος σε αποχρώσεις ροζ με σάπιο μήλο.Διαστάσεις 29cm x 38cm x 3cm πάχοςΕπειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει..

Βιβλίο ευχών ξύλινο με πριγκίπισσα

33,90€

Βιβλίο ευχών με ξύλινο εξώφυλλο με πριγκίπισσα!Διαστάσεις 22cm x 26,5cmΠεριέχει 20 σελίδες..

Βιβλίο ευχών ξύλινο με ουράνιο τόξο

33,90€

Βιβλίο ευχών με ξύλινο εξώφυλλο και ουράνιο τόξο σε αποχρώσεις ροζ παλ, πορτοκαλί, σιέλ παλ και μπλε ραφ.Διαστάσεις 27,5cm x 22cmΠεριέχει 20 σελίδες..

Βιβλίο ευχών μονόχρωμο

10,50€

Βιβλίο ευχών από χοντρό χάρτινο εξώφυλλο σε τέσσερα χρώματα με λευκές σελίδες.Μπορείτε να κοιτάξετε στην κατηγορία υλικά χειροτεχνίας κατασκευής και να βρείτε υπέροχα διακοσμητικά για να το στολίσετε!..

Ξύλινο κάδρο ευχών "World travel" 45cm x 40cm

23,90€

Μια πρωτότυπη ιδέα για να γράψουν οι καλεσμένοι τις ευχές τους, στο επάνω μέρος έχει εγκοπή για να ρίχνουν καρδούλες ή  χαρτάκια με τις ευχές.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε ξύλινες καρδούλες σε λε..

Ξύλινο κάδρο ευχών με ουράνιο τόξο

23,90€

Μια πρωτότυπη ιδέα για να γράψουν οι καλεσμένοι τις ευχές τους, στο επάνω μέρος έχει εγκοπή για να ρίχνουν  τις καρδούλες ή τα χαρτάκια με τις ευχές.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε ξύλινες καρδούλε..

Βιβλίο ευχών με βαλίτσες"World travel"

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με βαλίτσες που γράφει "World travel"Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να ..

Βιβλίο ευχών με κύκνο

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με θέμα κύκνο σε ροζ αποχρώσεις!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσ..

Βιβλίο ευχών με ουράνιο τόξο

20,00€

Βιβλίο ευχών με χοντρό εξώφυλλο με θέμα ουράνιο τόξο!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε τους καλ..

Βιβλίο ευχών με κολοκύθα

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με κολοκύθα σε ροζ αποχρώσεις.Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετ..

Κουτί ευχών ξύλινο ορθογώνιο με διαφάνεια

17,40€

Κουτί φτιαγμένο από ξύλο σε καφέ χρώμα με διαφάνεια στο μπροστινό μέρος.Μπορείτε να πάρετε καρδούλες ξύλινες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία για να γράψουν οι καλεσμένοι σας τις ευχές τους!Στην ίδια..

Κουτί ευχών ξύλινο ορθογώνιο με καρδιά

17,40€

Κουτί φτιαγμένο από ξύλο σε καφέ χρώμα με καρδιά διάφανη στο κέντρο.Μπορείτε να πάρετε καρδούλες ξύλινες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία για να γράψουν οι καλεσμένοι σας τις ευχές τους!Στην ίδια κατ..

Κουτί ευχών ξύλινο τετράγωνο με διαφάνεια

12,40€

Κουτί φτιαγμένο από ξύλο σε καφέ χρώμα με διαφάνεια στο κέντρο.Μπορείτε να πάρετε καρδούλες ξύλινες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία για να γράψουν οι καλεσμένοι σας τις ευχές τους!Στην ίδια κατηγορί..

Κουτί ευχών ξύλινο τετράγωνο με καρδιά

12,40€

Κουτί φτιαγμένο από ξύλο σε καφέ χρώμα με καρδιά διάφανη στο κέντρο.Μπορείτε να πάρετε καρδούλες ξύλινες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία για να γράψουν οι καλεσμένοι σας τις ευχές τους!Στην ίδια κατ..

Βιβλίο ευχών με αστεράκια βεραμάν

26,50€

Βιβλίο ευχών με αστεράκια σε βεραμάν χρώμα!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε τους καλεσμένους σ..

Βιβλίο ευχών με αστεράκια ροζ

26,50€

Βιβλίο ευχών με αστεράκια σε ροζ χρώμα!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε τους καλεσμένους σας κ..

Βιβλίο ευχών πεταλούδα

22,90€

Βιβλίο ευχών με σχέδιο πεταλούδα σε ξύλινο μοτίφ με ροζ βάση.Έχει floral κορδέλα στο κέντρο και ξύλινο κάνε μια ευχή με ροζ στρας.Αν θέλετε να σας φτιάξουμε κάποιο άλλο χρώμα επικοινωνήστε μαζί μας στ..

Βιβλίο ευχών unicorn

24,00€

Βιβλίο ευχών υφασμάτινο σε ροζ χρώμα με μονόκερο.Είναι στολισμένο με κορδέλες και ξύλινο κάνε μια ευχή σε χρυσό χρώμα με στρας.Αν θέλετε να σας φτιάξουμε άλλο χρώμα βάση μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί..

Βιβλίο ευχών για γάμο-βάπτιση

31,90€

Βιβλίο ευχών με χοντρό εξώφυλλο με ζευγάρι και μωράκι, ιδανικό για γάμο και βάπτιση.Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, κουφέτα ή marshmallo..

Βιβλίο ευχών με κύκνο και τριαντάφυλλα

31,90€

Βιβλίο ευχών με κύκνο και λουλουδάκια σε ροζ χρώμα που γράφει Χάρισέ μου μια ευχή!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmal..

Βιβλίο ευχών με μονόκερο

31,90€

Βιβλίο ευχών με σχέδιο μονόκερο και αστεράκια σε ροζ, κίτρινες και βεραμάν αποχρώσεις.Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή mars..

Μεταλλικό αναλογιο για βιβλίο ευχών λευκό

14,90€

Μεταλλικό αναλόγιο σε λευκό χρώμα για να διακοσμήσετε το τραπέζι ευχών βάζοντας το βιβλίο για να γράψουν οι καλεσμένοι σας.Διαστάσεις 30,5cm x 37,5cm ύψος..

Βιβλίο ευχών με ονειροπαγίδα

31,90€

Βιβλίο ευχών με σχέδιο ονειροπαγίδα σε μπεζ, καφέ, εκρού και βεραμάν αποχρώσεις.Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallo..

Βιβλίο ευχών βεραμάν-καρδούλα πουά

22,90€

Βιβλίο ευχών σε βεραμάν χρώμα με καρδούλα υφασμάτινη ροζ με πουά λευκό .Το βιβλίο είναι επενδεδυμένο με ύφασμα όπου βγαίνει και σε άλλα χρώματα .Αν θέλετε να σας φτιάξουμε κάποιο άλλο χρώμα επικοινωνή..

Βιβλίο ευχών λινάτσα-κουκουβάγια

24,90€

Βιβλίο ευχών επενδεδυμένο με λινάτσα, κορδέλα με λουλουδάκια και κουκουβάγια ξύλινη στο κέντρο.Πολύ όμορφο αν έχετε θέμα την κουκουβάγια για να γράψουν οι καλεσμένοι τις ευχές τους στην βάπτιση του μω..

Βιβλίο ευχών μονόχρωμο επενδεδυμένο με ύφασμα

14,90€

Μονόχρωμα βιβλία ευχών με ύφασμα.Μπορείτε να τα στολίσετε με κορδέλες, ξύλινα μοτίφ, λουλουδάκια και μονογράμματα ή ζητήστε μας να σας το στολίσουμε εμείς γράφοντας σαν σχόλιο στην παραγγελία σας τα χ..

Βιβλίο ευχών με ρόμβους

14,90€

Βιβλίο ευχών με σχέδιο ρόμβους τύπου δερματίνη.Μπορείτε να κοιτάξετε στην κατηγορία υλικά χειροτεχνίας κατασκευής και να βρείτε υπέροχα διακοσμητικά για να το στολίσετε!Διαστάσεις 21,5cm x 29,5cm..

Βιβλίο ευχών μεταλλιζέ

14,90€

Βιβλίο ευχών σε μεταλλιζέ χρώματα.Μπορείτε να το στολίσετε με κορδέλες,λουλούδια,κοχύλια και αστερίες ανάλογα με το θέμα που έχετε επιλέξει για την εκδήλωσή σας.Διαστάσεις 17,5cm x 20,5cm..

Βιβλίο ευχών με ύφασμα

14,90€

Μονόχρωμα βιβλία ευχών με ύφασμα.Μπορείτε να τα στολίσετε με κορδέλες, ξύλινα μοτίφ, λουλουδάκια και μονογράμματα ή ζητήστε μας να σας το στολίσουμε εμείς γράφοντας σαν σχόλιο στην παραγγελία σας τα χ..

Βιβλίο ευχών με δαντέλα και λινάτσα

28,00€

Βιβλίο ευχών υφασμάτινο σε λευκό χρώμα με δαντέλα πλεκτή ιβουάρ, φιόγκο από κορδέλα λινάτσα και λουλούδι χάρτινο.Διαστάσεις 27,5cmx 20,5cm..

Βιβλίο ευχών λινάτσα

16,50€

Βιβλίο ευχών επενδεδυμένο με λινάτσα σε φυσικό χρώμα.Μπορείτε να το στολίσετε για γάμο ή βάπτιση με φυσικά υλικά που του ταιριάζουν πολύ όπως ξύλινα μοτίφ, γράμματα, τσοχάκια και κορδέλες!Αν θέλετε μπ..

Βιβλίο ευχών δερματίνη μονόχρωμο

14,90€

Μονόχρωμα βιβλία ευχών με δερματίνη.Μπορείτε να κοιτάξετε στην κατηγορία υλικά χειροτεχνίας κατασκευής και να βρείτε υπέροχα διακοσμητικά για να το στολίσετε!Διαστάσεις 27,5cm x 20,5cm..

Βιβλίο ευχών υφασμάτινο μπεζ άμμου

14,90€

Βιβλίο ευχών επενδεδυμένο από ύφασμα σε χρώμα μπεζ άμμου.Μπορείτε να κοιτάξετε στην κατηγορία υλικά χειροτεχνίας κατασκευής και να βρείτε υπέροχα διακοσμητικά για να το στολίσετε!Περιέχει 45 σελίδ..

Βιβλίο ευχών επενδεδυμένο ύφασμα

14,90€

Μονόχρωμα βιβλία ευχών με ύφασμα.Μπορείτε να κοιτάξετε στην κατηγορία υλικά χειροτεχνίας κατασκευής και να βρείτε υπέροχα διακοσμητικά για να το στολίσετε!Διαστάσεις 27,5cmx 20,5cm..

Κουτί ξύλινο για ευχές

21,90€

Ένας πρωτότυπος τρόπος να σας γράψουν οι καλεσμένοι σας τις ευχές τους για το γάμο ή τη βάπτιση του μωρού σας!Ξύλινο κουτί ευχών με σχισμή στο επάνω μέρος για να ρίξουν μέσα τα χαρτάκια με τις ευχούλε..

Βιβλίο ευχών ξύλινο ελεφαντάκι

22,50€

Βιβλίο ευχών ξύλινο με ελεφαντάκι!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα και τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες και σοκολατάκια για να κεράσετε τους καλεσμένους σας και ακουμπήστε το β..

Βιβλίο ευχών ραπτικής λιλά

24,90€

Πολύ πρωτότυπο βιβλίο ευχών στολισμένο με είδη ραπτικής!Κουβαρίστρα,ψαλιδάκι,μέτρο,κορδελλάκια!Το βιβλίο είναι επενδεδυμένο με ύφασμα καμβά που βγαίνει και σε άλλα χρώματα .Αν θέλετε να σας φτιάξουμε ..

Βιβλίο ευχών με επένδυση υφασμάτινη

14,90€

Μονόχρωμα βιβλία ευχών με ύφασμα.Μπορείτε να τα στολίσετε με κορδέλες, ξύλινα μοτίφ, λουλουδάκια και μονογράμματα ή ζητήστε μας να σας το στολίσουμε εμείς γράφοντας σαν σχόλιο στην παραγγελία σας τα χ..

Βιβλίο ευχών μονόχρωμο με επένδυση υφασμάτινη

14,90€

Μονόχρωμα βιβλία ευχών με ύφασμα.Μπορείτε να τα στολίσετε με κορδέλες, ξύλινα μοτίφ, λουλουδάκια και μονογράμματα ή ζητήστε μας να σας το στολίσουμε εμείς γράφοντας σαν σχόλιο στην παραγγελία σας τα χ..

Βιβλίο ευχών μονόχρωμο με υφασμάτινη επένδυση

14,90€

Μονόχρωμα βιβλία ευχών με ύφασμα.Μπορείτε να τα στολίσετε με κορδέλες, ξύλινα μοτίφ, λουλουδάκια και μονογράμματα ή ζητήστε μας να σας το στολίσουμε εμείς γράφοντας σαν σχόλιο στην παραγγελία σας τα χ..

Βιβλίο ευχών ξύλινο

26,90€

Βιβλίο ευχών με ξύλινο εξώφυλλο από κόντραπλακέ.Μπορείτε να το στολίσετε με δαντέλες,γάζες,λινάτσα κ φυσικά υλικά που του ταιριάζουν πολύ!Διαστάσεις 27,2cm x 20,8cm x 2cm..

Βιβλίο ευχών πουλάκι my little angel

19,80€

Βιβλίο ευχών σιέλ με υφασμάτινο πουλάκι!Μπορείτε να το βάλετε στο τραπέζι ευχών  μαζί με γάζες στα χρώματα της βάπτισης, γυάλες με κουφέτα ή γλυκάκια και να γράψουν οι καλεσμένοι σας ευχές για το..

Βιβλίο ευχών δερμάτινο αλογάκι ρόζ

11,50€

Ιδιαίτερο βιβλίο ευχών με δερμάτινη επένδυση και στρασσάκια.Στο πλάι του έχει στυλό για να γράφουν οι καλεσμένοι σας πολλές ευχές και στο κέντρο μπορείτε να βάλετε μια όμορφη φωτογραφία του μωρού ..

Βιβλίο ευχών νουαρέ

14,90€

Βιβλίο ευχών σε εκρού χρώμα και σχέδιο νουαρέ.Μπορείτε να το στολίσετε με κορδέλες,λουλούδια,κοχύλια και αστερίες  ανάλογα με το θέμα που έχετε επιλέξει για την εκδήλωση σας.Διαστάσεις 27,5cm x 2..

Βιβλίο ευχών παπάκια τρενάκι ρόζ

26,90€

Ένα πολύ όμορφο βιβλίο ευχών για την βάπτιση της κορούλας σας με σχέδια παπάκια που κάνουν το τρενάκι!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα και τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες και σο..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 68 από 68 συνολικά (1 Σελ.)