ΕΣΠΑ

Λαδόπανα για κορίτσι

Λαδόπανα για κορίτσι

Λαδόπανο με όνομα

43,00€

Βαμβακερό λαδόπανο με όνομα και ροζ γράμματα.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και φανελίτσα) το σκουφάκι και μια ..

Λαδόπανο με κολοκύθα

42,90€

Πολύ όμορφο βαμβακερό λαδόπανο με κεντημένη κολοκύθα σε ροζ αποχρώσεις!Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και φανελ..

Λαδόπανο με ουρά γοργόνας

42,90€

Πολύ όμορφο βαμβακερό λαδόπανο με κεντημένη ουρά γοργόνας!Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και φανελίτσα) το σκου..

Λαδόπανο με μελισσάκια

42,90€

Πολύ όμορφο βαμβακερό λαδόπανο με κεντημένα μελισσάκια ροζ!Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και φανελίτσα) το σκο..

Λαδόπανο με φεγγαράκι και συννεφάκι

42,90€

Πολύ όμορφο βαμβακερό λαδόπανο με φεγγαράκι γκρι και συννεφάκι ροζ κεντημένα!Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και..

Λαδόπανο με λεμονάκια

42,90€

Πολύ όμορφο βαμβακερό λαδόπανο με κεντημένα λεμονάκια!Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και φανελίτσα) το σκουφάκι..

Λαδόπανο κουνελάκι με κορώνα

42,90€

Λαδόπανο με θέμα το κουνελάκι με κορώνα, σε χρώματα βεραμάν/ροζ/σάπιο μήλο.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού (βρακάκι και ..

Λαδόπανο τροπικά λουλούδια-τουκανό

42,90€

Λαδόπανο με θέμα τροπικά λουλούδια και τουκανό.Το σέτ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού (βρακάκι και φανελίτσα) το σκουφάκι και μ..

Λαδόπανο ελεφαντάκι-καμηλοπάρδαλη

42,90€

Λαδόπανο με σχέδιο ελεφαντάκι και καμηλοπάρδαλη σε σάπιο μήλο/βεραμάν χρώματα.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού (βρακάκι κ..

Λαδόπανο ελαφάκι με λουλούδια

42,90€

Λαδόπανο με θέμα ελαφάκι που μέσα σε στεφανάκι από λουλούδια.Είναι σε ροζ/βεραμάν χρώματα.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρο..

Ποδιά "στην υπέροχη νονά μου" αερόστατο-μονόκερος

28,90€

Υφασμάτινη ποδιά για την νονά σε λευκό χρώμα τυπωμένη με θέμα αερόστατο-μονόκερος!Μπορείτε να την φτιάξουμε σε ότι θέμα και χρώμα θέλετε κατόπιν παραγγελίας!Διαστάσεις 64cm x 94cmΧρόνος παράδοσης ειδι..

Λαδόπανο με κύκνο

42,90€

Λαδόπανο με κύκνο σε ροζ αποχρώσεις με λουλουδάκια.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και φανελίτσα) το σκουφάκι κα..

Λαδόπανο με γοργόνα ροζ

42,90€

Λαδόπανο με γοργόνα ροζ και αστεράκια.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και φανελίτσα) το σκουφάκι και μια πετσετο..

Λαδόπανο άμαξα με αλογάκι

42,90€

Λαδόπανο με σχέδιο άμαξα με αλογάκι σε ροζ αποχρώσεις.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και φανελίτσα) το σκουφάκι..

Λαδόπανο girl καρδιά

42,90€

Λαδόπανο με καρδιά ροζ που γράφει girl!Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και φανελίτσα) το σκουφάκι και μια πετσετ..

Λαδόπανο peppa το γουρουνάκι

42,90€

Λαδόπανο με κεντημένη την Peppa και τον αδερφό της George!Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και φανελίτσα) το σκου..

Λαδόπανο φαλαινάκι-χελώνα

42,90€

Λαδόπανο με κεντημένο φαλαινάκι και ψαράκι σε ροζ χρώμα, χελωνίτσα καρέτα-καρέτα!Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι..

Λαδόπανο με κλουβάκι love

42,90€

Λαδόπανο με κεντημένο κλουβάκι και πουλάκι σε μπεζ και σομον χρώματα που γράφει love,λουλούδια στην άκρη και κορδελίτσα 3mm σατέν στο κάτω μέρος.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσ..

Ποδιά Νονού-Νονάς με όνομα

32,50€

Ποδιά σε λευκό χρώμα με κεντημένα Ο νονός ή Η νονά και το όνομα του μωρού!Μπορούμε να σας την φτιάξουμε με ότι χρώμα κλωστής θέλετε.Διαστάσεις 64cm x 94cm χωρίς τα ζωνάκιαΧρόνος παράδοσης ειδικής παρα..

Λαδόπανο ματάκι ρόζ

42,90€

Λαδόπανο με κεντημένο ματάκι σε ρόζ χρώμα.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και φανελίτσα) το σκουφάκι και μια πετ..

Λαδόπανο κλουβάκι-πουλάκι

42,90€

Λαδόπανο με σχέδιο κλουβάκι, φωλίτσα και κλουβάκι στο κάτω μέρος έχει κορδελίτσα σατέν σε σάπιο μήλο.Πολύ όμορφο αν έχετε θέμα πουλάκι στην βάπτιση του μωρού σας!Το σέτ αποτελείται από μια μεγάλη πετσ..

Λαδόπανο αστεράκια ρόζ

42,90€

Πολύ όμορφο λαδόπανο με σχέδιο αστεράκια ροζ και κορδελίτσα σατέν στο κάτω μέρος.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι..

Λαδόπανο μονόχρωμο

32,90€

Βαμβακερό σετ λαδόπανου με κορδελίτσα στο κάτω μέρος σε πολύ απλή και λιτή γραμμή.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο, τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και φανελίτσα) το σκουφάκ..

Ποδιά Νονός-Νονά

25,00€

Ποδιά σε λευκό χρώμα με κεντημένα Ο νονός μου και Η νονά μου αντίστοιχα.Μπορούμε να σας την φτιάξουμε με ότι χρώμα κλωστής θέλετε.Διαστάσεις 64cm x 94cm χωρίς τα ζωνάκιαΧρόνος παράδοσης ειδικής παραγγ..

Λαδόπανο φλαμίνγκο

42,90€

Λαδόπανο με φλαμίνγκο ροζ με κορδελίτσα στο κάτω μέρος.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και φανελίτσα) το σκουφάκ..

Λαδόπανο ινδιάνικο καπέλο ρόζ

42,90€

Λαδόπανο με ινδιάνικο καπέλο σε σάπιο μήλο με βεραμάν αποχρώσεις.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο ,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και φανελίτσα)..

Λαδόπανο ελεφαντάκι σάπιο μήλο

42,90€

Πολύ όμορφο λαδόπανο με σχέδιο ελεφαντάκι σε χρώμα σάπιο μήλο και κορδελίτσα στο τελείωμά του!Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του ..

Λαδόπανο γοργόνα ρόζ

42,90€

Πολύ όμορφο λαδόπανο με σχέδιο γοργόνα σε ροζ χρώμα και κορδελίτσα στο τελείωμά του!Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακ..

Λαδόπανο μονόκερος

42,90€

Πολύ όμορφο λαδόπανο με σχέδιο μονόκερο με ροζ κορδελίτσα στο τελείωμα σε λευκό χρώμα!Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρ..

Λαδόπανο πoυέντ μπαλαρίνας

42,90€

Πολύ όμορφο λαδόπανο κεντημένο με ροζ και ασημί κλωστούλες σε σχέδιο παπουτσάκια μπαλαρίνας!Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα το..

Λαδόπανο πεταλούδα ρόζ

42,90€

Πανέμορφο βαμβακερό λαδόπανο με κεντημένη πεταλούδα σε ροζ και ασημί χρώμα!Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι κ..

Λαδόπανο κουκουβάγια σε κλαδί

42,90€

Σετ λαδόπανο με οικογένεια κουκουβάγιες πάνω σε κλαδάκι κεντημένες με απαλά χρωματάκια.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρ..

Λαδόπανο μπαλαρίνα

42,90€

Λαδόπανο με κεντημένη μπαλαρίνα που χορεύει.Στο τελείωμα έχει ροζ λεπτή κορδέλα σατέν.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού ..

Σετ λαδόπανο Sarah Key

42,90€

Λαδόπανο με τη Sarah Key κεντημένη σε απαλό καφέ και ρόζ!Το σέτ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και φανελίτσα) το σ..

Σετ λαδόπανο με κλουβάκια

42,90€

Λαδόπανο με κλουβάκια και πουλάκι κρεμασμένα πάνω σε κλαδάκια με φύλλα και καρδούλες!Είναι κεντημένο με βεραμάν,ασημί, και ροζ κλωστούλες.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο ..

Σετ λαδόπανο εκρού Bonjour Paris

Σετ λαδόπανο εκρού Bonjour Paris

42,90€

Λαδόπανο με τον πύργο του Eiffel κεντημένο με καφέ και ασημί κλωστούλες.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και φα..

Λαδόπανο δαντέλα

47,90€

Βαμβακερό σετ λαδόπανου με δαντελίτσα στο κάτω μέρος σε πολύ απλή και λιτή γραμμή.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακ..

Λαδόπανο γλυκάκια

42,90€

Ένα γλυκό λαδόπανο με παγωτάκια, κεκάκια και καραμελίτσες!Είναι βαμβακερό και κεντημένο με κλωστούλες σε παλ χρωματάκια.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το..

Λαδόπανο Hello Kitty ρόζ-λευκό

42,90€

Η παιχνιδιάρα γατούλα Hello Kitty σε λαδόπανο!Είναι κεντημένη με ασημί κλωστούλα και ροζ πουά φορεματάκι σεταρισμένο με το φιογκάκι της!Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κε..

Λαδόπανο ρόζ νεράιδα αστεράκια με ασημοκλωστή

42,90€

Πανέμορφο βαμβακερό λαδόπανο με νεραϊδούλα και αστεράκια κεντημένα με ρόζ και ασημί κλωστούλες.Στο τελείωμά του έχει ρόζ λεπτή κορδελίτσα.Το σέτ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντ..

Λαδόπανο λευκό-ρόζ γοργόνα

42,90€

Μια όμορφη γοργόνα στο βυθό έχει κεντημένη αυτό το λευκό βαμβακερό λαδόπανο με ρόζ και ασημί κλωστούλες.Στο τελείωμά του έχει ασημί κορδελίτσα και ρόζ τρεσσούλα.Το σέτ αποτελείται από μια μεγάλη πετ..

Λαδόπανο στέμμα princess

42,90€

Πολύ όμορφο βαμβακερό λαδόπανο με στεμματάκι και την λέξη Princess σε ρόζ χρώμα, έτοιμο για την μικρή σας πριγκίπισσα!Το σέτ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ..

Λαδόπανο Princess με κορώνα και καρδιά

42,90€

Λαδόπανο Princess με κορώνα και καρδιά.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού (βρακάκι και φανελίτσα) το σκουφάκι και μια..

Λαδόπανο λευκό κόκκινα κερασάκια

42,90€

Πολύ όμορφο βαμβακερό λευκό λαδόπανο κεντημένο με τρία κατακόκκινα κερασάκια και λουλουδάκια!Το σέτ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα τ..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 44 από 44 συνολικά (1 Σελ.)