ΕΣΠΑ

Λαδόπανα για αγόρι

Λαδόπανα για αγόρι

Λαδόπανο με χάρτη

42,90€

Πολύ όμορφο βαμβακερό λαδόπανο με χάρτη!Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και φανελίτσα) το σκουφάκι και μια πετσε..

Λαδόπανο με κακτάκια

42,90€

Πολύ όμορφο βαμβακερό λαδόπανο κεντημένο με κακτάκια!Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και φανελίτσα) το σκουφάκι ..

Λαδόπανο με panda

42,90€

Πολύ όμορφο βαμβακερό λαδόπανο με Panda!Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και φανελίτσα) το σκουφάκι και μια πετσε..

Λαδόπανο με βαλίτσες"World travel"

42,90€

Πολύ όμορφο βαμβακερό λαδόπανο με θέμα τα ταξίδια, κεντημένο με βαλίτσες και υδρόγειο σφαίρα!Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μ..

Λαδόπανο θέμα διάστημα

42,90€

Πολύ όμορφο βαμβακερό λαδόπανο με θέμα το διάστημα!Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και φανελίτσα) το σκουφάκι κα..

Ποδιά "στον υπέροχο νονό μου" λιονταράκι

28,90€

Υφασμάτινη ποδιά για τον νονό σε λευκό χρώμα τυπωμένη με θέμα το λιονταράκι!Μπορείτε να την φτιάξουμε σε ότι θέμα και χρώμα θέλετε κατόπιν παραγγελίας!Διαστάσεις 64cm x 94cmΧρόνος παράδοσης ειδικής πα..

Ποδιά "στον υπέροχο νονό μου" διάστημα

28,90€

Υφασμάτινη ποδιά για τον νονό σε λευκό χρώμα τυπωμένη με θέμα αρκουδάκι στο διάστημα!Μπορείτε να την φτιάξουμε σε ότι θέμα και χρώμα θέλετε κατόπιν παραγγελίας!Διαστάσεις 64cm x 94cm Χρόνος παράδοσης ..

Λαδόπανο με αυτοκίνητο

42,90€

Λαδόπανο κεντημένο με αυτοκινητάκι σε μπλε σκούρο και γαλάζιες αποχρώσεις.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και φα..

Λαδόπανο με ζωάκια του δάσους

42,90€

Λαδόπανο με ζωάκια του δάσους και δεντράκι.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και φανελίτσα) το σκουφάκι και μια πε..

Λαδόπανο με λεωφορείο

42,90€

Λαδόπανο με λεωφορείο,φοίνικα και σανίδα του surf σε καφέ με μπλέ αποχρώσεις!Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και..

Λαδόπανο με λάμα σιέλ

42,90€

Λαδόπανο με κεντημένο λάμα σε σιέλ αποχρώσεις.Στο κάτω μέρος έχει κορδελάκι σατέν σε σιέλ 3mm.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του ..

Λαδόπανο με άγκυρα,τιμόνι,καραβάκι

42,90€

Λαδόπανο με σχέδιο άγκυρα, τιμόνι και  καραβάκι πολύ όμορφο αν έχετε θέμα βάπτισης το ναυτικό θέμα!Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώ..

Λαδόπανο με αυτοκίνητο κόκκινο

42,90€

Λαδόπανο με κεντημένο αυτοκίνητο σε κόκκινο χρώμα και κορδελίτσα λεπτή στο κάτω μέρος.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρ..

Λαδόπανο με αυτοκίνητο αντίκα More Style

42,90€

Λαδόπανο με αυτοκίνητο παλιάς εποχής που γράφει more style και κορδελίτσα σατέν λεπτή στο κάτω μέρος σε μπλέ χρώμα.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχ..

Λαδόπανο με αστεράκια μπλέ-κίτρινα

42,90€

Λαδόπανο με αστεράκια σε μπλέ και κίτρινο χρώμα.Στο κάτω μέρος έχει κορδελίτσα σατέν σε μπλέ σκούρο.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχ..

Ποδιά Νονού-Νονάς με όνομα

32,50€

Ποδιά σε λευκό χρώμα με κεντημένα Ο νονός ή Η νονά και το όνομα του μωρού!Μπορούμε να σας την φτιάξουμε με ότι χρώμα κλωστής θέλετε.Διαστάσεις 64cm x 94cm χωρίς τα ζωνάκιαΧρόνος παράδοσης ειδικής παρα..

Λαδόπανο διαστημόπλοιο-πλανήτες

42,90€

Λαδόπανο με κεντημένο διαστημόπλοιο, πλανήτες  και αστεράκια σε χρώματα μπλε σκούρο, γκρι και κίτρινο.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα ..

Λαδόπανο surf

42,90€

Λαδόπανο με θέμα Surf σε βεραμάν με κίτρινο χρώμα!Στο κάτω μέρος έχει κορδελίτσα σε βεραμάν χρώμα.Το σέτ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα ..

Λαδόπανο με κουκουβάγια σιέλ-μπέζ

42,90€

Λαδόπανο με κουκουβάγια σε σιέλ και μπέζ χρώμα με κορδελίτσα σιέλ στο κάτω μέρος.Το σέτ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο ,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκ..

Λαδόπανο με κορδελίτσα 3mm

32,90€

Βαμβακερό σετ λαδόπανου με κορδελίτσα στο κάτω μέρος σε πολύ απλή και λιτή γραμμή.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο, τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και φανελίτσα) το σκουφάκ..

Ποδιά Νονός-Νονά

25,00€

Ποδιά σε λευκό χρώμα με κεντημένα Ο νονός μου και Η νονά μου αντίστοιχα.Μπορούμε να σας την φτιάξουμε με ότι χρώμα κλωστής θέλετε.Διαστάσεις 64cm x 94cm χωρίς τα ζωνάκιαΧρόνος παράδοσης ειδικής παραγγ..

Λαδόπανο ινδιάνικο καπέλο σιέλ

42,90€

Λαδόπανο με ινδιάνικο καπέλο και βέλος σε σιέλ, καφέ και μπέζ αποχρώσεις.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο ,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και φα..

Λαδόπανο ινδιάνικη σκηνή

42,90€

Λαδόπανο με σκηνή και κάκτους, στο κάτω μέρος έχει κορδελίτσα σε σιέλ χρώμα.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και ..

Λαδόπανο ονειροπαγίδα με φτερά

42,90€

Λαδόπανο με ονειροπαγίδα σε μπλέ και σιέλ αποχρώσεις με κορδελίτσα γάλαζια στο κάτω μέρος.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρο..

Λαδόπανο λευκό βέσπα

42,90€

Πολύ όμορφο βαμβακερό λαδόπανο με βεσπούλα κεντημένη!Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και φανελίτσα) το σκουφ..

Λαδόπανο λευκό με άγκυρα

42,90€

Λαδόπανο λευκό με αγκυρούλες σε σκούρο μπλέ χρώμα!Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και φανελίτσα) το σκουφάκι..

Λαδόπανο λευκό με σιέλ κορδέλα

32,90€

Βαμβακερό σετ λαδόπανου με κορδελίτσα σιέλ σε πολύ απλή και λιτή γραμμή.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και φα..

Λαδόπανο λευκό μικρός πρίγκιπας παραμυθιού

42,90€

Πολύ όμορφο βαμβακερό λαδόπανο με τον μικρό πρίγκιπα του παραμυθιού σε λευκό ύφασμα.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(..

Λαδόπανο λευκό μουστάκι Bonjour

42,90€

Πολύ ξεχωριστό λαδόπανο για κυρίους!Με μουστάκι,γραβάτα και μπερέ!Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και φανελίτσ..

Σετ λαδόπανο με αυτοκίνητο σκαραβαίο

42,90€

Λαδόπανο λευκό με τον αγαπημένο μας σκαραβαίο σε λευκή βάση με έντονο κόκκινο και μπλέ χρώμα που το κάνουν να ξεχωρίζει!Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ..

Σετ λαδόπανο με αεροπλάνο παλιάς εποχής

42,90€

Σετ λευκό λαδόπανο για ιπτάμενους! με αεροπλάνο παλιάς εποχής κεντημένο με μπλέ σκούρες,γαλάζιες και μελί κλωστές.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σ..

Λαδόπανο στρουμφάκι

42,90€

Ένα καταπληκτικό στρουμφολαδόπανο!Εάν κάνετε μια στρουμφοβάφτιση στρουμφίστε το λαδόπανο με το χαμογελαστό παιχνιδιάρικο στρουμφάκι για να τα έχετε όλα στρουμφοστολισμένα!Το στρουμφοσέτ αποτελείται απ..

Λαδόπανο ποδοσφαιριστές λευκό

42,90€

Για τους νονούς που αγαπούν το ποδόσφαιρο!Ένας χαρούμενος μικρός ποδοσφαιριστής με την μπάλα του ραμμένος με σιέλ και ασημί κλωστούλες έτοιμος για τη βάφτιση του μωρού σας!Το σετ αποτελείται από μια μ..

Λαδόπανο λευκό σωσίβιο πειρατές

42,90€

Χαρούμενοι πειρατές ραμμένοι με ύφασμα μπλε και κόκκινο πάνω στο λευκό λαδόπανο έτοιμοι για τη βάπτιση του μωρού σας!Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδι..

Λαδόπανο καράβι μπλέ-κόκκινο

42,90€

Λαδόπανο λευκό με μπλέ καραβάκι κεντημένο με  σιέλ-μπλε και κόκκινες κλωστούλες.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(β..

Λαδόπανο ζωάκια της ζούγκλας

42,90€

Μια παρέα από ζωάκια της ζούγκλας κεντημένα με χαρούμενα χρώματα πάνω στο λαδόπανο για το μωράκι σας!Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρ..

Λαδόπανο ποδήλατο σιέλ

42,90€

Ένα λαδόπανο για ποδηλάτες!Βαμβακερό σετ λαδόπανο κεντημένο με σιέλ κ ασημένιες κλωστούλες.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μ..

Λαδόπανο πινόκιο

42,90€

Ο γνωστός πινόκιο σε λαδόπανο!Κεντημένος με πολύ ωραία φωτεινά χρώματα έρχεται να στολίσει την βάπτιση του μωρού σας!Άν θέλετε να φτιάξετε και το σέτ της βάπτισης ίδιο,θα βρείτε μεγάλους ξύλινους πινό..

Λαδόπανο μπλέ καράβι

42,90€

Αν έχετε θέμα στη βάπτιση τη θάλασσα ή τα καραβάκια αυτό το λαδόπανο ταιριάζει πολύ.Το καραβάκι είναι ραμμένο με ύφασμα σε σιέλ και ναυτικό μπλε με ασημί κλωστούλες.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη π..

Λαδόπανο αερόστατο σιέλ-λευκό

42,90€

Πολύ όμορφο βαμβακερό λαδόπανο με αερόστατο σε σιέλ-λευκό κεντημένο με ασημένια κλωστή.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού..

Λαδόπανο αλογάκια carousel

42,90€

Άν έχετε θέμα στη βάπτιση τα αλογάκια carousel μπορείτε να σετάρετε και το λαδόπανο με αυτό το πολύ όμορφο βαμβακερό σέτ με κεντημένα αλογάκια με σιέλ και ασημί κλωστές.Το σετ αποτελείται από μια ..

Λαδόπανο αερόστατο λευκό-σιέλ

42,90€

Πολύ όμορφο βαμβακερό λαδόπανο με αερόστατο σε λευκό-σιέλ κεντημένο με ασημένια κλωστή.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού..

Λαδόπανο Helicopter εκρού

64,90€

Πολύ όμορφο εκρού βαμβακερό λαδόπανο με κεντημένο ελικόπτερο και συννεφάκια με μελί και γαλάζια κλωστή!Το σέτ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα ..

Λαδόπανο prince-στέμμα λευκό-γαλάζιο

42,90€

Πολύ όμορφο λευκό βαμβακερό λαδόπανο κεντημένο με χρυσή κορώνα και την λεξούλα Prince σε γαλάζιο χρώμα για τον μικρό σας πρίγκιπα!Το σέτ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημ..

Λαδόπανο boys εκρού-σιέλ

56,90€

Πολύ όμορφο λαδόπανο σε εκρού χρώμα κεντημένο με σηματάκι BOYS με τυρκουάζ και κίτρινες κλωστούλες.Το σέτ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρ..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 45 από 45 συνολικά (1 Σελ.)