ΕΣΠΑ

Διακοσμητικά χειροτεχνίας

Διακοσμητικά χειροτεχνίας
Ξύλινο μοτίφ βραβείο"#1Teacher"

Ξύλινο μοτίφ βραβείο"#1Teacher"

1,00€

Διαστάσεις 4,5cm x 8cm..

Ξύλινο σουβέρ"Best teacher ever"

Ξύλινο σουβέρ"Best teacher ever"

1,40€

Διαστάσεις 7,5cm x 7,5cm..

Ξύλινο μοτίφ μήλο"The best teacher's team from the heart"

Ξύλινο μοτίφ μήλο"The best teacher's team from the heart"

1,20€

Διαστάσεις 6cm x 7cm..

Ξύλινο μοτίφ τετράγωνο"Η καλύτερη δασκάλα του κόσμου"

1,10€

Ξύλινο μοτίφ σαν μαυροπίνακας"Η καλύτερη δασκάλα του κόσμου"με πολύχρωμα γράμματα.Διαστάσεις 5cm x 5cmΧρόνος παράδοσης 8 μέρες..

Ξύλινο μοτίφ"Ο καλύτερος δάσκαλος του κόσμου"

1,10€

Ξύλινο μοτίφ "Ο καλύτερος δάσκαλος του κόσμου"με πολύχρωμα σχέδια.Διαστάσεις 5cmΧρόνος παράδοσης 8 μέρες..

Ξύλινο μοτίφ"Η καλύτερη δασκάλα του κόσμου"

1,10€

Ξύλινο μοτίφ "Η καλύτερη δασκάλα του κόσμου"με πολύχρωμα σχέδια.Διαστάσεις 5cmΧρόνος παράδοσης 8 μέρες..

Ξύλινο μοτίφ αγγελάκι σε σύννεφο μικρό

0,95€

Αγγελάκι πάνω σε σύννεφο φτιαγμένο από ξύλο σε αποχρώσεις λευκές, γκρι, μπεζ και κίτρινες.Διαστάσεις 4cm x 3,5cm ύψοςΧρόνος παράδοσης 10 μέρες..

Ξύλινο μοτίφ αγγελάκι πάνω σε σύννεφο

1,65€

Αγγελάκι πάνω σε σύννεφο φτιαγμένο από ξύλο σε αποχρώσεις λευκές, γκρι, μπεζ και κίτρινες.Διαστάσεις 11cm x 10cm ύψοςΧρόνος παράδοσης 10 μέρες..

Ξύλινο μοτίφ μωράκι αγγελάκι

1,65€

Μωράκι αγγελάκι φτιαγμένο από ξύλο σε μπεζ, γαλάζιες και κίτρινες αποχρώσεις.Διαστάσεις 11,5cm x 10cm περίπουΧρόνος παράδοσης 10 μέρες..

Ξύλινο διακοσμητικό με Panda 12cm

1,70€

Ξύλινο διακοσμητικό στρογγυλό με panda σε πράσινες, μαύρες και λευκές αποχρώσεις.Διαστάσεις 12cmΧρόνος παράδοσης 10 μέρες..

Μοτίφ αυτοκίνητο μπλε ξύλινο

0,95€

Αυτοκίνητο φτιαγμένο από ξύλο και τυπωμένο σε μπλε αποχρώσεις.Διαστάσεις 4,5cm x 2,5cm Χρόνος παράδοσης 10 μέρες..

Διακοσμητικό ξύλινο αυτοκίνητο σκαραβαίος μπλε

2,00€

Αυτοκίνητο φτιαγμένο από ξύλο, τυπωμένο σε αποχρώσεις μπλε, λευκές και μαύρες.Διαστάσεις 12,5cm x 7cm ύψοςΧρόνος παράδοσης 10 μέρες..

Διακοσμητική ξύλινη βέσπα

2,00€

Ξύλινη βέσπα σε αποχρώσεις εκρού, μπεζ και μπλε.Διαστάσεις 11,5cm x 14cm ύψοςΧρόνος παράδοσης 10 μέρες..

Ξύλινο διακοσμητικό με Panda 15cm

3,00€

Ξύλινο διακοσμητικό στρογγυλό με panda σε λευκές, πράσινες και μαύρες αποχρώσεις.Διαστάσεις 15cmΧρόνος παράδοσης 10 μέρες..

Ξύλινος μικρός πρίγκιπας με αλεπού

0,95€

Μικρός πρίγκιπας φτιαγμένος από ξύλο σε αποχρώσεις πράσινες, καφέ και σιέλ.Διαστάσεις 4,7cm x 3,9cm ύψοςΧρόνος παράδοσης 10 μέρες..

Διακοσμητικός ξύλινος μικρός πρίγκιπας με αλεπού

3,10€

Διακοσμητικός ξύλινος μικρός πρίγκιπας σε αποχρώσεις πράσινες, καφέ και γαλάζιες.Διαστάσεις 18,5cm x 16cm Χρόνος παράδοσης 10 μέρες..

Διακοσμητικό ουράνιο τόξο από σχοινί

4,30€

Διακοσμητικό ουράνιο τόξο φτιαγμένο από σχοινιά σε αποχρώσεις εκρού, ασημί και ροζ.Διαστάσεις 11cm x 15cm (χωρίς το σχοινί)..

Μοτίφ ξύλινο δεινοσαυράκι

1,20€

Ξύλινο μοτίφ δεινόσαυρος εκτυπωμένο σε παλ πράσινες με κίτρινες αποχρώσεις, ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας ή να το φτιάξετε μπομπονιέρα συνδυάζοντάς το και με άλλα δεινοσαυράκια..

Μοτίφ δεινόσαυρος ξύλινος

1,20€

Ξύλινο μοτίφ δεινόσαυρος εκτυπωμένο σε γκρι με κίτρινες αποχρώσεις, ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας ή να το φτιάξετε μπομπονιέρα συνδυάζοντάς το και με άλλα δεινοσαυράκια που θα ..

Ξύλινη ταμπελίτσα με λιονταράκι

1,60€

Ξύλινη ταμπελίτσα με τρυπούλα στο πάνω μέρος με λιονταράκι ιδανικό για να το κρεμάσετε στις κατασκευές σας ή να την φτιάξετε μπομπονιέρα στην βάπτιση του μωρού σας.Διαστάσεις 6cm x 8cm ύψοςΧρόνος παρά..

Δεινοσαυράκι ξύλινο μοτίφ

1,20€

Δεινοσαυράκι φτιαγμένο από ξύλο και τυπωμένο σε κίτρινες, πράσινες και γκρι αποχρώσεις, ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας ή να το φτιάξετε μπομπονιέρα.Διαστάσεις 5cm x 5,5cm ύψος π..

Ξύλινο μοτίφ κίτρινο δεινοσαυράκι

1,20€

Δεινοσαυράκι φτιαγμένο από ξύλο και τυπωμένο σε κίτρινες και πορτοκαλί αποχρώσεις, ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας ή να το φτιάξετε μπομπονιέρα.Διαστάσεις 6cm x 3,5cm ύψος περίπο..

Διακοσμητικό πουλάκι ξύλινο με τρύπα

0,50€

Πουλάκι φτιαγμένο από ξύλο σε φυσικό χρώμα με τρυπούλα στο πάνω μέρος για να προσαρμόζετε εύκολα στις κατασκευές σας.Διαστάσεις 7cm x 5cm περίπου..

Διακοσμητικό αερόστατο πλέξιγκλας χρυσό

1,80€

Διακοσμητικό αερόστατο φτιαγμένο από πλέξιγκλας υλικό σε χρυσό χρώμα, ιδανικό για να χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας ή να το φτιάξετε μπομπονιέρα στην βάπτιση του μωρού σας.Διαστάσεις 5cm x 7cm ύψ..

Διακοσμητική νεράιδα με ραβδί πλέξιγκλας χρυσή

2,20€

Διακοσμητική νεραϊδούλα φτιαγμένη από πλέξιγκλας υλικό σε χρυσό χρώμα, ιδανική για να την χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας ή να την φτιάξετε μπομπονιέρα.Διαστάσεις 9cm x 11cm ύψος περίπου..

Διακοσμητικά μονογράμματα πλέξιγκλας χρυσά

0,90€

Μονογράμματα από πλέξιγκλας υλικό σε χρυσό χρώμα, ιδανικά για να τα χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας ή να τα φτιάξετε μπομπονιέρα κολλώντας τα πάνω σε κουτί ή πουγκί.Μπορούμε να σας φτιάξουμε όποια..

Διακοσμητικό πουλάκι συνθετικό με σύρμα

2,00€

Πουλάκι από φελιζόλ με πουπουλένια φτερά.Διαστάσεις 3,5cm x 14cm(χωρίς το σύρμα)15,5cm με το σύρμαΤυχαία επιλογή χρώματος..

Διακοσμητικό γυάλινο ματόχαντρο κρεμαστό 5,2x16cm

3,80€

Διακοσμητικό κρεμαστό φτιαγμένο από γυάλινο ματόχαντρο και μικρά ματόχαντρα στο πλάι, ιδανικό για να το κρεμάσετε στον χώρο σας ή σε στεφανάκι!Διαστάσεις ματόχαντρου 5,2cmΣυνολικές διαστάσεις 16cm..

Διακοσμητικό γυάλινο ματόχαντρο με χάντρες κρεμαστό 13x31cm

8,90€

Διακοσμητικό κρεμαστό φτιαγμένο από γυάλινο ματόχαντρο και ξύλινες χρωματιστές χάντρες, ιδανικό για να το κρεμάσετε στον χώρο σας ή σε στεφανάκι!Διαστάσεις ματόχαντρου 13cmΣυνολικές διαστάσεις 31cm..

Διακοσμητικό γυάλινο ματόχαντρο με λευκές χάντρες

3,80€

Διακοσμητικό κρεμαστό φτιαγμένο από γυάλινο ματόχαντρο και λευκές χάντρες, ιδανικό για να το κρεμάσετε στον χώρο σας ή σε στεφανάκι!Διαστάσεις ματόχαντρου 5,2cmΣυνολικές διαστάσεις 22cm..

Διακοσμητικό γυάλινο ματόχαντρο με χάντρες κρεμαστό 7x28cm

4,90€

Διακοσμητικό κρεμαστό φτιαγμένο από γυάλινο ματόχαντρο και ξύλινες χρωματιστές χάντρες, ιδανικό για να το κρεμάσετε στον χώρο σας ή σε στεφανάκι!Διαστάσεις ματόχαντρου 7cm Συνολικές διαστάσεις 28cm..

Διακοσμητικό γυάλινο ματόχαντρο κίτρινο με χάντρες κρεμαστό

8,90€

Διακοσμητικό κρεμαστό φτιαγμένο από γυάλινο ματόχαντρο κίτρινο και χάντρες λευκές, ιδανικό για να το κρεμάσετε στον χώρο σας ή σε στεφανάκι!Διαστάσεις ματόχαντρου 10cmΣυνολικό μάκρος 24,5cm..

Διακοσμητικό γυάλινο ματόχαντρο βεραμάν με χάντρες κρεμαστό

5,90€

Διακοσμητικό κρεμαστό φτιαγμένο από γυάλινο ματόχαντρο βεραμάν και χάντρες λευκές, ιδανικό για να το κρεμάσετε στον χώρο σας ή σε στεφανάκι!Διαστάσεις ματόχαντρου 7cmΣυνολικές διαστάσεις 22,5cm..

Διακοσμητικό γυάλινο ματόχαντρο με χάντρες κρεμαστό

3,90€

Διακοσμητικό κρεμαστό φτιαγμένο από γυάλινο ματόχαντρο και ξύλινες χρωματιστές χάντρες, ιδανικό για να το κρεμάσετε στον χώρο σας ή σε στεφανάκι!Διαστάσεις ματόχαντρου 5,5cm x 6cmΣυνολικές διαστάσεις ..

Διακοσμητικό πουλάκι συνθετικό πουά με σύρμα

1,85€

Πουλάκι από φελιζόλ με πουπουλένια φτερά.Διαστάσεις 3,2cm x 6,5cm(χωρίς το σύρμα)15,5cm με το σύρμαΤυχαία επιλογή χρώματος..

Διακοσμητική Wednesday τσόχινη

5,50€

Διακοσμητική wednesday φτιαγμένη στο χέρι από τσόχα σε αποχρώσεις μαύρο, λευκό και εκρού.Διαστάσεις 8,5cm x 13cm ύψος περίπουΧρόνος παράδοσης 10 μέρες...

Διακοσμητική peppa κόκκινο φόρεμα τσόχινη

4,60€

Πέππα το γουρουνάκι φτιαγμένη στο χέρι από τσόχα σε αποχρώσεις κόκκινες και ροζ.Διαστάσεις 11,5cm x 16cm περίπουΧρόνος παράδοσης 15 μέρες...

Διακοσμητική peppa πριγκίπισσα τσόχινη

4,60€

Πέππα το γουρουνάκι φτιαγμένη στο χέρι από τσόχα σε αποχρώσεις ροζ, φούξια και κίτρινες.Διαστάσεις 14cm x 18cm περίπουΧρόνος παράδοσης 15 μέρες...

Ξύλινη φιγούρα spiderman

1,60€

Ξύλινη φιγούρα spiderman εκτυπωμένο σε κόκκινες και μπλε αποχρώσεις ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας!Διαστάσεις 5,3cm x 7cm ύψος περίπου ..

Φεγγάρι από πλέξιγκλας"Love you to the moon and back"

3,50€

Φεγγάρι φτιαγμένο από πλέξιγκλας υλικό σε χρυσό χρώμα με χαραγμένο"Love you to the moon and back" ιδανικό για να χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας ή να το φτιάξετε μπομπονιέρα.Διαστάσεις 10cm x 14cm..

Νεραϊδούλα πλέξιγκλας χρυσή

2,20€

Νεραϊδούλα φτιαγμένη από πλέξιγκλας υλικό σε χρυσό χρώμα, ιδανική για να την χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας ή να την φτιάξετε μπομπονιέρα αν έχετε θέμα την νεράιδα.Διαστάσεις 6cm x 10,8cm περίπου..

Πλέξιγκλας πεταλούδα χρυσή 10,5x9,5cm

2,20€

Πεταλούδα φτιαγμένη από πλέξιγκλας υλικό σε χρυσό χρώμα ιδανική για να την χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας ή να την φτιάξετε μπομπονιέρα.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε μικρότερα μεγέθη όπου ..

Πεταλούδα χρυσό χρώμα πλέξιγκλας 7,7x7cm

1,80€

Πεταλούδα φτιαγμένη από πλέξιγκλας υλικό σε χρυσό χρώμα ιδανική για να την χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας ή να την φτιάξετε μπομπονιέρα.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα μεγέθη όπου μπορε..

Πεταλούδα πλέξιγκλας χρυσή 5x4,5cm

0,95€

Πεταλούδα από πλέξιγκλας σε χρυσό χρώμα ιδανική για να χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας ή ακόμα να την φτιάξετε μπομπονιέρα.Διαστάσεις 5cm x 4,5cm ύψος περίπου..

Στέμμα από πλέξιγκλας ροζ χρυσό

0,90€

Στέμμα από πλέξιγκλας καθρέπτη σε ροζ χρυσό χρώμα ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας ή να το φτιάξετε μπομπονιέρα.Διαστάσεις 6cm x 4cm ύψος περίπου..

Στέμμα πλέξιγκλας χρυσό 10x7cm

2,20€

Στέμμα από πλέξιγκλας καθρέπτη σε χρυσό χρώμα ιδανική για να το χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας ή να το φτιάξετε μπομπονιέρα αν έχετε πριγκιπικό θέμα.Διαστάσεις 10cm x 7cm ύψος περίπου..

Κορώνα πλέξιγκλας χρυσή 5x4,7cm

0,90€

Κορώνα από πλέξιγκλας καθρέπτη σε χρυσό χρώμα ιδανική για να την χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας ή ακόμα να την φτιάξετε μπομπονιέρα.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα μεγέθη όπου μπορείτε ..

Κορώνα πλέξιγκλας χρυσή 8x7,5cm

1,60€

Κορώνα από πλέξιγκλας καθρέπτη σε χρυσό χρώμα , ιδανική για να την χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας ή να την φτιάξετε μπομπονιέρα.Διαστάσεις 8cm x 7,5cm ύψος..

Ουράνιο τόξο με στέμμακαι σύννεφα πλέξιγκλας χρυσό

2,20€

Ουράνιο τόξο με στέμμα από πλέξιγκλας υλικό σε χρυσό χρώμα ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας ή να το φτιάξετε μπομπονιέρα.Διαστάσεις 8,8cm x 8cm ύψος περίπου..

Κοριτσάκι πλέξιγκλας με αστεράκι χρυσό

2,20€

Κοριτσάκι με αστέρι από πλέξιγκλας σε χρυσό χρώμα και τρυπούλα στο πάνω μέρος αν θέλετε να του περάσετε κορδελίτσα για να το κρεμάσετε.Διαστάσεις 7,2cm x 10cm ύψοςΗ κορδέλα δεν περιλαμβάνεται..

Κύκνος πλέξιγκλας ασημί χρώμα

2,20€

Κύκνος από πλέξιγκλας καθρέπτη σε ασημί χρώμα με τρύπα στο πάνω μέρος για να του περάσετε κορδελάκι αν θέλετε να το κάνετε κρεμαστό.Διαστάσεις 9,3cm x 10cm ύψος περίπου..

Αερόσταστο ξύλινο με λουλούδια

1,70€

Μοτίφ με σχέδιο αερόστατο φτιαγμένο από ξύλο και τυπωμένο με όμορφα χρώματα ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας.Διαστάσεις 9,5cm x 12cm περίπουΧρόνος παράδοσης 10 εργάσιμες μέρες..

Αερόσταστο ξύλινο σχεδίου

1,70€

Μοτίφ με σχέδιο αερόστατο φτιαγμένο από ξύλο και τυπωμένο με όμορφα χρώματα ιδανικό για τις κατασκευές σας!Διαστάσεις 9,5cm x 12cmΧρόνος παράδοσης 10 εργάσιμες μέρες..

Ξύλινη φιγούρα λιονταράκι

1,20€

Λιονταράκι φτιαγμένο από ξύλο και τυπωμένο σε καφέ ανοιχτό χρώμα ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας ή να το φτιάξετε μπομπονιέρα.Διαστάσεις 5cm x 5cm ύψος περίπουΧρόνος παράδοσης 10..

Ξύλινο αερόστατο με συννεφάκια

1,60€

Αερόστατο φτιαγμένο από ξύλο τυπωμένο σε παλ αποχρώσεις σιέλ και μπλε, ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας ή να το φτιάξετε μπομπονιέρα στην βάπτιση του μωρού σας.Διαστάσεις 10cm x 1..

Μάγια η μέλισσα ξύλινη

1,60€

Η αγαπημένη μελισσούλα των μικρών, Μάγια ,ιδανική για να την χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας ή να την φτιάξετε μπομπονιέρα.Διαστάσεις 8cm x 12cm ύψος περίπουΧρόνος παράδοσης 10 εργάσιμες μέρες..

Ξύλινο μοτίφ σανίδες surf

1,60€

Μαγνητάκι ξύλινο σανίδες surf τυπωμένο σε όμορφες αποχρώσεις, ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας.Διαστάσεις 7,5cm x 10cm ύψοςΧρόνος παράδοσης 10 μέρες..

Ελαφάκι διακοσμητικό ξύλινο

1,60€

Διακοσμητικό ελαφάκι φτιαγμένο από ξύλο τυπωμένο σε παλ χρώματα, ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας.Διαστάσεις 5,5cm x 10cm ύψος περίπουΧρόνος παράδοσης 10 εργάσιμες μέρες..

Υδρόγειος σφαίρα ξύλινη

1,60€

Υδρόγειος σφαίρα φτιαγμένη από ξύλο και τυπωμένη σε χρώματα παλ πράσινο και καφέ.Ιδανική για να την χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας ή να την φτιάξετε μπομπονιέρα αν έχετε θέμα τα ταξίδια.Διαστάσει..

Διακοσμητική αλεπού ξύλινη

1,60€

Διακοσμητική αλεπού φτιαγμένη από ξύλο και τυπωμένη σε καφέ ανοιχτό χρώμα ιδανική για να την χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας  ή να την φτιάξετε μπομπονιέρα συνδυάζοντας κι άλλα ζωάκια που θα ..

Διακοσμητικό ουράνιο τόξο ξύλινο με πεταλούδα

1,60€

Ουράνιο τόξο φτιαγμένο από ξύλο εκτυπωμένο σε όμορφα παλ χρώματα, ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας ή να το φτιάξετε μπομπονιέρα στην βάπτιση του μωρού σας.Διαστάσεις 12cm x 8cm πε..

Διακοσμητικό καρχαριάκι ξύλινο

1,60€

Ένα όμορφο ξύλινο καρχαριάκι τυπωμένο σε μπλε με γκρι χρώματα, ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε για τις κατασκευές σας ή να το φτιάξετε μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας.Διαστάσεις 10cm x 10c..

Φαλαινάκι ξύλινο χρωματιστό

1,60€

Φαλαινάκι φτιαγμένο από ξύλο τυπωμένο σε βεραμάν με κίτρινο χρώμα, ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας ή να το φτιάξετε μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας.Διαστάσεις 10cm x 10..

Διακοσμητική ξύλινη γοργόνα 10cm

1,60€

Ξύλινη διακοσμητική γοργόνα εκτυπωμένη σε παλ χρώματα βεραμάν και σάπιο μήλο, ιδανική για να την χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας ή να την φτιάξετε μπομπονιέρα.Διαστάσεις 4,5cm x 10cm ύψοςΧρόνος πα..

Διακοσμητικό ξύλινο κρεμαστό ρόζ με ζωάκια του δάσους

1,20€

Ξύλινο διακοσμητικό κρεμαστό εκτυπωμένο με ζωάκια του δάσους και τρύπα στο πάνω μέρος.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τις κατασκευές σας ή να το φτιάξετε μπομπονιέρα αν έχετε θέμα τα ζωάκια του δάσ..

Ξύλινο μοτίφ αεροπλανάκι vintage 7,5cm

1,60€

Αεροπλανάκι vintage φτιαγμένο από ξύλο εκτυπωμένο σε χρώματα κόκκινο, πορτοκαλί, εκρού και λευκό, ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας ή να το φτιάξετε μπομπονιέρα αν έχετε θέμα ταξίδ..

Διακοσμητικοί ξύλινοι αστερίες σετ 12τεμ.

6,80€

Ξύλινοι αστερίες σε μπλε και λευκό χρώμα ιδανικοί για να τους χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας.Η κάθε συσκευασία περιέχει 6 μπλε και 6 λευκούςΔιαστάσεις 7,3cm..

Ξύλινος κρεμαστός παπαγάλος πολύχρωμος

2,10€

Διαστάσεις 7cm x 15,5cm χωρίς το σχοινάκι..

Διακοσμητικές τσόχινες μαργαρίτες κίτρινες με σύρμα σετ 12τεμ

3,85€

Διαστάσεις 5cm x 10,5cm ύψος με το σύρμα..

Διακοσμητικές τσόχινες μαργαρίτες λευκές με σύρμα σετ 12τεμ

3,85€

Διαστάσεις 5cm x 10,5cm ύψος με το σύρμα..

Τιμόνι ξύλινο κρεμαστό

1,20€

Τιμονάκι ξύλινο κρεμαστό σε αποχρώσεις μπλε,μπεζ και λευκό ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας.Διαστάσεις 6cm (χωρίς το κορδονάκι)..

Πον πον διπλό μπεζ 20mm

0,55€

Διαστάσεις πον πον 20mmΣυνολικές διαστάσεις 17cm..

Πον πον διπλό μπεζ 5cm

0,70€

Διαστάσεις πον πον 5cmΣυνολικές διαστάσεις 27cm..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 75 από 542 συνολικά (8 Σελ.)