ΕΣΠΑ

Ξύλινα Μοτίφ έως 6cm

Ξύλινα Μοτίφ έως 6cm

Ξύλινο μοτίφ τετράγωνο"Η καλύτερη δασκάλα του κόσμου"

1,10€

Ξύλινο μοτίφ σαν μαυροπίνακας"Η καλύτερη δασκάλα του κόσμου"με πολύχρωμα γράμματα.Διαστάσεις 5cm x 5cmΧρόνος παράδοσης 8 μέρες..

Ξύλινο μοτίφ"Ο καλύτερος δάσκαλος του κόσμου"

1,10€

Ξύλινο μοτίφ "Ο καλύτερος δάσκαλος του κόσμου"με πολύχρωμα σχέδια.Διαστάσεις 5cmΧρόνος παράδοσης 8 μέρες..

Ξύλινο μοτίφ"Η καλύτερη δασκάλα του κόσμου"

1,10€

Ξύλινο μοτίφ "Η καλύτερη δασκάλα του κόσμου"με πολύχρωμα σχέδια.Διαστάσεις 5cmΧρόνος παράδοσης 8 μέρες..

Ξύλινο μοτίφ αγγελάκι σε σύννεφο μικρό

0,95€

Αγγελάκι πάνω σε σύννεφο φτιαγμένο από ξύλο σε αποχρώσεις λευκές, γκρι, μπεζ και κίτρινες.Διαστάσεις 4cm x 3,5cm ύψοςΧρόνος παράδοσης 10 μέρες..

Ξύλινο μοτίφ αυτοκίνητο μπλε

0,95€

Αυτοκίνητο φτιαγμένο από ξύλο και τυπωμένο σε μπλε αποχρώσεις.Διαστάσεις 4,5cm x 2,5cm Χρόνος παράδοσης 10 μέρες..

Ξύλινο μοτίφ μικρός πρίγκιπας με αλεπού

0,95€

Μικρός πρίγκιπας φτιαγμένος από ξύλο σε αποχρώσεις πράσινες, καφέ και σιέλ.Διαστάσεις 4,7cm x 3,9cm ύψοςΧρόνος παράδοσης 10 μέρες..

Ξύλινο μοτίφ δεινοσαυράκι

1,20€

Ξύλινο μοτίφ δεινόσαυρος εκτυπωμένο σε παλ πράσινες με κίτρινες αποχρώσεις, ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας ή να το φτιάξετε μπομπονιέρα συνδυάζοντάς το και με άλλα δεινοσαυράκια..

Ξύλινο μοτίφ δεινόσαυρος

1,20€

Ξύλινο μοτίφ δεινόσαυρος εκτυπωμένο σε γκρι με κίτρινες αποχρώσεις, ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας ή να το φτιάξετε μπομπονιέρα συνδυάζοντάς το και με άλλα δεινοσαυράκια που θα ..

Ξύλινο μοτίφ δεινοσαυράκι

1,20€

Δεινοσαυράκι φτιαγμένο από ξύλο και τυπωμένο σε κίτρινες, πράσινες και γκρι αποχρώσεις, ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας ή να το φτιάξετε μπομπονιέρα.Διαστάσεις 5cm x 5,5cm ύψος π..

Ξύλινο μοτίφ κίτρινο δεινοσαυράκι

1,20€

Δεινοσαυράκι φτιαγμένο από ξύλο και τυπωμένο σε κίτρινες και πορτοκαλί αποχρώσεις, ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας ή να το φτιάξετε μπομπονιέρα.Διαστάσεις 6cm x 3,5cm ύψος περίπο..

Ξύλινη φιγούρα λιονταράκι

1,20€

Λιονταράκι φτιαγμένο από ξύλο και τυπωμένο σε καφέ ανοιχτό χρώμα ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας ή να το φτιάξετε μπομπονιέρα.Διαστάσεις 5cm x 5cm ύψος περίπουΧρόνος παράδοσης 10..

Διακοσμητικό ξύλινο κρεμαστό με ζωάκια του δάσους

1,20€

Ξύλινο διακοσμητικό κρεμαστό εκτυπωμένο με ζωάκια του δάσους και τρύπα στο πάνω μέρος.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τις κατασκευές σας ή να το φτιάξετε μπομπονιέρα αν έχετε θέμα τα ζωάκια του δάσ..

Ξύλινες ευχές

0,20€

Διαστάσεις 5,5cm x 2cm περίπου..

Πασχαλίτσες μικρές ξύλινες 100 τεμ.

4,95€

Πασχαλίτσα ξύλινη με αυτοκόλλητο ιδανική για τις πασχαλινές σας κατασκευές.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα μεγέθη αν θέλετε να συνδυάσετε.Διαστάσεις 11mm x 15mm..

Πασχαλίτσα ξύλινη μεγάλη αυτοκόλλητο συσκ.50τμχ

5,95€

Πασχαλίτσα ξύλινη με αυτοκόλλητο ιδανική για τις πασχαλινές σας κατασκευές.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα μεγέθη αν θέλετε να συνδυάσετε.Διαστάσεις 19mm x 29mm..

Πασχαλίτσα ξύλινη μεσαία αυτοκόλλητο συσκ. 50τμχ

5,50€

Πασχαλίτσα ξύλινη με αυτοκόλλητο ιδανική για τις πασχαλινές σας κατασκευές.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα μεγέθη αν θέλετε να συνδυάσετε.Διαστάσεις 21mm x 25mm..

Ξύλινα μοτίφ baby σετ 45τμχ

5,10€

Ξύλινα μοτίφ σε σετ των 45 τεμαχίων που περιέχει μωρουδιακά σχεδιάκια!Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας ή να τα κολλήσετε πάνω σε προσκλητήρια.Διαστάσεις 2,5cm x 3cm περίπου..

Ξύλινα διακοσμητικά "Φθινόπωρο"σετ 45τεμ.

5,10€

Ξύλινα μοτιφάκια σε μικρό μέγεθος και φυσικό χρώμα ιδανικά για να τα χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας!Διαστάσεις 2,5cm x 3cm περίπου..

Τιμονάκι ξύλινο συσκ.12 τεμ.

2,45€

Τιμονάκι φτιαγμένο από ξύλο σε τρία χρώματα μπλέ, φυσικό και εκρού.Διαστάσεις 39mm..

Ξύλινο κοπτικό"μπαμπάς"

0,25€

Ορθογώνιο ξύλινο κοπτικό με τη λέξη "μπαμπάς".Μπορείτε να το φτιάξετε βραχιολάκι βάζοντας του κορδονάκι και χαντρούλες και να το κάνετε δώρο στον μπαμπά σας ή να το φτιάξετε σαν βραχιολάκι με ένα σταυ..

Ξύλινα μοτίφ βελάκια σετ 45 τεμ.

5,00€

Ξύλινα μοτίφ σε σετ των 45 τεμαχίων που περιέχει βελάκια με διάφορα σχέδια, ιδανικά για να τα χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας!Διαστάσεις 3cm x 1,5cm περίπου..

Ξύλινα μοτίφ μονόκερος σετ 27 τεμ.

5,10€

Ξύλινα μοτίφ σε σετ των 27 τεμαχίων που περιέχει μονόκερους, συννεφάκια και αστεράκια.Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας ή για να φτιάξετε πρωτότυπα μαρτυρικά αν έχετε σαν θέμα τον μον..

Ξύλινα μοτίφ λουλούδια-πεταλούδες σετ 45τεμ.

5,00€

Ξύλινα μοτίφ σε σετ των 45 τεμαχίων που περιέχει πεταλούδες και λουλουδάκια σε διάφορα σχέδια.Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας ή για να φτιάξετε πρωτότυπα μαρτυρικά αν έχετε σαν θέμα..

Ξύλινο χαρακάκι"Η καλύτερη δασκάλα"

0,85€

Ξύλινο χαρακάκι σε φυσικό χρώμα που γράφει¨η καλύτερη δασκάλα¨.Στο επάνω μέρος έχει τρυπούλα όπου μπορείτε να προσθέσετε ένα κρίκο μπρελόκ και να το προσφέρετε ή ακόμα να το δέσετε έξω απο το δωράκι σ..

Ξύλινο χαρακάκι"Ο καλύτερος δάσκαλος"

0,85€

Ξύλινο χαρακάκι σε φυσικό χρώμα που γράφει¨ο καλύτερος δάσκαλος¨.Στο επάνω μέρος έχει τρυπούλα όπου μπορείτε να προσθέσετε ένα κρίκο μπρελόκ και να το προσφέρετε ή ακόμα να το δέσετε έξω απο το δωράκι..

Μονόκερος ξύλινος μικρός

0,55€

Μονόκερος φτιαγμένος από ξύλο σε μικρό μέγεθος ιδανικό για να το κολλήσετε στις κατασκευές σας.Διαστάσεις 5cm x 4,5cm..

Ξύλινα μοτίφ λουλουδάκια σετ 45τεμ

5,00€

Λουλουδάκια φτιαγμένα από ξύλο σε φυσικό χρώμα και μικρό μέγεθος.Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε μπομπονιέρες ή τις κατασκευές σας!Διαστάσεις 3cm x 3cm περίπου..

Κύπελο ξύλινο

0,60€

Διακοσμητικό κύπελο φτιαγμένο από φυσικό ξύλο για να στολίσετε πουγγάκια βάπτισης ή κουτάκια.Διαστάσεις 5cm x 5,5cm..

Καρδούλα ξύλινη πουά-λουλούδια συσκ.10τεμ

1,50€

Καρδούλα φτιαγμένη από ξύλο με πουά και λουλουδάκια στο μπροστινό μέρος.Πολύ όμορδη για να στολίσετε στεφάνια, μπομπονιέρες, κουτιά ή λαμπάδες!Διαστάσεις 3,5cm x 3cm..

Πεταλουδίτσες ξύλινες πουά-λουλουδάκια συσκ.10τεμ.

1,50€

Πεταλουδίτσες φτιαγμένες από ξύλο με πουά και λουλουδάκια στο μπροστινό τους μέρος.Πολύ όμορφες για να διακοσμήσετε στεφάνια, λαμπάδες, μπομπονιέρες ή κουτάκια!Διαστάσεις 4cm x 3cm..

Ξύλινα μοτίφ bebe σετ 27τεμ.

4,70€

Διαστάσεις 2,5cm x 2,5cm περίπου..

Ξύλινα μοτιφ πεταλούδες σετ 27τεμ.

4,70€

Ξύλινα μοτίφ σε σετ των 27 τεμαχίων που περιέχει πεταλούδες σε διάφορα σχέδια.Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας ή για να φτιάξετε πρωτότυπα μαρτυρικά αν έχετε σαν θέμα την πεταλούδα!..

Πεταλούδα ξύλινο μοτίφ

0,40€

Πεταλούδα φτιαγμένη από ξύλο σε φυσικό χρώμα.Στολίστε δώρα, μπομπονιέρες ή καλλήστε πάνω της ένα σταυρουδάκι και φτιάξτε πρωτότυπα μαρτυρικά!Διαστάσεις 3cm x 4cm..

Ξύλινο μοτίφ Team's Bride

0,75€

Ξύλινο μοτιφάκι Team's Bride για την φίλες της νύφης.Μπορείτε να φτιάξετε υπέροχα βραχιολάκια για το bachelor party συνδυάζοντας με το Bride to Be για την μέλλουσα νύφη!Διαστάσεις 5cm x 1.5cm..

Αυτοκινητάκι ξύλινο μικρό σετ 12 τεμάχια

1,95€

Ξύλινο αυτοκινητάκι σε φυσικό χρώμα κατάλληλο για να διακοσμήσετε προσκλητήρια,μπομπονιέρες,λαμπάδες ακόμα και στεφανάκια.Διαστάσεις 3cm x 2,5cm..

Αυτοκινητάκι ξύλινο μεσαίο σετ 8 τεμάχια

2,15€

Ξύλινο αυτοκινητάκι φυσικό χρώμα κατάλληλο για να διακοσμήσετε προσκλητήρια,μπομπονιέρες,λαμπάδες ακόμα και στεφανάκια.Διαστάσεις 5cm x 4cm..

Αστέρι ξύλινο 5cm

0,55€

Αστεράκια φτιαγμένα από φυσικό ξύλο και βαμμένα σε τρία υπέροχα χρώματα!Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικά, να φτιάξετε γιρλάντα ή να τα φτιάξετε κρεμαστές μπομπονιέρες για τη βάπτιση του ..

Αγκυρα ξύλινη μικρή

0,20€

Αγκυρούλα φτιαγμένη από φυσικό ξύλο.Μπορείτε να στολίσετε τα μικρά κεράκια της βάπτισης, να την κολλήσετε στα μαρτυρικά ή να την δέσετε πάνω σε ένα κορδονάκι σαν πιάσιμο στις χαρτοπετσέτες των καλεσμέ..

Ξύλινο κοπτικό "μαμά"

0,25€

Ορθογώνιο ξύλινο κοπτικό με τη λέξη "μαμά".Μπορείτε να το φτιάξετε βραχιολάκι βάζοντας του κορδονάκι και χαντρούλες και να το κάνετε δώρο στη μαμά σας ή να το φτιάξετε σαν βραχιολάκι με ένα σταυρουδάκ..

Μουστάκι ξύλινο μίνι

0,30€

Μουστάκι φτιαγμένο από φυσικο ξύλο.Μπορείτε να στολίσετε τα μικρά κεράκια της βάπτισης, να το κολλήσετε στα μαρτυρικά ή να τα δέσετε πάνω σε ένα κορδονάκι σαν πιάσιμο στις χαρτοπετσέτες των καλεσμένων..

Κορώνα μικρή

0,45€

Βασιλική κορώνα φτιαγμένη από φυσικό ξύλο.Κολλήστε τη πάνω σε πουγγάκι για να φτιάξετε μπομπονιέρες, φτιάξτε μαρτυρικά βραχιολάκια για τη βάπτιση του μωρού σας ή στολίστε τα δώρα σας!Διαστάσεις 3.5cm ..

Φλαμίνγκο ξύλινο μικρό

0,55€

Φλαμίνγκο φτιαγμένο από φυσικό ξύλο,.Μπορείτε να το δέσετε πάνω σε πουγγάκι και να το φτιάξετε μπομπονιέρα ή να το κολλήσετε πάνω σε στικ και να το βάλετε μέσα σε βαζάκι μαζί με λουλούδια για τη διακό..

Ξύλινο "φτου"

0,75€

Ξύλινο διακοσμητικό "φτου" για το μάτι!Μπορείτε να το φτιάξετε μπρελόκ απλά περνώντας του ένα κρικάκι ή να το προσαμόσετε σε γούρι για την καλή χρονιά ή για καινούργιο σπίτι!Διαστάσεις 6cm x 1.8cm..

Ξύλινο καπέλο μικρό

0,45€

Καπέλο μικρό φτιαγμένο από φυσικό ξύλο.Φτιάξτε όμορφες και εύκολες μπομπονιέρες για βάπτιση με ένα πουγγάκι!Μπορείτε να το συνδυάσετε με μουστάκι και γυαλάκια ξύλινα της ίδιας κατηγορίας.Διαστάσεις 4...

Ξύλινος κύκλος ευχών

0,65€

Κύκλος με ευχές Τύχη, Ελπίδα, Αγάπη, Υγεία φτιαγμένος από φυσικό ξύλο.Μπορείτε να φτιάξετε γούρια για ένα καινούργιο σπίτι, για ένα νεογένντο μωράκι ή για το καλό του χρόνου.Επίσης μπορείτε να το χρησ..

Αερόστατο ξύλινο μοτίφ

0,75€

Αερόστατο φτιαγμένο από φυσικό ξύλο.Μπορείτε να το χρησιμοποίησετε για μπομπονιέρα βάπτισης, να το βάλετε σε ένα πουγγί καμβά με έντονο χρώμα και κορδελάκια και να φτιάξετε ένα πολύ ωραίο θέμα βάπτιση..

Κλειδί του σολ ξύλινο

0,45€

Κλειδί του σολ φταγμένο από φυσικό ξύλο.Μπορείτε να το χρησιμοποίησετε για μπομπονιέρα βάπτισης και να φτιάξετε ένα πολύ ωραίο θέμα με μουσική, συνδυάζοντας το με το με την μουσική νότα!Διαστάσεις 4.5..

Νότα μουσικής ξύλινη

0,45€

Νότα μουσικής φτιαγμένη από φυσικό ξύλο.Μπορείτε να τη χρησιμοποίησετε για μπομπονιέρα βάπτισης και να φτιάξετε ένα πολύ ωραίο θέμα με μουσική, συνδυάζοντας το με το ξύλινο κλειδί του σολ!Διαστάσεις 4..

Ξύλινα γράμματα αλφαβήτου

0,60€

Ξύλινα γράμματα φτιαγμένα από ξύλο κόντρα πλακέ σε φυσικό χρώμα.Μια ωραία ιδέα είναι να τα βάψετε και να περάσετε σχοινάκι ή κορδέλα για να φτιάξετε μια γιρλάντα με τη φράση ή το όνομα που θέλετε.Επίσ..

Ρολόι ξύλινο μεγάλο

0,60€

Ρολόι φτιαγμένο από φυσικό ξύλο.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για μπομπονιέρες ή για τις κατασκευές σας!Διαστάσεις 5cm..

Πουέντ μπαλαρίνας ξύλινα 5x4,5

0,60€

Πουέντ μπαλαρίνας από φυσικό ξύλο.Υπάρχει σε τέσσερα διαφορετικά μεγέθη από μικρό έως γίγας για να διαλέξετε αυτό που σας κάνει καλύτερα για την κατασκευή που έχετε να φτιάξετε.Εαν θέλετε μπορείτε να ..

Ποδήλατο παλαιάς εποχής ξύλινο κρεμαστό

0,60€

Ποδηλατάκι  παλαιάς εποχής, φτιαγμένο από φυσικό ξύλο.Πολύ ωραίο για να φτιάξετε μια κρεμαστή μπομπονιέρα με σχοινί χοντρό ως βάση,σχοινάκια πιο λεπτά και να  κρεμάσετε  κουφετάκια και ..

Ξύλινα μοτίφ λουλουδάκια και ποδήλατα σετ 24τμχ

5,00€

Μοτιφάκια από φυσικό ξύλο σε 3 σχεδιάκια με λουλούδια και ποδήλατα.Διαστάσεις λουλουδιών περίπου 3.5cm x2cmΔιαστάσεις ποδηλάτου 10cm x 6.5cm..

Βέσπα ξύλινη μικρή

0,45€

Βεσπάκι μικρό φτιαγμένο από ξύλο.Κατάλληλο για κατασκευές ή για μπομπονιέρες.Διαστάσεις 4.5cm x 3cm..

Γυαλάκια ξύλινα καφέ μικρά

0,30€

Διαστάσις 3cm x 1cm..

Πεταλούδα ξύλινη καφέ κρεμαστή

0,50€

Διαστάσεις 5cm x 3,5cm..

Φιογκάκι ξύλινο διπλή τρυπούλα

0,30€

Διαστάσεις 3cm x 1,5cm..

Καραβάκι ξύλινο καφέ κρεμαστό

0,45€

Διαστάσεις 3,8cm x 5cm..

Ξύλινο ποδηλατάκι παλαιού τύπου

0,60€

Διαστάσεις 5cm x 4,5cm..

Ελεφαντάκι ξύλινο κρεμαστό

0,65€

Διαστάσεις 6cm x 4cm..

Ποδηλατάκι ξύλινο μικρό

0,45€

Διαστάσεις 4,5cm x 3cm..

Ξύλινη ταμπελίτσα κρεμαστή Χαρά

0,50€

Διαστάσεις 5cm x 1,5cm..

Ξύλινη ταμπελίτσα κρεμαστή Ευτυχία

0,50€

Διαστάσεις 5cm x 1,5cm..

Ξύλινη ταμπελίτσα κρεμαστή Αγάπη

0,50€

Διαστάσεις 5cm x 1,5cm..

Ξύλινη ταμπελίτσα κρεμαστή Ελπίδα

0,50€

Διαστάσεις 5cm x 1,5cm..

Ξύλινο δέντρο ζωής κρεμαστό

0,55€

Διαστάσεις 5cm..

Καραβάκια ξύλινα σετ 12τεμ.

1,95€

Ξύλινο καραβάκι σε φυσικό χρώμα κατάλληλο για να διακοσμήσετε προσκλητήρια,μπομπονιέρες,λαμπάδες ακόμα και στεφανάκια.Διαστάσεις 2,7cm x 3cm..

Αυτοκινητάκι ξύλινο λευκό σετ 12τεμ μικρό

1,95€

Ξύλινο αυτοκινητάκι σε λευκό χρώμα κατάλληλο για να διακοσμήσετε προσκλητήρια,μπομπονιέρες,λαμπάδες ακόμα και στεφανάκια.Διαστάσεις 3cm x 2,5cm..

Αυτοκινητάκι ξύλινο λευκό σετ 8τεμ μεσαίο

2,15€

Ξύλινο αυτοκινητάκι σε λευκό χρώμα κατάλληλο για να διακοσμήσετε προσκλητήρια,μπομπονιέρες,λαμπάδες ακόμα και στεφανάκια.Διαστάσεις 5cm x 4cm..

Τιμονάκι ξύλινο φυσικό

0,20€

Τιμονάκι ξύλινο σε φυσικό χρώμα,μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να στολίσετε μπομπονιέρες,προσκλητήρια,στεφάνια!Διαστάσεις 3cm..

Ξύλινα μοτίφ καλοκαιρινά σχέδια σετ 27τεμ.

4,70€

Ξύλινα μοτιφάκια μικρά για να διακοσμήσετε μπομπονιέρες,προσκλητήρια,στεφάνια κ.αΔιαστάσεις 25mm x 10mm..

Ξύλινα μοτιφάκια φυλλαράκια σετ 45τεμ.

Ξύλινα μοτιφάκια φυλλαράκια σετ 45τεμ.

5,70€

Διαστάσεις 1,7cm x 3cm περίπου..

Ξύλινα μοτιφάκια είδη κήπου σετ 45τεμ.

Ξύλινα μοτιφάκια είδη κήπου σετ 45τεμ.

5,70€

Διαστάσεις 3cm x 2,5cm..

Ξύλινα μοτιφάκια φρούτα-πεταλούδες-φύλλα σετ 45τεμ.

Ξύλινα μοτιφάκια φρούτα-πεταλούδες-φύλλα σετ 45τεμ.

5,70€

Διαστάσεις 2,5cm x 3cm περίπου..

Ξύλινα μοτιφάκια λουλουδάκια σετ 45τεμ.

Ξύλινα μοτιφάκια λουλουδάκια σετ 45τεμ.

5,70€

Διαστάσεις 2,7cm περίπου..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 75 από 91 συνολικά (2 Σελ.)