ΕΣΠΑ

Μπομπονιέρες βάπτισης θέμα Τρόπικαλ

Μπομπονιέρες βάπτισης θέμα Τρόπικαλ

Ξύλινο κουτί Toucan

2,68€

Ξύλινο natural παραλληλόγραμο κουτί διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print toucan. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με λίγο τούλι ή χαρτούφασμα φτιά..

Ξύλινο Σεντούκι Παπαγάλος

2,74€

Ξύλινο natural σεντούκι με μεταλλικό κούμπωμα διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print παπαγάλος. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με λίγο τούλι ή χαρ..

Ξύλινο ημερολόγιο Παπαγάλος

2,48€

Ξύλινο ημερολόγιο με κύβους σε natural χρώμα διακοσμημένο με κοπτικό παπαγάλος. Δέστε τουλάκι η χαρτί ύφασμα στο πίσω μέρος με κουφετάκια εσωτερικά και φτιάξτε μια πολύ όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτ..

Ξύλινο καδράκι κρεμαστό Παπάγαλος

2,16€

Ξύλινο διακοσμητικό καδράκι παπαγάλος κρεμαστό με λινάτσα και διακοσμημένο με κουμπί και κορδέλες. Δέστε από πάνω λεπτές κορδέλες ή σχοινάκια με τα κουφετάκια στο κάτω μέρος και δημιουργήστε μια όμορφ..

Ξύλινο διακοσμητικό Toucan 3,7x12x9,7

1,04€

Ξύλινο διακοσμητικό επιτραπέζιο πολύχρωμο toucan σε ξύλινη βάση.Μπορείτε να δέσετε τουλάκι στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας!Διαστάσεις 3,7cm x12cm x 9,7c..

Ξύλινο διακοσμητικό πόρτας Toucan

1,70€

Ξύλινο κρεμαστό διακοσμητικό πόρτας με αυτοκόλλητο toucan.Μπορείτε να δέσετε στο πίσω μέρος χαρτί ύφασμα με κουφετάκια και κορδελάκια λεπτά φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού..

Παπαγάλος Tucano ξύλινος

1,05€

Παπαγάλος Tucano φτιαγμένος από ξύλο με όμορφα χρώματα.Μπορείτε να το δέσετε πάνω σε πουγκί με τα κουφετάκια εσωτερικά διπλωμένα με λίγο τούλι ή πάνω σε κουτάκι με όμορφες κορδελίτσες, φτιάχνοντας μια..

Χαβανέζα ξύλινη

1,05€

Χαβανέζα φτιαγμένη από ξύλο σε όμορφα χρώματα!Μπορείτε να κολλήσετε κορδελίτσες στο πίσω μέρος δένοντας τα κουφετάκια στο τελείωμα, φτιάχνοντας μια όμορφη κρεμαστή μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρο..

Ξύλινος φοίνικας μαγνητάκι

1,20€

Φοίνικας φτιαγμένος από ξύλο σε όμορφα χρώματα με μαγνητάκι στο πίσω μέρος.Μπορείτε να το δέσετε πάνω σε πουγκί βάζοντας εσωτερικά λίγο τουλάκι με τα κουφετάκια φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για ..

Γιρλάντα ξύλινα φύλλα φοίνικα

3,75€

Γιρλάντα με ξύλινα φύλα φοίνικα σε πράσινο με μπέζ χρώμα.Η κάθε γιρλάντα περιέχει τέσσερα φυλλαράκια διαστάσεων 7cm x 8cm και 10cm x 12cm.Συνολικό μάκρος 48cm..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 10 από 10 συνολικά (1 Σελ.)