ΕΣΠΑ

Μπομπονιέρες βάπτισης Δεινόσαυρος

Μπομπονιέρες βάπτισης Δεινόσαυρος

Ξύλινο μοτίφ δεινοσαυράκι

0,70€

Ξύλινο μοτίφ δεινόσαυρος εκτυπωμένο σε παλ πράσινες με κίτρινες αποχρώσεις.Μπορείτε αν θέλετε να κολλήσετε μαγνητάκι στο πίσω μέρος και να την φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντάς την πάνω σε πουγκάκι η να δ..

Ξύλινο μοτίφ δεινόσαυρος

0,70€

Ξύλινο μοτίφ δεινόσαυρος εκτυπωμένο σε γκρι με κίτρινες αποχρώσεις.Μπορείτε αν θέλετε να κολλήσετε μαγνητάκι στο πίσω μέρος και να την φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντάς την πάνω σε πουγκάκι η να δέσετε στ..

Ξύλινο μοτίφ γκρι δεινοσαυράκι

0,70€

Δεινοσαυράκι φτιαγμένο από ξύλο και τυπωμένο σε κίτρινες, πράσινες και γκρι αποχρώσεις.Μπορείτε αν θέλετε να κολλήσετε μαγνητάκι στο πίσω μέρος και να την φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντάς την πάνω σε που..

Ξύλινο μοτίφ κίτρινο δεινοσαυράκι

0,70€

Δεινοσαυράκι φτιαγμένο από ξύλο και τυπωμένο σε κίτρινες και πορτοκαλί αποχρώσεις.Μπορείτε αν θέλετε να κολλήσετε μαγνητάκι στο πίσω μέρος και να την φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντάς την πάνω σε πουγκάκι..

Ξύλινο καδράκι κρεμαστό Δεινόσαυρος

2,16€

Ξύλινο διακοσμητικό καδράκι δεινόσαυρος κρεμαστό με λινάτσα. Δέστε από πάνω λεπτές κορδέλες ή σχοινάκια με τα κουφετάκια στο κάτω μέρος και δημιουργήστε μαι όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρο..

Ξύλινο Σεντούκι Δεινόσαυρος

2,74€

Ξύλινο natural σεντούκι με μεταλλικό κούμπωμα διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print δεινόσαυρος. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με λίγο τούλι ή χ..

Ξύλινο διακοσμητικό πόρτας Δεινόσαυρος

1,70€

Ξύλινο κρεμαστό διακοσμητικό πόρτας με αυτοκόλλητο δεινόσαυρος.Μπορείτε να δέσετε στο πίσω μέρος χαρτί ύφασμα με κουφετάκια και κορδελάκια λεπτά φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του ..

Ξύλινο δεινοσαυράκι διακοσμητικό

1,10€

Ξύλινα δεινοσαυράκια σε όμορφα και έντονα χρώματα!Μπορείτε να το κολλήσετε πάνω σε πουγγί ή να κρεμάσετε λεπτές κορδελίτσες δένοντας τα κουφετάκια στο κάτω μέρος φτιάχνοντας τις πιο όμορφες μπομπονιέρ..

Ξύλινο κουτάκι με δεινοσαυράκια

2,68€

Κουτάκι ξύλινο με θέμα δεινοσαυράκια!Μπορείτε να φτιάξετε μια όμορφη μπομπονιέρα βάζοντας εσωτερικά λίγο τούλι με τα κουφετάκια και δένοντάς το με μια κορδελίτσα λεπτή.Αν θέλετε να σας το ετοιμάσουμε ..

Τυραννόσαυρος χειροποίητος υφασμάτινος

3,20€

Τυραννόσαυρος υφασμάτινος φτιαγμένος στο χέρι!Φτιάξτε μπομπονιέρες στη βάπτιση του μωρού σας ή στολίστε λαμπάδες και στεφανάκια!Εάν θέλετε κάποιο συγκεκριμένο χρώμα  γράψτε το στα σχόλια στην παρ..

Τυραννόσαυρος χειροποίητος από ύφασμα

3,20€

Τυραννόσαυρος υφασμάτινος φτιαγμένος στο χέρι!Φτιάξτε μπομπονιέρες στη βάπτιση του μωρού σας ή στολίστε λαμπάδες και στεφανάκια!Χρόνος παράδοσης 15 μέρες.Διαστάσεις 16cm x 15cmΕλάχιστη ποσότητα 12 τεμ..

Δεινοσαυράκι βελούδινο

3,20€

Δεινοσαυράκι βελούδινο φτιαγμένο στο χέρι!Φτιάξτε μπομπονιέρες στη βάπτιση του μωρού σας ή στολίστε λαμπάδες και στεφανάκια!Χρόνος παράδοσης 15 μέρες.Διαστάσεις 18,5cm x 9cmΕλάχιστη ποσότητα 12 τεμάχι..

Δεινοσαυράκι υφασμάτινο

3,20€

Δεινοσαυράκι υφασμάτινο φτιαγμένο στο χέρι!Φτιάξτε μπομπονιέρες στη βάπτιση του μωρού σας ή στολίστε λαμπάδες και στεφανάκια!Χρόνος παράδοσης 15 μέρες.Διαστάσεις 18,5cm x 10cmΕλάχιστη ποσότητα 12 τεμά..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 13 από 13 συνολικά (1 Σελ.)