ΕΣΠΑ

Συνθέσεις με κασπώ

Συνθέσεις με κασπώ

Κασπώ κεραμική γοργόνα με ντάλια ροζ

15,90€

Κασπώ κεραμική γοργόνα σε λευκό με μπεζ χρώμα με ντάλια ροζ που μοιάζει με αληθινή!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε κι άλλα κασπώ όπου μπορείτε να συνδυάσετε!Διαστάσεις 12cm x 9cm x 21cm ύψος περίπουΕπει..

Κασπώ γοργόνα ροζ με παχύφυτο

17,80€

Κασπώ κεραμική γοργόνα σε ροζ χρώμα με παχύφυτο που μοιάζει με αληθινό!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε κι άλλα κασπώ όπου μπορείτε να συνδυάσετε!Διαστάσεις 12cm x 9cm x 21cm ύψος περίπουΕπειδή είναι χει..

Κασπώ γοργόνα τυρκουάζ με παχύφυτο

17,80€

Κασπώ κεραμική γοργόνα σε τυρκουάζ χρώμα με παχύφυτο που μοιάζει με αληθινό!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε κι άλλα κασπώ όπου μπορείτε να συνδυάσετε!Διαστάσεις 12cm x 9cm x 21cm ύψος περίπουΕπειδή είνα..

Τεχνητό φυτό σε γλάστρα ορχιδέα μωβ 52cm

31,90€

Ορχιδέα συνθετική σε γλάστρα με πετρούλες που μοιάζει με φυσική μέχρι και στην αφή της.Ύψος 52cm..

Τεχνητό φυτό Δράκαινα-φοίνικας σε κασπώ 68cm

39,80€

Τεχνητό φυτό Δράκαινα που μοιάζει με αληθινό.Διακοσμήστε τον χώρο σας με αυτό το υπέροχο φυτό!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα φυτά όπου μπορείτε να συνδυάσετε...

Κασπώ κεραμικό μικρός κύριος με γυαλάκια και ντάλιες

19,90€

Κασπώ κεραμικό μικρός κύριος με γυαλάκια και ντάλιες σε δύο χρώματα για να διαλέξετε όποιο ταιριάζει στον χώρο σας!Διαστάσεις 12,5cm x 11,5cm x 22cm ύψος περίπουΕπειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπε..

Κασπώ κεραμικό κοπέλα με ντάλιες σάπιο μήλο

18,50€

Κασπώ κεραμικό κοπέλα με ντάλιες σε σάπιο μήλο!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε κι άλλα στολισμένα κασπώ με λουλουδάκια όπου μπορείτε να συνδυάσετε!Διαστάσεις 14cm x 11cm x 21cm ύψος περίπουΕπειδή είναι ..

Κασπώ κοπέλα με κολλιέ και νεραγκούλες

42,90€

Κασπώ κεραμικό κοριτσάκι σε σάπιο μήλο με κολιέ και νεραγκούλες υφασμάτινες!!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε κι άλλα κασπώ όπου μπορείτε να συνδυάσετε!Διαστάσεις 12,5cm x 12cm x 26cm ύψοςΕπειδή είναι χε..

Κασπώ κεραμικό αγόρι με γυαλιά και ορτανσίες

40,50€

Κασπώ κεραμικό αγοράκι με γυαλιά σε τυρκουάζ με λευκό πουά χρώμα και ορτανσίες υφασμάτινες!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα σχεδιάκια όπου μπορείτε να το συνδυάσετε.Διαστάσεις 17cm x 13,5cm x..

Κασπώ κεραμικό άντρας με γραβάτα και ορτανσία

26,90€

Κασπώ κεραμικό άντρας με γυαλάκια και υφασμάτινη ορτανσία!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε κι άλλα κασπώ στολισμένα με λουλούδια όπου μπορείτε να συνδυάσετε!Διαστάσεις 12,5cm x 9,5cm x 27cm ύψοςΕπειδή εί..

Κασπώ κεραμικό κοπέλα με ντάλιες

13,90€

Κασπώ κεραμικό κοπέλα με μαύρα μαλλιά και ντάλιες σε δύο όμορφα χρώματα!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε κι άλλα κασπώ στολισμένα με λουλούδια υφασμάτινα όπου μπορείτε να συνδυάσετε!Διαστάσεις 10cm x 9cm..

Κασπώ κεραμικό αγόρι με ντάλιες

18,90€

Κασπώ κεραμικό αγόρι με ντάλιες σε δύο χρώματα!!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε κι άλλα στολισμένα κασπώ με λουλουδάκια όπου μπορείτε να συνδυάσετε!Διαστάσεις 14cm x 11cm x 21cm ύψος περίπουΕπειδή είναι..

Κασπώ κεραμικό άντρας με γυαλάκια και γαρύφαλλο

12,90€

Κασπώ κεραμικό άντρας με γυαλάκια και υφασμάτινο γαρύφαλλο!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε κι άλλα κασπώ στολισμένα με λουλούδια όπου μπορείτε να συνδυάσετε!Διαστάσεις 9cm x 7,5cm x 20cm ύψοςΕπειδή είνα..

Κασπώ κεραμικό κοπέλα με νεραγκούλες

17,90€

Κασπώ κεραμικό κοπέλα με μαύρα μαλλιά και νεραγκούλες σε τρία όμορφα χρώματα για να διαλέξετε όποιο ταιριάζει στον χώρο σας!Διαστάσεις 10cm x 9cm x 22cm ύψος περίπουΕπειδή είναι χειροποίητο είδος θα π..

Κασπώ κεραμικό κοπέλα με γαρύφαλλα

12,90€

Κασπώ κεραμικό κοπέλα με μαύρα μαλλιά και υφασμάτινα γαρύφαλλα!Διαστάσεις 10cm x 9cm x 15cm ύψος περίπουΕπειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να προκαταβάλλετε το 50% της αξίας της παραγγελίας..

Κασπώ κεραμικό κοπέλα με ανθάκια εκρού

13,90€

Κασπώ κεραμικό κοπέλα με μαύρα μαλλιά και ανθάκια υφασμάτινα σε εκρού χρώμα!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε κι άλλα κασπώ στολισμένα με λουλούδια υφασμάτινα όπου μπορείτε να συνδυάσετε!Διαστάσεις 10cm x..

Κασπώ κεραμικό κοριτσάκι βεραμάν με γαρύφαλλο

15,70€

Κασπώ κεραμικό κοριτσάκι βεραμάν με καρδούλες και υφασμάτινο γαρύφαλλο σε δύο χρώματα!Διαστάσεις 11,5cm x 8,5cm x 18cm ύψοςΕπειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να προκαταβάλλετε το 50% της αξίας τ..

Κασπώ κεραμικό κοπέλα με ντάλια

11,90€

Κασπώ κεραμικό κοπέλα με μαύρα μαλλιά και ντάλια σε διάφορα χρώματα!!Διαστάσεις 10,5cm x 9cm x 16cm ύψοςΕπειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να προκαταβάλλετε το 50% της αξίας της παραγγελίας..

Κασπώ-καλαθάκι με παιώνιες φούξια

28,90€

Κασπώ καλαθάκι από λινάτσα στολισμένο από υφασμάτινα τριαντάφυλλα, γαρύφαλλα και παιώνιες σε αποχρώσεις φούξια, σομόν και ροζ.Πολύ όμορφο για να διακοσμήσετε τον χώρο σας!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε..

Κασπώ-καλαθάκι ορτανσίες-τριαντάφυλλα

23,90€

Κασπώ καλαθάκι από λινάτσα στολισμένο με υφασμάτινες ορτανσίες, μαργαρίτες και τριαντάφυλλα σε αποχρώσεις ροζ και λευκό.Πολύ όμορφο για να διακοσμήσετε τον χώρο σας!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε κι άλ..

Κασπώ "I love you"με κόκκινα τριαντάφυλλα και καρδούλες

16,80€

Κασπώ που γράφει "i love you" διακοσμημένο με υφασμάτινα κόκκινα τριαντάφυλλα και καρδούλες!Διαστάσεις 16cm x 25cm ύψος..

Γλαστράκι πρασινάδα με βούρλο 15cm

5,50€

Γλαστράκι φτιαγμένο από ξύλο σε γκρι χρώμα με συνθετικό φυτό σε τρία όμορφα χρώματα.Πολύ όμορφα για να διακοσμήσετε ραφάκια ή να τα βάλετε σε μικρά κασπώ.Διαστάσεις 7cm άνοιγμα x 15cm ύψος περίπου..

Γλαστράκι παπιέ μασέ με πρασινάδα

4,40€

Γλαστράκι παπιέ μασέ με συνθετική πρασινάδα πολύ όμορφα για να διακοσμήσετε τον χώρο σας!Διαστάσεις 6cm x 16cm ύψος περίπουΤυχαία επιλογή σχεδίου..

Κακτάκι πέτρινο σε πουά κουβαδάκι

4,90€

Κακτάκι από πέτρα ζωγραφισμένο στο χέρι σε κουβαδάκι μεταλλικό κόκκινο πουά!Ένα όμορφο χειροποίητο κακτάκι για να διακοσμήσετε τον χώρο σας.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα μεγέθη και σχέδια ..

Καφασάκι ξύλινο με κακτάκια πέτρινα

24,90€

Καφασάκι φτιαγμένο από ξύλο με μεταλλικά κασπώ και κακτάκια από πέτρα ζωγραφισμένα στο χέρι.Διακοσμήστε τον χώρο σας με αυτά τα πρωτότυπα και χειροποίητα πέτρινα κακτάκια!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε..

Κακτάκια πέτρινα σε κασπώ μικρό

14,90€

Κακτάκια φτιαγμένα από πέτρα ζωγραφισμένα στο χέρι σε πράσινες αποχρώσεις και τσιμεντένιο κασπώ με φύλλα φοίνικα.Διακοσμήστε τον χώρο σας με αυτά τα πρωτότυπα και χειροποίητα πέτρινα κακτάκια!Στην ίδι..

Καφάσι ξύλινο γκρι με κακτάκια πέτρινα

24,90€

Καφασάκι φτιαγμένο από ξύλο με μεταλλικά κασπώ και κακτάκια από πέτρα ζωγραφισμένα στο χέρι.Διακοσμήστε τον χώρο σας με αυτά τα πρωτότυπα και χειροποίητα πέτρινα κακτάκια!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε..

Κακτάκια πέτρινα σε κασπώ

16,90€

Κακτάκια φτιαγμένα από πέτρα ζωγραφισμένα στο χέρι σε έντονα χρωματάκια και τσιμεντένιο κασπώ με φύλλα φοίνικα.Διακοσμήστε τον χώρο σας με αυτά τα πρωτότυπα και χειροποίητα πέτρινα κακτάκια!Διαστάσεις..

Κάκτος σε γλαστράκι τσόχινος

7,50€

Κάκτος φτιαγμένος από τσόχα σε γλαστράκι πήλινο με πετρούλες εσωτερικά !Διακοσμήστε τον χώρο σας με αυτό το υπέροχο κακτάκι!Διαστάσεις 6cm x 22cm ύψος..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 29 από 29 συνολικά (1 Σελ.)